PDA

View Full Version : اتصال به سايتهای غير مجاز و هزينه های خارج از کشور

harzaabe
10 February 2007, 03:00 AM
سلا بچه ها
رو قبضه تلفن اين سری بنده اين جمله درج شده بود:
'' اتصال به سايتهای غير مجاز يا ناشناس اينترنتی احتمال هزينه های خارج از کشور را دربر دارد ''
کسی ميتونی منظور مخابرات رو واسه ما بگه؟
يعنی از بعضی از سايت ها رو با فيلتر شکن وارد باشيم بازم اين گونه ميشه؟
يعنی آقايون سيستم جديد نصب کردند؟

لطفاً هر کس هر چی ميدونه بياد بگه

tower-crane
10 February 2007, 07:56 AM
این بحث خیلی وقته که وجود داره.
یه بار یه نفر که بهش میگفتن مسئول تو تلوزیون گفت کسانی که هی پشت سر هم و ندونسته توی بعضی سایت ها ok میزنند مواظب باشن!
سایت های غیر اخلاقی دی سی میکنه بعد از طریق خودش میخواد کانکت کنه که قبلا میپرسه کسی هم که انگلیسی بلد نیست پشت سر هم ok میزته.
موضوع اینه!

F.®.A
10 February 2007, 10:08 AM
این تهدید نیست
در اکثر سایت های غیر مجاز بعلت وجود سیستم Spyware کامپیوتر شما رو که از سیستم dialup استفاده میکنید مجبور میکنه که با مراکزی در آمریکا با کد001 تماس بگیره

viva
10 February 2007, 12:46 PM
نه فقط در سایت های غیر مجاز بلکه در سایت های مجاز هم این امکان هست.
دوست من قبض تلفنش بالااومده بود و دیده بود که تلفن خارج داره بعدا فهمیده بود از کجا آب میخوره
اون رفته بود برنامه مدیا پلیر رو دانلود کنه سایت گفته بود که در صورتی که میخواهید از سایت ما دانلود کنید هزینه اینترنت شما رایگان است و مودمش قطع شده بود و دوباره شروع به دایال کرده بود و آمریکا رو گرفته بود و ...........

Glimpser
10 February 2007, 01:05 PM
بیت دیفیندر یک قسمت داره که توی اون میتونید شماره هایی رو که مدم شما مجاز به گرفتنش هست را مشخص کنید فکر کنم در این موارد بدردتون بخوره

harzaabe
10 February 2007, 03:46 PM
آهان
اين رو که قبلاً هم ميدونستم بعضی سايت ها به اين شکله
من فکر کردم مخابرات يه دستگاه وصل کرده که اگه تو سايت غير مجاز رفتيم اتوماتيک واسم پول زياد حساب بشه

mohammad51
11 February 2007, 11:15 PM
دوستان عزيز اگر شما وايرلس يا adslداشته باشي كه هيچ مشكلي نبايد برات ايجاد بشه چون كه ديگه به خط تلفونت كاري نداره وتازه تكنولوژي مخابرات اگر بخواهد به اين ترتيب عمل كند كه به اين سايتها گير بده وبراش مشكل ساز بشه با اينترنت هايي كه در شركتها هستن ميخواد چي كار كنه؟ ياحق:icon_cool

PAYAM
13 February 2007, 04:31 AM
يك توصيه مرتبط:
اگر از دايل‌آپ استفاده مي‌كنيد وقتي كاري با اينترنت نداريد سيم تلفن را از كامپيوترتان جدا كنيد.

PoYo
14 February 2007, 08:30 PM
این موقعی هست که سیستم روشن باشه.درسته؟

بله

BLACK-BLACK
6 October 2007, 03:57 PM
منظور از هزینه اینه که توبعضی سایتها امکان استفاده از تلفن اینترنتی رو داره ممکنه بعضی هاکه زبان بلد نیستند اشتباهی یه دکمه روبزنن وسرویس تلفن اینترنتی براشون فعال بشه که دقیقه ای 150 تومان میباشد(یا حضرت ابالفضل) یکی از اشناهای مااین کارو اشتباهی انجام داده بود 500 هزارتومن براش پول اومده بود لذا هر پیغامی که برایتان می اید خوب بخوانید بعد به ان پاسخ دهید

hooman62
6 October 2007, 10:29 PM
پیشنهاد من برای اون دسته از دوستانی که با dial up وصل میشند تمام این مشکلات را حل میکنه
کافیه صاحب خط تلفن شما که خط تلفن به نام اوست یک روز بره مخابرات منطقه قسمت امور مشترکین و در خواست بستن دو صفر (00) تلفن شما را بکنه که هزینه انچنانی هم نداره با این کار تماس از خط شما به خارج از کشور کاملا منتفی میشه و برای اون دسته از دوستانی که به خارج از کشور هم تماس دارند با این کارت های رنگ وارنگ تلفن اینترنتی که اومده با هزینه بسیار پایین ممکن بوده و مشکلی از این بابت ندارید (با این کار فقط و فقط 00 تلفن بسته میشه و تماس از تلفن شما به خارج کاملا منتفی میشه)
پس درنگ نکنید و همین امروز اقدام کنید:icon_cool