PDA

View Full Version : حالت Safe Mode براي نوکيا 3650،7650،6600 و N-Gage



reza1354
10 January 2005, 04:50 PM
يک ترفند جالب ديگر ؛ حالت Safe Mode برای نوکيا 3650،7650،6600 و N-Gage :

اگر گوشی شما بصورت نرمال روشن نميشود و يا پس از نصب برنامه يا اپليکشن Error مشاهده ميکنيد و يا حتی نميتوانيد وارد قسمت Menu بری فرمت کردن گوشی خود شويد .به صورت Safe Mode وارد شويد برای اینکار کليد ABC را فشار دهيد و سپس گوشی را روشن کنيد ،کليد ABC را تا زمان بالا امدن کامل گوشی به صفحه Wallpaper نگاه داريد .حال سعی کنيد که عمل فرمت را اغاز کنيد .

نويد hp
10 January 2005, 05:33 PM
po2ya, راست ميگه من هر وقت اين كار رو ميكنم گوشي هيچ فرقي نكرده كه من بفهمم تو سيف مده . همه برنامه ها هم در اين حالت كار ميكنه .

Nima Golshahi
10 January 2005, 06:38 PM
:arrow: :arrow: اينو من از يه سايت لاتين ترجمه كردم و در سايت خودمون گذاشتم www.mediaplaces.nl اونا مدعي بودن جواب ميده ولي :
»»> شايد Firmware تاثير گزار باشه
»»> شايد هم رو بعضي گوشي ها جواب بده

3650 و 3660 رو كه جواب نداده ..

WAREZ
10 January 2005, 09:08 PM
reza1354
دكمه پن را بايستي نگه داريد تا گوشي در حالت Safe Mode بياد بالا :o

Nima Golshahi
10 January 2005, 09:54 PM
كريم خان ABC رو تا روشن شدن كامل گوشي نگه داشتم و صبر كردم .. چه مشخصه اي وجود داره كه ميشه فهميد در حالت Safemode بالا اومده ؟؟
ممنون ميشم پاسخ بدي .
8)

WAREZ
10 January 2005, 10:00 PM
گلشاهي
نديدن سيستم ارور مهمترين مشخصه هستش :o

Nima Golshahi
10 January 2005, 10:08 PM
كريم جان يعني هر گاه گوشي با مشكل برخورد كرد اين حالت Safemode عمل ميكنه ..
يعني هنگامي كه گوشي ارروري نداره جواب نخواهد داد ؟
بازهم سپاس گزارم ..
8)

virgo
11 January 2005, 12:12 AM
گوشي من error ميداد app closed . main
بعد كه پن رو نگه داشتم روشن كردم عادي بالا اومد :o

مهدیار
11 January 2005, 11:12 PM
راست ميگن عادي هستش فرقي كه نداره ؟؟

مهدیار
11 January 2005, 11:15 PM
تازه وقتي كه پين كد داشته باشي كار نميكنه اصلا ..

wahid1344
8 September 2005, 04:38 PM
آقا این 6600 گلابی من پیغام Main Application Closed میده و همونجا میمونه تو رو خدا کمک کنید .

white shark
8 September 2005, 05:00 PM
آقا این 6600 گلابی من پیغام Main Application Closed میده و همونجا میمونه تو رو خدا کمک کنید .
اولا" بفرمایید از گفتن سوالتون چی میخواهید . اینجا در مورد سیف مود دارند صحبت میکنند و اگر سوالت در این مورده کل تاپیک را مطالعه کن . تازه ما تو گوشیها مدلی بنام 6600 گلابی نداریم . :icon_mrgr

Malkemid
8 September 2005, 05:31 PM
خوب شاید این راه حل زیاد خوب نباشه...ولی جواب میده : یکی از برنامه هاتونو بذارین رو auto start ....و وقتی اون اجرا نشد یعنی سیف موده. :icon_wink ..من از دیکتافون می فهمم :icon_surp

Peiman_Pn
10 September 2005, 01:38 PM
من كه هر كاري ميكنم اين آنتي ويروس مسخره مياد
پس معلومه تو سيف مود نميره