PDA

View Full Version : سوال در مورد تلفنهای سانترال

XELTEK
26 February 2007, 01:09 AM
سلام
کدوم مدل و کدوم برند از تلفنهای سانترال خوبند و امتحانشونو پس دادن !
خواهشمندم اگه جدیدا" چجیزی استفاده کردید منو هم در جرسان بذارید !

mohammad51
26 February 2007, 01:42 AM
دوست عزيز بهترينشون پانا سونيك هست من خودم كار كردم
هر برنامه اي هم بخواهي ميتوني روش نصب كني وبراي ايدي كالر هم يك كارت بايد براش بگيري واگر خواستي هم ميتوني تعداد خطهاي داخلي و وروديشو هم افزايش بدي
ياحق موفق باشي

kima
26 February 2007, 11:12 AM
پاناسونیک چیز خوبیه
بازار ایران رو خیلی گرفته
اما اگر از لحاظ قیمت بخواین یک چند مدل ایرانی هم هست که مثل همون کار می کنه و از لحاظ کیفیت هم چیز خوبی هستن

mohammad51
26 February 2007, 12:13 PM
دوست عزیز من نمیگم ایرانیش خوب نیست ولی مطمئن هستم که کارایی پاناسونیک رو ندارهو تحت لیسانس یک شرکت چینی به خاطر همین به نظر من بازهم پانا سونیک بهتر اما اگر از لحاظ قیمت بگی یک سری استوک المان هست که هم خوب کار میکنه وهم قیمتش خوبه البته هم با گارنتی داره هم بدون گارانتی درضمن سری تله کامه البته با یک سری از گوشی های بیسیم هم میتونی شبکه تلفونی سانترال بی سیم درست کنی

موفق باشید:icon_cool

XELTEK
26 February 2007, 01:24 PM
میشه مدل های دقیقشو برام بگید ؟
اگه قیمت هم بدید ممنون میشم !
حدودا" 10 تا تلفن لازم دارم و یدونه سانترال !

mohammad51
26 February 2007, 01:37 PM
دوست عزیز شما باید مشخص کنی که چند به چند میخوای
یعنی چندتا ورودی داری چند تا خروجی میخوای

موفق باشی

XELTEK
26 February 2007, 01:46 PM
من چون هیچ اطلاعاتی ندارم متوجه حرفتون نشدم !
ممنون میشم که اگه یکم بیشتر توضیح بدی !
راستی ! فعلا 2 تا خط دارم که بعدا" بیشترش میکنم !

mohammad51
27 February 2007, 01:59 AM
من چون هیچ اطلاعاتی ندارم متوجه حرفتون نشدم !
ممنون میشم که اگه یکم بیشتر توضیح بدی !
راستی ! فعلا 2 تا خط دارم که بعدا" بیشترش میکنم !

سلام دوست عزيز شما اگر بخواهي سانترال پانا سونيك بگيري 3تا خط ورودي ميخوره و12 تا خط خروجي يعني شما 2 خط داري كه ميتوني وارد سانترال كني و 12 تا خط داخلي داشته باشيه به نظر خودت كافيه يا نه؟
اگر بيشتر خط ورودي يا خروجي بخواهي ميتوني يك كارت اضافه كنيكه خط هاي ورودي وخروجيت 2 برابر ميشه

يا حق موفق باشيد:icon_cool

Pedro
19 March 2007, 07:32 PM
سلام
کدوم مدل و کدوم برند از تلفنهای سانترال خوبند و امتحانشونو پس دادن !
خواهشمندم اگه جدیدا" چجیزی استفاده کردید منو هم در جرسان بذارید !

همانطور که جناب mohammad51 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=32077) گفتند اگر تنها کیفیت و تکنولوژی برای شما مهم است ،پاناسونیک در این گزینه خوبیه ولی قیمت بالاست.
در صورتیکه خیلی نخاید خرج کنید و در اون حد،کیفیت بخاید سانترالهای استوک زیمنس هست که نسبت سانترالهای ایرانی دردسر کمتری خواهید داشت.
از نظر قیمتی هم چند هفته پیش پک 80 (16 خط ورودی و 80 خط داخلی) زیمنس رو حدود 1.400.000 تومان قیمت دارم. که نسبت به مشابه ایرانی قیمت پایینی داره. و فکر می کنم پک 30 هم داشته باشه.

mohammad51
20 March 2007, 01:48 AM
با سلام

با تشكر از دوست عزيز pedro

اين نوع گوشي ها گوشيهاي بسيار خوبي هستند وتنها مشكلي كه دارند اينه كه گوشيهاش بعد از چند مدت از كار مي افتند و برنامه اي كه روي سانترال انها نصب شده خود به خود پاك ميشود البته همين جا بگم كه همه اونها اين مشكل رو ندارند ولي خيلي هاشون رو كه من ديدم اين مشكل رو دارند:icon_cool

ياحق

Blazer
4 April 2007, 01:51 PM
آقا جون اگه پول داري بهترين و اولبن مركز تلفن دنيا اريكسونERICSSON سوئد هست با 120 سال سابقه ساخت مركز تو ايران هم بيشتر تعداد پورت رو فروخته .
امكانات IPPhone- تلفن بيسيمي خودمون(DECT) - موبايل اكستنشن - Voice mail و چندين قابليت ديگه كاملا هم ماجولاره يعني هر تعداد خط كه بخواي مي توني توش كم و زياد كني از 30 تا 50.000 شماره قابل افزايشه خلاصه كلام آخره مركز تلفنه ...

اگر هم نمي خواي زياد پول بدي يه مركز 3به8 يا 4به12 (4 تا خط شهري 12تا داخلي ) پاناسونيك بخري بهتره قيمتش هم حدود 250 الي 280 هزار تومان هست .

mohammad51
4 April 2007, 02:51 PM
آقا جون اگه پول داري بهترين و اولبن مركز تلفن دنيا اريكسونERICSSON سوئد هست با 120 سال سابقه ساخت مركز تو ايران هم بيشتر تعداد پورت رو فروخته .
امكانات IPPhone- تلفن بيسيمي خودمون(DECT) - موبايل اكستنشن - Voice mail و چندين قابليت ديگه كاملا هم ماجولاره يعني هر تعداد خط كه بخواي مي توني توش كم و زياد كني از 30 تا 50.000 شماره قابل افزايشه خلاصه كلام آخره مركز تلفنه ...

اگر هم نمي خواي زياد پول بدي يه مركز 3به8 يا 4به12 (4 تا خط شهري 12تا داخلي ) پاناسونيك بخري بهتره قيمتش هم حدود 250 الي 280 هزار تومان هست .

دوست عزيز

همه اين صحبت ها درست اما مشكل اينجاست كه ساپورت اين نوع سانترال در ايران از لحاظ وسايل تعميري كمه و كساني هم كه با اين سانترالها كار ميكنن كمه و بايد سر جمع اين مشكلات را ببينيم پاناسونيك بهترين گزينه است:icon_cool

ياحق

Blazer
4 April 2007, 05:52 PM
دوست عزير

نكته اينجاست كه :
اول براورد عمر يه كارت اريكسون به صورت Single mode هشتاد ساله و بصورت Multi mode - يكصد و شصد سال با اين اوصاف نياز به تعمير كار نداره حداقل تو اين دنيا .
دوم با كامپيوتر كانفيگ ميشه و كاملا رو بسر IP كار ميكنه .
سوم تو ايران نماينده رسمي داره كه تو سايت اريكسون هم اسمش هست .
چهارم اريكسون تا 25 سال بعد هم قابل update هست .

كسي رو هم من نشنيدم اريكسون داشته باشه دنبال تعمير كار بگرده اگه سراغ داريد بفرسيدش پيش ما

در آخر من گفتم اگر پول داريد (يعني اگر ارتباطاتتون براتون خيلي ارزشمند هست روش اين هزينه رو بكنيد)

بعد ما هم نگفتيم پاناسونيك بده . . . :victory:

اصغر
4 April 2007, 10:26 PM
سلام

سال ها زيمنس تنها برند بازار بود (قبل از انقلاب) بعد پاتاسونيك بازار رو قبضه كرد.

اگه در حد يه دفتر كوچك و مغازه و ... مي خواهيد همون پاناسونيك بهترينه ولي اگه يه سانترال واقعي (مثلن 50-60) خطه مي خواهيد من برند كارين ساخت ايران رو توصيه مي كنم كه ما 7-8 ساله با مدل زيمنس قديميمون جايگزينش كرديم و بسيار راضي هستيم و خوبيش اينه كه تلفن هاي ايستگاه ها رو از هر مدل تلفن معمولي مي شه استفاده كرد ولي پاناسونيك ها فقط با انواع خاص پاناسونيك كه مخصوص اين كاره كار مي كنند.

XELTEK
5 April 2007, 01:16 AM
خدمت دوستان عرض کنم که یک مدل سه به هشت خریداری شد

تلفن هاشو چه مدلی بگیرم ؟

mohammad51
5 April 2007, 06:50 PM
خدمت دوستان عرض کنم که یک مدل سه به هشت خریداری شد

تلفن هاشو چه مدلی بگیرم ؟

3-8پاناسونيك خريداري كرديد حتما گوشي هاشم پاناسونيك بگير

http://www.panasonic.ae/PMM/Assets/ProductCatalogue/BigImages/KX-T7436.jpg

KX-T7436

گوشی سیستمهای تلفن سانترال با 24کلید قابل برنامه ریزی خط CO شهری
نمایشگر LCD شش خطی 16 حرفی
24کلید قابل برنامه ریزی خط CO شهری
دارای OHCA (اعلام تماس دوم به داخلی اشغال)
ویژگی Whisper OHCA
دارای بلندگو
خروجی eXtra Device

http://www.panasonic.ae/PMM/Assets/ProductCatalogue/BigImages/KX-T7433.jpg

گوشی سیستمهای تلفن سانترال با نمایشگر LCD سه خطی 16 حرفی

نمایشگر LCD سه خطی 16 حرفی
ویژگی Whisper OHCA
دارای بلندگو
خروجی eXtra Device
http://www.panasonic.ae/PMM/Assets/ProductCatalogue/BigImages/KX-T7425.jpg
KX-T7425

گوشی سیستمهای تلفن سانترال با 24کلید قابل برنامه ریزی خط CO شهری

ویژگی Whisper OHCA
خروجی eXtra Device

اين سه مدل هست انتخاب كنيد:icon_cool

ياحق

pedram55
5 April 2007, 08:22 PM
قیمت کارت کالر ایدی را کسی دلره

mohammad51
6 April 2007, 01:31 AM
قیمت کارت کالر ایدی را کسی دلره

فكر كنم 60 هزار تومن بود يك برد كه داخل باكس سانترال قرار ميگيره:icon_cool

ياحق

kima
10 April 2007, 06:28 PM
من ديروز يك سانترال 3 به 8 پاناسونيك خريدم كه البته ارتقا پيدا مي كنه به 8 به 24
با يك مركزي مدل 77 سي و يك كالر آي دي
كلا شد 355 تومان