View Full Version : راه اندازي خطوط داخلي
tabeta_03
25 February 2007, 12:12 AM
سلام دوستان ميخواستم بدوم براي راه اندازي خطوط داخلي به چه سخت افزاري نياز هست آيا دستگاه هاي VoIP به اين ربطي داره؟
Farbod.E
25 February 2007, 12:45 AM
دوست گرامی میشه بیشتر توضیح بدید ؟ منظور شما Intercom هست ؟
tabeta_03
25 February 2007, 11:01 PM
دوست گرامی میشه بیشتر توضیح بدید ؟ منظور شما Intercom هست ؟
بزارين اينطوري بگم فرض كنيد سه تا خط تلفن معمولي داريم ميخوايم براي يه شركت كوچولو خطوط داخلي راه بندازيم همرا با تلفن گويا.خطوط داخلي حداكثر 8 قسمته تلفن گويا كافيه بتونه وقتي كسي زنگ ميزنه بتونه مثلا با زدن كليد 1 به شخص مورد نظر خودش كه يكي از خطوط داخلي ماست وصل بشه و صحبت كنه و توانايي بيشتري از سيستم گويا نميخواييم مثلا به ديتابيس وصل بشه و از اين حرفا حالا ميخوام بدونم براي اين كار به چه سخت افزار هايي نياز هست و حدودا چقدر خرج داره.
tabeta_03
2 March 2007, 02:31 PM
دوستان كجاييد چرا كسي توجهي نميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bbagheri
17 December 2007, 12:54 PM
سلام دوست عزیز
برای این کار می بایستی از دستگاه سانترال تلفن پاناسونیک مدل KX-TES824 استفاده کنید که یک سانترال با قابلیت 3 خط شهری (ورودی) و 8 خط داخلی و قابل ارتقا در 2 مرحله تا 8 خط شهری و 24 خط داخلی ست و علاوه برآن در این مدل سیستم DISA و یا همان پاسخگوی اتوماتیک 3level نیز وجود دارد.
X_Man
18 December 2007, 01:03 AM
سلام دوست عزیز
برای این کار می بایستی از دستگاه سانترال تلفن پاناسونیک مدل KX-TES824 استفاده کنید که یک سانترال با قابلیت 3 خط شهری (ورودی) و 8 خط داخلی و قابل ارتقا در 2 مرحله تا 8 خط شهری و 24 خط داخلی ست و علاوه برآن در این مدل سیستم DISA و یا همان پاسخگوی اتوماتیک 3level نیز وجود دارد.
حدود قیمتش؟
X_Man
21 December 2007, 03:28 AM
کسی جواب نداد؟
شما خریدید؟
می خواستم راهنمای کنید اگه قیمت مناسبه بگم بیان وصل کنن.
F.®.A
27 December 2007, 04:13 PM
با سلام اول شما بفرمایید چند خط ورودی و چند خط خروجی میخواهید داشته باشید تا من دقیقا بگم چی بخری!!!
در ضمن اینا قیمت مشخصی ندارند چون اصلا نمایندگی معتبری ندارن(محصولات سانترال پاناسونیک) همگی قاچاق وارد میشن
X_Man
4 January 2008, 09:09 PM
با سلام اول شما بفرمایید چند خط ورودی و چند خط خروجی میخواهید داشته باشید تا من دقیقا بگم چی بخری!!!
در ضمن اینا قیمت مشخصی ندارند چون اصلا نمایندگی معتبری ندارن(محصولات سانترال پاناسونیک) همگی قاچاق وارد میشن
من می خوام یه همچین شبکه ای راه بندازم.
3 خط تلفن و 3 تا داخلی. این 3 تا داخلی هم بتون به هم زنگ بزنن و اصلا به تلفن گویا نیازی نیست. (یک منشی و 2 تا اطلاق)
اطلاعات کافی نبود؟
ممنون.
F.®.A
8 January 2008, 06:55 PM
اطلاعات کافی نبود؟
ممنون.
خیر
X_Man
8 January 2008, 09:07 PM
شما فرمودید بگم چند خط ورودی و خروجی دارم. منم گفتم. دیگه چی باید توضیح بدم؟
ممنون.
8 January 2008, 09:49 PM
اول نفرمودید برای کجا میخواهید
نگفتید سیستم دیزا میخواهید یا نه ؟
چند شیفت کاری میخواهید 2 تا یا 3 تا؟؟
نگفتید در حدود چه قیمت میخواهید!
نگفتید چقدر انعطاف پذیری سیستم برایتان مهم است
در کل اگر خیلی ساده میخواهید و چیزی حول و حوش 400 تومن easa phone kx-t30810 رو بهتون توصیه میکنم این سیستم اکنون واقعا از رده خارج شده ولی کاملا پاسخگوی شماست
3 ورودی 8 خروجی دارد
X_Man
10 January 2008, 12:40 AM
اول نفرمودید برای کجا میخواهید
نگفتید سیستم دیزا میخواهید یا نه ؟
چند شیفت کاری میخواهید 2 تا یا 3 تا؟؟
نگفتید در حدود چه قیمت میخواهید!
نگفتید چقدر انعطاف پذیری سیستم برایتان مهم است
در کل اگر خیلی ساده میخواهید و چیزی حول و حوش 400 تومن easa phone kx-t30810 رو بهتون توصیه میکنم این سیستم اکنون واقعا از رده خارج شده ولی کاملا پاسخگوی شماست
3 ورودی 8 خروجی دارد
من معنی این اصطلاحات رو نمیدونم, ممنون میشم شرح بدید. "دیزا" و "شیفت کاری"
در مورد انعطاف پذیری هم ممنون میشم مثال بزنید یعنی چی؟