View Full Version : مشکل با Nokia pc Suite دارم کمک کنيد
rahyar
25 February 2007, 09:04 PM
سلام به دوستان(اين سئوال رو يه جاي ديگه پرسيدم کسي جواب نداد )
من با برنامهpc suite 6.70.22 چند تا مسيج آماده نوشتم(چون تايپ توي کامپيوتر راحتتر از گوشيه)حالا ميخوام اونها رو بهmy folderگوشي منتقل کنم يا به پوشه تمپليت ها .که بعدابتونم سريع ازشون استفاده کنم ولي موقع سيو کردن مسيج دربرنامهpc suite 6.70.22 فقط ميشهdraft روانتخاب کرد و تازه توي draft هم که ميريزمشون. بعد توي گوشي نميشه اونها رو به
my folderمنتقل کرد.(يا من بلد نيستم)و فقط مسيج هاي توي inbox,outbox ,send رو ميشه بهmy folder منتقل کرد.خلاصه خيلي وقته ذهنم رو مشغول کرده لطفا اگه کسي چنين مشکلي داشته و حلش کرده بگه تا ما هم استفاده کنيم.
BloodReza
1 March 2007, 10:39 PM
سلام
شما وقتی مسیجی رو با Nokia PC Suite مینویسید این مسیج فقط در قسمت Draft ذخیره میشه
حق با شما هم هست مسیج ها از draft به my folders هم منتقل نمیشن(توی ان90 هم همینطور هست)
در مورد شما من فقط یه راه به ذهنم میرسه اینکه شما بیای بعد اینکه مسیج تو draft ذخیره شد همونو باز کنی و ازش یه کپی بگیری بعد یه template جدید باز کنی و اونجا paste کنید
irani118
20 December 2007, 06:51 PM
سلام
شما وقتی مسیجی رو با Nokia PC Suite مینویسید این مسیج فقط در قسمت Draft ذخیره میشه
حق با شما هم هست مسیج ها از draft به my folders هم منتقل نمیشن(توی ان90 هم همینطور هست)
در مورد شما من فقط یه راه به ذهنم میرسه اینکه شما بیای بعد اینکه مسیج تو draft ذخیره شد همونو باز کنی و ازش یه کپی بگیری بعد یه template جدید باز کنی و اونجا paste کنید
آقا يه ذره بيشتر راهنمايي ميفرماييد
Farzad_j
20 December 2007, 08:07 PM
آقا يه ذره بيشتر راهنمايي ميفرماييد
برای گوشی های سری 60
توسط روشی (draft) که در بالا گفته شده متن مورد نظر رو از کامپيوتر به گوشی انتقال دهید. (و یا هر روش دیگری مثل انتقال فایل txt و یا ...)
پس از انتقال به این روش با رفتن به قسمت Menu > Messaging > Drafts می توانیید متن مورد نظر را مشاهده کنید و با نگه داشتن کلید مداد و زدن کلید های جهت متن مورد نظر را انتخاب کنید، سپس بدون رها کرد کلید مداد گزینه Copy را انتخاب کنید.
حالا به مسیر Menu > Messaging > My folders > Templates > Options > New template بروید و با نگه داشتن کلید مداد گزینه Paste را بزنید و سپس Done
با این کار دیگر هر وقت در هنگام تایپ مسیج نیاز به متن مورد نظر داشتید کافی است Optinos > Insert > Template را بزنید و متن مورد نظر را انتخاب کنید.
Template برای جملات کوتاه و متداول که زیاد استفاده می شود بسیار مناسب هست.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.