PDA

View Full Version : BMW Alpina B7

shahram2006_m
18 February 2007, 01:15 PM
شرکت معظم BMW بار دیگه خبر از عرضه یکی از مدل های رویایی خودشو به نام Alpina B7 داد.
این خودرو بسیار شبیه به سری 7 BMW هست و از اونجایی که این شرکت برای سری 7 مدل تیون شده ای (M7 ) وارد بازار نکرده پس میتونیم این مدل رو بحساب مدل تیونینگ سری 7 به حساب بیاریم.

این خودرو از موتوری 8 سیلندری با حجم 4.4 لیتر به همراه سوپر شارژر، استفاده میکنه و دارای قدرتی معادل 500 اسب بخار هست.
این موتور بسیار قوی تر از موتوری هست که در BMW 750i با حجم 4.8 لیتر و قدرت 360 اسب بخار استفاده شده است.
زمان رسیدن این خودرو از سرعت 0 تا 96 کیلومتر در ساعت ، 4.8 ثانیه است و این یک دهم ثانیه کمتر از BMW 760i با موتوری 12 سیلندری با حجم 6 لیتر هست.
قیمت پایه این خودرو حدود 111 هزار دلار در نظر گرفته شده است و این یعنی 40 هزار دلار بیشتر از مدل 750i .

فیلمی از این خودرو ([Only registered and activated users can see links])

عکس ها:

[Only registered and activated users can see links]

El Padrino.
18 February 2007, 02:05 PM
قیافش مثل 750li هست میشه گفت کپی همونه
موتور این خودرو 4400 است پس چرا دور موتور اون از 5500 قرمز شده؟

web
18 February 2007, 03:54 PM
با تشكر از دوست عزيزم شهرام

دور موتور در 5800 قرمز شده و بيشترين قدرت اين موتور كه 500 اسب بخاره تازه در 5500 در اختيار راننده قرار ميگيره.

در مورد قيافه بيروني حق با شماست. تفاوتها خيلي كمه مثلا لچكي عقب B7 بزرگتره و همچنين اسپويلر عقب حالت برآمده تري داره و سپر جلوش هم دوباره طراحي شده.

نمايي از 750Li :

z_qz54
18 February 2007, 10:34 PM
ممنونم شهرام جان ، مثل همیشه عالی بود.
میشه یکی در مورد آرم وسط فرمون توضیح بده ؟

khoshnam55
18 February 2007, 11:10 PM
ممنون اقا شهرام ببخشید یه سوال دارم اون علامت + روی فرمان چی هست ؟ و همین طور اون

چیزی که پشت فرمان و نقره ای رنگ هست ؟ یه چیزهایی روش نوشته

من فکر می کنم alpina یه تیونر کننده ماشین هست مثل amg /m power /...

shahram2006_m
18 February 2007, 11:34 PM

نه اینطور نیست، شرکت های تیون کننده مثل M Power مدل های اصلی خودرو مثل سری 3 یا 5 یا 6 رو تیون میکنند اما Alpina B7 به عنوان یکی از مدل های جدید BMW به حساب میاد.

web
19 February 2007, 12:16 AM
ممنون اقا شهرام ببخشید یه سوال دارم اون علامت + روی فرمان چی هست ؟ و همین طور اون

چیزی که پشت فرمان و نقره ای رنگ هست ؟ یه چیزهایی روش نوشته

در ادامه صحبتهاي شهرام عزيز بايد عرض كنم كه آلپينا در سال 1978 توسط Burkard Bovensiepen تاسيس شد و بر خلاف تيونرهاي ديگر ب ام و داراي امتيازات زير هست :
- آلپينا زير مجموعه ب ام و به حساب مياد
- BMWهايي كه توسط آلپينا تيون بشن يك مدل جديد به حساب ميان.
- BMWهايي كه توسط آلپينا تيون بشن همچنان گارانتي اورجينال خود ب ام و رو حفظ ميكنن. (بر خلاف تيونرهاي ديگر كه با انجام تغييرات روي يك مدل گارانتي اون مدل باطل ميشه)

مشخصه تمام ب ام و هاي دستكاري شده توسط آلپينا رينگ هاي 20 پره كلاسيك نصب شده توسط اين شركت روي اين خودروها و نشان آلپينا در كف خودرو هست و در اكثر مواقع رنگ خودرو آبي هست و فرمان چرم اسپرت آلپينا با لوگوي اين شركت در وسط استفاده ميشه.
استراتژي تقويت موتور آلپينا عمدتا بر مبناي استفاده از حجم و تعداد سيلندر كمتر ولي نصب سوپرشارژر هست. بعنوان مثال آلپينا مدل B5 رو بيرون داده كه از موتور V8 سوپرشارژر دار استفاده ميكنه و اين خودرو رو بعنوان رقيب M5 معروف(با موتور V10) عرضه كرده كه با وجود قدرت يكسان اما B5 گشتاور بسيار بالاتري داره.

اون علامت + به همراه - در سمت ديگر دكمه تعويض دنده دستي گيربكس اتوماتيك هست.