PDA

View Full Version : ماتیز،دوو ریسر یا پراید ؟

VIGO
22 February 2007, 11:45 AM
مادرم میخواد 5 میلیون نقد برای ماشین هزینه کنه به نظر شما ماتیز یا دوو ریسر هاچبک یا پراید ؟

نکته مهم اینکه مادرم تازه گواهینامه گرفته و به ماتیز خیلی علاقه داره ولی براش مهمه که هزینه صافکاریش ( :icon_sad: ) مناسب باشه خرج و مصیبت و دوندگی زیادی نداشته باشه ! :icon_redf

web
22 February 2007, 01:35 PM
سلام دوست عزيز
مباركه
با توجه به اين مسائل نظر شخصي من اينه كه گزينه دوم خط ميخوره چون هرچند ريسر خودروي مناسبيه اما بازهم مانند ساير ماشيناي خارجي هم سن و سال خودش دورانش سپري شده و اكثر اونا هرچقدر هم تميز باشن هزينه نگهداري ناموزوني نسبت به قيمتشونو مي طلبن.
ميمونه پرايد و ماتيز. با اين پول شما ميتوني يك پرايد 80 يا 81 تميز بگيري كه بشرطيكه از شخص بگيري و تمام معاينات و كارشناسي ها رو در موردش انجام بدي انتخاب خوبيه.
همينطور ماتيز كه اون هم ماشين خوبيه و حتي از پرايد بهتره چون جمع و جورتره و نرمتره و فرمان هيدروليك داره و حتي تقسيم فضاي داخلش به نحو بهتري از پرايد انجام شده و كلا رانندگي باهاش براي مادرتون راحت تره. ولي هزينه هاي نگهداريش مثل همين صافكاري نقاشيش از پرايد بالاتره.
اينجاست كه بازهم همه چيز به خودتون بستگي داره اما در كل از اونجاييكه جمع و جورتر و روان تر از پرايده احتمال تصادفش از پرايد كمتره و من به ماتيز راي ميدم.

EbliiS
22 February 2007, 02:52 PM
اگه تميز 82-81 شو گير بياري خرج موتوري نداره..در ضمن فرمونش واسه مادرتون خيلي راحتره..اما اگه بخواي زياد اينور اونور بزني خرج صافكاري رنگش خيلي بالاتر از پرايده...

El Padrino.
22 February 2007, 08:54 PM
دوست عزیز ریسر که دیگه تمیزش گیر نمی یاد
پراید هم که دیگه فکرشو نکن
به نظر من اگه بتونی یک ماتیز 84 یا 83 گیر بیاری خیلی بهتره
مزایای ماتیز نسبت به پراید
1-فرمان هیدرولیک
2-سوخت کمتر
3-پارک آسانتر
4-شتاب بهتر
5-کیفیت ساخت بهتر
6-خدمات پس از فروش بهتر
7-استهلاک و خرج کمتر

Abolfazl2006_p
16 March 2007, 08:59 PM
به نظر من ماتیز براشون مناسب تره .دلایلش هم جناب hassanihn توضیح دادند

abdarchi
6 April 2007, 01:43 PM
به نظر من اگه بتونی یک ماتیز 84 یا 83 گیر بیاری خیلی بهتره
مزایای ماتیز نسبت به پراید
1-فرمان هیدرولیک
2-سوخت کمتر
3-پارک آسانتر
4-شتاب بهتر
5-کیفیت ساخت بهتر
6-خدمات پس از فروش بهتر
7-استهلاک و خرج کمتر

دوست عزیز تا جایی که من می دونم ماتیز از 83 به بعد دیگه تو ایران تولید نشده
ماتیز 81 تمیز هم حدود 5.700 قیمت داره
اگر رنگ های متالیک خصوصا بژ بخرید قطعا هزینه صافکاری و رنگ بسیار بالایی دارید (هر تیکه رنک حدود 80 تومن)
اما از لحاظ نرمی و راحتی و هزینه ها خیلی ماشین خوبیه

موفق باشید

VIGO
6 April 2007, 02:18 PM
از تمامی دوستانی که راهنمایی کردند ممنونم . مادر بنده دو سه روز پیش 1 ماتیز سبز بهاره خریدن . خیلی خیلی هم راضی هستند .

باز هم تشکر می کنم .

A-P
6 April 2007, 05:24 PM
مبارک باشه.
چه مدلی و چند ؟

VIGO
7 April 2007, 01:38 PM
مدل 81 ، خیلی تمیز ، 5،600