PDA

View Full Version : دلیل کار نکردن بعضی سیم کارت ها با بعضی از گوشی ها چیست ؟

ndelkhak
26 February 2007, 01:12 PM
سلام دوسانمن جدیدا یه گوشی هیوندای a200 گرفتم و وقتی سیمکارت ایرانسل رو توش میندازم گوشی کار نمیکنه و تومایه های هنگ خفن میره !!
به نظر شما دلیل چی میتونه باشه ؟

mohammad51
26 February 2007, 01:54 PM
دوست من علت اینه که فرکانسو ولتاژ بعضی از سیمکارتها به بعض گوشیها نمیخوره به همین علت مشکل پیدا میکنه
یاحق موفق باشید

ndelkhak
26 February 2007, 05:11 PM
یعنی اگر ما اطلاعات اون سیم کارت رو رو یه سیم دیگه کپی کنیم مشکل حل میشه ؟

mohammad51
26 February 2007, 05:30 PM
یعنی اگر ما اطلاعات اون سیم کارت رو رو یه سیم دیگه کپی کنیم مشکل حل میشه ؟

نه دوست عزیز اصلا به این که سیم کارت اطلاعات روش باشه یا نباشه کاری نداره بلکه مشکل گوشی شماست که ولتاژ وفرکانسش به سیمکارت نمی خوره شما باید ببری گوشیتو رو درست کنی

یاحق:icon_cool

PAYAM
26 February 2007, 06:12 PM
اون جريان ولتاژ سيم‌كارت مربوط به سيم‌كارت‌هاي قديمي دولتي هست. سيم‌كارت‌هاي ايرانسل مشكل ولتاژ بالا (5 ولت به‌جاي 3 ولت) ندارند. اگر گوشي شما جديد است مشكل را بايد در جاي ديگري جستجو كني.
شما اول ببين كه گوشيت با سيم‌كارت دولتي كار مي‌كنه يا نه. من حدس مي‌زنم مشكل از باند فركانسي GSM شما باشه.

ndelkhak
6 March 2007, 08:18 PM
سلام دوستان با سیم کارت mci کار می کنه

mohammad51
6 March 2007, 08:30 PM
اون جريان ولتاژ سيم‌كارت مربوط به سيم‌كارت‌هاي قديمي دولتي هست. سيم‌كارت‌هاي ايرانسل مشكل ولتاژ بالا (5 ولت به‌جاي 3 ولت) ندارند. اگر گوشي شما جديد است مشكل را بايد در جاي ديگري جستجو كني.
شما اول ببين كه گوشيت با سيم‌كارت دولتي كار مي‌كنه يا نه. من حدس مي‌زنم مشكل از باند فركانسي GSM شما باشه.

با سلام به شما

اما این مشکلی که من میگممال سیم کارتها نیست بلکه مشکل بعضی از گوشیهاست که باید ببرید تعمیر کارهای گوشی تا این مشکل رو حل کنن درست مثل دستگاهای 220 به 110 که یا باید براش اداپتور بگیری یا اینکه اگر کلید داشته باشه 110یا 220 ما میزاریم روی 220 ولت این مشکل گوشیها هم به این نحو که برد داخلیشون مشکل داره که بعضی ها درست میشن وبعضی هاشم نه
:icon_cool
یاحق

XIII
7 March 2007, 01:02 AM
اين مشكل در گوشي هاي جديد هست فقط و ائنم به علت اينه كه سيم كارتهاي قديمي تو گوشي هاي جديد كار نمي كنند يا درست كار نمي كنند.بايد سيم كارتون رو بسوزونيد و يه سيم كارت جديد بگيريد و مشكل حله

Abolfazl2006_p
7 March 2007, 01:30 AM
اين مشكل در گوشي هاي جديد هست فقط و ائنم به علت اينه كه سيم كارتهاي قديمي تو گوشي هاي جديد كار نمي كنند يا درست كار نمي كنند.بايد سيم كارتون رو بسوزونيد و يه سيم كارت جديد بگيريد و مشكل حله

درسته .یک بار همین مشکل زمانی که گوشی جدید خریدم برای من هم پیش اومده بود که با سیم کارت جدید برطرف شد تازه گی ها دوستم که n73 خریده سیم کارت در گوشی جدیدش کار نمیکرد که با تعویض سیمکارت الان مشکلی نداره:icon_cool

am!n
7 March 2007, 10:51 PM

علتش اینه که سیم کارتهای قدیمی ولتاژشون پایین تره و جدیدی ولتاژشون بالاتره -- گوشی های جدیدی با سیمکارت های ولتاژ بالا کار می کنن--این را دوست بابام که تو مخابرات گفت-که ماه سره این جریان سیم کارتومن را دادیم یه ولتاژ بالا گرفتیم---