View Full Version : درخواست اطلاعات در مورد پارس معمولی با موتور 16 سوپاپ
Mehrzaad
15 February 2007, 04:40 AM
دوستانی که از پارس معمولی با موتور 16 سوپاپ و دارای ABS تجربه يا اطلاعاتی دارند
لطفاً بفرمايند ، که اين موتور با گيربکس معمولی پارس مشکلی نداره؟ دليل قيمته پايين
اين مدل (هم قيمتی با موتور معمولی) در مدلهای کار کرده اشکالاته فنی؟ کلاً اين مدل ارزش خريد داره؟
با تشکر
web
19 February 2007, 12:14 PM
ما به مدت 5 ماه پارس ساده با موتور زانتيا رو داشتيم.
باورتون نميشه كه شتاب اين ماشين خارق العاده بود و تقريبا با 206 تيپ 5 برابري ميكرد. وقتي گاز ميدادي با يك صداي زوزه مانند و بسيار زيبا دور ميگرفت و عقربه سرعت سنج به سرعت بالا ميرفت و اصلا با پارس معمولي قابل قياس نبود.
از نظر گيربكس اصلا هيچ مشكلي نداشتيم ولي اشكال بزرگ اين ماشين سروصداي زياد اتاق بود.
يك نكته جالب در مورد اين ماشين اين بود كه ما خودمون مايل نبوديم رينگ اسپرت روي اين ماشين بندازيم چون تجربه تنبل شدن پارس معمولي رو داشتيم اما يكي از آشنايان كه خودش هم داشت گفت رينگ بندازين كه تجربه واقعي رينگ تازه روي اين ماشين مشخص ميشه و ما بعد از انجام اين كار تازه لذت رينگ اسپرت رو متوجه شديم. واقعا هندلينگ ماشين فوق العاده شد و هيچ تاثيري هم بر شتابش نذاشت.
استهلاكش در حد همون پارس معموليه و در اون مدت اصلا مارو اذيت نكرد.
اگر قصد خريد دارين بدونين كه قيمت پايين اين محصول شايد به دليل اينه كه از همون سال 84 توليدش متوقف شده و ايران خودرو يا پارس ساده ميزنه يا ELX و ديگه خبري از اين مدل نيست.
حتما ماشينو به يك مكانيك زبردست نشون بدين و سلامت اتاق و كم كاريشو تحقيق كنين و همچنين معاينه فني و اگر از تمام اين آزمايشات سربلند بيرون اومد لحظه اي در خريدش شك نكنين.
زعيم
13 May 2007, 10:23 AM
سلام
من خودم يكدستگاه پارس 16 سوپاپ مدل 1382 دارم ماشين خوبي است قدرت موتور فو ق العاده و صداي بسيار كمي دارد كه قابل مقايسه با موتور معمولي نيست مشكلي از نظر گيربكس ندارد فقط بنظر من با توجه به موتور فعلي آن كه زانتيايي و 16 سوپاپ است بنظر مي رسد كارخانه يك دنده ديگر بايد به آن اضافه كند چون در سرعت 180 كيلومتر احساس به داشتن يك دنده ديگر بعنوان دنده 6 ضروري بنظر مي رسد . تنها ايراد اساسي كه من مي توانم به آن بگيرم قيمت بالاي قطعات آن است چون شما پارس سوار مي شويد در عوض عمدتاً هزينه زانتيا را متقبل مي شويد.
z_qz54
17 June 2007, 03:49 PM
برای تعمیرات موتور،اگر گارانتی هم داشته باشه به کجا مراجعه میکنید؟؟؟؟!!!!
ایرانخودرو یا سایپا؟D::D
arash p mbz bmw
18 June 2007, 01:16 AM
سلام
من خودم يكدستگاه پارس 16 سوپاپ مدل 1382 دارم ماشين خوبي است قدرت موتور فو ق العاده و صداي بسيار كمي دارد كه قابل مقايسه با موتور معمولي نيست مشكلي از نظر گيربكس ندارد فقط بنظر من با توجه به موتور فعلي آن كه زانتيايي و 16 سوپاپ است بنظر مي رسد كارخانه يك دنده ديگر بايد به آن اضافه كند چون در سرعت 180 كيلومتر احساس به داشتن يك دنده ديگر بعنوان دنده 6 ضروري بنظر مي رسد . تنها ايراد اساسي كه من مي توانم به آن بگيرم قيمت بالاي قطعات آن است چون شما پارس سوار مي شويد در عوض عمدتاً هزينه زانتيا را متقبل مي شويد.
خوب دوست عزیز این بزرگترین نشان از عیب یک گیرباکس هست
من امتحان کردم
توی زانتیا 1.8با سرعت 180و با دنده ی 5 شما به دور 5000بر میخورید که واقعا عالیه
خوب مسلمه که این گیرباکس به موتور قدرتمند 16نمیخوره و بلخره توی تاپ اسپید به مشکل میخوره
z_qz54
18 June 2007, 01:34 AM
البته مدل های قدیمی گیرباکس پژو داشتند و بعد زانتیا شد و الانم رو ای ال ایکس زانتیاست
مشکل این ماشین های سر جلوبندیه که زود خراب میشه!
nojex
18 June 2007, 11:41 AM
یک مشکلشم پلوس هاشه که زود خراب میشه به نصبت موتور قبلی .
اما خیلی تیز تره و کاملا با پارس متفاوته .
salar68
24 June 2007, 11:21 PM
اوایل که 16 سوپاپ اومد یکیشو ور داشتم خیلی مشکل گیریبکس داشت هنوز اینطوره یا حل کردند !
فرض کن دنده پژو روی ماکسیما بود
اذیت می کرد توی این چند ساله این مشکل اساسی را حل مردند ؟؟؟
z_qz54
24 June 2007, 11:59 PM
اوایل که 16 سوپاپ اومد یکیشو ور داشتم خیلی مشکل گیریبکس داشت هنوز اینطوره یا حل کردند !
فرض کن دنده پژو روی ماکسیما بود
اذیت می کرد توی این چند ساله این مشکل اساسی را حل مردند ؟؟؟
مشکلش مربوط به همان اوایل بود
همه مشکل شما رو داشتند
بعدش حل کردند و دیگه نیومد تا elx اومد که اون هم مشکل حل شده است
گیرباکسشون با زانتیا یکیه
hamidiiiii
25 June 2007, 12:33 AM
ما 2 ساله که داریم مشکل گیربکس نداشته .
شتابش از معمولی خیلی بهتره .
ولی بعضی قطعاتش نه توو بازاره ،نه نمایندگی داره
ماهی
22 April 2008, 04:06 PM
ایا پرشیا باموتور16سوپاپ تولید میشود اگر قیمت بدهید ممنون میشم.
salar68
22 April 2008, 04:25 PM
ایا پرشیا باموتور16سوپاپ تولید میشود اگر قیمت بدهید ممنون میشم.
همون ELX هست موتور L4 1800 سی سی با 16 سوپاپ
تولیدش مثل این که متوقف نشده ولی عرضه هم فعلا" نمی شه
صفر این خودرو نایاب هست و پیش فروش و وفروش هم ندارد
snaipshot
8 May 2008, 03:01 PM
مشکلش مربوط به همان اوایل بود
همه مشکل شما رو داشتند
بعدش حل کردند و دیگه نیومد تا elx اومد که اون هم مشکل حل شده است
گیرباکسشون با زانتیا یکیه
کاملا صحیح می فرمایید .
این موتور برای همچین اتاق و گیربکسی مناسب نیست و بازده واقعی موتور نشون داده نمی شه
ولی شتابش استثتایی هست .
من توی یادگاره امام که طولانی هست با یه زانتیا 1800 کورس انداختم . نمی گم گرفتمش ولی دائم کنار هم بودیم که طرف خیلی تعجب کرد . سره فرحزاد که توقف کردیم ، طرف گفت تقویت کردی موتور رو ؟ منم گفتم نه ، موتور ماشین شما روشه :icon_arro
snaipshot
8 May 2008, 03:05 PM
یه چیز دیگه بگم ...
ظاهر موتور 16 سوپاپ خیلی قشنگ تر از موتور پارس معمولی هست . حالا اگه شد چند تا عکس می گیرم ازش :icon_excl
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.