PDA

View Full Version : آیا بیمه های مختلف در قیمت ماشین تاثیری دارند ؟

romeo_1593
22 February 2007, 11:25 AM
من یه 206 تیپ 2 آلبالویی دارم با 85000 تا کارکرد که میخوام بفروشمش......هم بیمه بدنه و هم بیمه شخص ثالث فول داره که فقط یک ماه ازشون گذشته . میخواستم ببینم که اینها تو قیمتش تاثری داره و این که این ماشن رو چند میخرن الان ؟
تصادفهاشم کاملا معمولی در حد بقیه تصادف های تهرانه
از لحاظ سرویس هم همه چیزش تازه سرویس و تعویض شده حتی قطعات مصرفیش

PAYAM
22 February 2007, 03:17 PM
بله تاثير داره. خصوصا چون بيمه بدنه داري و هر دو تاشون هم فول هست مي‌توني تا 200 تومن گرون‌تر بفروشي ولي بيشتر از اين، نه!

romeo_1593
22 February 2007, 06:57 PM
یعنی من 500 تومن خرج کردم الان فقط 1 ماه گذشته فقط میتونم 200 تومن بیشتر بفروشمش ؟ :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

PAYAM
23 February 2007, 01:55 AM
بهرحال بيمه شخص ثالث كه جزو لوازم اضافي ماشين محسوب نمي‌شه! چون بايد داشته باشي ولي خب همين‌كه تاريخش مال يك ماه پيشه باعث مي‌شه كه توي معامله دست بالا رو داشته باشي يعني كمتر تخفيف بدي و اينو به‌عنوان يه حسن خيلي بزرگ محسوب كني. اون قيمت بيشتري هم كه گفتم مال بيمه بدنه هستش. اما خب گفتم وقتي پاي معامله بري بيشتر از 200 تومن نمي‌توني گرون‌تر از قيمتش بفروشي.

seeker
3 April 2007, 07:53 PM
یعنی من 500 تومن خرج کردم الان فقط 1 ماه گذشته فقط میتونم 200 تومن بیشتر بفروشمش ؟ :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
احتمالا تا حالا ماشینو فروختی اما محض اطلاع میگم.
مجبور نیستی بیمه بدنه تو با ماشینت بفروشی ...چون به اسم خودت هست. می تونی پسش بدی و درصدشو پس بگیری.یا اگه قصد خرید خودرو دیگه ای داری می تونی نگهش داری و برای ماشین جدیدت ازش استفاده کنی. مثلا اگه ماشین گرون تر می خری با پرداخت تفاوتش برای اون ازش استفاده کنی. برای تمدید هم اگه استفاده نکرده بشی تخفیفتم سر جاشه.:icon_cool