PDA

View Full Version : Lexus-لوکسترین خودرو 2007

Shahin20
21 February 2007, 07:08 AM
با سلام:
حدود دو-سه ماهی میشد که همه در مورد مدل جدید lexus LS 460 حرف میزدن. تو خیابون هم تا دیروز ندیدمش تا این که تصمیم گرفتم برم کمپانی و ببینم این ماشین رو و اونجا فهمیدم این ماشین بیرقیبه.
قبل از این عکس و بقیه مشخصات رو بگم لازم بگم که دلیلی که این خودرو لوکس ترین خودرو هست اینه که ماشین از طریق سیستم سنسور و نویگیتر جدید بدون نیاز به راننده خود به خود میتونه پارک کنه خودش بین دو تا ماشین. من اول باور نمیکردم تا این که تو کمپانی دیدم به عنوان اولین خودرو در دنیا این کارو میکنه. الیته هنوز به راننده نیاز هست واسه کنترل کردن سرعت. اگه خواستید بعدن به طور کامی میگم چطوری کار میکنه و یک فیلم هم دارم.

و اما دلیل دیکه که این ماشین رو مخصوص میکنه اینه که اولین خودرویی هست که eight-speed transmission هست.
[Only registered and activated users can see links]

دوستان عین همیشه خواهش میکنم اگه عکسها رو نمیبینید بگین چون من اطلاعی در مورد سایتهای قفل شده تو ایران ندارم.

به راستی اکانات این خودرو به قدری زیاده که خودش یه پوست بسیار طولانی میشه که اکه اجازه بدید فردا مینویسم.

فقط در مورد موتورش هم بگم که 8 سیلندر هست با 380-400 horsepower .

Mr.Sina
21 February 2007, 02:49 PM
اگر قیمت مدل فول اپشن 8 سیلندر تو دبی رو هم بدید ممنون می شم.....

nojex
21 February 2007, 04:16 PM
من 2 هفته قبل از کویت قیمت گرفتم بنا بر option ها بین 11500 تا 12000 K.D.
قیمت داشت یعنی حدود 36-38 میلیون

El Padrino.
21 February 2007, 08:47 PM
عقبش به BMW M5 شباهت داره شاهین جان می شه بگین جه امکاناتی داره ؟

Shahin20
22 February 2007, 02:51 AM
با عرض شرمندگی من فقط شبا وقت میکنم پست کنم و حالا همون جور که گفتم مشخصات و قیمتشو میزاررم.

موشخصات موتور و فنی:

V8 4.6 Engine لازمه بگم که در 3 مدل این خودرو هست ولی از نظر موتور و تعداد سیلندر همشون یکی هستن.

380-400 horse power .

Eight-Speed Automatic Transamtion اولین خودرو 8 دنده دنیا که با سیتم جدید lexus باعث کاهش مصرف بنزین و شتاب سریتر هست.

Adaptive Variable Air Suspension:AVS میتونید حالت ماشین و ارتفاع اون رو در سه حالت Comfort-Normal-Sport mode تنظیم کنید.

ٍECB: Electronic Controlled Braking

ESP:Electronic Power Steering

Dynamic radar Cruise Control : این رو من واقعا بهش علاقه دارم در سری جدید بنز S هم هست. شما سرعتی که دوست دارید رو تنطیم میکنید برای رانندگی هروقت فاصله ماشین به 10 متر و سپس 3 متر با ماشین جلویی برسه خود به خود ترمز میگیره و سزعت رو کم میکنه و فاصله رو به طور خودکار تا 3 متر همیشه حفط میکنه. وقتی جلو خالی باشه خود به خود سرعت رو افزایش میدی و به سرعتی که شما خواسته بودید بر میگرده.

Variable gear ratio Steering:VGRS : از سرعت 80 به بالا هر چه قدر خودرو سزیع تر حرکت کنه فرمان ماشین بخ طور خودکار سفت تر و حساس تر میشه.

0-100 کیلومتر در 5.4 ثانیه.

مشخصات ظاهزی:

Inch-19 Wheel

power moonroof

Electrochromic Outside Mirrors

Smart Access

Dual-Swivel Front Lighting System

advance Parking Guidance System : این همون سیتمی هست که گفتم ماشین رو به طور خودکار پارک میکنه.

سیستم صوتی و تصویری:

ُSatalite radio System : رادیو به صورت ماهواره ای کار میکنه و شما میتونید هر رادیو ماهواره ای رو بذون کوچکترین پارازیت دریافت کنید.

7.1 Surround System : همراه با 19 Speaker

8 GB hard Disk به شما اجازه میده تا 2000 اهنگ رو در حافظه ماشین ذخیره کنید.

تجهیزات داخلی:

مجهز به 3 LCD با قابلیت پخش DVD و TV

گرم کننده و سرد کننده مخصوص برای هر صندلی با ماسازور .

تلفون مخصوص خودرو.

دوستان عزیز هنوز بسیاری از امکانات داخلی باقی مانده که اگه اجازه بدید به علت طولانی شدن پست اگه اجازه بدید در فرصت بعدی پست خواهم کرد.

Shahin20
22 February 2007, 02:56 AM
من 2 هفته قبل از کویت قیمت گرفتم بنا بر option ها بین 11500 تا 12000 K.D.
قیمت داشت یعنی حدود 36-38 میلیون
دوست عزیز شما احتمالا مدل اشتباهی رو قیمت کردید.

قیما این خودرو در اینجا بین 275000 تا 385000 هزار درهم هست که میشه تقریبا بین 68 میلیون تا 80 اگه اشتباه نکنم. اگه به سایت lexus هم مراجعه کنید international price این خودرو از 61000 دلار شروع میشه.

web
22 February 2007, 12:08 PM
با تشكر از دوست گرامي شاهين.
واقعا اين ماشين نمود عيني خودروي لوكس به حساب مياد و وقتي قضيه جالبتر ميشه كه ميبينيم تازه مدل LS 460 L هم داره كه 4.8 اينچ طويل تره و 86000 دلاره و باز سطح تجهيزات اون بالاتره مثلا صندليهايي داره كه دماشون بطور اتوماتيك نسبت به درجه حرارت بيرون كنترل و مچ ميشه! و يا شستشو كننده چراغهاي جلو - شيشه هاي فوتو كروم - باز و بست الكترونيكي صندق عقب از داخل - فرمان با گرم شونده - كروز كنترل به همراه رادار ! (كه به وسيله رادار ميتوني براش برنامه ريزي كني كه اگر ترافيك معبر از يك حدي بيشتر شد به طور اتوماتيك سرعتو كم كنه و وقتي راه بازتر شد سرعتو افزايش بده) و ...
ضمنا موتور بكار رفته در اين لكسوس يك موتور كاملا جديد براي لكسوس بعد از 17 سال به شمار مياد

nojex
22 February 2007, 03:46 PM
جناب شاهین حق با شما بود . قیمت اعلام شده برای ls430 بود . امروز مجددا تماس گرفتم و قیمت برای 460 بین 22000kd تا 28000kd هست .

سعيدـ2001
22 February 2007, 06:56 PM
سلام .
من خیلی لکسس دوست دارم واقعا ماشینای باحالی میزنه حدود 50 درصد بازار خودروهای لوکس امریکا هم تو دست لکسس هست و یکی از دلایلی که تویوتا الان شده تویوتا همینه .
اینم لکسس IS-F هست که یه ماشین کاملا اسپرت و لوکسه از سری IS که شاخصش موتور 400 اسب بخاریشه که میتونه شتابی کمتر از 4.9 ثانیه رو به این ماشین بده احتمالا این ماشین رقیبی برای M5 هست .

El Padrino.
22 February 2007, 08:44 PM
شاهین جان شما که توی دبی هستی آیا این ماشین وارد بازار شده و نمایندگی برای فروش داره ؟

Shahin20
22 February 2007, 10:51 PM
شاهین جان شما که توی دبی هستی آیا این ماشین وارد بازار شده و نمایندگی برای فروش داره ؟
بله دوست عزیز همون طور که در بالا نوشتم وارد شده و قیمتش رو هم گزاشتم.

نمایندگی فروش هم که خود lexus اینجا یه شرکت بسیار معتبری هست و بسیار خدمات خوبی داره. من lexus RX دارم و خدمات lexus واقعا خوبه.

پويا درويشي
24 November 2007, 01:46 PM
حدود دو-سه ماهی میشد که همه در مورد مدل جدید lexus LS 460 حرف میزدن. تو خیابون هم تا دیروز ندیدمش تا این که تصمیم گرفتم برم کمپانی و ببینم این ماشین رو و اونجا فهمیدم این ماشین بیرقیبه.
قبل از این عکس و بقیه مشخصات رو بگم لازم بگم که دلیلی که این خودرو لوکس ترین خودرو هست اینه که ماشین از طریق سیستم سنسور و نویگیتر جدید بدون نیاز به راننده خود به خود میتونه پارک کنه خودش بین دو تا ماشین. من اول باور نمیکردم تا این که تو کمپانی دیدم به عنوان اولین خودرو در دنیا این کارو میکنه. الیته هنوز به راننده نیاز هست واسه کنترل کردن سرعت. اگه خواستید بعدن به طور کامی میگم چطوری کار میکنه و یک فیلم هم دارم.

و اما دلیل دیکه که این ماشین رو مخصوص میکنه اینه که اولین خودرویی هست که eight-speed transmission هست.

دوستان عین همیشه خواهش میکنم اگه عکسها رو نمیبینید بگین چون من اطلاعی در مورد سایتهای قفل شده تو ایران ندارم.

به راستی اکانات این خودرو به قدری زیاده که خودش یه پوست بسیار طولانی میشه که اکه اجازه بدید فردا مینویسم.

پويا درويشي
24 November 2007, 01:50 PM
تشكر از راهنمايي شما من قسط خريدن يكي از اين اتومبيل رو دارم تشكر

پويا درويشي
24 November 2007, 01:53 PM
lexus 460 ls قيمتش چند هست

پويا درويشي
25 November 2007, 02:34 PM
سالام من مي خواستم كه تمامي عكس هاي داخلي كه چند مانيتور دارد در پشت و چند اربگ دارد و چند سال خدمات پس از فروشبا سلام:

پويا درويشي
25 November 2007, 02:41 PM
LCD در پشت ماشين ندارد و عكسي از صندوق عقب برام اگه ميشه برام بفرشتيد

rooznet
28 November 2007, 09:00 PM
سلام
در مورد لوکس بودن این خودرو هیچ شکی نیست اما بعضی از اطلاعات اشتباه نوشته شده

در مورد عکس ها اون عکس هایی که صندلی بیرون اومده متعلق به LS600 هست که به بازار خاورمیانه نیومده. در مورد قیمت در دبی دقیقا 365 هزار درهم هست که می شه 92 میلیون تومان و رقیب بنز S کلاس و بی ام و سری 7 هست.
من خودم هم لکسوس دارم و می خواستم یدونه از این ماشین رو بخرم که یدونش رو پیدا کردم با قیمت خیلی خیلی مناسب که صاحبش اون رو انداخته بود یه گوشه خیابون ولی حیف شد . می خواستم بخرمش و بیارم ایران سوار شم اما چون کار داشتم و باید از امارات می رفتم و برمی گشتم ولی متاسفانه وقتی برگشتم فروخته بودش و خیلی ناراحت شدم.

این هم عکسش:

این هم خودم که داشتم دقیق نگاش می کردم ببینم وضعیتش چطوره

این هم یادگاری

khoshnam55
23 January 2008, 11:39 PM
این ماشین وارد ایران شده با گارانتی ایر تویوتا

من امروز خودم رفتم و در نمایندگی تویوتا زیر پل میرداماد دیدمش البته قیمتش کامل مشخص نشده

کارمند اونجا گفت بین 175 تا 190 میلیون تومن خواهد بود با تمام شرایط گارانتی تویوتا در ایران

و در ته نمایندگی یه مدل شاسی بلند بود که از پرادو کوچیک تر بود ولی من سراغ اون نرفتم فقط قیمتش رو پرسیدم که 100 تومن بود

گفت این ماشین ها برای نمایش هست ولی تا چند روز دیگه قیمت اون ها مشخص می شه و ما این ها رو وارد بازار می کنیم

به تعداد زیاد البته منظورش در مقایسه با تعداد بنز s و بی م و 7 که وارد شده

از ماشین هم که فوق الاده بود داخلش مثل هواپیما بود البته عقب ماشین مثل صندلی درجه یک هواپیما با اون همه

امکانات جلو هم که این قدر دکمه بود که فکر کنم یه دوره اموزشی می خواد که بتونی باهاشمون کار کنی

از نظر زیبایی هم که به نظر من s و bmw 7 رو می خوره مخصوصا چراغ هاش هم جلو و هم عقب

رینگ های خوبی هم داشت

khoshnam55
24 January 2008, 12:02 AM
ببخشید یه چیزی یادم رفت قدرتش 340 اسب بخار بود
در مول امریکایی 380 اسب هست ولی در مدلی که در نمایندگی بود 340 بود
که من در سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) چک کردم 340 بود تازه مدل امریکایی گیربکس اسکونشیال داشت ولی
این مدل نداره چون تو همین سایت هم نوشته 8 سرعته اتوماتیک حالا چرا این طوره خدا می دونه

در ضمن فکر کنم تفاوت بین مدل امریکایی و مدل بازار دبی{امارات} و ایران بیشتر از این چیزا باشه چون این عکس ها که شما گذاشتید با مدل ایرانی فرق داشت حالا تحقیق می کنم و لیست کامل تفاوت ها رو براتون می گم
مثل این که امکاناتی که در امریکا به صورت استاندارده در امارات یا داده نمی شه با به صورت option هست

فقط خدا کنه از نظر کیفیت با هم تفاوت نداشته باشن چون می گن در امریکا lexus یکی از با کیفیت ترین اتومبیل هاست طوری که داره بنز و بی م و رو پشت سر می زاره

راستی اون سیستمی که خودش ماشین رو پارک می کنه در بنز class s به صورت option قرار داده می شه

موفق باشید

rooznet
22 March 2008, 09:35 PM
لکسوس توی دبی توسط نماینده تویوتا ولکسوس یعنی الفطیم للسیارات توزیع می شه که واقعا هم نماینده خوبی هست.ضمنا الفطیم یازدهمین ثروتمند دنیای عرب محسوب می شه

snaipshot
11 May 2008, 10:42 AM
یه فیلم از تست رانندگی این ماشین دارم که توش اون پارک دوبل اتوماتیک هم تست شده که به زیبایی هرچه تمام تر انجامش می ده .
البته به درده ایران نمی خوره که برای برای پارک کردن مجبور باشی 5 سانتی ماشین های جلو و عقب پارک کنی

snaipshot
11 May 2008, 10:45 AM
اینم لینک دائم دانلود فیلم که حدود 15 مگه سایزش :icon_cool