View Full Version : تداخل مبايل و دزدگير اتومبيل
امید رضا
16 June 2004, 04:55 PM
اقا خيلي جالبه من يه شب ديدم اين ماشينه جني شده يوهويي دزدگيرش بكار ميافته ( تازه تو پاركينگ هم بود )
كلي كلنجار رفتم سنسورو كمتر كردم ولي هيچ فايده نداشت
ديگه رفتم بغلش وايسادم ديدم موبايلو تو ماشين جا گزاشتم موبايل كه زنگ ميزنه دزدگير هم بكار ميافته
( بدرد ازيت كردن مردم ميخوره اينكار :mrgreen: ) دزدگير من سيليكن هست شماها هم امتحان كنين ببنين اينجوري ميشه :arrow:
RoSo
16 June 2004, 06:06 PM
اميد رضا, اگه اينطور باشه كه مثلا داريم تو خيابون ميريم يه دفعه موبايل زنگ بزنه كه ماشين قفل ميشه و دزدگير صدا ميده. والا من كه تاحالا همچين چيزي نشنيدم. شايدم دزدگير شما خيلي كارش درسته :arrow:
امید رضا
17 June 2004, 12:20 AM
Dj جان
نگفتم كه قفل ماشين باز يا بسته ميشه
نميدونم اين نويز ها مثلارو چشم ماسين يا سنسور يا نميدونم بلاخره بايد رو يه چيزي اثر بزاره كه دزدگير صداش در مياد
شما هم يه امتحان كنين ( موبايلو بزارين تو ماشين ( من تو هلدر بغل ظبط گذاشتم ) درهاي ماشينو با دزدگير ببندين بعد به موبايل زنگ بزنين )و با نوع دزدگير اينجا مطرح كنين
selicon = صداش در مياد
linx = اونم صداش در مياد
master
17 June 2004, 09:55 AM
اميد رضا, اگه اينطور باشه كه مثلا داريم تو خيابون ميريم يه دفعه موبايل زنگ بزنه كه ماشين قفل ميشه و دزدگير صدا ميده. والا من كه تاحالا همچين چيزي نشنيدم. شايدم دزدگير شما خيلي كارش درسته :arrow:
براي من هم اتفاق افتاده اون موقع سامسونگ n-100 داشتم ماشينم هم پاترول بود
فكر نميكنم مال ويبره بوده باشه!
sami
17 June 2004, 11:16 AM
راست ميگه اميد منم ديدم كه وقتي يه موبايل داخل ماشين باشه بعد ماشين هم قفل باشه صداي دزدگير در مياد .
راستي نيما جريان اين aircraft mode كه اول همه گوشياي زيمنس مياد چيه تازه اگه cancel كني گوشي خاموش ميشه و داخل پروفايل هاشم هست . اگه ميشه در باره تك تك پروفايل هايي كه تو گوشي هست توضيح بدين
من فكد مي كنم هر كدوم يه سري تنظيمات داره كه ميشه به دلخواه اونارو تغيير داد متشكرم . 8) 8) :mrgreen:
امید رضا
17 June 2004, 11:21 AM
براي من هم اتفاق افتاده اون موقع سامسونگ n-100 داشتم ماشينم هم پاترول بود
فكر نميكنم مال ويبره بوده باشه
فكر نميكنم ويبره بتونه يه همچين كاري بكنه ولي اگه سنسور تا حد بالا زياد باشه ممكنه ولي اگه اينجوري باشه يه متور گازي هم از بغل ماشين رد شه بايد بري درزدگيرو خاموش كني :arrow:
satinfo
18 June 2004, 03:17 PM
اين قضيه كه اگر موبايل داخل ماشين باشه و زنگ بخوره دزدگير به صدا در مياد كاملا درسته
در ضمن حتي اگر درحال شماره گيري باشيد و از كنار يه اتوموبيل كه دزدگيرش روشنه در بشيد باز هم آژير ميكشه
اين كاملا طبيعيه چون اكثر دزدگير هايي كه وارد ايران ميشوند از نوع ارزان قيمت هستند توي ساخت اونها خيلي چيزها رو مراعات نميكنند .
در ميكرو كنترولر هاي خوب و با پدر و مادر يه قسمتي به نام watch dog timer وجود داره كه وظيفه اون مراقبت از نويز ارسالي به ميكرو كنترولر ها هستش و در هر ميكروي خوبي اين مشكل با يك الگوريتم خوب و سخت افزار مناسب حل شده به اين صورت كه ديگه نويز اطراف و محيط روي دستورالعمل هاي دريافتي و ارسالي به ميكرو اثر نداره و دستورالعمل ها بخوبي و درست اجرا ميشوند
در ميكرو هاي ارزان قيمت تر اين مورد وجود نداره و يا در هنگام برنامه نويسي براي ميكرو به اين قسمت توجهي نميشه و متاسفانه همين غفلت باعث پايين آمدن راندمان يك ميكرو و بالطبع دستگاهي كه ميكرو روي اون كار ميكنه ميشه
و دقيقا تو دزدگير هاي شما نويز حاصل از دريافت و ارسال سيگنال هاي موبايل باعث بهم خوردن روند صحيح كار ميكرو ميشه و دستگاه به اشتباه شروع به آژير كشيدن ميكنه
البته يه علت ديگه هم داره كه در مورد ويبره تلفنها هست اگه دوست داشتيد در مورد اونهم توضيح ميدم :arrow:
po2ya
19 June 2004, 12:06 AM
آقا دمت گرم نميدوونستم پس از اين به بعد بريم مردم رو اذييت كنيم ديگه تابستووني كر جديد ياد گرفتيم!!
Bahram
7 July 2004, 03:00 AM
دوستان عزيز
شوك سنسور اغلب دزدگير هاي اتوموبيل از يك سيم پيچ با هسته مغناطيسي لرزان كه متصل به يك
تقويت كننده ترانزيستوري است تشكيل شده كه با كوچكترين لرزشي هسته متحرك جريان ضعيفي
را در سيم پيچ القا ميكند و اين جريان بعد از تقويت باعث تحريك ميكروكنترلر ميشود . هنگامي كه موبايل
در نزديكي شوك سنسور زنگ ميخوره يا حتي خاموش و روشن ميشه نويز حاصل از اون جرياني رو در
سيم پيچ شوك سنسور القا ميكنه كه دليل اصلي تحريك ميكروكنترلر و فعال شدن آلارم ميباشد .
امید رضا
7 July 2004, 03:58 PM
درسته قدرت اين شوك خيلي بالاست كه حتي ميتونه اين لامپ LED Vو ( البته تومدار تقويت كننده ) روشن كنه مثل اين پارازيت گير هاي موبايل كه پشت گوشي ميچسبونن
R.s
10 July 2004, 02:53 PM
حالا ... اين مدلهاي steel mate عجب خفن هستند .... من .... هنوزم كه هنوزه نتونستم با اين كار كنم ... و كم
آوردم ...... جزو معدود چيزاييه كه ..... استعداد ياد گرفتنش رو ندارم !!!!
مثلا ... همين چند روز پيش ... برنامه اتوماتيك روشن كردن ماشين فعال شده بود .... من هم طبق عادت ماشين رو
توي دنده گذاشته بودم ...واسه خودش راه افتاده بود ..... و شديدا شانس آوردم ... كه مردم به زور نگهش داشته
بودند !!!!! و بالاخره بعد از خوردن به جدول ايستاد !!!!!!!! چيزيش نشد ... ولي اين هم يك توصيه به دوستان كه
قبل از استفاده از steel mate راهنما رو كامل بخونند ./....
po2ya
10 July 2004, 03:50 PM
ياور در مورد اين دزدگير هاي استارتر دار بايد يه نكته بگم كه بايد حواس فرووشنده باشد كه در موقع نصب توضيح كامل بده به خريدار و گرنه از اين مشكل ها زياد پيش مياد!!! 8)
-–•(-• SinaSystem •-)•–-
20 July 2004, 10:37 PM
راستي با 6600 كه برنامه ي IRremote داره نميشه دزد گير رو هم روشن كرد ؟ :twisted:
Bahram
22 July 2004, 04:10 PM
خير
چون دزدگير هاي ماشين با اينفرارد كار نميكنه .
shahab24sh
12 April 2005, 01:52 PM
اقا خيلي جالبه من يه شب ديدم اين ماشينه جني شده يوهويي دزدگيرش بكار ميافته ( تازه تو پاركينگ هم بود )
كلي كلنجار رفتم سنسورو كمتر كردم ولي هيچ فايده نداشت
ديگه رفتم بغلش وايسادم ديدم موبايلو تو ماشين جا گزاشتم موبايل كه زنگ ميزنه دزدگير هم بكار ميافته
( بدرد ازيت كردن مردم ميخوره اينكار :mrgreen: ) دزدگير من سيليكن هست شماها هم امتحان كنين ببنين اينجوري ميشه :arrow:
عزيز جان من نمي دونم گوشي شما چيه و اي سي كدش چيه ولي اين احتمال 1در 10000000
امكان اتفاق داره
شما يا گوشيتو غوض كن يا دزدگيرتو .
يه كار ديگم مي توني بكني گوشيتو با يه گوشي دقيقا مثل خودش عوض كني .
magilla_2005
6 August 2005, 07:08 AM
آقا بهرام چرا نمیشه؟
مگه ریموت اصلی پژو 405 اینفرارد نیست که حتما" باید روبروش بگیری تا کار کنه ؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.