View Full Version : مقايسه بهترين رايترها و سي دي رام هاي بازار
Koorosh
12 August 2004, 02:15 PM
سلام دوستان . در اين تاپيك به بحث در مورد بهترين رايترها مي پرداريم .
Lizard
12 August 2004, 02:49 PM
سري هاي اول Asus 50X هنوز هم بهترين هستش
CD رايتر هم كه plextor از قديم تا حالا بهترين بوده (اصلش)
DVD رايتر هم Sony رو پيشنهاد ميكنم.
( مبنا سرعت نيست بلكه كيفيت هست )
تاريخ 22 مرداد 1383 - 13:56:
يادم رفت بگم كه رايتر mitsumi هم از خر كارترين رايتر ها هستش
Koorosh
12 August 2004, 03:06 PM
Unicorn, سي دي رايترهاي سوني چطوري؟
Lizard
12 August 2004, 03:11 PM
راستش من يك بار با sony (cd writer بيشتر كار نكردم... ولي تقريبآ با همه مارك ها كار كردم ... خودم combo سامسونگ دارم ولي آشغال هستش...
-------------
يك چيز جالب كه يادم رفت بگم
يك مزيت cd drive ايسوز اينه كه با برنامه ي جالبي كه داره سرعتش خيلي راحت تنظيم ميشه... پس به شكستن سيدي در درايو گير ندين-- چند سال پيش از سايت www.almasa.com 'گرفتم
Hamed
12 August 2004, 05:42 PM
رايتر فقط Yamaha
من اونرو چند سال پيش دقيقا 260 تومن خريدم و تا حالا هم عين شير كار ميكنه.
موبایل
12 August 2004, 05:51 PM
رايتر فقط ياماها . حرف نداره :evil:
Lizard
12 August 2004, 07:43 PM
:arrow: متسفانه دوران ياماها تقريبآ تمام شده... دوست دارم دوستان حرف هاشون رو بزنند و من بعدآ با سند معتبر
براتون توضيح ميدم :mrgreen:
po2ya
12 August 2004, 07:52 PM
والا من زياد تو كار رايتر بازي نيستم ولي ميدوونم سوني مال خودم خيلي رديفه!!! همين !! از ياماها هم خيلي تعريف شنيدم ولي خودم نديدم!!! :x
Nima1989
12 August 2004, 09:39 PM
كلان رايترهايي كه الان تو بازار هست ديگه مثل قديميها نيستن
ولي هنوزم ياماها بهترينه
Duran
12 August 2004, 09:55 PM
52x asus با وجودي كه به علت نامرغوب بودن جنس cd(خشك شده بود و تركهاي ريزي برداشته بود ) باعث خرد شدن اون cd شد ولي بعد از 2 سال كماكان بدون هيچ مشكلي داره برام عالي كار ميكنه ولي قبلا يك 50x داشتم كه مشكلي باهاش نداشتم فقط خيلي پرصدا بود .
يك رايتر plextore 52/24/52 دارم كه 1000 تا رايت بيشتر باهاش نداشتم و فكر ميكنم الان حتما يك سرويس ميخواد . ولي يك teac دارم دو سال و نيمه بيشتر از 3500 تا رايت داشتم باهاش كه مثل تراكتور داره كار ميكنه و آخ نگفته
dvd چون رايت زياد نداشتم نظر خاصي نمي تونم بدم
po2ya
12 August 2004, 10:03 PM
آقا فعلا پول بابت dvdرايتر دان به نظر من كار بيهودهاي است چون هنوز بعضي جاها ميري هنوز يه cdplayerپيدا نميشه اوونوقت بريDVDرايتر بخري كه چي باهاش رايت كني براي كجا؟؟!!! :x
Lizard
12 August 2004, 10:12 PM
براي آلبوم خودت :o
يه تعداد dvd اوريجينال آموزش MCSE گيرم اومده بود مجبور شدم يكيشونو بگيرم (اما زود پسش دادم) كيفيت تووووووووووووپ آقا توووووووووووووووووووپ
kinz
12 August 2004, 10:13 PM
رایتر فقط پلکستور امکانات خیلی توپی میده و ...
دیویدی رایتر nec چون فیرمویرای ....
Koorosh
12 August 2004, 10:18 PM
منم حرف پويا جان را تاييد مي كنم . چون الان اصلا دي وي دي رايتر خريدن كار مطميني نيست .
حاجي
13 August 2004, 12:38 PM
آقا رايتر CRW-F1 ياماها حرف نداره
من حدودا 2 سال پيش گرفتم ازش كاملا راضيم. بدترين سي دي ها رو هم مي خوره.
قابليت حك رو سي دي رو هم داره
از اون موقع هم كه من گرفتم (يك هفته بعد از اين كه تو نمايشگاه كامپيوتر معرفيش كردن)
قيمتش همون مونده . (چون ديگه توليد نمي شه و اينا از استوك تو انبار هستن)
Lizard
13 August 2004, 12:41 PM
اين مدل رو كه حاجي, گفتن رو كاملآ قبول دارم. حساب اين با بقيه مارك ها جداست
اما در حال حاضر در بازار plextor
Nima1989
13 August 2004, 01:34 PM
ابا اين سي دي رايترهايي كه رو سي دي حك ميكنه خيلي حال ميكنم
marge_sabz
14 August 2004, 04:24 AM
تو cd-rom ها من با خيلي مدلا كار كردم.از asus 40x واقعا راضي بودم.LGو Samsung آشغالن.
تو DVD ها در حال حاضر بهترين Asus .البته سابقا كه phioneer ها چيني نشده بودن حرف نداشتن.مخصوصا مدل مكشي كه خيلي هم باحاله.
تو writer ها هم من با Teac از قديم الايام كار ميكردم و هنوزم مال خودم teac هستش.البته الان نسلش ديگه منقرض شده.جديدا اين writer هاي ASUS غوغا كرده.من كه باهاش كار كردموخيي خوب جواب ميداد.
ali
14 August 2004, 11:55 AM
plextor هم قيمتش مناسب هم رايتر خيلي خوبيه :o
رايتر حرفه اي بعد از ياماها فقط plextor 8)
Lizard
14 August 2004, 12:06 PM
رايتر حرفه اي بعد از ياماها فقط plextor
شما plextor رو بعد از ياماها قرار ميدين ؟؟؟ :arrow:
حاجي
14 August 2004, 12:35 PM
Plextor خيلي رايتر توپيه.حرفي نيست.
و الان هم تو رايترهايي كه تو بازار بهترين انتخاب Plextor هستش.
kssa
14 August 2004, 02:26 PM
به Plextor در حال حاضر ميشه اعتماد كرد و بهترينه اما تا امروز چرا كه نو اين بازار هر روز يك اتفاقي ميوفته كه خودتون بهتر ميدونين!
Koorosh
14 August 2004, 07:44 PM
Plextor واقعا رايتر خوبيه . و بعد از اون ياماها . خيلي رايتر ماهي هستش من يه مدل CRW-F1 را ديدم واقعا حرف نداره و . . . 8)
:evil:
WAREZ
14 August 2004, 07:56 PM
Unicorn, سي دي رايترهاي سوني چطوري؟
من دارم بد نبود ولي به دليل اشتباه از طرف خودم آي سي داخلش سوخت و شركت محترم ايران رهجو هم گفت ما فقط تعويض ميكنيم وتعميرات نداريم حالا رو دستمون مونده راستي تعمير كار سراغ دارين بگين :!:
Koorosh
14 August 2004, 08:01 PM
برو طبقه پايين پايتخت التماست مي كنن كه تعمير كنن برات 8)
amir
15 August 2004, 12:56 AM
رايتر فقط CRW-F1
من از همين رايتر دارم. اگر با آخرين سرعتش سيدي صوتي باهاش بزني بعد تو آشغال ترين ظبط بزاري واست مي خونه.فقط عيبش همينه كه رو همه cd ها حكاكي نميكنه.حكاكي ميكنه ولي زياد معلوم نميشه.مثلآ روي cd هاي datalife خيلي خوب حكاكي ميكنه ولي روي cd هاي sony زياد خوب معلوم نميكنه.در ضمن cd نبايد تا خرخره پر باشه! :mrgreen:
Hamed
15 August 2004, 12:39 PM
آيا crw-2100s yamaha هم ميتونه حكاكي كنه ؟ ضمنا با چه برنامه اي اين كار رو ميكنيد؟
Koorosh
15 August 2004, 03:01 PM
البته اين مساله حكاكي نوعي بچه بازيه . ولي در مورد رايت با سرعت بالا واقعا عاليه و حرفي نداره
Shahram_gle
29 August 2004, 10:32 PM
در بين رايترها با توجه به قيمت و قدرت و سرعت سامسونگ 52X بهترين محصول رو ارايه كرده 8)
حاجي
31 August 2004, 03:46 PM
من تا اونجا كه يادم فقط CRW-F1 مي تونست حك كنه
kinz
31 August 2004, 04:13 PM
حاجي,
8)
shahram_aki,
سامسونگ به هیچ وجه از نظر صنایع اپتیک قوی نیست
Lizard
31 August 2004, 06:37 PM
من سامسونگ دارم.... ميتونم بگم كه آشغاله
Shahram_gle
1 September 2004, 02:21 PM
با توجه به رايتري كه LG داده بيرون اين جمله حقيقت نداره كه سامسونگ اشغاله.
البته سامسونگ در مقايسه با رايترهايي كه 100ـ200 تومان قيمتشه آشغاله.
kasra03
7 February 2005, 04:02 PM
بچه ها من ميخوام يه رايتر بخرم .مصرفمم كاملا شخصيه و زياد هم باش نميخوام رايت كنم يه جا رفتم طرف بم گفت asus بگير قيمتشم 28 تومن بود با اين قيمتايي كه شما ميگين نميخوره :( نظر شما چيه؟همينو بخرم؟
علی سلیمی
7 February 2005, 06:09 PM
من رايتر سامسونگ نداشتم اما سي دي رام سامسونگ داشتم و هيچ مشكلي باهاش نداشتم و با توجه به سي دي رام هايي كه پارسال تو بازار بود نمونه بهتر از اون رو نديده بودم و از نظر اينكه با سي دي هاي خط دار يا تغلبي و فرعي مشكلي برام ايجاد كنه چنين چيزي برام به هيچ عنوان پيش نيومده بود (البته اون رو برام از آمريكا آورده بودن و سال بعد تو بازار رضا ديدم و اونطوري كه اون شخصي كه برام آورده بود ميگفت٬ ميگفت كه كيفيت و نوع كالايي كه به آمريكا ارسال ميشه با كالاهايي كه به آسيا فرستاده و به فروش ميره خيلي فرق داره).
اما الانم داره 2 ساله كه از رايتر ال جي 24.10.40 استفاده ميكنم و هيچ مشكلي نداشتم و ميتونم بگم تو اين دو سال كه اين همه سي دي رايت كردم و به عنوان سي دي رام هم ازش استفاده ميكنم تا حالا جمعا 5 تا سي دي نسوزوندم (اما يكي از دوستان من رايتر ياماها اسكازي خريده بود و بعد 1 هفته لنزش از كار افتاد و با كلي مكافات و بد بختي برد نمايندگي لنز رو به كل عوض كردن)٬ الانم يه دي وي دي رايتر ال جي دارم بازم از اونم واقعا رازي هستم (اوايل اصلا قبولش نداشتم اما از زماني كه باهاش كار كردم واقعا بهش ايمان اوردم). البته اين نكته رو بازم بگم كه اين دو قلم هم از ايران نخريدم و نميدونم چيزي كه الان مشابه هست تو بازار هست با همين كيفيت هست يا نه. (من هم مصرف شخصي دارم٬ و هم اينكه گاهي سي دي تعداد بالا هم رايت ميكنم حالا چه دي وي دي چه سي دي معمولي و اينكه چون كيس خودم يه كيس فشرده و جمع و جور هست فقط ميتونم يكي از اونارو نصب كنم٬ اينو گفتم براي اينكه بدونين حسابي از دي وي دي رايتر و سي دي رايترم كار ميكشم)
بنابراين ميشه با توجه به نظرات دوستان راجع به اين دو مارك (سامسونگ و ال جي) نتيجه گرفت كه نبايد بگيم اين دو مارك اصلا به درد نميخوره و .. بهتره بگيم اجناسي كه به قاره آسيا فرستاده ميشه و براي اينجا ساخته ميشه از كيفيت مطلوبي برخوردار نيست. (البته اين نتيجه گيري شخصي خودم بود) بعدش هم متاسفانه تو يه سري از معيار ها تو ايران با ساير كشور ها متفاوته٬ مثلا ميري بر فرض مثال سي دي رايتر بخري فروشنده ميگه آقا اين مارك به درد نميخوره٬ حالا اگه به درد نميخوره چرا براي فروش گذاشتي توي ويترين و به چه علت دلت به حال من مشتري ميسوزه كه ميگي به درد نميخوره٬ يا مثلا چون كه حك نميكنه و قيميتش 5 تومن گرونتره پس مفت نمي ارزه. بگزريم من كه از مال خودم خيلي راضي هستم.
null_sessionz
7 February 2005, 08:23 PM
من رايتر ياماها رو 4 سال پيش 215000 خريدم و مثل ... داره كار ميكنه 8)
اين حرفت كاملا درسته علي خان
جنسي كه از آمريكا مياد حتي اگه ساخت چين و ... باشه هم از لحاظ كيفيت قطعات متفاوت با بقيه كشورهاست !
اين تجربه رو با خريد از اوونجا بدست آوردم .
kasra03
7 February 2005, 09:27 PM
من ميخواستم نظر شما رو در مورد asus بدونم 28 تومن كجا و 215 تومن :(
Pooriya_Online
7 February 2005, 11:52 PM
كسري03,
من خودم يه Asus 52x24x52x دارم و يه يه سال و نيمي هست كه دارمش ازش راضي هستم و اون موقع خريدم 45-50 تومن فكر نكنم الان 28 تومن شده باشه... تنها مشكلشم اينه اگه سي-دي اصلي خط و خوط داشته باشه بايد اينقدر از روش با سرعتاي مختلف رايت كني تا بهترين كيفيت روب توني انتخاب كني...
شايد برم يه پلكستور بخرم ولي فعلا بايد يه پرينتر و دوربين بخرم... :arrow:
كسي قيمتي از پلكستور نداره؟
به نظر منم بهترين سي-دي رام Asus 40x و بهترين سيدي رايتر Plextor بعدش ياماها (ولي اون موقعها ياماها بهترين بود) هست و بهترين كمبو سوني بقيه رو ديگه... :P
kasra03
8 February 2005, 01:20 AM
والا من يه جا قيمت كردم گفت 28 تومن يه جا ديگم گفت 30 تومن حالا شما ميگين به درد نميخوره؟قيمتش كه خيلي خوبه
Hamed
8 February 2005, 01:31 AM
suzuki
re_18m
9 February 2005, 10:33 AM
آقا قيمت رايتر الان چندين ماهه كه مفت شده! انگار تو بازار نيستينا!!! asus و sony همون 28000 تومنه! plextor فكر كنم يه 15-10 تومني گرونتر باشه! plextor حرف نداره! sony و asus هم كم آشغال نيستن!! :arrow:
mori_kntu
9 February 2005, 12:26 PM
من کارم رایت هستش
خیلی زیاد رایت میکنم
خودم یه TDK دارم 52x32x52 فوق العاده ست
اصلا باهاش مشکلی ندارم
سریع / بی صدا / با کیفیت! :arrow:
kasra03
10 February 2005, 01:09 AM
ااااااااااااااااااااااااا من امشب يه sony گرفتم 30 تومن
pesartala2001
10 February 2005, 02:14 AM
من هم با يا ماها موافقم مخصوصا اين f1 ولي نمي دونم ما خودم چرا جديدا ديگه سي ديهاي ري رايت را نميشناسه من كلا 500 تا سي دي هم با اين رايتر رايت نكرده بودم كه اينطوري شدش ولي بازم ازش راضيم چون تا به حال حتي يك سوخت هم نداده البته از من اسكازي هستش
8)
نويد hp
10 February 2005, 02:34 AM
به من سوني رو 34000 تومان قيمت دادند . قيمتش درسته يا نه ؟ بهتر از سوني در حال حاظر در همين رده قيمت چي هست ؟
علی سلیمی
10 February 2005, 03:59 AM
ما يعني برادر من امروز يه دي وي دي رام 16 ايكس ASUS خريده به همراه يه سي دي رايتر 52.32.52 ايكس ASUS البته من تو خريدش هيچ دخالتي نداشتم٬ هنوز باهاش كار هم نكردم ميخواستم بدونم چنانچه دوستان ازش استفاده ميكنن ممنون ميشم توضيحاتي راجع بهش بدن و بدونم ازش راضي هستن يا خير٬ چون از آشنا خريديم و اونطوري كه برادرم از سيستم جديدش تعريف ميكرد نبايد بد باشه.. ممنون ميشم دوستان يه توضيحي هم در اين باره بدن :o (قيميت رو فردا صبح تو همين تاپيك خدمت دوستان عرض ميكنم٬ قيميت خريد روز چهارشنبه 21 بهمن ماه)
البته بيشتر منظورم رو دي وي دي رام بود٬ چون قبلا توضيحاتي راجع به تجربيات برخي دوستان در مورد سي دي رايتر ASUS شنيدم و خوندم 8)
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.