PDA

View Full Version : راهنمایی در مورد اتومات کردن پرشیا

شهر
7 August 2006, 12:41 AM
سلام: دوستان آیا این امکان هست که گیربکس اتوماتیک برای پارس سفارش داد یا ایران خودرو این کار رو نمیکنه؟

amir_CLK500
7 August 2006, 01:28 AM
ولی من پژو اتوماتیک دیدم:icon_ques پارس هم میتونه داشته باشه

sina2502002
7 August 2006, 02:52 AM
من تا حالا پارس اتوماتیک ندیدم از عجایب اگه باشه:icon_arro
فقط 206 اتوماتیک تولید میشه در ایران خودرو

از این ایران خودرو هیچ چیز بعید نیست
اگر بگی پرشیا اتو ماتیک می خوام
براش کاری نداره گریبکس 206 رو بر میداره میذاره رو پرشیا :icon_sad:

arash p mbz bmw
7 August 2006, 12:27 PM
از این ایران خودرو هیچ چیز بعید نیست
اگر بگی پرشیا اتو ماتیک می خوام
براش کاری نداره گریبکس 206 رو بر میداره میذاره رو پرشیا :icon_sad:
خیر این چنین هم که میفرماید نیست
در حال حاضر حتی پیکان نیز اتوماتش هست
من چند مدل ان را دیده ام
شما میتونید سفارش بدین
مطمئن باشید اگر این گیرباکس در شرکت موجود باشه سریعا بر روی اتومبیل شما قرار خواهد گرفت
با سپاس از شما:icon_wink :icon_excl

navid_2006
7 August 2006, 12:36 PM
سلام دوست عزیز تو میتونی اتوماتیک بکنی.البته برای پرشیای ساده نمیدونم من یه elx یک ماهه گرفتم موقع اومدن دعوت نامه جزئی از آپشن هاش بود من گرفتم 550 بیشتر دادم روش گزاشتم به غیر از اتومات کردن رنگ تودوزی/یخچال/جلوی داشبورد/طرح رینگ های مختلف/بلوتوث/ایر بگ هم جز آپشن هاش بود

شهر
7 August 2006, 01:30 PM
سلام دوست عزیز تو میتونی اتوماتیک بکنی.البته برای پرشیای ساده نمیدونم من یه elx یک ماهه گرفتم موقع اومدن دعوت نامه جزئی از آپشن هاش بود من گرفتم 550 بیشتر دادم روش گزاشتم به غیر از اتومات کردن رنگ تودوزی/یخچال/جلوی داشبورد/طرح رینگ های مختلف/بلوتوث/ایر بگ هم جز آپشن هاش بود

یعنی اتوماتیکش هم میکردند؟

navid_2006
7 August 2006, 02:51 PM
بله سال قبل تو شهریور ثبت نام کردم این سرویس جزئی از آپشن هاش بود. البته برایelx بود ولی پرشیای عادی نمیدونم!

hamedfox
7 August 2006, 05:00 PM
میشه لطف کنی ادرس اون نمایندگی رو با شمارش بدی ممنون می شم l

El Padrino.
7 August 2006, 09:03 PM
سلام
پرشیا همون 405 است پژو فرانسه مدل جدید 405 را در ایران با نام پارس عرضه کرده و در فرانسه با نام 405 است در فرانسه هم پرشیا اتوماتیک نداره چون طراحی پرشیا هم ماب 7 سال پیشه قدیمی است نه

salar68
8 August 2006, 01:15 AM
سلام
پرشیا همون 405 است پژو فرانسه مدل جدید 405 را در ایران با نام پارس عرضه کرده و در فرانسه با نام 405 است در فرانسه هم پرشیا اتوماتیک نداره چون طراحی پرشیا هم ماب 7 سال پیشه قدیمی است نه
پژو پارس یا پرشیا ویزه ایران طراحی شده و توی هیج جای دیگه هم تولید نشده
الهام گرفته از 406 هست

اتوماتش هم باید باشه ولی به صورت انبوده فقط به صورت آپشن یا درخواست !

z_qz54
8 August 2006, 03:09 PM
بله این مدل زیاد هست و توی نمایندگی های بزرگ ثبت نام میکنند و دسته دندش با پراید اتومات یکیه :icon_cry:

XELTEK
15 August 2006, 01:10 AM
حق با علی اقاست !!
نمایندگی تو خیابان مفتح چند وقت پیش پارچه نویس کرده بود !!!
اردی رو هم اتومات می دادند !!!

navid_2006
16 August 2006, 12:41 PM
من وقتی گرفتم یه نمایندگی توی زعفرانیه بود نزدیک خونم بود راحت ولی دیگه نمایندگی نمونده.یکی از بچه ها میگفت الان همه جا میتونین گیربکس اتومات سفارش بدین

amin_amini
23 August 2006, 03:45 PM
سلام.
دوست عزیز در مدلهای آپشن خبری از گیر بکس اتوماتیک نیست.
فقط روی 206 تیپ 6 نصب میشه.
به واحد آپشن ایران خودرو مراجعه کن ببین چی می گین.
ولی من که ندیدم.
موفق باشید

navid_2006
23 August 2006, 05:52 PM
من که وقتی دعوت نامه به دستم رسید گیر بکس اتومات توش بود

z_qz54
23 August 2006, 06:10 PM
گیرباکس اتوماتیک جزو آپشن نیست جزو سفارشاته.

navid_2006
24 August 2006, 08:06 PM
جزو سفارشات نیست چون موقع ثبت نام قسمت سفارش های آپشنال وجود داشت اون موقع من چیزی به صورت آپشنال سفارش ندادم ولی موقع اومدن دعوت نامه دوباره بود نوشته جهت تغییر نظر مشتری دوباره سفارشات آپشنال تکرار میشه!:icon_cool

amir_CLK500
25 August 2006, 01:59 PM
اگه تولید انبوه نداشته باشه خریدنش خریت محضه.متاسفانه تعمیرکار گیر بکس اتوماتیک خیلی کم هستند و اونم مال ماشینای مث 206 اینا رو بلدن درست کنن نه این که پژو باشه با تولید اندک.

arash p mbz bmw
25 August 2006, 10:46 PM
امیر جان لطفا در پست زدنت دقت کن و سعی کن اصلا از کلمات توهینی استفاده نکنی
در ضمن هر گیرباکس اتوماتی معمولا حداقل 2سال گارانتی تعویض داره چه برسه به تعویض قطعات

saber2q
30 August 2006, 01:17 AM
حالا چند در میاد؟؟
صرف میکنه ماشین منوئل رو اتوملت کنیم؟

Abolfazl2006_p
30 August 2006, 02:08 AM
حالا چند در میاد؟؟
صرف میکنه ماشین منوئل رو اتوملت کنیم؟

نه اصلا به صرفه نیست اگه ماشین اتومات میخوای 206 تیپ 6 بگیر لا اقل ایرانی طراهای نکردش
در کل هم ماشینای اتوماتیک توی ایران زیاد مورد استقبال قرار نگرفتند به خصوص برای افرادی که میخوان زیاد با ماشین حال کنند:icon_mrgr
من که گیربکس اتوماتیک را نمی پسندم:icon_mad: (رانندگی با دور موتور بالا حال میده:icon_sad: )

navid_2006
30 August 2006, 02:55 PM
مال من الان دو حالت داره با یه کلید میتونم ماشین رو از حالت اتوماتیک در بیارم ودنده رو با دست تغییر بدم یه سیستم دیگه باهاش بود که سرعت رو ثابت میکنه تو جاده واتوبان عالیه (دیگه پاتو از رو گاز ور میداری)!:icon_cool

sina1717
30 August 2006, 04:20 PM
دوست عزیز همان طور که 405 اتوماتیک زمانی تولید میشد پس پارس هم که هیچ فرقی از لحاظ فنی با 405 نداره میتونه اتوماتیک بشه البته کارخانه این کار رو نمیکنه ولی شما میتونید به طور شخصی پارس رو اتوماتیک کنید.

یه نفر هم از ما تشکر کنه .

aboozararash1
31 August 2006, 03:22 AM
به نظر من که پارس معمولی مفت هم نمی ارزه . سمند ال ایکس خیلی خیلی بهتره امکانتشم تقریبا مثل پارس ELX با این تفاوت که 5 میلیون ارزونتره .تازه سمند خیلی هم نرمتر و ایمنتره .
از من میشنوی ماشین فقتط LX

navid_2006
31 August 2006, 11:22 AM
نه خیر دوست عزیز من الان یه elx دارم دوست من هم یه lx داره باید توشون بشینی تا کیفیت رانندگی رو بفهمی! از نظر امکانات هم elx خیلی بیشتره و نسبت به مدل قبلی خودش (پرشیا) خیلی بیشتر از lx نسبت به سمند معمولی اصلاح شده!:icon_cool (قصد ندارم بگم ماشینم بهتره ولی بعضی چیزا خیلی بدیهی هستش)

shahram2006_m
31 August 2006, 11:37 AM
مال من الان دو حالت داره با یه کلید میتونم ماشین رو از حالت اتوماتیک در بیارم ودنده رو با دست تغییر بدم یه سیستم دیگه باهاش بود که سرعت رو ثابت میکنه تو جاده واتوبان عالیه (دیگه پاتو از رو گاز ور میداری)!:icon_cool

فکرمیکنم منظورتون سیستم کروز کنترله. منظورتون روی چه خودرو ایه؟؟؟

aboozararash1
31 August 2006, 09:13 PM
نه خیر دوست عزیز من الان یه elx دارم دوست من هم یه lx داره باید توشون بشینی تا کیفیت رانندگی رو بفهمی! از نظر امکانات هم elx خیلی بیشتره و نسبت به مدل قبلی خودش (پرشیا) خیلی بیشتر از lx نسبت به سمند معمولی اصلاح شده!:icon_cool (قصد ندارم بگم ماشینم بهتره ولی بعضی چیزا خیلی بدیهی هستش)
دوست عزیز Elx چه امکاناتی بیشتر از LX داره ؟ میتونی نام ببری؟ :icon_eek:
و بعد خودت مقایسه کن این امکانات ارزش 5 میلیون رو داره !؟:icon_surp
من پارس معمولی داشتم که 3 ماه قبل فروختم و lx خریدم . به نظر من که پارس خیلی خشکتره . نرمی و سواری سمند واقا مهشره . :icon_cool

hamedfox
1 September 2006, 04:04 PM
من که فکر نمیکنم غیر از موتورش و ترمز دیسکی عقب چیز دیگه ای داشته باشه

شاهین سرشار
1 September 2006, 08:18 PM
یه سوال سفارشات پارس ای ال ایکس رو تک تک باید پولش رو بپردازیم ؟

میشه مثلا همه تجهیزاتش آپشن باشه . بجز رنگش ( رنگهای معمولی باشه )

دوستانی که پارس آپشن دار گرفتن چند براشون در اومده ؟

navid_2006
2 September 2006, 12:57 PM
من پارس elx آپشن گرفتم برای اوتومات 500 تومن برای سیستم دو گانه گیر بکس(کروز) 500 تومن و ال سی دی 12 اینچ برای سرنشینان عقب 300 تومن وکنترل سرعت هم 250 تومن دادم

amahdavi2004
2 September 2006, 01:17 PM
خود من هم به گيربكس اتوماتيك علاقمندم ولي دوستاني كه در شهرستان هستند بدانند كه فقط در تعميرگاه مركزي تهران قابل تعمير است يك نفر را در شيراز سراغ دارم كه بخاطر يك اشكال ساده مجبور شد ماشين را با هزار بدبختي به تهران بياورد .
در نمايندگي شيراز هم چون بلد نبودند چه جوري قاب دسته دنده را باز كنند و ببندند پايه هاي كيت آن را شكسته بودند و به همين دليل در تهران آن را از گارانتي خارج و هزينه اش را دريافت كرده بودند.:icon_bigg

hamedfox
2 September 2006, 01:37 PM
میشه لطف کنی جائی که ثبت نام کردی رو شماره شو بدی تا ماهم یه دنه ثبت نام کنیم

navid_2006
2 September 2006, 02:39 PM
قبلا گفتم یه نمایندگی تو خیابونمون بود(زعفرانیه) ولی الان به یه جای دیگه انتقال دادن که من نمیدونم!:icon_cool

PoYo
2 September 2006, 05:04 PM
اگه خودمون گیربکس اوتوماتیک بندازیم کمتر در میاد یا از کارخونه بندازن بالاش؟؟؟

mehdie3
4 September 2006, 04:06 PM
من پارس elx آپشن گرفتم برای اوتومات 500 تومن برای سیستم دو گانه گیر بکس(کروز) 500 تومن و ال سی دی 12 اینچ برای سرنشینان عقب 300 تومن وکنترل سرعت هم 250 تومن دادم

از اتومات راضي هستي و اينكه تا حالا ايراد پيدا كرده
براي تعميرش اگه ايراد پيدا كنه همه نمايندگي مجازاي تهران ميتونن يا بايد بره مركزي
و اينكه كلن اگه كسي بخواد معمولي يا اتومات بگيره كدومشو پيشنهاد ميكني ؟
ممنون

navid_2006
11 September 2006, 07:08 PM
تا حالا که مشکلی نداشته و ازش رازی بودم.برای اتومات بودن یا نبودن هم مزایا داره هم معایب ولی برای تو شهر نسبتا خوبه.در مورد تعمیر گاه هم خودشون میگفتن که هر جا ببری بلدن رفع اشکال کنند.ولی من ترجیح میدم اگه مشکلی پیش اومد ببرم مرکزی

masoud_rh
8 February 2007, 03:30 AM
سلام
میخواستم بدونم آیا میشه پرشیا رو اتومات کرد یا نه . اگر میش بگین چطور وقیمتش چقدر تموم میشه.
(راستی برای برادم میخوام اون بدلیل این که دیسک کمرش رو عمل کرد دنده دستی سختش چون وقتی تو ترافیک و یا زمان طولانی رانندگی می کن به کمرش فشار میاد.)اون میخواد یک پرشیا بگیر و اتوماتش کن.
من بهش گفتم 206 بگیر ولی اون از ماشین کوچک خوشش نمیاد.

یک سئوال: آیا میشه هم اتومات باشه وهم دستی؟

PAYAM
8 February 2007, 09:35 AM
هم اتومات باشه و هم دستي كه نمي‌شه ولي دنده‌هاي استپرونيك كه در تقريبا تمام ماشين‌هاي جديد استفاده مي‌شه تقريبا قابليت دنده‌هاي دستي را هم هم‌زمان دارند. (معكوس كشيدن و ...)
در مورد اوتومات كردن هم اگر براي اين ماشين گيربكس اوتوماتيك توليد شده باشد مي‌تونيد اين‌كارو انجام بديد و خرجش هم خريد يك گيربكس و اجرت نصب است كه حدود 500-600 فكر نمي‌كنم بيشتر در بيايد.
پژو 405 در سال‌هاي 75 تا 77 يه‌سري مدل اتوماتيك توليد شد كه فكر مي‌كنم گيربكس اون‌ها به پرشيا بخوره.

z_qz54
9 February 2007, 03:48 AM
برید نمایندگی محصولات سفارشی
اونجا فکر کنم ثبت نام کنند برای ELX پرشیا
شنیدم و اطلاعات دقیق ندارم

masoud_rh
9 February 2007, 09:12 AM
تابه حال کسی پرشیای اتومات دیده .
ممنون ازراه نمایتون .

سلام
کسی ماشینی دنده اتومات میشناسه که با (10 تا 20 میلیون) بشه خرید (داخلی - خارجی - صفر - کارکرده - شاستی بلند - کاروان- معمولی و از هرنو که میشناسید دیگه) بجز 206 .

shahram2006_m
26 February 2007, 12:19 PM
سلام
کسی ماشینی دنده اتومات میشناسه که با (10 تا 20 میلیون) بشه خرید (داخلی - خارجی - صفر - کارکرده - شاستی بلند - کاروان- معمولی و از هرنو که میشناسید دیگه) بجز 206 .

دوست عزیز برای جلوگیری از منحرف شدن تاپیک و اینکه زودتر به جواب برسید سوال خودتون رو با باز کردن تاپیکی در قسمت خرید و فروش مطرح کنید.

ar1358
27 February 2007, 03:20 AM
پژو - Peugeot - پارس دنده اتومات:
www.khodroiran.com

http://khodroiran.com/khodroiran/seller_images/7576_5.jpg
http://khodroiran.com/khodroiran/seller_images/7576_6.jpg
http://khodroiran.com/khodroiran/seller_images/7576_9.jpg