PDA

View Full Version : تغيير IMEI گوشي هاي موتورولا ممكن است ؟

كرم سياه
5 February 2007, 03:09 AM
كسي اطلاع داره چه طور ميشه اين كارو كرد من يه L7 از انگليس آوردم اينجا رجستر نيست مونده رو دستم شنيدم يه باكس اومده اين كارو مي كنه .

A-P
5 February 2007, 04:14 PM
سلام
تا جایی که من میدونم نیازی به باکس برای تغییر IMEI موتورولا ندارید.
با همون USB بی قابلیت هم میشه (مطمئن نیستم)
توی سایت PLANETMOTOX بگردید پیدا میکنید.

كرم سياه
6 February 2007, 04:01 AM
آقا من خيلي گشتم چيزي پيدا نشد مسكه واقعا BOX ميخواد يه برنامه هم پيدا كردم ولي كار نكرد

shirvani
7 April 2007, 08:55 PM
با bk2tools میشه

jacobnazarade
8 April 2007, 12:34 AM
با سلام خدمت دوستان
من هم یه موتورلا البته مدل t720 i
بود اوردم فقط انلاک کردمش چون وقتی سیم کارت رو عوض می کردی
در خواست انلاک کد می داد بودن تغییر سریال گوشی هم جواب داد .
حدود یک ماه پیش

PAYAM
8 April 2007, 01:22 AM
خيلي راحت با باكس اين كار رو براتون مي‌كنن، هزينه‌اش هم بين 4 تا 8 هزار تومن بسيته به انصاف مغازه‌دار.

ATOS
8 April 2007, 04:41 PM
خيلي راحت با باكس اين كار رو براتون مي‌كنن، هزينه‌اش هم بين 4 تا 8 هزار تومن بسيته به انصاف مغازه‌دار.
حالا یه سوال:
الان تو بازار V3i با سربال اصلی (بدون هیج نوع گارانتی ) 215 تومنه و با سریال Change حدود 230:icon_razz
.
یعنی اونی که سریال اصلیه ، قاچاق نیست ؟:icon_evil
اگه Change v رو بخریم،در آینده قطع میشه؟:icon_razz

PAYAM
8 April 2007, 04:58 PM
اگه فرقش 15 تومنه همون سريال اصلي رو بخريد (كه البته بسيار بسيار بعيد است كه شماره سريال اصلي باشد و همان سريل تعويضي است كه روي كارتن و پشت گوشي را هم عوض كرده‌اند) اما حواستون رو جمع كنيد.
خريد شماره سريال تعويضي هم مشكلي براتون پيش نمياره. الان ديگه به لطف تعرفه 60 درصدي همه گوشي‌هاي موجود در بازار (بجز سيمبين‌هاي نوكيا) شماره سريال چنج شده هستند.

blackworm
14 April 2007, 12:26 AM
داداش کجای این PK2TOOLS میشه IEMI تغییر داد که من تا حالا ندیدم؟

مارال
19 June 2007, 10:10 AM
نه عزیز فقط می تونید با smar clip ,ویا باکس mss2 و یا دانگل موتوفون ,ویا باکس ultima rocky به راحتی سریال گوشی را تعمیر کرد.....مشکلی بود در خدمتم.

www.gsm4iran.com
انجمن تخصصی تعمیرات تلفن همراه