PDA

View Full Version : سنسور گاز



Hamid Microtech
1 March 2007, 11:32 AM
سلام
دوستان براي سنسور گاز Co2 پينهادي دارند
در ضمن اگه بتونين ديتاشيت سالم سنسور mq-7 رو به من بدين ممنون ميشم

mr.designer
1 March 2007, 08:43 PM
این یه مدل :Carbon Dioxide CO2 Sensor

http://www.futurlec.com/Pictures/CO2_Sensor_c.jpg• High Sensitivity
• Detection Range: 0 - 10,000 ppm CO2
• Response Time: <60s
• Heater Voltage: 6.0V
• Dimensions: 16mm Diameter, 15mm High excluding pins, Pins - 6mm High

اینم لینکش + data shite:
http://www.futurlec.com/Gas_Sensors.shtml

Co2 Sensor




http://img.alibaba.com/photo/11108623/Co2_Sensor.jpg (http://www.alibaba.com/catalog/11108623/Co2_Sensor/showimg.html)


http://img.alibaba.com/images/eng/style/icon/magnifier.gif Co2 Sensor (http://www.alibaba.com/catalog/11108623/Co2_Sensor/showimg.html)
View Larger Picture (http://img.alibaba.com/photo/11108623/Co2_Sensor.jpg)

Hamid Microtech
2 March 2007, 10:57 AM
دستت درد نكنه اما مشكلي كه من با اين سنسور mg-811 داردم اينه كه توي محدوده 200 تا 1000 كه من ميخوام كار كنم به صورت لگاريتمي كار ميكنه ميتوني بگي چور ميشه با استفاده از منحني اون مقدار رو بدست آورد يا يه چيز ديگه كه اگه بتوني سنسور mq-7 رو برام يه pdf سالم گر بياري ممنون چون چيزايي كه من پيدا گردم با اكروبات 7 باز نميشه نميدونم اشكال از كجاست؟

mr.designer
2 March 2007, 10:39 PM
در جواب سوال اول باید بگم که من زیاد سر در نمیارم ولی میدونم که همه چیز بستگی به نوع مدار الکترونیکی گیرنده اطلاعات از سنسور داره یعنی تو باید محدوده ی کار رو بوسیله ی مدار عوض کنی !
منظورت اینه دیگه ؟؟
mq-7
http://www.futurlec.com/Pictures/MQ7_Sensor.jpg Carbon Monoxide
Carbon Monoxide sensor for use in industrial or mining applications. This unit offers excellent long life performance with stable sensing characteristics.

Features
• High Sensitivity
• Detection Range: 10 - 1,000 ppm CO
• Response Time: <150s
• Heater Voltage: 5.0V
• Dimensions: 16mm Diameter, 10mm High excluding pins, Pins - 6mm High


چندتا لینک برای data sheet :
من خودم نتونستم ببینم چون باید اول اکروبات رو up to data کنی 10.3 مگابایت است :
http://electronica.asm.ro/semigas07.pdf

Hamid Microtech
7 March 2007, 01:31 PM
سلام
ببخشين ميتوني برام لينك آپديت آكروبات رو بزاري؟

mr.designer
7 March 2007, 08:24 PM
دوست عزیز روی لینک زیر کلیک کن و منتظر بمان تا برگه ی data shite باز شود و بعد از ان eror میدهد و شما باید downlod now را بزنید و مراحل را دنبال کنید :
اگر اینطور نشد و پیغامی اومد که فقط cancle را داشت صبر کن تا پیغام بعدی بیاید و بعد ok کن.
http://electronica.asm.ro/semigas07.pdf