View Full Version : مموري Dual Voltage و شارژ باتري
ali_tech
26 February 2007, 01:10 PM
سلام
من تازگي مموري عوض كردم و يك مموري 512 ترنسند انداختم. از وقتي گوشي با مموري جديد كار مي كنه خيلي زود تر شارژ خالي مي كنه (تقريبا نصف مدت زماني كه قبلا كه با مموري فابريك خودش كار مي كرد). آيا اين مساله به Dual Voltage بودن مموري جديد مربوط ميشه يادليل ديگه اي داره؟ آيا راه حلي داره؟
با سپاس
mohammad51
26 February 2007, 08:07 PM
سلام
من تازگي مموري عوض كردم و يك مموري 512 ترنسند انداختم. از وقتي گوشي با مموري جديد كار مي كنه خيلي زود تر شارژ خالي مي كنه (تقريبا نصف مدت زماني كه قبلا كه با مموري فابريك خودش كار مي كرد). آيا اين مساله به Dual Voltage بودن مموري جديد مربوط ميشه يادليل ديگه اي داره؟ آيا راه حلي داره؟
با سپاس
من فکر نمیکنم ایتن مسئله باشه یا شما الان که رم گوشیتو افزایش دادی با گوشیت بیشتر کار میکنی یا اینکه باطریت مشکل پیدا کرده شما برای تست یکبار امتحان کن ببین بدون اینکه باهاش کاری داشته باشی یعنی استند بای همینطوری باطری مصرف میشه بعد هم یک بار با رم خودش بذار بعد کاملا برات مشخص میشه مشکل کجاست؟
یا حق موفق باشید:icon_cool
ali_tech
3 March 2007, 10:05 AM
محمد جان ممنون از راهنماييت ولي مشكل همينه. با اينكه يه بار امتحان كرده بودم پس از گفته شما دوباره هم امتحان كردم(به همين دليل هم جوابم به پست يه كم طولاني شد!) با رم فابريك گوشي مشكل نداشت و مثل سابق كار مي كرد ولي با رم تازه دوباره همون شد.( از نظر كار كردن هم فرقي نمي كرد با هردو تقريبا يك اندازه كار كردم)
آيا بقيه دوستان هم همچين مشكلي داشتند؟ بخصوص دوست دارم بدونم اونايي كه رم فابريك گوشيهاشون DV هست (فكر مي كنم N سري ها اينطوري باشه) باتريشون چقدر كار مي كنه؟
mohammad51
3 March 2007, 02:50 PM
محمد جان ممنون از راهنماييت ولي مشكل همينه. با اينكه يه بار امتحان كرده بودم پس از گفته شما دوباره هم امتحان كردم(به همين دليل هم جوابم به پست يه كم طولاني شد!) با رم فابريك گوشي مشكل نداشت و مثل سابق كار مي كرد ولي با رم تازه دوباره همون شد.( از نظر كار كردن هم فرقي نمي كرد با هردو تقريبا يك اندازه كار كردم)
آيا بقيه دوستان هم همچين مشكلي داشتند؟ بخصوص دوست دارم بدونم اونايي كه رم فابريك گوشيهاشون DV هست (فكر مي كنم N سري ها اينطوري باشه) باتريشون چقدر كار مي كنه؟
دوست عزیز حالا شما رمتو رو یک گوشی دیگه امتحان کن ببین همین مشکل رو داره یا نه اگر این مشکل رو داشت شما بهتر ببری رمتو عوض کنی:icon_cool
mrdnrd68
1 September 2007, 02:03 PM
سلام مموریتو از گوشی در بیار ببین محل اتصالش با گوشی گرم شده یا نه اگه گرم شده باشه مموریت خرابه به گوشیت آسیب میزنه بعد از یه مدت چون از باطری جریان میکشه
mohammad51
1 September 2007, 03:12 PM
سلام مموریتو از گوشی در بیار ببین محل اتصالش با گوشی گرم شده یا نه اگه گرم شده باشه مموریت خرابه به گوشیت آسیب میزنه بعد از یه مدت چون از باطری جریان میکشه
دوست عزیز
لطفا در مورد تاریخ خود سئوال و اخرین پست زده شده دقت کنید این بنده خدا حتما تا حالا به جواب رسیده :icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.