PDA

View Full Version : معايب قطع كردن كيلومتر شمار ديجيتالي در 405

argunatus
8 January 2005, 04:43 PM
با سلام
آقا معايب صفر كردن كيلومتر شمار ديجيتالي در 405 چيه!
عملا چطور ميشه اونو قطع كرد؟
و چجوري ميشه دوباره وصلش كرد؟

با تشكر از متخصصين

Evanescence
8 January 2005, 06:49 PM
هيچ عيبي نداره . فرمون رو بايد برات باز كنن پشت جلو آمپر يك چيز سيم مانندي هستش كه اگر اون قطع بشه ديگه كيلومتر شمار كار نميكنه . صفر كردنش هم چون ديجيتاليه فكر نكنم كار آسوني نباشه .

argunatus
9 January 2005, 10:50 AM
با تشكر
ولي ميگن اگه كيلومتر سنج قطع شود روي سيستم انژكتور اثر ميذاره و حتي باعث ميشه وقتي خودرو روشن هست و حركت نميكنه -مثلا وقتي پشت چراغ قرمز بايستيد خودرو خاموش ميشه!

2- وقتي شما دوباره كيلومتر رو وصل كنيد عدد صفر ميشود و ديگه حركت نميكنه و بدين ترتيب گارانتي هم خودرو رو قبول نميكنه؟

Evanescence
9 January 2005, 03:02 PM
شما فعلا استفاده بكن وقتي خواستي بفروشيش كيلومترش رو مياري پايين .

Lizard
9 January 2005, 09:35 PM
اين كه ميگن رو سيستم انژكتور تاثير داره علتش اينه كه به دور موتور وصل هست و ممكنه باعث خاموش شدن ماشين بشه /

بهتره كه اين كار رو نكنيد /

محمد رضا محمدي
9 January 2005, 09:55 PM
اتفاقن خدمت دوستان بگم كه ربط داره ....
دقيقن همين عيبي كه شما ميگي پيش مياد ...
ولي ميتوني بعدن بياريش پايين ولي كار هر كسي نيست 8)

abs-e1000
9 January 2005, 10:59 PM
من براي 206 رو قطع كردم خيلي راحت باز ميشه هيچ اتفاقي هم نيوفتاد

اصغر
10 January 2005, 12:00 AM
حالا چرا اصلا بايد قطعش كرد ؟

فكر نميكنين اين كار ناجوانمرديه ؟

مطمئن باش اگه اينجوري كلاه يكي رو برداري؛ ده جاي ديگه كلاه سرت ميره.

دوستان لطفا ديگه در مورد كارهاي غير قانوني و غير انساني تاپيك نذارن.

azma
10 January 2005, 09:57 AM
غير اخلاقي است

argunatus
10 January 2005, 11:47 AM
البته حق با شماست اگر بخواهي يك خودرو بفروشي ولي شما بايد به خريد خودرو هم فكر كني تا كلاه سرت نره!
دوستان اطلاعات هميشه مفيد است حال خواه در جهت منفي يا مثبت!!

booleck
11 January 2005, 02:27 AM
در تمام ماشين های انژکتوری به خصوص دوو سيلو و ماتيز سنسری به سفه کيلمتر وصل هست که کرش تنظيم مصرف
سوخت هست حالا اگر به هر دليلی سيم کيلومتر ماشين قطع بشه مصرف سوخت بطور وحشتناکی بلا
ميره و ماشين همش ريپ ميزنه!! (تجربه شخصی)

X_Man
12 January 2005, 01:00 AM
1. هركي يه جا نامردي كنه دير يا زود سرش مياد.

2. اگه ميخايين به بنگاه بفروشين اصلا فايده اي براتون نداره, چون اگه دست هم نزده باشين متهم ميشين.

اينقدر همه دروغ ميگن كه يكي هم راست بگه كسي باورش نميشه.
من رفتم ماشينم رو بفروشم (405) به يارو گفتم: 10 ماه كار كرده ,از اول دست خودم بوده و 17000 تا كار كرده.
به من گفت: اين 40000 تا كار كرده , لاستيكاش رو با اون 206 مقايسه كن.
منم قاط زدم گفتم: آخه مردتيكه من به خاطر 30000 تا ميام به تو دروغ بگم.
بعد يه ساعت دعوا يارو فهميد كه اختلاف به خاطر نوع لاستيكه. لاستيك 206 رو خارجي و 405 رو ايراني ميندازن :twisted:

m4az
12 January 2005, 01:50 AM
آقا من پدرم تعمي كار پنل 206 , maxima , امثال اينهاست !

در مورد maxima مي دونم كه اگه كل سيستم داشبرد هم قطع بشه بازم كيلومتر حساب ميشه !
و وقتي وصل ميشه ادامه ميده !!‌

در مورد 206 چند آي سي مختلف داره كه ريستش كرد نش كار سختي هست !!‌!‌ اما همون طور كه گفتن ثابت ميشه !
در مورد 405 اطلاع زيادي ندارم اما مي دونم سيستمش نبايد پيچيده تر از اونا باشه !!

ali_z
12 January 2005, 02:16 AM
fiuse shomareh 12 ra dar biar ghat misheh

unicorn:
دوست عزيز خوش آمدي
لطفا قوانين فروم رو در ادرس http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?t=5025 مطالعه كن

علی سلیمی
12 January 2005, 05:50 AM
سلام براي اينكه كيلومتر شمار ديجيتال پژو 405 از كار بيوفته اصلان نيازي نيست كيلومتر رو باز كرد! ما خودمون كاركرد كيلومترمون داشت زياد ميشد و اون وقت ديگه نميتونستيم ببريم گارانتي براي همين يكي از فيوز ها كه الان شماره اش رو فراموش كردم رو باز كرديم و ديگه كيلومتر نمي انداخت و هيچ تاثير منفي تو ماشين ايجاد نكرد و بعد كه برديم گارانتي وصلش كرديم (البته جلو در فيوز رو گذاشتيم سر جاش بعد رفتيم تو! :P ) حالا اگر خواستين من نگاه ميكنم شماره چنده براتون مينوسم اگر چه تو دفترچه راهنماي پژو هم نوشته. راستي چرا ديگه از اون كيلومتر ها نميزنن؟ من چند نفر كه بعد از ما ماشين گرفتن رو نگاه كردم مال اونا همون قديمي ها هستش!

X_Man
12 January 2005, 01:17 PM
من 2 ماه بعد از اينكه ماشين رو تحويل گرفته بودم. يه روز باروني ديدم كه كيلومتر شمار كار نميكنه, رفتم چند تا نمايندگي گفتن سنسور سرعتش خرابه (از اين بگزريم كه هيچ كدوم برام عوض نكردن و ميخواستن پول اختلاف قيمت شركتي با بيرون قطعه رو از من بگيرن)
تو اون مدتي كه سنسور خراب بود و سرعت رو نشون نميداد و كيلومتر نمينداخت , اگه ترمز شديد ميزدم ماشين خاموش ميشد.
اما اگه فيوز رو برداري امتحان كردم چيزي نشد.

amahdavi2004
13 November 2007, 11:32 AM
من دو بار مجبور شدم كه اين فيوز را بردارم (كل آمپرها از كار مي افتند) تا كيلومتر نيفتد دليلش هم اين بود كه مسافرت بودم و كيلومتر سرويس اولش داشت مي گذشت (آن زمان ايران خودرو مي گفت اگر كيلومتر از 2500 بگذرد و سرويس اوليه نشود گارانتي باطل مي شود!!؟) و هر دو بار با مشكل عجيبي برخوردم:
پس از طي مسافتي وسط خيابان يا جاده ناگهان برقها قطع مي شد و ماشين خاموش مي شد و باطري ديگر جون نداشت كه استارت بزند وقتي امداد خودرو مي آمد و با باطري كمكي ماشين روشن ميشد اول فكر مي كرد كه دينام خراب است و باطري را شارژ نمي كند كه با امتحان معلوم مي شد اين فرضيه غلط است و سر پيدا كردن اشكال آن دو روز ماشينم در نمايندگي خوابيد و آخر سر هم چيزي نفهميدند (من هم جرئت نمي كردم كه بگويم قبل از خاموش شدن فيوز را قبلا برداشته بودم و بعد جا زده ام.) ولي در مجموع به اين نتيجه رسيدم (شايد مسخره باشد) كه اين فيوز ارتباطي با شارژ شدن باطري از طريق دينام دارد و با قطع آن ديگر باطري شارژ نمي شود و اگر مصرف برق بالا باشد مثلا كولر يا چراغها و ضبط روشن باشند باطري برق كم مي آورد و ماشين مي خوابد.

mroveis
4 February 2008, 03:15 PM
سلام دوستان

در خصوص پژو 206 SD اگر بخواهيم براي مدتي كيلومتر نياندازد بايد چكار كنيم آيا چاره ايي است ؟

ممنون از پاسخ عزيزان

bardiashamee
1 May 2008, 12:16 AM
فیوز شماره 12 رو بکشین اگه ماشینتون سلامته و بهش اعتماد دارین البته!
هیچ مشکلی پیش نمیاد
ما با پرشیا این کار رو کردیم ! بیشتر از 80000 کیلومتر هم با ماشین راه رفتیم تو دوره گارانتی
هیچ جوره هم نمیتونن ثابت کنن!
ولی رو مدل جدیدا انگار یه کاری کردن که تا فیوز رو میکشی ماشین خاموش میشه!

mahdi7183
11 May 2008, 01:24 PM
فیوز شماره 12 رو بکشین اگه ماشینتون سلامته و بهش اعتماد دارین البته!
هیچ مشکلی پیش نمیاد
ما با پرشیا این کار رو کردیم ! بیشتر از 80000 کیلومتر هم با ماشین راه رفتیم تو دوره گارانتی
هیچ جوره هم نمیتونن ثابت کنن!
ولی رو مدل جدیدا انگار یه کاری کردن که تا فیوز رو میکشی ماشین خاموش میشه!

دستگاه دیاگ کارکرد دقیق اتومبیل را مشخص می کنه. حتی اگه کارکرد 0 کیلومتر را نشان دهد.