PDA

View Full Version : بررسی بیمه های موجود در کشور

sogoli
5 March 2007, 11:41 AM
با توجه به تموم شدن بیمه بدنه و ثالث ماشینم (پرایدو!!) قصد تمدید اونارو دارم حالا موندم از کدوم بیمه استفاده کنم ( ایران-البرز- اسیا- پارسیان- کارافرین- دی- رازی و...)
از اونجاییکه ممکنه این سوال خیلی از دوستان باشه و در اینده بخواهند تغییری در بیمه های خود بدهند، این تاپیک می تونه مرجع خوبی برای انتخاب صحیح دوستان باشد.
از دوستان کسی اشنایی با بیمه های بالا و تجربه استفاده از اونا رو داره بفرماید ...
از نظر قیمت - مشتری مداری - پرداخت بیمه و هزینه ها - محل پارکینگشون - کیفیت و نوع بیمه های ارائه شده و در نهایت رضایت مشتری
مرسی

rooznet
27 March 2007, 02:44 PM
ایران از همه بهتره - شاید یکم شلوغ باشه ولی مثل این بیمه های خصوصی گدا بازی در نمیاره

z_qz54
4 April 2007, 11:24 PM
پارسیان من رو خیلی اینور اونور زد
کارشناساش خیلی بیخود بودند.
پول 3 تا کارشناس رو هم دادیم بیخودی
من دفعه بعد ایران کردم.

beatr9
4 April 2007, 11:33 PM
متاسفانه اون موقع كه مي خواي از خدماتشون استفاده كنيد و پولي ازشون بگيريد همه افتضاح هستند ( البته پرداخت ها در مورد ثالث بسيار بهتر از بدنه است ) ولي ازون جا كه در شهر كورها يه چشم پادشاهه با توجه به تجربه خودم از بيمه هاي ايران و البرز و پارسيان از همه بهتر ايرانه . شبانه روزي هم هست .

EbliiS
5 April 2007, 01:40 AM
ما چند ساله البرز داريم خيلي راضييم...كارو هم زود راه ميندازه[Only registered and activated users can see links]

amahdavi2004
5 April 2007, 09:48 AM
بيمه ايران و آسيا در پرداخت خسارت و قبول بيمه مازاد خسارت مالي بهتر از همه هستند (توصيه يك داديار بخش تصادفات به من) و بيمه دانا مزخرف است (تجربه شخصي خودم)

rooznet
5 April 2007, 01:01 PM
بیمه البرز هم خوبه اما توی پول دادم ایران از همه بهتره - ضمن اینکه ایران در کلیه شهرستانهای کوچک هم دفتر داره اما البرز فقط مراکز استانها.

سود انباشته
10 April 2007, 02:20 PM
با ابلاغ غير رسمي شركت هاي بيمه
نرخ بيمه شخص ثالث افزايش يافت
خبرگزاري فارس: بيمه نامه شخص ثالث در نمايندگي هاي شركت هاي بيمه بر اساس حق ديه مرد كامل در ماه هاي حرام 50 ميليون تومان تنظيم مي شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبر گزاري فارس نرخ بيمه شخص ثالث تاكنون به صورت رسمي از سوي بيمه مركزي به شركت هاي بيمه ابلاغ نشده است و شركت هاي بيمه به طور غير رسمي به كليه شعب خود ابلاغ كرده اند كه بيمه نامه جديد صادر نكنند مگر آنكه بيمه نامه بر اساس ديه مرد كامل در ماه حرام 50 ميليون تومان صادر شود.
بنابراين گزارش تعيين نرخ بيمه شخص ثالث دربيمه مركزي به خاطر عدم مشخص شدن نرخ بيمه تاكنون انجام نشده است و به نظر مي رسد پس از آنكه حق ديه مرد كامل در ماه هاي عادي 35 ميليون تومان تعيين شد، بيمه مركزي تا پايان ماه جاري نرخ بيمه شخص ثالث را تعيين و به شركت هاي بيمه اي ابلاغ نمايد.
به گزارش فارس در سال هاي گذشته بيمه مركزي درتعيين نرخ بيمه شخص ثالث ، نرخ ديه را حدود 5 ميليون تومان بيش از سال قبل در در نظر مي گرفت و در اعلام حق بيمه شخص ثالث حق ديه مرد كامل در ماه هاي حرام را در نظر مي گرفت.
بسياري از نمايندگي هاي شركت هاي بيمه از 15 فروردين سال جاري موظف بوده اند تا بيمه نامه هاي جديد را بر اساس ديه مرد كامل در ماه هاي حرام 50 ميليون تومان تنظيم كنند.

mohsen3544
10 April 2007, 04:43 PM
منم بيمه ايران را ترجيح ميدم!