PDA

View Full Version : بحث و گفتگو در مورد اپراتور اول(همراه اول) و اپراتور دوم(ایرانسل)

صفحه ها : 1 2 [3]

X_Man
23 December 2007, 06:53 PM
اصلا چه اهمیتی داره که ثبت نام کامل بشه؟
سیم کارت هدیه رو که همون روز تو دانشگاه به ما دادند.

am!n
23 December 2007, 07:04 PM
آقا درست شد-طرح قرمز شدم-
مگه برای سیمکارت های جدید هم سیم کارت هدیه میدن؟؟؟

X_Man
23 December 2007, 09:36 PM

من حدود یک ماه و نیم پبش خریدم (دانشگاه شریف)

t.A.T.u
23 December 2007, 10:21 PM

نه این برای موقعی بود که سیم کارت ۲۹ هزار تومان بودش الان دیگه نمیدن دانشگاها هم یه خورده فرق داره ...

X_Man
23 December 2007, 11:01 PM
نه این برای موقعی بود که سیم کارت ۲۹ هزار تومان بودش الان دیگه نمیدن دانشگاها هم یه خورده فرق داره ...

من با 15.000 تومان تو دانشگاه شریف 2 تا سیم کارت گرفتم که یکیش 5000 تومتن اعتبار داشت.
بچه ها می گفتن که طرح قرمز هم روی یکی از سیم کارت ها بوده اما برای من که نبود.

blackghost
24 December 2007, 01:15 AM
اصلا چه اهمیتی داره که ثبت نام کامل بشه؟
برای اکتیو کردن طرح ها لازمه ثبت نام تکمیل بشه :icon_cool

X_Man
24 December 2007, 01:30 AM
برای اکتیو کردن طرح ها لازمه ثبت نام تکمیل بشه :icon_cool

حداقل برای من که اینطور نبود.
من یک ماه طرح رو داشتم و بعد از اون یک ماه به دلیل به ایرانسل زنگ زدم و گفت ثبت نام شما کامل نیست.
پس برای طرح ها کامل بودن ثبت نام لارم نبود.

blackghost
24 December 2007, 01:49 AM
حداقل برای من که اینطور نبود.
من یک ماه طرح رو داشتم و بعد از اون یک ماه به دلیل به ایرانسل زنگ زدم و گفت ثبت نام شما کامل نیست.
پس برای طرح ها کامل بودن ثبت نام لارم نبود.
ممکنه حق با شما باشه ولی از اونجایی که مغازه ی ما نمایندگی ایرانسل رو داره این روال کاره که باید ثبت نام کامل بشه تا طرح رو انتخاب کنید .:icon_cool

benyamilan
27 December 2007, 07:30 PM
باید همین کارو کرد
من هر کی رو که میشناسم به خاطر طرحاش ایرانسل گرفته
من که یه ذره اعتبارم مونده دیگه شارژش نمیکنم
یعنی چی واقعا...

X_Man
1 January 2008, 09:07 PM
درسته که خیلی بد شده.
اما اگه شما الان روزانه بیش 10 دقیقه صحبت کنید؛ براتون میارزه که طرح طلایی عضو بشید. با طرح طلایی صحبت کردن دقیقه ای 10 تومانه اما اپراتور اول بیت خطوط خودش حدود 50 تومان.
به نظر من به درد استفاده ی دوم بعضی ها می خوره/ کسانی که با چند نفر که ایرانسل دارند دائم زیاد حرف میزنند.

t.A.T.u
3 January 2008, 04:43 AM
یه SMS ایرانسل زد گفت قراره تعرفه ها تغییر کنه اما هنوز تغییری نکرده کسی خبری نداره ؟ این SMS 2 3 روز پیش بود برای یکی از فامیلمون که خطشاعتباری بود اومده بود نمیدونید قضیه چیه ؟؟؟

ماندانگاس
3 January 2008, 05:43 AM
جدی؟ شما خودتون اس ام اس رو دیدید؟ من حدس میزنم اینجوری بشه چون تا الان کسی رو. ندیدم از طرح ها استفاده کنه.! کلا هم ایرانسل رو یا گذاشتن کنار یا میخوا ن بذارن کنار.
خلاصه مسئولهای ایرانسل اگه این تاپیک رو میخونین بدونین اوضاع وخیمه :icon_arro:icon_surp:icon_neut

X_Man
3 January 2008, 07:47 AM
یه SMS ایرانسل زد گفت قراره تعرفه ها تغییر کنه اما هنوز تغییری نکرده کسی خبری نداره ؟ این SMS 2 3 روز پیش بود برای یکی از فامیلمون که خطشاعتباری بود اومده بود نمیدونید قضیه چیه ؟؟؟
مطمئنید؟
احتمالا یه همچین چیزی نبوده؟
"طرح های زمستانی ایرانسل با تعرفه های جدید...."
تعرفه جدید منظورش این بوده که با طرح پاییزه فرق داره.

benyamilan
3 January 2008, 05:09 PM
یه جوری نوشتن طرح های زمستانی ایرانسل با تعرفه های جدید که هر کی ندونه فکر میکنه چقدر بهتر شده طرحهای تشویقیشون میری تو سایتش میبینی گرون تر از دولتی درمیاد واست...

t.A.T.u
3 January 2008, 06:15 PM
مطمئنید؟
احتمالا یه همچین چیزی نبوده؟
"طرح های زمستانی ایرانسل با تعرفه های جدید...."
تعرفه جدید منظورش این بوده که با طرح پاییزه فرق داره.

SMS اینه دقیقا :

From : Irancell

توجه : طرح های طلایی , آبی و قرمز در جشنواره زمستانی با نرخ جدید ارائه میشوند . نرخ های جدید را در www.irancell.ir مشاهده نمائید ... (متن با حروف انگلیسی بود :icon_cool )

ماندانگاس
3 January 2008, 06:31 PM
ایرانسل همه ش حرف میزنه! دیروز میخواستم به یه خط ایرانسل دیگه م زنگ بزنم! نیم ساعت میگفت :
در حال حاضر تمامی مسیر ها به مقصد مورد نظر اشغال است! لطفا بعدا تماس بگیرید:icon_twis

با پر رویی تمام میگفت بعدا تماس بگیرید! من که بعد از نیم ساعت حسابی جوش آورده بودم زنگ زدم 140 گفتم بابا این چه وضعیه مسخره بازی در آوردین خجالت نمیکشین! مثلا اسمش موبایله! اولا که کار نمیکنه دوما که این چه آنونسیه که گذاشتین! علنا داره دستور میده! لطفا بعدا تماس بگیرید یعنی چی؟ باز همراه اول میگه دوباره سعی کنید! اومدیم من میخواستم زنگ بزنم پلیس ! الان نمیشه؟ باشه بعدا زنگ میزنم!
اوپراتور بیچاره گفت شماره موبایلتون رو بدین بعد بهونه های همیشگی رو آورد یه کد داد گفت بزنین! گفتم این کد رو دیروز همکارتون داده بودن هیچ تاثیری نداشت! گفت پس مشکل از خط مقابله! بهشون بگید با ما تماس بگیرن ما مشکل رو حل کنیم! ( حالا میدونست من نمیتونم به خط مقابل زنگ بزنم اینو گفت )
گفتم ببین عزیزم! خط مقابل هم مال خودمه :icon_mrgr اوپراتوره موند چی بگه! گفت شماره ش رو بدین ! شماره ش رو دادم یکم من من کرد گفت میدونین مشکل نمیدونم حل میشه شما صبر کنین فلان کنین! داشت حرف میزد گفتم آقا من اصلا نمیخوام مشکلم رو حل کنین مرسی! شما برای هر مشکلی یه داستان رو سر هم کردین هی میگین! به جای اینکه قبول کنین شبکه تون مشکل داره هی با داستان سر هم کردن میخواین مردم رو از سر خودتون باز کنین. گفتم این از سرویس دهیتونه! این هم از طرح های تشویقیتون! من طرح قرمز پاییزیم تموم بشه دیگه ایرانسل رو خاموش میکنمو این حرفا! یارو گفت اکثر مشترک ها همین رو میگن دارن یه فکری براش میکنن!
حالا نمیدونم چقدر راست باشه یا دروغ.
به هر حال دیروز من زنگ زدم تو این مدت هر چی حرص خورده بودم سر این اوپراتور بیچاره خالی کردم. :icon_razz

X_Man
3 January 2008, 06:48 PM
...
اوپراتور بیچاره گفت شماره موبایلتون رو بدین بعد بهونه های همیشگی رو آورد یه کد داد گفت بزنین! گفتم این کد رو دیروز همکارتون داده بودن هیچ تاثیری نداشت!...

کد چی بود و قرار بود چه اثری داشته باشه؟

ماندانگاس
3 January 2008, 07:05 PM
Code #330*0000#
مربع - سیصد و سی - ستاره - چهار تا صفر - مربع
این چهار تا صفر اگه پین کد رو عوض کرده باشین عوض میکنین.
هیچی! میگن که همه ی محدودیت ها برداشته میشه! من که منظورشون رو نفهمیدم.
ولی کد رو میزنین! گوشی رو خاموش میکنین! چند دقه بعد دوباره روشن میکنین! مشکل حل باید بشه که نمیشه!
کد رو که میزنین شبکه یه پیغامی میده ولی عملا کار خاصی نمیکنه.
همه ش الکیه.
دو تا کد دیگه هم بود برای اس ام اس!
وقتی که اس ام اس فرستاده نمیشه اون کد رو باید بزنین! گوشی رو خاموش کنین ! سیم کارت رو دربیارین! سیم کارت رو بذارین! گوشی رو روشن کنین! بازم اس ام اس فرستاده نمیشه! :icon_sad:
ولی پشتیبانی ایرانسل میگه فرستاده میشه. :icon_arro
من که هیچ کودوم از حرفای پشتیبانی ایرانسل رو به غیر از اینکه میگه الان گوشیتون کودوم منطقه س و چقدر آنتن دهی داره باور نمیکنم. که از نظر منطقه هم نام بی تی اسی که گوشی داره استفاده میکنه رو میگه.
خطهام توی خونه یه جا آنتن میده یه جا آنتن نمیده! یه بار یکیشون رو میگفت تو مدرس هستش و 10 درصد آنتن دهی داره! یکیشون رو میگفت توی زرگنده س 70 درصد آنتن دهی داره.
خلاصه اینجوریا

salman24h
3 January 2008, 08:44 PM
من که دیروز طرح قرمز پاییزم تمام شد. حدود 4000 تومن دیگه ته شاژم مونده. تمام بشه mtn رو خاموش میکنم.
بی انصاف بجای اینکه ارزونش کنه گرون تر کرده
دقیقه ای 60 تومن واقعا بی انصافیه... باز هم به همون خط های دولتی

t.A.T.u
3 January 2008, 11:34 PM
من که دیروز طرح قرمز پاییزم تمام شد. حدود 4000 تومن دیگه ته شاژم مونده. تمام بشه mtn رو خاموش میکنم.
بی انصاف بجای اینکه ارزونش کنه گرون تر کرده
دقیقه ای 60 تومن واقعا بی انصافیه... باز هم به همون خط های دولتی

این ایرانسل هی تو تبلیغاش میگه بدون هزینه جابجایی :icon_arro میشه گفت همون اولش هزینه جابجایی رو حساب کرده :icon_razz تعرفه مخابرات از ساعت 8 صبح تا 21 دقیقه ای 44.7 تومانه و از ساعت 21 تا 8 صبح 35.8 تومانه برای تماس داخل شهری( که اکثر تماسارو برای اکثریت تشکیل میده ) هستش .

این طرح هایی هم که برای کاهش تعرفه گذاشتن به درد هر کسی نمیخوره چون 12 یا 15 هزار تومن ماهی برای طرح طلایی برای کسی که زیاد مکالمه نمیکنه اصلا نمیصرفه :icon_razz

X_Man
4 January 2008, 01:30 AM
... این طرح هایی هم که برای کاهش تعرفه گذاشتن به درد هر کسی نمیخوره چون 12 یا 15 هزار تومن ماهی برای طرح طلایی برای کسی که زیاد مکالمه نمیکنه اصلا نمیصرفه :icon_razz

طرح طلائی (در سیم کارت های اعتباری) برای کسانی که در روز بیش از 10 دقیقه با یک ایرانسل دیگه صحبت می کنند به صرفه است.

t.A.T.u
4 January 2008, 02:30 AM
طرح طلائی (در سیم کارت های اعتباری) برای کسانی که در روز بیش از 10 دقیقه با یک ایرانسل دیگه صحبت می کنند به صرفه است.

آره برای اونایی که خیلی صحبت میکنن خوبه اما برای اکثریت به صرفه نیست طرف اگه ثابت فقط روزی 10 دقیقه صبح , هر روزم صحبت کنه ماهی میشه 12 تومن

ماندانگاس
12 January 2008, 08:36 PM
من طرح طلایی سیم کارت اعتباری رو گرفتم :icon_razz

اگه فقط با خط ایرانسل تماس میگیرن و به ایرانسل اس ام اس میدین خوبه! یه ذره به درد میخوره! مخصوصا پنج شنبه شب و جمعه! زیاد کم نمیکنه!

این (http://irancell.ir/Layer2/?id=182)فراخوان رو هم ببینین.

به نظرتون اشخاص هم میتونن همکاری داشته باشن؟ یا فقط شرکت ها؟ آخه چه شرکتی؟ اینا هم یه چیزیشون میشه.

salman24h
19 January 2008, 06:21 PM
من طرح طلایی سیم کارت اعتباری رو گرفتم :icon_razz

اگه فقط با خط ایرانسل تماس میگیرن و به ایرانسل اس ام اس میدین خوبه! یه ذره به درد میخوره! مخصوصا پنج شنبه شب و جمعه! زیاد کم نمیکنه!

این (http://irancell.ir/Layer2/?id=182)فراخوان رو هم ببینین.

به نظرتون اشخاص هم میتونن همکاری داشته باشن؟ یا فقط شرکت ها؟ آخه چه شرکتی؟ اینا هم یه چیزیشون میشه.

به نظر من که طرح طلایی اصلا منصفانه نیست. ماهانه 15 هزار تومن خیلی زیاده. قیمت sms هم هیچ فرقی با طرح آبی و قرمز نمیکنه.

در مورد اون فراخوان هم فکر میکنم اگه یه نفر وب سایتی داره که اون محصولاتی رو که ایرانسل مد نظر داره رو توی سایتش داره حتما میتونه همکاری داشته باشه.

salar68
20 January 2008, 02:10 AM
سیم کارت به نام نیست می شه با قابش رفت سیم کارت را سوزوند و سیم کارت جدید گرفت ؟

گم شده سیم کارت قابش هست !!!
به نام هم معلوم نیست طرف کجاست

993
20 January 2008, 03:11 PM
نخیر فقط مالک سیم کارت همراه با کپی مدرک شناسایی و پوکه ی سیم کارت با مراجعه به امور مشترکین میتونه سیم کارت جدید دریافت کنه

pooryab
24 January 2008, 01:52 AM
سلام من سیم کارت ایرانسلم که اعتباری بود رو گم کردم!!!
آیا امکان داره که برم و مثل همراه اول سیم رو بسوزونم و یکی دیگه بگیرم!؟

am!n
24 January 2008, 11:36 AM
از شدن که آره میشه.
اما از لحاظ قیمت میگن تقریبا قیمت یه سیم کارت در میاد.
می تونی به شماره ی 09351400000 زنگ بزنی و بپرسی.

mohammad51
24 January 2008, 01:31 PM

دوست عزيز

ميتوني بسوزنيد بريد به خدمات مشتركين اين كار رو انجام بديد البته به صرفه نيست البته چون ممكنه دوستانتون اين خط رو داشته باشن بايد اين كار رو انجام بديد ولي اين رو هم بدونيد كه بايد ثبت نام نهايي شده باشيد:icon_cool

SinaSeven
24 January 2008, 04:15 PM
فکر نکنم مشکلی باشه . همین طور ادامه بدید .

ehssan2095
2 February 2008, 12:53 PM
اقا اینو بگم واسه اونهایی که میگن همراه اول خوبه
وقتی به ابرانسل اس ام اس میزنی بیانصافها دونه ای 17.8 تومن اس ام اس برات حساب میکنن
حالا اینجاش شیرینه که دونه 17 رو برات حساب میکنن رو فیش 18% مالیات برات منظور میشه اون وقت حساب کن دونه ای چند میشه

امين حرفه اي1
3 February 2008, 11:22 PM
با سلام
من چند وقته كه 1 سيم اعتباري ايرانسل گرفتم ولي از 1 هفته پيش ديگه از سيم كارتهاي دولتي براي من sms نمياد ارسال ميشه ولي به من نمي رسه و تازه امروز هم متوجه شدم كه بغير از *******0912 ديگه به هيچ شماره اي نمي تونم sms بزنم لطفا كمكم كنيد
ممنوم

sahandpotter
4 February 2008, 03:30 AM
دوست عزیز شماره ی مسیج سنترت رو به یکی از این شماره ها تغییر بده و دوباره امتحان کن...اگر درست نشد...فکر کنم باید به شرکتش سر بزنی...

مسیج سنترهای ایرانسل:

09350001410

09350001420

09350002400

shei2nak
4 February 2008, 03:32 AM
با سلام. فکر کنم این مشکل برای تمامی مشترکین ایرانسل هست. منم به دوستانم که اس ام اس میدم براشون نمیرههه.

salman24h
20 February 2008, 12:45 AM
سلام
فکر میکنم به طور کلی چند روزی میشه که هم سیم کارت های دولتی و هم ایرانسل با فرستادن sms مشکل دارن. چون در این مدت واسه من خیلی پیش اومده که sms ها بعد از چندین بار fail شدن ارسال میشن.

ماندانگاس
27 February 2008, 04:46 PM
دوستان از جشنواره ی بهاره چه خبر؟

salman24h
27 February 2008, 06:52 PM
هنوز که هیچی

Senator
28 February 2008, 11:44 PM
سلام. من يه هفت اي ميشه كه ثبت نام كردم ولي زنگ زدم يارو ميگه سيم كارتتون فعال نشده! زنگ ميزنه و اس ام اس ميده(البته اگه آنتن داشته باشه!!!)ولي اينترنت ندارم و نميتونم سيمكارت هديه رو پيگيري كنم . چون اين فروشنده ها اينطور كه من شنيدم با پست ميفرستن نه فكس! بعدشم ميمونن تا به يه تعدادي برسه بعد ميفرستن
ميخوام بدونم ميتونم از همون برگه اي كه توي بسته س سيم كارت بود استفاده كنم و برگمو باسشون فكس كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

achachi
2 March 2008, 08:22 AM
امروز روزنامه جام جم تیتر زده بود " سیم کارت دائمی همراه اول 120 هزار تومان" ، اینکه قیمتا بیاد پایین خیلی خوبه به نظر من ولی این کاهش قیمت ها و نوسانات یه سری رو بیچاره میکنه ، یه عده سیم کارت قستی فروختن مثلا" به قیمت 500-600 تومن - حالا طرفی که خریده زورش میاد قستاشو بده ... میره یه 120 تومنی نقد میخره و سیم کارت قبلیه رو اصلا" بیخیالش میشه ...

ماندانگاس
2 March 2008, 02:02 PM
سلام. من يه هفت اي ميشه كه ثبت نام كردم ولي زنگ زدم يارو ميگه سيم كارتتون فعال نشده! زنگ ميزنه و اس ام اس ميده(البته اگه آنتن داشته باشه!!!)ولي اينترنت ندارم و نميتونم سيمكارت هديه رو پيگيري كنم . چون اين فروشنده ها اينطور كه من شنيدم با پست ميفرستن نه فكس! بعدشم ميمونن تا به يه تعدادي برسه بعد ميفرستن
ميخوام بدونم ميتونم از همون برگه اي كه توي بسته س سيم كارت بود استفاده كنم و برگمو باسشون فكس كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید دوستان ولی من مزخرف تر از مغازه هایی که سیم کارت اعتباری ایرانسل میفروشن ندیدم.
میرن بیست - سی تا سیم کارت به صورت سریالی از نمایندگی اصلی ایرانسل میخرن دونه ای 15 هزار تومن و میارن تو مغازشون، خودشون رو به عنوان نمایندگی ایرانسل جا میزنن. روی هر سیم کارت به اسم رند بودن شماره و 0935 بودن و... بین 2 تا 5 تومن میکشن و میفروشن و بعد از فروش دیگه نه تو رو میشناسن نه پیگیر کارهات هستن و نه هیچ چیز دیگه ای! هیچ چیزی هم نه برای ایرانسل پست میکنن نه فکس! حرفم میزنی بهشون بر میخوره. تازه علاوه بر اون 2 تا 5 تومن که میکشن رو قیمت سیم کارت، 2 تومن هم هزینه ی ثبت سند!!!!!!!!:icon_twis (کودوم سند؟) ازتون میگیرن. کم مونده کمیسیون و نمیدونم مالیات وزارت کشور و همه ی اینا رو هم ازتون بگیرن.
بگذریم.

دوست من شما این چیزا رو آماده کنین :
1-نام و نام خانوادگی
2-آدرس دقیق و کد پستی ده رقمی
3-تلفن ثابت
4-پوکه ی سیم کارت که روش سریال سیم کارت رو نوشته

با ایرانسلتون زنگ بزنین شماره ی 120 ، با اوپراتور ارتباط برقرار کنین بگید میخوام سیم کارتم رو ثبت کنم.
اون هم ازتون مشخصات رو میپرسه و سیم کارت رو ثبت میکنه. یه توضیحی هم میده که کپی شناسنامه تون رو برای ما فکس کنین. شما بعدا میتونید براشون به شماره ای که خودشون بهتون میگن فکس کنید!
بماند که من تاحالا 20 بار براشون فکس کردم ولی هنوز که هنوزه میگه به دست ما نرسیده و دوباره ارسال کنین! اگه نخواستین فکس کنین میتونین برین خیابون جمهوری نبش خیابون ابوریحان خودتون کپی شناسنامه رو بهشون بدید.
این کارایی که گفتم بکنین سیم کارتتون ثبت میشه. اون فکس ربطی به ثبت شدن و نشدن نداره.
ولی خوش به حالتون تا وقتی که سیم کارت ثبت نشده عالی کار میکنه! یعنی اس ام اس و تماس بدون هیچ اشکالی کار میکنه! انگار طرف مقابل بغل دستتون ایستاده داره باهاتون صحبت میکنه. اس ام اس ها هم هنوز دکمه ی Send رو نزدید Delivery Report میاد. ولی به محض اینکه سیم کارت ثبت میشه، هیچی دیگه همه ی مشکلات شروع میشه. :icon_arro صدا قطع و وصل میشه اس ام اس ها Failed میشه و ....
البته بگم که تا قبل از ثبت سیم کارت استفاده از طرحهای رنگی امکان پذیر نیست. استفاده از طرح های زمستانه ی خود ایرانسل هم امکان پذیر نیست!
برای استفاده از اینترنت هم میتونید خودتون یه کانکشن بسازید و از اینترنت استفاده کنین.
موفق باشید.

Senator
4 March 2008, 10:24 AM
با تشكر از ماندانگاس عزيز
بله بالاخره ثبت نامم كامل شد.ولي اين شماره فكسشون(09630)مشكل داره!
يه شماره ديگه داد حالا بدم به اين ببينم چي ميششه:021-88653725-8
الانم همه ي مشكلم حل شده ولي بازم اينترنت نميره! اپراتور بمن گفت گزينه ي هميشه انلاين تيك بزن!نفهميدم منظورش چي بود! در ضمن من علامت مخصوص Gprs زير انتنم ندارم...

Senator
4 March 2008, 11:26 AM
حالا شايد اينجا جاش نباشه ولي ميشه تنظيمات كامل و براي 6630بگيد؟
NETWORK TYPE كدومش؟ IPv4 يا IPv6 ?
و بقيه تنظيمات... شايد اينا مشكل داره با اينكه اس ام اس تنظيماتو ذخيره كردم ولي باز م مشكل دارم و در configurations هيچ تنظيم خاصي وجود نداره!

Senator
8 March 2008, 12:35 AM
كسي نميخواد جواب بده؟!!

ماندانگاس
21 March 2008, 01:17 AM
دوستان دقت کردید که بهار شد و ایرانسل طرحی اعلام نکرد؟
البته صفحه هاش رو سایت اومده! ولی پیغام : صفحه ای که قصد مشاهده آنرا دارید در حال حاضر قابل دسترسی نمی باشد. نمایش داده میشه.
لینک ها:
برندگان دور اول قرعه كشي جشنواره زمستان تا بهار - لینک فعال (بدون پیغام) (http://irancell.ir/Layer2/?id=188)

برندگان دور دوم قرعه كشي جشنواره زمستان تا بهار (http://irancell.ir/Layer2/?id=189)

جشنواره بهار با ايرانسل (http://irancell.ir/Layer2/?id=190)

تعرفه هاي تشويقي رنگي بهار (http://irancell.ir/Layer2/?id=191)

هداياي جشنواره بهار (http://irancell.ir/Layer2/?id=192)

تخفيف شبانه (http://irancell.ir/Layer2/?id=193)

Top Up (http://irancell.ir/Layer2/?id=194)

منبع :
Phalls.com

این نشون میده که جشنواره بهاره داریم ولی به نظر من ایرانسل برای نوروز طرحی در نظر نگرفته برای همین یکم داره طولش میده تا حال و هوای نوروز بگذره و جشنواره بهاره رو اعلام کنه.

ghasemizadeh
22 March 2008, 03:02 PM
سلام
من این کد رو شنیدم اگر بزنید وارد طرح قرمز می شید و sms مجانی هستش خودم کد رو زدم ولی هنوز وارد طرح نشدم
ولی فکر کنم درست چون کد طرح زمستون می گه زمانش تموم شده ولی این درسته فقط
1 منبع ندارم
2 اگر مجانی نشد نفرین نکنید
کد #5*2*7*140*

ماندانگاس
22 March 2008, 10:38 PM
من زدم پیغام داد: 72 ساعت دیگر فعال می شود! تایید درخواست از طریق اس ام اس به اطلاع میرسد.
فکر کنم کار کنه آخه پیغامش یه جوریه! همیشه میگفت چه چیزی فعال میشه و از اعتبارتون چقدر کم میشه! ولی الان فقط همینو گفت.
من توی اسفند طرح طلایی رو فعال کرده بودم و خواهرم طرح قرمز رو! طرح خواهرم دو روز زود تر فعال شده بود! ولی اول فروردین طرح طلایی من تموم شد ولی طرح قرمز هنوز برقراره! پس فکر کنم این کد کار کنه!
ممنون دوست عزیز.

t.A.T.u
28 March 2008, 05:18 AM
من زدم پیغام داد: 72 ساعت دیگر فعال می شود! تایید درخواست از طریق اس ام اس به اطلاع میرسد.
فکر کنم کار کنه آخه پیغامش یه جوریه! همیشه میگفت چه چیزی فعال میشه و از اعتبارتون چقدر کم میشه! ولی الان فقط همینو گفت.
من توی اسفند طرح طلایی رو فعال کرده بودم و خواهرم طرح قرمز رو! طرح خواهرم دو روز زود تر فعال شده بود! ولی اول فروردین طرح طلایی من تموم شد ولی طرح قرمز هنوز برقراره! پس فکر کنم این کد کار کنه!
ممنون دوست عزیز.

میبخشید طرحتون فعال شد ؟ اگه شده sms رایگانه یا ... ؟

ماندانگاس
28 March 2008, 11:51 AM
من اعتبار کافی نداشتم طرح رو فعال نکرد!
فرداش وقتی هم که اعتبار گرفتم دوباره کد رو زدم دیگه کار نکرد و گفت برای طرح بهار صبر کنید.
در ضمن همچنان طرح قرمز اون یکی خط برقراره و هنوز تموم نشده.
شدیم بازیچه دست اینا ، ایرانسل هم از همراه اول یاد گرفته بدون برنامه ریزی و بی اطلاع کار انجام بده و مردم ر و تو بی خبری بذاره!
الان علنا تو پیام بازرگانی هاش میگه تا پایان جشنواره ی زمستانی یعنی 15 فروردین 87 فرصت دارید که ...
توی شرکتشون شروع بهار از 15 فروردینه!

mohammad51
28 March 2008, 12:16 PM
امیر عزیز

اینجا ایرانه و تا 15 فروردین تقریبا همه جا تعطیله و این موضوع هم که شما عنوان میکنید به خاطر همین مسائل هست :icon_cool

ماندانگاس
28 March 2008, 01:07 PM
محمد جان پارسال هم ایران بود همه جا هم تعطیل بود ولی از 20 اسفند 85 داشتن خودشونو با تبلیغات میکشتن که از اول فروردین 1000 دقیقه مکالمه رایگان، سه دقیقه = نیم ساعت، شب ها رایگان، اینترنت تا 15 فروردین رایگان، ام ام اس رایگان ! جوری تبلیغات توی تلویزیون و سطح شهر و روزنامه ها وجود داشت که منی که اون موقع ایرانسل نداشتم و توجه زیادی به تبلیغات ندارم دقیقا شکل تبلیغاتش هم یادمه ! بس که زیاد بودن. الان تنها کاری که میکنه اینه که هی سیم کارت هدیه ارسال کنه! تو این تعطیلات!! دائما پیک های موتوری ایرانسل رو میتونین تو خیابون ببینین که دارن سیم کارت هدیه رو میبرن این ور اون ور! پست که تعطیله خودشون این کار رو میکنن.
الان ما اصلا این همه چیز رایگان رو نمیخوایم! اصلا طرح هم نمیخوایم! فقط تعرفه هاشو مشخص کنه هم توی این 15 روز هم روزای دیگه! تا تکلیف خودمونو برای استفاده از خدماتش بدونیم.
تو این چند روز اخیر هر اس ام اس رو بدون طرح باید 16 تومن کم میکرد ولی 20 تومن کم میکنه. بین خطوط ایرانسل دقیقه ای 62 تومن باید کم میکرد ولی 85 تومن کم میکنه! شب و روز هم تعرفه هاش هیچ فرقی با هم نداره. آخه این کار چه معنی داره؟ یا یه بی برنامگی میتونه باعث این اتفاق بشه یا یک زرنگی و با برنامگی کاملا حساب شده برای چاپیدن مردم میتونه پشت این قضیه باشه. که به نظر من احتمال دوم قوی تره. من که فعلا دست رو دست گذاشتم ببینم اینا دیگه چه سازی میزنن. باز خوبه همراه اول هست وگرنه تاحالا من یه چیزی به اینا گفته بودم! :D

mohammad51
28 March 2008, 04:50 PM
امیر عزیز

حق با شماست اما شرکت ایرانسل در حال حاضر کلی قرض داره که باید پرداخت کنه در ضمن قیمت های سیم کارتش رو امسال نصف کرده و مشکلات دیگه البته من نمیخوام از شرکت ایرانسل طرف داری کنم اما خدایش شما ببینید در عرض همین مدت کمی که این شرکت باز شده چه سرویس هایی تحت اختیار مشترکین خودش قرار داده و البته یک مقدار هم توقع مشترکین خودش رو بالا برده که هر چند وقت یک بار یک سرویس جدید در اختیار مشترکین بگذاره:icon_cool

آرمان
31 March 2008, 12:56 PM
فهرست دفاتر خصوصی تلفن همراه

http://www.mci.ir/Images/Icons/javaapp.gif فهرست دفاتر خصوصی (جاوا) (http://www.mci.ir/files/95485899Dafater-Java.zip)
http://www.mci.ir/Images/Icons/javaapp.gif فهرست دفاتر خصوصی (سیمبین) (http://www.mci.ir/files/83129997Dafater-Symbian.zip)

آرمان
1 April 2008, 01:07 PM
ايرانسل IP مخصوص به خود دارد Irancell Network Infrastructure

من با زدن IP خودم هنگام اتصال GPRS متوجه شدم اين آي پي بنام ايرانسل ثبت شده است.
شما هم ميتوانيد اين آي پي را در whois.sc بزنيد و نتيجه را ببينيد!

92.42.51.253
Iran, Islamic Republic Of Tehran Irancell Network Infrastructure

PAYAM
1 April 2008, 10:27 PM
@ ماندانگاس
کلا طرح زمستانی که به نام پروموشن یلدا توی شرکت و توی تبلیغات به نام طرح شب یلدا نام‌گذاری شده بود اعتبارش از اول دی تا 29 اسفند بود. طبق قوانین پروموشن‌ها برای مشترکین اعتباری (پیش‌پرداخت یا PrePaid) هر طرح یک ماه فعال می‌مونه و زودتر از یک ماه نمی‌شه از طرح خارج شد اما مشترکین PostPaid یا همون قبضی‌ها، می‌تونن هر 24 ساعت طرح خودشون رو عوض کنن و براشون هم روزشمار محسوب می‌شه.
این سیم‌کارت هدیه ربطی به طرح زمستانی نداره و از 12 بهمن به مناسبت دهه فجر شروع شد و اول تا 29 اسفند و بعد تا 15 فروردین مجددا تمدید شد. ضمنا تمام مراسلات هم با پست پیشتاز برای مشترکان ارسال می‌شه و خود ایرانسل نقشی نداره توی توزیع سیم‌کارت‌های هدیه...
کسانی که توی طرح زمستانی فارغ از این‌که اعتباری هستند یا قبضی، در 29 اسفند از طرح خارج می‌شن و برای مشترکین اعتباری طرح روزشمار محسوب می‌شه و بقیه پول‌شون برگردانده می‌شه.
هنوز هم جزئیات طرح بهاری اعلام نشده و قرار بود تا پنجم ششم فروردین مشخص بشه که نشد، الان توی شرکت صحبت‌هایی در مورد رساندن قیمت سیم کارت به 5 هزار تومن (!) داره زده می‌شه، هرچند که اگر حساب کنی همین الان با سیم‌کارت هدیه و هزینه پست پیشتاز و 4700 تومن شارژ سیم‌کارت اولیه و هزار تومن شارژ سیم‌کارت دوم عملا هم هر سیم‌کارت به همین قیمت برای شرکت داره درمیاد.
بهرحال قبول کنید که این همه طرح و تبصره و هدیه و ... برای شرکت هزینه و دردسر داره، مقداری فرصت بدید به ایرانسل، پیشرفت ایرانسل از 29 اسفند 85 تا بحال رو با حضور 15 ساله همراه اول مقایسه کنید و بعد نتیجه‌گیری کنید...
در مورد مورد بعدی باید بگم که اینا چیزی نیست که الان هنوز مشترکان زیادی هستند توی سیستم که طرح تابستانی قرمز براشون فعاله و با یه بار پرداخت 2500 تومن دارن هنوز که هنوزه دارن شب‌ها رایگان صحبت می‌کنن!!

@ آرمان
رنج IP اختصاصی که مورد مهمی نیست، ایرانسل یک فیبر اختصاصی از فجیره دارد که اگر اشتباه نکنم پهنای باند آن 100 MbpS است!

diyaco
1 April 2008, 11:26 PM
همراه اول از نخستین روز راه اندازی با سیاستهای غلط و بازاری خودش سعی در ایجاد بازار کاذب و فرصت برای سودجویان نموده است و حتی همکنون هم که ظاهرا" دو رقیب دیگر دارد این روش را ادامه میدهد که نمونه اش نحوه خرید و فروش سیم کارتهای به اصطلاح اعتباری این اپراتور در بازار آزاد و سود بین 30 تا 50هزارتومانی برروی هر سیم کارت اعتباری در بازار آزاد است حال آنکه ایرانسل همین نوع سیم کارت را با خدمات متنوع تر با قیمت تنها 15هزارتومان آنهم مانند تمام کشورهای دنیا بصورت آنی به مشتری عرضه میکند ولی برای سیم کارت اعتباری همراه اول هم بایستی مشترک در نوبت بماند :icon_ques
از لحاظ سرویس دهی و خدمات هم که تکلیف آقایان در همراه اول مشخص است , یقینا" دوستان بخاطر دارند که سرویس sms چند سال بعد از باقی دنیا و با چه مشقتی توسط آقایان نصب شد آنهم در ابتدا با مراجعه به دفاتر مربوطه - پرکردن فرم و پرداخت هزینه :icon_arro
در موارد دیگر هم که سرویس دهی و امکانات همراه اول از کشورهای درجه 3 آفریقا هم کمتر است و مشترکان از حداقل امکانات مدرن برروی موبایلهایشان محرومند.
چندی پیش خبری خواندم مبنی بر راه افتادن سومین اپراتور خصوصی تلفن همراه در افغانستان ؛ راستش را بخواهید به فکر فرو رفتم که به تدریج داریم از افغانستان هم عقب می افتیم و امیدوارم که شاهد روزی نباشیم که جوانان ایرانی برای کار و کسب درآمد خانواده راهی این کشور شوند... :lover:

ماندانگاس
3 April 2008, 09:45 PM
سیم کارت هدیه تا نوزده فروردین تمدید شد! عالیه :icon_conf
خوب همه رو سر کار گذاشته.

smail
3 April 2008, 10:22 PM
اينطور كه پيش ميره تا آخر سال سيمكارت هديه ميده

mohammad51
3 April 2008, 10:25 PM
دوستان عزیز

مشکل چیه خوب سیمکارت هدیه بده که برای همه خوبه اگر مثل مخابرات باشه و هیچ چیز جدید ارائه نده و 1 سال مردم رو برای اینترنت و MMS سر کار بگذاره بهتره:icon_cool

eastern
5 April 2008, 03:00 PM
کد مخفی ایرانسل، اطلاع از نوع و زمان باقی مانده طرحهای تشويقی

منبع: WinBeta.Net

با ورود سیم کارت های ایرانسل و آغاز فروش گسترده آن شاید شما هم علاقه پیدا کردید که لااقل به خاطر امکاناتی که این سیم کارت نسبت به اپراتور اول دارد یک عدد از این سیم کارت ها ( اعتباری یا دائمی ) را برای خود تهیه کنید.

امکانات و مزیتهایی چون GPRS ، MMS ، طرح های تشویقی قرمز آبی و طلایی و … تنها بخشی از خدمات این اپراتور می باشند. همان طور که می دانید ایرانسل برای جذب بیشتر مشتریان خود در هر فصل طر ح هایی رنگی هم نام با همان فصل ارائه می دهد. مانند طرح های تابستانه، پاییزی، زمستانه و به زودی در سال 1387 که طرح بهاره آغاز می شود. طرح های بهاره شامل عنوان هایی چون یک ستاره دو ستاره و غیره …می باشند که در کنار طرح های قرمز و آبی و طلایی ارائه می شوند.

از این پس شما می توانید با استفاده از کدهای مخفی سیم کارت های ایرانسل هر زمان كه خواستيد از این طرح های تشویقی اطلاع يابيد. ضمن آنکه که هم اکنون در چه طرحی قرار گرفته اید و چند روز از طرح انتخاب شده گذشته و یا چند روز تا پایان آن باقی مانده است.

برای انجام اين كار تنها كافی است كد زير را عيناً وارد كرده و سپس دكمه Call (دكمه تماس سبز رنگ) را فشار دهید .

#2*8*7*140* (ستاره 140 ستاره 7 ستاره 8 ستاره 2 مربع)

لازم به ذكر است در صورتیكه هم اكنون طرحی بر روی گوشی شما فعال نباشد با پيغام "شما هيچ يك از طرحهای تعرفه تشويقی را انتخاب نكرده ايد" مواجه خواهيد شد.

Orion
5 April 2008, 03:14 PM
من در حال حاضر ايرانسل را ترجيح ميدم ولي اگر همراه اول سرويسهاي پست صوتي و GPRS و MMS را راه بندازه، من همراه اول را ترجيح ميدم!

ماندانگاس
7 April 2008, 09:10 PM
جشنواره ی بهاره یا جشنواره ی شگفتی های ایرانسل اعلام شد.

لینک : ‌http://irancell.ir/Layer2/?id=190

نکته ی قابل توجه : ایرانسل هواپیما جایزه میدهد!!:icon_twis

http://irancell.ir/Webfiles/Files/image/unbelievable_prize.jpg

بخش دوم قرعه کشی: برای تمامی مشترکین قبلی و جدید ایرانسل!
این بخش از قرعه کشی جشنواره شگفتی ها، مربوط به باورنکردنی ترین جایزه ای است که تا به حال در کشور ارائه شده است:

"یک هـواپیمـای تـفریحـی دو نفره به همراه آمـوزش و مـجوز پـرواز!"

لینک : http://irancell.ir/Layer2/?id=192

ماندانگاس
19 April 2008, 09:49 PM
پخش موزيك سريال امام علي در تلفن همراه با خط ایرانسل!

http://78.129.153.55/uk/pic8/1241724.jpg
بار ديگر قصد معرفي يك ترفند مخفي ايرانسل را داريم كه با استفاده از آن و در اختيار داشتن يك سيم كارت ايرانسل مي توانيد به صورت رايگان موزيك سريال امام (ع) را از طريق تلفن همراه خود گوش كنيد.

براي استفاده از اين سرويس كافي است با تلفن همراه خود كه داراي سيم كارت ايرانسل است به شماره اي كه در ادامه مطلب به آن اشاره مي شود ، تماس گرفته و موسيقي سريال امام علي (ع) را بشنويد .
شايان ذكر است تماس با اين شماره كاملا رايگان بوده و هيچ هزينه اي براي شما ندارد!

براي استفاده از اين سرويس مخفي تنها كافي است با شماره 159 تماس بگيريد …
حال چه مي شنويد ؟
بار ديگر متذكر مي شويم اين تماس هيچگونه هزينه اي براي شما نداشته و كاملا رايگان است .
با استفاده از اين روش حتي قادريد در گوشيهايي مثل نوكيا 1100 نيز موزيك گوش كنيد !
منبع : سايت تخصصي موبايل ايرانيان

salman24h
20 April 2008, 03:42 AM
جالب بود! :icon_arro
من همین الان با 1200 امتحان کردم. از شارژم هم هیچی کم نشد.

vahid_elx_645ci
9 May 2008, 12:50 PM
تاپیک دیگه ای برای سوال پرسیدن پیدا نکردم برای همین اینجا می پرسم:
همین پریروز یه پیام رسان ایرانسل گرفتم ولی از صبح روی گوشی زده Limited service و کار نمیکنه،مشکلش چیه؟

ماندانگاس
12 May 2008, 04:03 AM
ترفند مخفی ایرانسل: انتقال اعتبار از یک سیم کارت به یک سیم کارت دیگر ! :icon_sad:

با توجه به طرحهای مختلف و مخفی ایرانسل و کدهای متنوع آن، حتماً تا به حال به این موضوع فکر می کردید که آیا راهی برای انتقال اعتبار از یک سیم کارت ایرانسل به سیم کارت دیگر ایرانسل وجود دارد ؟
با ترفندی که امروز قصد معرفی آن را داریم قادرید تا تنها با ارسال یک پیام کوتاه ، مقدار اعتبار دلخواه خود را به سیم کارت ایرانسل دیگری انتقال دهید !

تصور کنید اعتبار سیم کارت اعتباریتان رو به پایان است و نیاز به شارژ سیم کارت دارید ، در حالی که دسترسی به کارت شارژ نیز ندارید . در چنین مواقعی بهترین گزینه انتقال اعتبار دلخواه از سیم کارت دوستتان به سیم کارت شما است . کافی است با وی تماس بگیرید تا اعتبار دلخواه خود را برایتان ارسال کند …
برای این مظور کافی است ابتدا با سیم کارتی که قصد دارید تا از آن اعتبار بگیرید یک پیام کوتاه به صورت زیر و به شماره 1112 ارسال کنید:

مبلغ مورد نظر به ریال: شماره سیم کارت مقصد

» به طور مثال فرض کنید قصد داریم تا از سیم کارتی به شماره فرضی 09351111111 به شماره 09352222222 ، مبلغ 1000 تومان اعتبار انتقال دهیم .

بدین منظور کافی است از سیم کارت اول یک پیام کوتاه به شماره 1112 ارسال کنید که در متن آن ابتدا شماره سیم کارت مقصد را نوشته و سپس علامت دو نقظه گذاشته و سپس مبلغ مورد نظر را به ریال وارد کنید .

یعنی :

http://asriran.com/files/fa/news/1387/2/22/92966_961.jpg

پس از انجام عمل فوق و ارسال متن پیام به شماره 1112 ، به صورت اتوماتیک برای هر دو سیم کارت یک پیام کوتاه با مضمون انتقال موفقیت آمیز اعتبار ارسال خواهد شد .
لازم به ذکر است حداقل مبلغ برای انتقال اعتبار 100 تومان می باشد و بابت انتقال مبلغ 50 تومان کارمزد از سیم کارت مبداء کسر خواهد شد .
»» با توجه به ترفند فوق زین پس بیشتر مراقبت سیم کارت های اعتباری ایرانسل خود باشید و از در اختیار گذاشتن تلفن همراه خود به افراد ناشناس خودداری کنید چرا که تنها چند ثانیه کافی است تا وی اعتبار سیم کارت شما را به سیم کارت خود منتقل نماید .

ماندانگاس
12 May 2008, 04:05 AM
اول خرداد تلفن‌‌همراه خود را خاموش كنيد!

http://asriran.com/files/fa/news/1387/2/22/92932_710.gif

نصب اعلاميه‌هايي در شهر تهران براي اعتراض به "افزايش تعرفه خدمات تلفن همراه".

به گزارش جهان در چند روز گذشته اعلاميه‌هايي در سطح شهر تهران پخش شده است كه در آن براي نشان دادن "اعتراض به افزايش تعرفه خدمات تلفن همراه" از سوي شركت مخابرات، مردم را به خاموش كردن گوشي هاي همراه خود در روز اول خرداد دعوت مي‌كند.

مشخص نيست اين اعلاميه‌ها از سوي چه كسي يا كساني نصب شده است و نيت از انجام اين امر چه بوده است.

hitoo
12 May 2008, 02:29 PM
این طرحی که خاموش کردن موبایل ها هم مثل همون طرح اس ام اس عید نفرستادن و خاموش کردن موبایل ها در 29 اسفند ماه سال گذشته هستش که تو ای میل ها و آفلاین ها هی تبلیغشو می کردند.آخرش چی شد؟
تعداد اس ام اس های 29 اسفند تا اول عید نسبت به پارسال نزدیک 5 برابر افزایش داشت!!!!

حالا مخابرات آمار روز اول خرداد رو اگه منتشر کنه می بینید کهچون خط ها خلوت تر شده بیشتر از همیشه مردم از موبایل هاشون استفاده می کنند!

از همین الان میگم که این طرح شکست خواهد خورد......

hitoo
12 May 2008, 02:56 PM
من در حال حاضر ايرانسل را ترجيح ميدم ولي اگر همراه اول سرويسهاي پست صوتي و GPRS و MMS را راه بندازه، من همراه اول را ترجيح ميدم!

سرویس صندوق پستی که برای همراه اول قابل فعال شدنه.شما برید نزدیک مرکز خدمات ارتباطات همراه اول در خواست بدین براتون فعالش می کنند.اما ماهانه هزینه داره.

GPRS و MMS رو هم فکر کنم اگه مخابرات وارد بورس بشه فعالش می کنند.بعیده اگه همراه اول این خدمات رو ارائه بده هزینه خدماتش کمتر از ایرانسل باشه.

اگههمه اینا رو فعال بکنند باز هم همراه اول فقطتو تمس تلفنی کیفیت فوق العاده ای داره وگرنه تو بحث اس ام اس هم هزینه خدماتی بالایی از مشترکینش می گیره.

al64i
15 May 2008, 12:11 PM
خدمات متنی ایرانسل
یك قسمت از طرح ویترین ایرانسل
مربوط هست به خدمات متنی
كه با ارسال یك سری كدهای خاص
میتونیم به این خدمات دسترسی پیدا كنیم.

روش كار:
این كدها یك سری كدهای 3 رقمی هستن
كه باید توسط كاربر به شماره 2020 اس ام اس بشن
توجه: استفاده از این خدمات كاملا رایگان است و اس ام اس ارسالی هیچ هزینه ای را در بر ندارد.
شاید بارها و بارها كدهای معمول این طرح رو دیده باشین
و حتی یكی از دوستان یك برنامه برای این طرح درست كردن
ولی من در اینجا میخوام كدهایی رو واستون معرفی كنم
كه حتی هنوز خود ایرانسل هم هیچ كدوم ازین كدها رو معرفی نكرده.
دلیل این امر هم اینه كه میخواد ابتدا تمام كدها آماده بشه
و بعد اونها رو یكجا معرفی كنه
ولی من در ساعتها تلاش موفق شدم
به این كدها دسترسی پیدا كنم
و براشون توضیحات مناسب بنویسم.
خب دیگه
توضیح كافیه
میریم سراغ كدها:

كدهای اوقات شرعی:
100 تهران
101 مشهد
103 كرج
104 تبریز
105 اهواز
106 اصفهان
107 قم
108 ارومیه
109 كرمانشاه
110 همدان
111 شیراز
112 گرگان
113 یزد
114 اراك
115 ساری
116 رشت
توجه: سایر استانها هنوز موجود نیست.

كدهای پیش بینی وضع هوا:
133 تهران
134 مشهد
135 كرج
136 تبریز
137 اهواز
138 اصفهان
139 قم
140 ارومیه
141 كرمانشاه
142 همدان
143 شیراز
144 گرگان
145 یزد
146 اراك
147 ساری
148 رشت
توجه: سایر استانها هنوز موجود نیست.

كدهای اس ام اس و فال:
117 دریافت اس ام اس های عاشقانه
118 دریافت اس ام اس های سركاری

HFZ دریافت فال حافظ(در صورت داشتن فونت فارسی در گوشی)

كدهای طالع بینی روزانه: (بر حسب متولدین هر ماه)
121 فروردین (HML)
122 اردیبهشت (SOR)
123 خرداد (JOZ)
124 تیر (SRT)
125 مرداد (ASD)
126 شهریور (SNB)
127 مهر (MIZ)
128 آبان (AGH)
129 آذر (GHS)
130 دی (JDY)
131 بهمن (DLV)
132 اسفند (HOT)

كدهای طالع بینی: (بر اساس نام سال تولد)
149 مار
150 اسب
151 گوسفند / بز
152 میمون
153 مرغ / خروس
154 سگ
155 خوك
156 موش
157 گاو
158 پلنگ / ببر
159 خرگوش / گربه
161 نهنگ / اژدها

كدهای لیگهای برتر فوتبال جهان:
162 لیگ برتر ایران
163 لیگ آرژانتین
164 لیگ استرالیا
165 لیگ برزیل
166 لیگ انگلیس
167 لیگ فرانسه
168 لیگ آلمان
169 لیگ ایتالیا
170 لیگ ژاپن
171 لیگ كره
172 لیگ هلند
173 لیگ پرتغال
174 لیگ عربستان
175 لیگ اسپانیا
176 لیگ تركیه
177 لیگ امارات

آرمان
20 May 2008, 12:20 AM
نقد عملکرد اپراتور دوم ایرانسل و خدمات آن شامل MMS GPRS Voice Netwok Coverage SMS و ... (http://coastaway.blogspot.com/2008/05/mms-gprs-voice-netwok-coverage-sms.html)

از شروع بکار اپراتور دوم ایرانسل یکسال و نیم میگذرد اما انگار مشکلات این اپراتور با افزایش سن آن هر روز بیشتر از قبل میشود و با آن بزرگ میشود. زمانی که ایرانسل کار خود را شروع کرد تنها مزیت آن نسبت به اپراتور اول داشتن MMS و داشتن نسل 2.75 EDGE موبایل بود که همان روزهای اول بدلیل تازه بودن این خدمات با هجوم خریداران جوان و قیمت پایین سیمکارتهای آن توسط افراد دیگر مواجه شد که متاسفانه با سرخوردگی تمام کسانی همراه بود که ایرانسل را برای سرویسهای نوین آن مثل MMS و اینترنت روی موبایل خریده بودند. البته کسانی هم که آن را فقط برای مکالمه خریدند نیز تا کنون دل خوشی از آن ندارند.

سرویس MMS که فرودین 1386 راه اندازی شده بود (البته بصورت خیلی ناقص ، چون بستر لازم آن که همان پوشش GPRS بود در خیلی از مناطق راه اندازی نشده بود) دوماه بعد توسط سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور قطع شد که مثلا تا فرصت سه ماهه قانون استفاده از آن را تصویب کنند که تا لحظه نوشتن این پست یکسال تمام از ان میگذرد و خبری از قانون MMS نیست.

نکته: (سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور همان سازمانی است که دستور ممنوعیت ارایه اینترنت سریعتر از 12.8 کیلوبایت در ثانیه را به کاربران خانگی داده است)

این گله از سازمان تنظیم مقررات رادیویی وجود دارد که چرا وسط کار یک اپراتور موبایل سرویس آن راقطع کرده است و تازه می خواهند قانون تصویب کنند؟ آیا نباید قبلااین کارانجام می شد؟ و یا اینکه در انجام وظایف خود کوتاهی کرده اند؟ و یا اینکه...

در حالی که اپراتورهای افغان هم سرویس MMS ارایه میکنند این خدمت همچنان در ایران ممنوع است. و معلوم نیست اپراتور سوم چگونه میخواهد وارد ایران شود در حالی که نه میتواند MMS ارایه کند و نه احتمال 99% Video call خواهد توانست ارایه کند؟؟؟ اگر قرار باشد فقط سرویس مکالمه معمولی اریه کند که همراه اول خودمان بهترین سرویس را میدهد.

البته خودمونی بگم به شما اگر هم MMS ایرانسل هم فعال بود فرقی نداشت چون اصولا شبکه ایرانسل مشکلات خیلی زیادی دارد و پوشش GPRS آن هم بسیاری از اوقات قطع میباشد و وقتی هم وصل باشد شما هیچ دیتایی نمی توانید رد و بدل کنید. بدلیل پوشش نامناسب آنتها و کمبود عرض باند ایرانسل کلا استفاده از اینترنت از طریق موبایل همراه با آزار روحی و جسمی است!

درآغاز راه اندازی هر کیلوبایت دیتای رد وبدل شده از طریق موبایل 30ریال برای هر کیلوبایت بود که خیلی خیلی گران بود ، مثلا شما باید برای دیدن صفحه اصلی یاهو مبلغ 700 تومان پرداخت میکردید!! البته الان قیمت هر کیلوبایت دیتا روی 5 ریال است که تا این قیمت به 1 ریال برای هر کیلوبایت کاهش نیابد استفاده از اینترنت از طریق موبایل با سیمکارتهای ایرانسل مقرون به صرفه نخواهد بود.

MMS و GPRSایرانسل

http://bp0.blogger.com/_FKMPd14Yj18/SDHRQ9xKwjI/AAAAAAAAADw/3e-6r-qb4v4/s200/mms-irancell.jpg
ایرانسل از نسل 2.75 موبایل یا EDGE استفاده میکند و اگر گوشی شما به سیستم EDGE مجهز باشد یک علامت E زیر علامت آنتن گوشی خود می بینید و در صورتی که گوشی شما به سیستم EDGE مجهز نباشد و به سیستم GPRS مجهز باشد یک علامت G زیر علامت آنتن گوشی خود می بینید. در سیستم E سرعت اتصال شما تا 22 کیلوبایت در ثانیه هم ممکن است برسد ولی در سیستم G سرعت شما حداکثر به 4.5 کیلوبایت در ثانیه خواهد رسید.( EDGE ارتقا یافته نسل GPRS میباشد)

متاسفانه با کمی دور شدن از آنتهای ایرانسل سرعت اینترنت شما بشدت کاهش پیدا میکند و حتی به صفر میرسد ، این بدلیل همپوشانی خیلی ضعیف آنتهای ایرانسل است.

تازه پوشش E یا G در شهرها موجود است و اگر به حومه شهر یا جاده بروید امکان استفاده از اینترنت یا فرستادن MMS ( در صورت راه اندازی) را نخواهید داشت.

SMS ، مکالمه صوتی ، Voice Mail

ارسال و دریافت SMS در داخل شبکه ایرانسل نسبتا معمولی است (زیاد خوب هم نیست) اما به دیگر اپراتورها اصلا خوب نیست و بلعکس ، یعنی تبادل SMS بین دو شبکه ایرانسل و همراه اول با اختلال بسیار زیادی همراه است و در 70% اوقات SMS های شما مبادله نمیشوند. سرعت ایجاد تماس با ایرانسل تا 10 ثانیه در بهترین حالت طول میکشد. مثلا وقتی یک شماره ایرانسل را می گیرید 10 ثانیه طول میکشد تا بوق انتظار زده شود ولی اگر یک شماره همرا اول را بگیرید بیش از 2 ثانیه طول نخواهد کشید. این مساله به شرکت زیر ساخت و نوع کانکشن آن با ایرانسل احتمالا مربوط است.

کیفیت مکالمه صوتی خیلی آزار دهنده است یا صدا یکطرفه است یا صدا خش خش شدید دارد یا اصلا هیچ صدایی نمیشنوید اما تماس برقرار شده و برایتان پول می افتد!

زمانهایی که ایرانسل برای خدمات خود تخفیف خاصی قایل می شود وضع بسیار بدتر است و شبکه بعلت ترافیک بالا تقریبا قفل میشود.

سرویس صندوق صوتی ایرانسل هم دلخواه کار میکند و هر وقت دلش نخواهد غیر قابل دسترس میشود!

پوشش شبکه Network Coverage

ایرانسل بدلیل داشتن آنتهای محدود و کم مجبور شده است طوری زاویه آنها را تغییر دهد تا مسافت زیادی را تحت پوشش قرار دهد و برد آنها تا 25 کیلومتر هم براحتی میرسد . اما این برد زیاد باعث اختلال بین آنتهای مختلف میشود و پیدا کردن بهترین آنتن را برای گوشی شما مشکل می کند و باعث قطعی های مکرر در حین مکالمه میشود.

پوشش شبکه در بعضی اوقات شبانه روز بطور کامل قطع میشود ، آنتهای پوشش دهنده خاموش میشوند.

و یا ممکن است شما در جایی علامت پوشش شبکه راببینید ولی امکان برقراری تماس را ندارید.
صورت حسابهای اشتباه و کم شدن بی دلیل پول از سیم کارتهای اعتباری

این مساله دیگه از همش بدتر است که برای خدماتی با این کیفیت هزینه های ناخواسته هم بپردازید. به دفعات پیش میاد که برای مشترکی صورتحسابی صادر میشود که هزینه های آن هیچ ربطی به او ندارد. و یا خط مشترکی بی دلیل مسدود میشود!

چه چیزی شگفت انگیز تر از اینکه برای مشترک سیمکارت اعتباری صورتحساب صادر شود! و یا بطور ناگهانی مبلغی از اعتبار سیم کارت اعتباری شما کسر شود یا زیاد شود!

در هر صورت شما هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید حداکثر با شماره 130 یا 140 تماس میگیرید و یک فرم پیگیری پر میکنند و آخرش هم هیچی !

سیم کارتهای بدون سند و بی نام نشان و نبودن دفاتر خدمات مشترکین ایرانسل

متاسفانه سیم کارتهای ایرانسل سند مالکیت ندارد و فقط با یک کپی شناسنامه خریده میشوند که هر کس براحتی میتواند با یک کپی جعلی یک سیم کارت بخرد و براحتی باعث مزاحمت برای دیگران بشود و پیگیری آن هم بدلیل نداشتن آدرس درست و صاحب درست آن تقریبا ممکن نیست.

مساله بعدی نبودن دفاتر خدمات مشترکین ایرانسل در سطح شهرها میباشد بطوری که در تهران فکر کنم فقط 2 دفتر خدمات ایرانسل وجودد اشته باشد که باعث مشکلات زیادی برای خرید فروش این سیم کارتها میشود...

پاسخگو نبودن مدیران ایرانسل و روابط عمومی آن

http://bp3.blogger.com/_FKMPd14Yj18/SDHRQtxKwhI/AAAAAAAAADg/uVYs5oZmSAQ/s200/Image%2806%29.JPG

متاسفانه مدیران ایرانسل هرگز بابت مشکلات و اختلالات آن از مشترکان خود عذر خواهی نکرده اند و هیچ وقت با آنان احساس همراهی نکرده اند، شاید غنی فرهنگ ایرانی در خون مدیران خارجی MTN نیست!

مدیران ایرانسل خود را پشت سر تعدادی اپراتور جوان مرکز تماس ایرانسل پنهان کرده اند تا ترکش مشتریان عصبانی و ناراضی( و توهین های آنان) به بدن اپراتورهای مرکز تماس بخورد، اپراتورهایی که با کار بسیار سخت پاسخگویی 24 ساعته به مشترکان ناراضی ایرانسل روبرو هستند و کمتر کسی حاضر به انجام آن است بیشتر این افراد بعد از مدت کوتاهی از این کار انصراف می دهند.

ایرانسل به لطف تبلیغات شدید موفق به جذب حدود 9 میلیون مشترک موبایل شده است . معلوم نیست از این تعداد چه مقدار آن سیم کارت فعال و چه تعداد سیم کارت مرده می باشد.

ایرانسل در لحظه نیاز شما را تنها خواهد گذاشت

در نهایت ایرانسل سیم کارت قابل اعتمادی نیست هیچ وقت فکر نکنید که اگر ایرانسل همراه شما باشد هر لحظه که بخواهید میتوانید از آن استفاده کنید. ایرانسل در لحظه نیاز شما را تنها خواهد گذاشت.

منبع خبر (http://coastaway.blogspot.com/2008/05/mms-gprs-voice-netwok-coverage-sms.html)

A.R.T
23 May 2008, 10:42 PM
هنگام قراردادن سیمکارت ایرانسل داخل گوشی N620 و روشن کردن گوشی، کد PIN پرسیده میشود!
ولی من روی سیمکارت ایرانسل کد Pini پیدا نکردم
فقط یک کد روی پوکه سیمکارت موجوده و از کد پین خبری نیست.
میترسم کد اشتباه بدم و سیمکارت بسوزه! هرچند که دوبار همون کدو وارد کردم ولی پیغام میده که کد اشتباهه! گوشیهای سونی اریکسون اصلا کد نمیپرسید...
چکار کنم؟

ماندانگاس
23 May 2008, 11:07 PM
شاید PIN Code نباشه! و Security Code باشه که فقط روی همون گوشی N620 فعاله و باید اونو بدونین!؟ چون میگید سونی اریکسون این کد رو نمیپرسید!
به هر حال به صورت پیش فرض Pin Code ایرانسل چهار تا صفر هستش امتحان کنید.

A.R.T
24 May 2008, 05:26 AM
با سیمکارت همراه اول بعد از وارد کردن پین کد که به راحتی روشن میشه...

ماندانگاس
24 May 2008, 01:09 PM
0000 رو امتحان کنید.

t.A.T.u
24 May 2008, 01:19 PM
با سیمکارت همراه اول بعد از وارد کردن پین کد که به راحتی روشن میشه...

Security Code گوشیتو باید بزنی سیمکارتایه جدید ایرانسل اینجورین :icon_surp رو سیم کارت جدیدم برای منم همین مشکل پیش اومد هی unblocking Code رو میزدم نمیرفت تو کد گوشیمو زدم باز کردش :icon_cool

t.A.T.u
24 May 2008, 02:02 PM
نقد عملکرد اپراتور دوم ایرانسل و خدمات آن شامل MMS GPRS Voice Netwok Coverage SMS و ... (http://coastaway.blogspot.com/2008/05/mms-gprs-voice-netwok-coverage-sms.html)

از شروع بکار اپراتور دوم ایرانسل یکسال و نیم میگذرد اما انگار مشکلات این اپراتور با افزایش سن آن هر روز بیشتر از قبل میشود و با آن بزرگ میشود. زمانی که ایرانسل کار خود را شروع کرد تنها مزیت آن نسبت به اپراتور اول داشتن MMS و داشتن نسل 2.75 EDGE موبایل بود که همان روزهای اول بدلیل تازه بودن این خدمات با هجوم خریداران جوان و قیمت پایین سیمکارتهای آن توسط افراد دیگر مواجه شد که متاسفانه با سرخوردگی تمام کسانی همراه بود که ایرانسل را برای سرویسهای نوین آن مثل MMS و اینترنت روی موبایل خریده بودند. البته کسانی هم که آن را فقط برای مکالمه خریدند نیز تا کنون دل خوشی از آن ندارند.
...

ایرانسل 2 ساله راه اندازی شده این مشکلات رو داره هرچند که نباید داشته باشه اما اپراتوری که 14 سال از راه اندازیش میگذره نباید سرویس MMS یا GPRS رو به مردم ارائه بده ؟ این ایرانسل باز یه اپراتور هست که یه جوابی بهت بده یادمه که تا چند وقت پیش مخابرات پشتیبانیش افتضاح بود وقتی زنگ میزدی میگفتی فلان مشکل رو داری اصلا قبول نمیکردن :icon_arro بعد ایرانسل یه تکونی به خودشون دادن پرتال اینترنتی اوردن بالا ...

MMS ایرانسل هم که معلومه تا مخابرات MMS و GPRS اش ارائه نشه بحث اش منتفیه , این بحث قانون ... هم بهونست اینو دیگه فکر کنم همه تو این مدت فهمیدن که از این نظر واسه همراه اول به شخصه متاسفم که در زمینه اطلاع رسانی واقعی به مردم خیلی کمبود داره 2 ساله هر وقت میرم تو سایتشون این زمان ارائه این سرویسارو نوشته 2 ماه 3 ماه بعد 3 ماه بعد دوباره باز همون برنامه ...

از نظر تعرفه SMS هم که اصلا به صرفه نیست با این طرح جایگزین کردن حروف و زبان فارسی به جای استفاده از حروف انگلیسی

من برای مکالمه همراه اول رو ترجیح میدم , برای SMS هم ایرانسل رو چون از نظر اقتصادی تو تعداد بالا خیلی باصرفه تره .

A.R.T
24 May 2008, 08:17 PM
Security Code گوشیتو باید بزنی سیمکارتایه جدید ایرانسل اینجورین رو سیم کارت جدیدم برای منم همین مشکل پیش اومد هی unblocking Code رو میزدم نمیرفت تو کد گوشیمو زدم باز کردش
Security Code گوشیو از کجا بیارم؟
کد 0000 هم کار نداد!!
درضمن من این کدو بیشتر از 10 بار وارد کردم ولی سیمکارت همچنان سالمه (داخل سونی اریکسون کار میکنه!)

A.R.T
24 May 2008, 08:17 PM
Security Code گوشیتو باید بزنی سیمکارتایه جدید ایرانسل اینجورین رو سیم کارت جدیدم برای منم همین مشکل پیش اومد هی unblocking Code رو میزدم نمیرفت تو کد گوشیمو زدم باز کردش
Security Code گوشیو از کجا بیارم؟
کد 0000 هم کار نداد!!
درضمن من این کدو بیشتر از 10 بار وارد کردم ولی سیمکارت همچنان سالمه (داخل سونی اریکسون کار میکنه!)

ماندانگاس
24 May 2008, 09:22 PM
همونطور که قبلا گفتم و پیام جان هم توی تاپیکی که ایجاد کردید گفتن این کد سکیوریتی گوشی هست که از شما پرسیده میشه و دویست بار هم بزنید بلایی سر سیم کارت نمیاد! سکیوریتی کد اکثر گوشی ها 12345 هستش! در صورتی که این کد کار نکرد نمیشه کاری کرد و باید گوشی رو ببرید پاساژ علاالدین فلش کنین. مگه اینکه کدی که گذاشتین یادتون بیاد یا اینکه ببینید چه کسی این کد رو گذاشته ازش سوال کنین.

smail
28 May 2008, 10:32 PM
من چند روز پيش يك تستي با سيمكارت ايرانسل و گوشي n73 زدم ظاهرا سرعت gprs در مقايسه به قبل خيلي بهتر شده
http://tinypic.info/files/ccv8c3x0j02p8lnqyjo1_thumb.jpg (http://tinypic.info/viewer.php?file=ccv8c3x0j02p8lnqyjo1.jpg)

ماندانگاس
15 June 2008, 10:05 PM
سیم کارت هدیه ایرانسل به مناسبت روز زن

شبکه تلفن همراه ایرانسل اعلام کرد به مناسبت سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز زن به خریداران سیم کارت های دائمی و اعتباری خود یک سیم کارت اعتباری هدیه می دهد.

به گزارش آژانس خبری تلفن همراه (همنا) از ایرانسل، سیم کارت هدیه به وسیله پست به نشانی کلیه خریداران سیم کارت های دائمی و اعتباری ایرانسل که نخستین تماس خود را در فاصله زمانی 27 خرداد تا 4 تیر سال جاری برقرار و ثبت نام خود را همراه با ارائه کد پستی 10 رقمی صحیح حداکثر تا 10 روز پس از برقراری نخستین تماس انجام داده باشند، ارسال می شود.
ارائه نشانی دقیق و کدپستی 10 رقمی صحیح که در قبوض تلفن ثابت، آب، برق و یا گاز درج میشود الزامی میباشد، چرا که سیم کارت های هدیه تنها از طریق پست مطابق کدپستی ارائه شده ارسال میشوند. براین اساس لازم است مشترکین ابتدا از طریق ارسال یک پیام کوتاه بدون متن به شماره 2112 کدپستی 10 رقمی ثبت شده خود را استعلام نمایند و در صورت صحت با ارسال یک پیام کوتاه بدون متن دیگر به 2115 کدپستی ثبت شده را تایید نهایی نمایند.
سیم کارت هدیه ایرانسل کاملا رایگان بوده و جهت دریافت آن نیازی به پرداخت هیچ گونه وجه اضافی نیست.
محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد میتواند خریداری نماید وجود ندارد ولی به علت محدودیت در تعداد کل سیم کارت های هدیه در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتا 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.

ایرانسل در پایان اطلاعیه خود از تمدید مهلت شرکت در قرعه کشی جشنواره شگفتی های خود خبر داده است. بر این اساس مشترکینی که با تکمیل ثبت نام اقدام به برقراری نخستین تماس در فاصله 27 خرداد تا 4 تیرماه از سیم کارت ایرانسل خود می کنند علاوه بر دریافت سیم کارت هدیه، در قرعه کشی 10 پژو 206 نیز شرکت داده می شوند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت سیم کارت هدیه و همچنین شرایط لازم برای شرکت در قرعه کشی 10 دستگاه پژوه 206 و یک هواپیمای تفریحی دونفره به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی www.Irancell.ir (http://www.irancell.ir/) مراجعه فرمایید.

خوبه دیگه حالا میخواد تا سال دیگه هی سیم کارت هدیه رو تمدید کنه! بعد هم مهلت شرکت تو جشنواره شگفتی ها رو تمدید کنه! جشنواره تابستانی هم خبری نیست.:icon_mad:

ماندانگاس
15 June 2008, 10:17 PM
دوستان من طرح طلایی رو روی یکی از سیم کارتهام در تاریخ 25 اردیبهشت فعال کردم طرح قرمز رو هم 30 اردیبهشت روی یکی دیگه از سیم کارتهام فعال کردم. با توجه به اینکه ایرانسل تو اردیبهشت وقتی با 140 تماس میگرفتیم اعلام میکرد که مهلت انتخاب طرح ها تا پایان اردیبهشت هستش ولی بعد از انتخاب طرح تا پایان خرداد توی طرح میمونید، فکر میکردم که تا آخر خرداد توی طرح میمونم! که من صدای ضبط شده ش رو دارم و اینجا هم براتون آپلود کردم میتونید گوش کنید. به هر حال نه تنها این حرفشون دروغ بود بلکه طرح قرمز من که 30 اردیبهشت فعال شده بود به جای اینکه 30 خرداد تموم بشه پریروز یعنی روز 24 خرداد تموم شد. طرح طلایی هم دیروز تموم شد. با اوپراتور تماس گرفتم و کاری نکردن! فقط یه فرمی پر کرد که هزینه ی طرح قرمز باقیمونده رو برگردونه!
در مورد اینکه مگه قرار نبود طرح ها تا پایان خرداد فعال بمونه هم با دو تا اوپراتور صحبت کردم و این فایل رو هم برای هر دو اوپراتور پخش کردم ولی جفتشون شروع کردن به ماست مالی کردن و جالب بود که هر دو یک بهونه می آوردن. من بهشون گفتم اگه این فایل رو برای ده نفر دیگه بذاری اینجوری مثل من برداشت میکنن که طرحها تا آخر خرداد باقی میمونه ولی اگه برای 1000 نفر اوپراتور ایرانسل پخش کنن متفق القول این نظر رو دارن که ما اشتباه میکنیم! البته معلوم نیست که این نظر خودشون باشه. به هر حال جالب بود و من هم دیگه کاری نتونستم بکنم و از اونجایی که ما یاد گرفتیم هر بلایی سرمون بیارن چیزی نگیم و از کنارش بگذریم! این بار هم چیزی نگفتم.

این هم صدای ضبط شده ی 140 میتونید دانلود کنید و گوش کنید و ببینید ایرانسل تو روز روشن داره دروغ میگه.
حجمش هم 40 کیلو بایته.
Download (http://rapidshare.com/files/122661978/140.rar.html)

PAYAM
16 June 2008, 01:10 AM
دقیقا قضیه همینه که اپراتور بهتون گفته، یعنی قانونش این بوده که هزینه کم بشه و طرح براتون بعد از تمام شدن طرح فعلی فعال بشه و اکثرا هم می‌شه ولی برای شما نشده! به اپراتور هم ربطی نداره، کاری هم بجز توجیه از دستش برنمیاد.
بهرحال حجم دیتابیس مربوط به کوئری‌های طرح خیلی زیاد شده و قراره آخر خرداد دیتابیس ریست بشه. این قضیه آخر اردیبهش هم بخاطر همین بود.

ماندانگاس
16 June 2008, 02:41 AM
ممنون پیام جان! من هم تو صحبت هام گفتم که اوپراتور مقصر نیست و حرفهایی که میزنه حرفهای خودش نیست و مجبوره. من متوجه این حرفت نشدم :
یعنی قانونش این بوده که هزینه کم بشه و طرح براتون بعد از تمام شدن طرح فعلی فعال بشه و اکثرا هم می‌شه ولی برای شما نشده!

یه کم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم متوجه نشدم به چه موضوعی اشاره میکنی :icon_neut
این قضیه ای که میگه طرح رو تا آخر اردیبهشت فقط مهلت دارید انتخاب کنید ولی تا آخر خرداد میتونید استفاده کنید چه جوریه؟ پس چرا نشده؟ من بیست و پنجم طرح رو فعال کردم و با توجه به اون فایل صوتی که آپلود کردم فکر میکردم 31 خرداد طرحم تموم میشه ولی همون 25 خرداد تموم شد! ولی اون خانوم تو صحبت هاش جوری میگه که به نظر میاد اگه طرح رو مثلا 16 اردیبهشت هم فعال کنید باز هم 31 خرداد به پایان میرسه و 16 خرداد تموم نمیشه! ولی الان ایرانسل قبول نمیکنه که همچین حرفی زده! دو تا خط من یکیش زودتر از 30 روز و یکی دقیقا بعد از 30 روز تموم شد! طرح چند تا از دوستان هم دقیقا بعد از 30 روز تموم شده و هیچ کودوم به آخر خرداد نرسیدن.
من که از کارای ایرانسل تو تغییر هر جشنواره سر در نمیارم :icon_arro فقط دق میکنم تا طرح ها رو مشخص کنه.

PAYAM
18 June 2008, 02:35 AM
ببین، توی اعتباری‌ها طرح‌ها یک ماهه است. منتهی اگر شما داخل طرح باشی و مجددا همون طرح رو انتخاب کنی و به اندازه هزینه ش توی شارژت داشته باشی برات پولش از حسابت کم می‌شه و طرح یک ماه دیگه هم تمدید می‌شه (یعنی بعد از این‌که طرحت مدتش تموم شد دوباره تا یک ماه دیگه توی طرح می‌مونی)
حالا اگه یه طرح دیگه رو انتخاب کنی معمولا ریجکت می‌شه ولی شده که اونم برات رزرو شده.
قضیه صحبت‌های اون خانومه! و اپراتور و SMS ای که آخرای اردیبهشت از طرف این مهندس کچل ما برای همه فرستاده شد هم همین بود. که هر کی می خواد تا اخر خرداد توی طرح باشه تا آخر اردیبهشت طرح انتخاب کنه که اگر نیست تا یک ماه باشه و اگر هست هم براش تمدید بشه.
.... همین!

ماندانگاس
18 June 2008, 04:35 AM
اوکی اون قضیه رو گرفتم. ممنون.
ببین یه موضوع رو درست فهمیدم یا نه؟! با توجه به چیزایی که گفتی میتونم قبل از اینکه طرحم تموم بشه طرح بعدی رو انتخاب کنم!؟ چون من همیشه صبر میکردم طرح تموم بشه بعد طرح بعدی رو انتخاب میکردم و این وسط دو سه روزی بدون طرح میموندم! پس میتونم مثلا سه چهار روز مونده طرحم تموم بشه درخواست طرح ماه بعدی رو بدم که بلافاصله و بی وقفه طرح داشته باشم؟

vahid etemad
21 June 2008, 12:39 PM
دوستان این قضیه سیم کارت های اعتباری ایرانسل چیه ؟ منظورم اینه که اگه کسی با سیم کارت اعتباری ایرانسل برای شما مزاحمت ایجاد کنه میشه ازش شکایت کرد و مثل سیم کارت های دائمی همراه اول شکایت رو پیگیری کرد یا نه باید بی خیال شیم ؟

Greight
21 June 2008, 08:18 PM
آقا من تو اين طرح جديد به مناسبت روز مادر ! يه سيم كارت اعتباري خريدم دقيقا عصر 27 خرداد
حالا رفتم ميگم آقا اين ميگه ثبت نام تكميل نشده ميگه 27 خرداد جزوش نبود از 28 شروع ميشه تا خود 4 !!!!
كسي خبري نداره
:icon_bigg

ماندانگاس
21 June 2008, 09:52 PM
باز این ایرانسل نمیخواد طرح بده!؟ :icon_bigg

آقا من تو اين طرح جديد به مناسبت روز مادر ! يه سيم كارت اعتباري خريدم دقيقا عصر 27 خرداد
حالا رفتم ميگم آقا اين ميگه ثبت نام تكميل نشده ميگه 27 خرداد جزوش نبود از 28 شروع ميشه تا خود 4 !!!!

شما سیم کارت رو ثبت کردید؟

Light
21 June 2008, 10:02 PM
دوستان جریان این اعتبار هدیه چیه ؟
من تو این این 20 روز چند روز 14 تا کارت شارژ 5 تومنی گرفتم
توی سایت هم چک کردم دیدم زنده 10% هدیه !
طبق محاسبه که توی سایت کرده بود من باید 5000 تومن هدیه بگیرم !
یک پیام برام اومد که شما 500 تومن هدیه دریافت می کنید !
اما چیزی اضافه نشده شارژ باید صفر بشه تا اضافه کنه ؟

Greight
21 June 2008, 11:06 PM
باز این ایرانسل نمیخواد طرح بده!؟ :icon_bigg

شما سیم کارت رو ثبت کردید؟
هركار فروشنده كرده بوده ديگه
پيام ميزنم به 2112 ميگه ثبت نام تكميل نيست
ميرم پيش فروشنده ميگه سيمكارت هديه بهت تعلق نميگيره !

ماندانگاس
21 June 2008, 11:09 PM
یونس جان یکم صبر کنی اضافه میشه. :icon_surp بهتره با 140 هم تماس بگیری! فقط قبلش گل گاو زبون بخور اعصابت خورد نشه.

راستی اس ام اسی که اول این ماه بهت زده بود یادته؟ که چند تا کارت باید بخری و از کارت چندم به بعد هدیه میگیری؟
کارتهای لازم برای دریافت هدیه تو خرداد یه دفه دوبرابر شد. مثلا اگه تو اردیبهشت باید 7 تا کارت میخریدی و از کارت هشتم هدیه میگرفتی و این 7 تا کارت رو میخریدی، تو خرداد 14 -15 تا کارت باید بخری که هدیه بگیری. و ممکنه الان فقط یه دونه از کارت ها هدیه داشته باشه.
امیدوارم تونسته باشم درست توضیح بدم :D

ماندانگاس
21 June 2008, 11:13 PM
هركار فروشنده كرده بوده ديگه
پيام ميزنم به 2112 ميگه ثبت نام تكميل نيست
ميرم پيش فروشنده ميگه سيمكارت هديه بهت تعلق نميگيره !

شما به فروشنده کاری نداشته باشید اونا یه مشت کلاه بردارن که جالبه برای کاری که انجام نمیدن پول هم میگیرن! به اسم هزینه ی ثبت سند. اطلاعاتشون هم صفره.
شما باید از نمایندگی اصلی ایرانسل تو جمهوری خرید کنید که این کارها انجام بشه! وگرنه فروشنده های دیگه هم مثل خود شما مشتری معمولی حساب میشن. میرن از نمایندگی اصلی ایرانسل 100 تا سیم کارت میخرن دقیقا 15 هزار تومن! میان به من و شما میفروشن 16- 17- 18 یا هر قیمت دیگه ای! 2 - 3 هزار تومن هم هزینه ی ثبت سند میگیرن! کودوم سند معلوم نیست! بعد هم دیگه شما رو نمی شناسن.
حرف این فروشنده خیلی خنده داره که گفته سیم کارت هدیه به شما تعلق نمیگیره! فرض کنید شما پارسال بهار یه سیم کارت خریدین ولی هنوز ثبتش نکردید! الان تا 4 تیر اگه ثبتش کنید سیم کارت هدیه میگیرید! ثبت کردن با خریدن فرق میکنه.

الان پوکه ی سیم کارت رو آماده کنید زنگ بزنید شماره 120 مشخصات خودتون شامل نام نام خونوادگی شماره شناسنامه آدرس دقیق کد پستی ده رقمی بهشون بگید یه کپی از شناسنامه تون به اون شیوه ای که توضیح میدن هم تا چند روز بعد به شماره ای که بهتون میگن فکس کنید! بعدش اس ام اس به 2112 بزنید و مراحل دریافت سیم کارت هدیه رو انجام بدید. اون فکس رو اگه نفرستید هم میتونید کارهای سیم کارت هدیه رو انجام بدید ولی حتما براشون بفرستید.

Light
21 June 2008, 11:32 PM
امیر جان یادمه من تقریبا دو برابر اون چیزی که می گفت شارز کردم
توی سایت هم که چک کردم همه رو زده بود و اینکه از هر کدوم چند در صدش هدیه بهم تعلق می گیره
عجیبه ها !
3/4 روز هست به 130 پیام خالی می فرستم جواب نمیده !!

ماندانگاس
22 June 2008, 02:48 AM
همون زنگ بزن 140 موضوع رو مطرح کن! گل گاو زبون هم بخور از جواب هایی که بهت میده و عصبانیت منفجر نشی.:icon_arro من همیشه میخورم بعد تماس میگیرم.

sahandpotter
22 June 2008, 11:56 AM
اقا منم همین مشکل برام پیش اومد در مورد سیم کارت هدیه...
چند وقت پیش سیم کارت برای برادر زادم گرفتم...میخواستم به اسم خودش باشه....حالا هنو 18 سالش تموم نشده بود...یارو هم هیچی نگفت!!! گفت براتون ارسال میشه...
خلاصه...چندین روز گذشت و همچنان اس ام اس ثبت نام تکمیل نیست براش میومد...رفتم پیش یارو گفت...واسه همه میاد نگران نباش...
خلاصه 1 ما گذشت و....سیم کارت هدیه نیومد !!! رفتم پیشش...گفت مدارک شما برگشت خورده به خاطر سن...
گفتم ای بابا...چرا خبر ندایدن خوب...گفت آخه مگه وظیفه ی ماست...دونه دونه بگیم آقا مدارکتون برگشت خورده !!
خلاصه...زنگ زدم 140....گفت با قسمت ثبت نام تماس بگیرید...زنگ زدم...گفت چون دیگه مدت طرح گذشته...به شما سیم کارت هدیه تعلق نمیگیره...
خلاصه ما اونجا بعد دوباره به اسم خودمون کردیم اینو...ولی کپی کارت ملی رو نفرستادم...
میخواستم ببینیم...اگه توی این مدت که الان طرحه...اگه بفرستم...بهم تعلق میگیره؟؟یعنی اگه کامل کنم ثبت نام رو؟؟

Greight
22 June 2008, 01:02 PM
شما به فروشنده کاری نداشته باشید اونا یه مشت کلاه بردارن که جالبه برای کاری که انجام نمیدن پول هم میگیرن! به اسم هزینه ی ثبت سند. اطلاعاتشون هم صفره.
شما باید از نمایندگی اصلی ایرانسل تو جمهوری خرید کنید که این کارها انجام بشه! وگرنه فروشنده های دیگه هم مثل خود شما مشتری معمولی حساب میشن. میرن از نمایندگی اصلی ایرانسل 100 تا سیم کارت میخرن دقیقا 15 هزار تومن! میان به من و شما میفروشن 16- 17- 18 یا هر قیمت دیگه ای! 2 - 3 هزار تومن هم هزینه ی ثبت سند میگیرن! کودوم سند معلوم نیست! بعد هم دیگه شما رو نمی شناسن.
حرف این فروشنده خیلی خنده داره که گفته سیم کارت هدیه به شما تعلق نمیگیره! فرض کنید شما پارسال بهار یه سیم کارت خریدین ولی هنوز ثبتش نکردید! الان تا 4 تیر اگه ثبتش کنید سیم کارت هدیه میگیرید! ثبت کردن با خریدن فرق میکنه.

الان پوکه ی سیم کارت رو آماده کنید زنگ بزنید شماره 120 مشخصات خودتون شامل نام نام خونوادگی شماره شناسنامه آدرس دقیق کد پستی ده رقمی بهشون بگید یه کپی از شناسنامه تون به اون شیوه ای که توضیح میدن هم تا چند روز بعد به شماره ای که بهتون میگن فکس کنید! بعدش اس ام اس به 2112 بزنید و مراحل دریافت سیم کارت هدیه رو انجام بدید. اون فکس رو اگه نفرستید هم میتونید کارهای سیم کارت هدیه رو انجام بدید ولی حتما براشون بفرستید.
عزيزم من خيلي ممنونم ازت
اين جناب ميگه شما خود 27 م خريدي و بيست و هفتم اصلا تو طرح روز مادر نيست يعني از 28 م ميشه تا خود روز چهار تير

بدبختي اينجاست كه نمدونم چه مشكلي داره اين شبكه كه تماس هم ميخام با اپراتور بگيرم خر و خر ميكنه و هيچي نمي فهمم !!
نمدونم چه ميشه كرد

ماندانگاس
22 June 2008, 04:10 PM
دوست خوبم شما اصلا به حرفهای فروشنده کاری نداشته باش! همونطور که گفتم تاریخ خرید سیم کارت هر روزی میخواد باشه! مهم تاریخ ثبت سیم کارته که باید تو این مدت 28 خرداد تا 4 تیر باشه.

در مورد مشکل صدا هم نوع جستجوی آنتن گوشیتون رو تغییر بدید! یعنی اگه اوتوماتیکه بذارید رو Manual و اگه Manual هستش بذارید رو اوتوماتیک مشکلش باید حل بشه.

زود تر با 120 تماس بگیرید و سیم کارت رو ثبت کنید تا هدیه بهتون تعلق بگیره.

اقا منم همین مشکل برام پیش اومد در مورد سیم کارت هدیه...
چند وقت پیش سیم کارت برای برادر زادم گرفتم...میخواستم به اسم خودش باشه....حالا هنو 18 سالش تموم نشده بود...یارو هم هیچی نگفت!!! گفت براتون ارسال میشه...
خلاصه...چندین روز گذشت و همچنان اس ام اس ثبت نام تکمیل نیست براش میومد...رفتم پیش یارو گفت...واسه همه میاد نگران نباش...
خلاصه 1 ما گذشت و....سیم کارت هدیه نیومد !!! رفتم پیشش...گفت مدارک شما برگشت خورده به خاطر سن...
گفتم ای بابا...چرا خبر ندایدن خوب...گفت آخه مگه وظیفه ی ماست...دونه دونه بگیم آقا مدارکتون برگشت خورده !!
خلاصه...زنگ زدم 140....گفت با قسمت ثبت نام تماس بگیرید...زنگ زدم...گفت چون دیگه مدت طرح گذشته...به شما سیم کارت هدیه تعلق نمیگیره...
خلاصه ما اونجا بعد دوباره به اسم خودمون کردیم اینو...ولی کپی کارت ملی رو نفرستادم...چه فروشنده ی خوبی بوده! تا همین جاش هم خیلی خوب بوده که این کارو کرده و برگشت خورده.
شما اگه بعد از این اتفاق با 120 تماس گرفتید و مشخصات رو گفتید و فقط مدرک رو ارسال نکردید نمیتونید سیم کارت هدیه بگیرید. ولی اگه مشخصات رو هم نگفتید الان زنگ بزنید 120 و ثبت کنید تا هدیه بگیرید.

دوستان طرح های جدید از 8 تیر ارائه میشه :

مدير روابط عمومي شركت ايرانسل نيز در خصوص ابلاغيه دولت مبني بر كاهش پيامك لاتين و افزايش پيامك فارسي ، گفت: در حال حاضر هيچ برنامه‌اي براي افزايش تعرفه پيامك نداريم.
آرش كريم بيگي افزود: دوره جديد طرح‌هاي تشويقي ايرانسل از هشتم تير ماه اعلام مي‌شود كه شامل تخفيفات مختلف چون ارسال پيامك نيز در آن گنجانده شده است.

vahid etemad
22 June 2008, 11:14 PM
آقا کسی جواب ما رو نداد ؟ اگه کسی با ایرانسل اعتباری مزاحمت ایجاد کنه میشه پیگیری کرد و ازش شکایت کرد ؟

ماندانگاس
23 June 2008, 02:54 AM
بله از طریق قضایی اقدام کنید.

sahandpotter
23 June 2008, 04:25 PM
دوست خوبم شما اصلا به حرفهای فروشنده کاری نداشته باش! همونطور که گفتم تاریخ خرید سیم کارت هر روزی میخواد باشه! مهم تاریخ ثبت سیم کارته که باید تو این مدت 28 خرداد تا 4 تیر باشه.

در مورد مشکل صدا هم نوع جستجوی آنتن گوشیتون رو تغییر بدید! یعنی اگه اوتوماتیکه بذارید رو Manual و اگه Manual هستش بذارید رو اوتوماتیک مشکلش باید حل بشه.

زود تر با 120 تماس بگیرید و سیم کارت رو ثبت کنید تا هدیه بهتون تعلق بگیره.

چه فروشنده ی خوبی بوده! تا همین جاش هم خیلی خوب بوده که این کارو کرده و برگشت خورده.
شما اگه بعد از این اتفاق با 120 تماس گرفتید و مشخصات رو گفتید و فقط مدرک رو ارسال نکردید نمیتونید سیم کارت هدیه بگیرید. ولی اگه مشخصات رو هم نگفتید الان زنگ بزنید 120 و ثبت کنید تا هدیه بگیرید.

دوستان طرح های جدید از 8 تیر ارائه میشه :

گفتم که دیگه اون روزش زنگ زدم ثبت نام کردم....ولی فقط مدرک شناسایی (کارت ملی) رو نفرستادم...نامردا نگفتن چند روز دیگه طرح روز مادر داریم..اون موقع ثبت نام کن !!!

config
23 June 2008, 10:45 PM
منطقه ي جغرافيايي در خريد ايرانسل مهم نيست؟؟
مثلا دوستم شيراز ايرانسل گرفته حالا هديشو من تهران استفاده كنم مشكلي پيش نمياد؟؟
يا مثلا هزينه ي جابه جايي(مثل همراه اول)

SMN
24 June 2008, 12:58 AM
چند روزه این GPRS ایرانسل بیچاره کرده مارو میخوای 2 سوت کانکت بشی ببینی کسی هست نیست یهو 500 کم میکنه کانکت هم نمیشه! 2000 تومنه من همینجوری الکی الکی پرید الانم نه میشه زنگ زد(ولی از ثابت زنگ میخوره) نه اس ام اس میره نه به GPRS وصل میشه!

ماندانگاس
24 June 2008, 03:18 AM
منطقه ي جغرافيايي در خريد ايرانسل مهم نيست؟؟
مثلا دوستم شيراز ايرانسل گرفته حالا هديشو من تهران استفاده كنم مشكلي پيش نمياد؟؟
يا مثلا هزينه ي جابه جايي(مثل همراه اول)

نه فرقی نداره! ایرانسل جا به جایی حساب نمیکنه.

چند روزه این GPRS ایرانسل بیچاره کرده مارو میخوای 2 سوت کانکت بشی ببینی کسی هست نیست یهو 500 کم میکنه کانکت هم نمیشه! 2000 تومنه من همینجوری الکی الکی پرید الانم نه میشه زنگ زد(ولی از ثابت زنگ میخوره) نه اس ام اس میره نه به GPRS وصل میشه!

جی پی آر اس جدیدا اینجوری شده! زیادی از اعتبار کم میکنه! قبلا بعد از ده دقیقه پول رو بر میگردوند ولی جدیدا میخوره یه آب هم روش.
بعضی وقتها شبکه کلا قطع میشه! فقط از تلفن ثابت میتونید به گوشیتون زنگ بزنید.
ایرانسله دیگه:icon_mrgr

mil-i300
24 June 2008, 08:22 PM
من سرويس پيام گير صوتي رو فعال كردم....
ولي اصلا پيام نميگيره.. انگار كه غير فعاله..!!!

سرويس تماس هاي دريافت نشده هم اينجوريه..!!!

تازه ماله يكي از دوستام فعال شده بود .. كنسل نميشد...!!!!!

ماندانگاس
24 June 2008, 08:27 PM
سرویس پیام گیر صوتی و ذخیره ی شماره تماس گیرنده درست کار نمیکنه! براش وقت نذارید...

سیم کارت هدیه تا 7 تیر تمدید شد... http://tinypic.info/files/9efdcdcubb9xu3r6ziei.gif

mil-i300
24 June 2008, 08:36 PM
پيام گير صوتي برادرم درسته.....
خيلي خوبم كار ميكنه.... ولي چون من بيش تر از MCI استفاده ميكنم.. ميخواستم اين سرويس فعال بشه... چون مجانيه...!!!

راستي راهي هست كه SMS رو هم مثل مكالمه دايورت كرد...؟!؟!؟!؟!

smail
24 June 2008, 10:09 PM
به گفته اوپراتور هاي ايرانسل سرویس پیام گیر صوتی و ذخیره ی شماره تماس گیرنده هنوز در حال تست است
البته براي بعضي ها مثل ساعت كار ميكنه براي بعضي ها اصلا كار نميكنه .
تمام خدمات اين اوپراتور شانسي است .
شخصاً در مورد دو سرويس بالا اصلا شانس نداشتم ولي از خدمات ديگه اين اوپراتور شانس آوردم كه يك دنيا ارزش داره :icon_wink

ماندانگاس
26 June 2008, 06:53 PM
طرح های جدید ایرانسل اعلام شد! البته لینک زیر هنوز تایید نشده و بر روی سایت ایرانسل به صورت عمومی قرار داده نشده و اعضای کلوب هواداران ایرانسل پیداش کردن.

http://irancell.ir/Layer2/?id=210

به هر حال اگه طرح ها این باشه شخصا دیگه از ایرانسل هم استفاده نمیکنم. :icon_bigg
موفق باشند و جیب هایشان پر پول باد و به جای بهتر کردن شبکه همچنان راه و رسم دزدی رو از همراه اول هر چه بهتر یاد بگیرند.

mil-i300
26 June 2008, 10:54 PM
طرح هاي طلايي 2 ستاره رو نگاه كنين..!!!

90 هزار و 100 هزار...!!!
تازه فقط يك مجاني توشه..!!!!

ايرانسل هم كه ديگه به اين زودي سير شد....!!!!

SMN
26 June 2008, 10:57 PM
طرح های جدید ایرانسل اعلام شد! البته لینک زیر هنوز تایید نشده و بر روی سایت ایرانسل به صورت عمومی قرار داده نشده و اعضای کلوب هواداران ایرانسل پیداش کردن.

http://irancell.ir/Layer2/?id=210

به هر حال اگه طرح ها این باشه شخصا دیگه از ایرانسل هم استفاده نمیکنم. :icon_bigg
موفق باشند و جیب هایشان پر پول باد و به جای بهتر کردن شبکه همچنان راه و رسم دزدی رو از همراه اول هر چه بهتر یاد بگیرند.
طرح قرمزش که همونه
ایرادش رو من درک نکردم فقط 3 تومن شده دیگه غیر اینه؟!

ماندانگاس
26 June 2008, 11:06 PM
اون طرح قرمز که 3 تومن شده!! طرح های آبی و قرمز که به غیر از پاییز پارسال، کلا تو هیچ جشنواره ای به درد نمیخورد و نمیخوره. طرح های درست حسابیش همین طلایی ها بودن که الان اصلا خوب نیستن. طرح طلایی دو ستاره 100 هزار تومن ماهانه ناقابل! طلایی یک ستاره 45 هزار تومن و طلایی معمولی 30 هزار تومن! به اضافه ی تعرفه بالای تماس هر کودوم از این طرحها! منی که میخوام بیام 100 تومن پول طرح بدم دیگه توقع دارم همه چیز رایگان باشه نه اینکه باز دوباره دقیقه ای 6 تومن توی طول روز بدم دقیق ای 2 تومن ساعت دوازده شب به بعد.
من نمیدونم ایرانسل چیز دیگه ای احتیاج نداره بهش بدیم؟ ناهار شامی، چیزی؟:icon_arro احتمالا قیمت جهانی تعرفه ی موبایل زیاد شده یا چون بنزین سوپر آزاد شده یا چون تو چین سیل اومده ایرانسل هم گرون شده. پس فردا هم تلویزیون میگه قیمت تعرفه های اوپراتور های دوم کشور های دیگه هم افزایش پیدا کرد و یه مشت اراجیف و بهونه ی دیگه.

mil-i300
26 June 2008, 11:17 PM
شايد مركز سوئيچينگش تو طرح قطعي برق وزارت نيرو هستن.....!!! اصناف از ساعت 20 تعطيلن...!!!

ميخواد استفاد رو ببره بنده خدا...!!
طرح توسعه...خريد زمين برايه نصب BTS...افزايش دستمزدها...و....!!!!

Orion
26 June 2008, 11:32 PM
يه سئوالي! آيا ميشه سيم‌كارت دائمي ايرانسل رو (منظورم 75 تومني‌هاست) به سيم كارت اعتباري تغيير داد؟ از اينكه هر ماه قبض مياد دم در خونه و اينكه نميشه اون رو از تلفنبانك پرداخت كرد خيلي شاكيم!!

ماندانگاس
27 June 2008, 02:34 AM
برعکسش میشه یعنی اعتباری به دائمی! ولی اینو دیگه نمیدونم برات میپرسم.

faresm2
14 July 2008, 02:38 PM
من يه سيم كارت ايرانسل ديدم كه موقع استفاده از اينترنتش هزينه اي كم نميشه ولي مال من زياد زياد شارژو ميخوره قضيه چيه ؟ از سيم كارته يا از خدمات گذشته اونه ؟

آيا راحي هست سيم كارت من هم هزينه كم نكنه؟

salman24h
25 July 2008, 02:16 PM
سلام به همه
من یه مشکل جدید و ناراحت کننده با ایرانسلم پیدا کردم
به محض اینکه به اینترنت وصل میشم وحشتناک شارژم رو میخوره!!! :icon_cry:
دیروز 3200 تومن شارژ داشتم. 2 بار فقط تونستم وصل بشم و چون شبکه به شدت شلوغ بود بیخیال شدم. بعدش که چک کردم 811 تومن دیگه برام مونده بود.
چرا اینجوری شده؟ اصلا منصفانه نیست :icon_eek:

t.A.T.u
25 July 2008, 02:50 PM
سلام به همه
من یه مشکل جدید و ناراحت کننده با ایرانسلم پیدا کردم
به محض اینکه به اینترنت وصل میشم وحشتناک شارژم رو میخوره!!! :icon_cry:
دیروز 3200 تومن شارژ داشتم. 2 بار فقط تونستم وصل بشم و چون شبکه به شدت شلوغ بود بیخیال شدم. بعدش که چک کردم 811 تومن دیگه برام مونده بود.
چرا اینجوری شده؟ اصلا منصفانه نیست :icon_eek:

برای منم همین مشکل چند بار پیش اومد اصلا صفحه هم باز نمیکرد اما یدفعه بعد چند ثانیه دیدم 1000 یه بارم نزدیک 2000 تومن ازم کم کرده , اما بعضی وقتا درست کم میکنه !! :icon_ques

ماندانگاس
25 July 2008, 08:50 PM
نگران نباشین اعتبارتون رو بهتون بر میگردونه! چند روز طول میکشه! یعنی هر روز یه مبلغی! مثلا فردا 500 تومن پس فردا 300 تومن تا اون مبلغی که زیادی کم شده برگرده.

Greight
25 July 2008, 10:15 PM
يه چيز جالبتر
اين مسيج هايي كه ايرانسل به مناسبت ايام مختلف ميفرسته و مينويسه كليك كنيد من فك ميكردم مجاني ميشه ولي با سيمكارت اعتباري رفتم حتي ارور هم داد و صفحه لود نشد 150 تومن كم كرد!!!!

PAYAM
26 July 2008, 03:35 AM
يه سئوالي! آيا ميشه سيم‌كارت دائمي ايرانسل رو (منظورم 75 تومني‌هاست) به سيم كارت اعتباري تغيير داد؟ از اينكه هر ماه قبض مياد دم در خونه و اينكه نميشه اون رو از تلفنبانك پرداخت كرد خيلي شاكيم!!
دائمی به اعتباری فعلا تبدیل نیم‌شه. یه گزینه توی منوی 130 اضافه کردن که داره تست می‌شه. فعلا ای‌میل‌هاش اومده که یسری توضیحات مقدماتی‌ش هست. احتمالا از مهر امکان تبدیلش باشه ولی دل‌تونو خوش نکنید که بهتون جای پولش اعتبار بدن چون سیم‌کارت‌های دائمی چیزی به عنوان سپرده ندارن.
از اول مرداد سیم‌کارت‌هایی که بدهی داشتند و سه ماه هم بود که Hard Suspend بودن رو بچه‌های CR اعتباری کردن و یه نامه رفته در خونه ملت که بدهی‌شون رو تا سه ماه آینده با قسط‌بندی‌ای که کردن پرداخت کنن تا شماره‌شون قرنطینه نشه.
ضمنا با تلفنباک ملت می‌تونی پرداخت کنی به شرطی که شناسه قبض (علاوه بر کدشناسه) داشته باشی که فکر می‌کنم شعبه صادرکننده جام باید برات صادر کنه.
با E-Charge و جدیدا این P2P یا همین انتقال شارژ هم می‌تونی بدهی‌تو پرداخت کنی.

يه چيز جالبتر
اين مسيج هايي كه ايرانسل به مناسبت ايام مختلف ميفرسته و مينويسه كليك كنيد من فك ميكردم مجاني ميشه ولي با سيمكارت اعتباري رفتم حتي ارور هم داد و صفحه لود نشد 150 تومن كم كرد!!!!
مطمن باشید رایگانه. خداییش ایرانسل هر مشکلی داشته باشه دزد نیست.

navid_2006
26 July 2008, 09:24 AM
موبایل ایرانی
ارسال پيامك زياد، باعث سوختن سيم‌كارت مي‌شود

سيم‌كارت‌ها نيز مانند كالاهاي مصرفي ديگر داراي تاريخ مصرف هستند كه سوختن آن به ندرت ناشي از اختلالات شبكه است.

زارعيان، مديركل روابط‌عمومي‌شركت مادر تخصصي مخابرات ايران در گفت‌وگو با «ايلنا» با بيان اين مطلب اظهار كرد: سوختن سيم‌كارت معمولا ناشي از ارسال پيامك زياد، افزايش حجم اطلاعات، وارد كردن پين كد اشتباه و مواردي از اين قبيل است.وي افزود: سيم‌كارت نيز مانند بسياري از كالاهاي مصرفي داراي تاريخ مصرف است و سوختن آنها در دنيا امري طبيعي است.
به گفته زارعيان اگر سوختن سيم‌كارت ناشي از اختلالات شبكه باشد (كه به ندرت اتفاق مي‌افتد)، سيم‌كارت به صورت رايگان تعويض مي‌شود.
مابه‌التفاوت ارسال پيامك فارسي در قبوض مشتركان اعمال شد
مديركل رايانه و محاسبات شركت ارتباطات سيار ايران گفت: مشتركان همراه اول كه پس از ابلاغ مصوبه كاهش تعرفه، پيامك فارسي ارسال كرده‌اند، در قبوض مرداد ماه خود، از همراه اول بستانكار خواهند شد و مابه‌التفاوت ارسال پيامك فارسي براي آنها اعمال مي‌شود. عليرضا طلوع در گفت‌و‌گو با «فارس» اظهار داشت:‌ در قبض اين دوره مشتركان تلفن همراه شركت ارتباطات سيار ايران، گزينه بستانكار پيامك درج شده است. وي گفت: تعداد پيامك‌هاي فارسي مشتركان همراه اول در اين دوره محاسبه و اعمال مي‌شود. تعرفه ارسال پيامك انگليسي نيز در اين دوره از قبوض افزايشي نداشته؛ زيرا از اول تير ماه مصوبه اجرايي شده است. طلوع درباره نرم‌افزار پيامك فارسي نيز با تاكيد بر اينكه اين نرم‌افزار دچار سوءبرداشت شده است، افزود: اين نرم‌افزار با تغيير تعرفه پيامك ارتباطي ندارد و تنها يك سرويس ارزش افزوده است.
مديركل رايانه و محاسبات شركت ارتباطات سيار ايران اظهار داشت: با اين سرويس ارزش افزوده مشتركان همراه اول مي‌توانند با هزينه كمتري پيامك فارسي ارسال كنند.
سیاست‌های تولید گوشی تلفن همراه منطقی نیست
معاون سابق وزارت بازرگانی، سیاست‌گذاری غیرمنطقی و نادرست را در زمینه تولید و تعرفه یکی از مشکلات اصلی بازار و ساخت گوشی تلفن همراه کشور اعلام کرد.
حسن یونس سینکی در گفت‌و‌گو با «موبنا» افزود: به طور کلی تعرفه ابزار حمایتی برای دفاع از تولید کالا در داخل کشور است که متاسفانه تصمیمات اشتباه و غیرمنطقی و افزایش تعرفه باعث بروز مشکلات درخصوص برخی از کالاها از جمله گوشی تلفن همراه شده است.
وی افزود: از سال 85 که تعرفه گوشی تلفن همراه از 4‌درصد به 60‌درصد افزایش پیدا کرد، 6میلیون گوشی وارد کشور شد که از این تعداد فقط یک‌میلیون گوشی توسط واردکنندگان قانونی و بقیه به‌صورت قاچاق وارد شده است.
به گفته معاونت سابق وزارت بازرگانی، زمانی که تعرفه گوشی تلفن همراه به 60درصد رسید، قیمت آن در بازار با افزایش 50‌درصدی مواجه شد که این امر بیانگر نادرست بودن سیاست‌های مراکز ذی‌ربط بوده است.
وی درخصوص تولید گوشی تلفن همراه گفت: در دنیا کنونی که در هر دقیقه یک گوشی تلفن همراه با کامل‌ترین امکانات و کیفیت به بازار عرضه مي‌شود فکر تولید گوشی در ایران کاملا منتفی است.
سینکی به فعالیت‌های مختلفی که درخصوص تولید گوشی تلفن همراه در کشور صورت مي‌گیرد، اشاره کرد و مدعی شد: هزینه‌هایی که در این زمینه صرف شده است، نتیجه ای جز هدر دادن بودجه و سرمایه‌های کشور دربر نداشته است.

Greight
26 July 2008, 01:43 PM
مطمن باشید رایگانه. خداییش ایرانسل هر مشکلی داشته باشه دزد نیست.-- خب بله اون دزد نيست اما من دروغگو هستم.

ماندانگاس
2 August 2008, 11:48 PM
دوستان از سه شنبه ی هفته ی پیش درخواست طرح طلایی یک ستاره دادم ولی هنوز فعال نشده. کسی از دوستان مشکلی داره؟

mil-i300
3 August 2008, 07:08 AM
ماندانگاس عزیز .. برایه چند تا دیگه از دوستایه منم همین اتفاق افتاده بود..!
فقط دوباره کده طرح رو نزن که ایندفه دوبله کم میکنه.. فعالم نمیشه...!!

ماندانگاس
10 August 2008, 10:33 PM
الان این تاپیک رو دیدم! طرح من جمعه صبح فعال شد و الان درست کار میکنه :icon_cool

Light
10 August 2008, 11:21 PM
دوستان به خط من طرح تخفیف 10% تعلق گرفته و هنچنین درخواست طرح آبی رو دادم
آیا این 10% کنسل میشه ؟ یا به طرح فعال هم تخفیف تعلق می گیره ؟

t.A.T.u
11 August 2008, 12:51 AM
دوستان به خط من طرح تخفیف 10% تعلق گرفته و هنچنین درخواست طرح آبی رو دادم
آیا این 10% کنسل میشه ؟ یا به طرح فعال هم تخفیف تعلق می گیره ؟

نه نمیشه هر 2 شو استفاده کرد همون طرح آبی بزار فعال شه :icon_cool

PAYAM
11 August 2008, 01:53 AM
طرح‌ها اگر در حالت Pending باشه معمولا درخواست آخر قبول می‌شه و بقیه Reject می‌شن، البته گفتم که معمولا!

در مورد دوستانی که طرح‌شون فعال شده حتما صورت‌حساب‌شون رو چک بکنن چون در حال حاضر زیاد به SMS فعال شدن طرح نمی‌شه اعتماد کرد و ممکنه براتون SMSش بیاد ولی فعال نشده باشه.

خبر جدید هم این‌که قراره کلا برای سیستم شارژ از سیستم اریکسون استفاده بشه که خیلی از مشکلات فعلی حل می‌شه. کد شارژ کردن در حالت جدید با استفاده از کد *555*PIN# هستش و برای چک کردن طرح هم از کد *555*1# استفاده می‌شه. شما هم می‌تونید الان این کدها رو امتحان کنید ولی برای شارژ پیشنهاد نمی‌کنم از این کدها استفاده کنید...
طرحی هم هست که کلا شماره‌های 130-140-120 و ... برداشته بشه و همه یه کد واحد داشته باشند.
(ضمنا فعلا لطف کنید خارج از این‌جا مطرح نکنید!)

Light
11 August 2008, 01:57 AM
پیام جان من درخواست طرح 10% رو ندادم 2/3 روز پیش پیغام اومد که طرح تخفیف 10% برای شما فعال شده
جریانش چیه ؟ من فقط درخواست طرح آبی رو دادم { هنوز فعال نشده }

ماندانگاس
11 August 2008, 03:15 AM
پیام جان طرح من درست فعال شده و طبق تعرفه درست کم میکنه!:icon_cool
این کد هم چک کردم کار کرد! ولی زبونش انگلیسی بود. البته نصفیش هم فارسی بود!جمله ی مقدار اعتبار رو به انگلیسی نوشته و آخرش هم به فارسی نوشته چه تعرفه ای هدیه میگیرید؟ یه توضیحی میدی سیستم اریکسون چیه؟ سیستم فعلی چیه؟ از کی این کدهای جدید جایگزین میشن؟ حالا چرا 555 ؟ کد دیگه ای نبود؟:D
:icon_excl

SMN
11 August 2008, 09:50 PM
فکر کنم تا الان الکی الکی 6 تومن از پول من رو خورده این ایرانسل!
مثلا Slick مسنجر رو باز میکنم که لاگین کنم اون علامت E زیر آنتن پدیدار میشه کانکت میشه به GPRS بعد یهو E میپره 500 تومن هم ازت کم میکنه Slick هم لاگین نمیکنه! (همیشه 500 تومن نیست ولی کم کم 100 تومن هست) با تمام برنامه هام هم این مورد رو داره با چند گوشی دیگه هم تست کردم همین مورد رو داشت.

PAYAM
11 August 2008, 11:44 PM
پیام جان من درخواست طرح 10% رو ندادم 2/3 روز پیش پیغام اومد که طرح تخفیف 10% برای شما فعال شده
جریانش چیه ؟ من فقط درخواست طرح آبی رو دادم { هنوز فعال نشده }
با استفاده از کد *140*7*8*1# چک کن که طرح فعلیت چیه. یه sms به 2310 هم بزنی بهت می‌گه که کدوم یکی از طرح‌های تشویقی درصدی رو می‌تونی فعال کنی. در هر صورت همون‌طوری که امیر هم گفت فقط یکی از طرح‌ها رو می‌تونی فعال کنی.

این کد هم چک کردم کار کرد! ولی زبونش انگلیسی بود. البته نصفیش هم فارسی بود!جمله ی مقدار اعتبار رو به انگلیسی نوشته و آخرش هم به فارسی نوشته چه تعرفه ای هدیه میگیرید؟ یه توضیحی میدی سیستم اریکسون چیه؟ سیستم فعلی چیه؟ از کی این کدهای جدید جایگزین میشن؟ حالا چرا 555 ؟ کد دیگه ای نبود؟:D
:icon_excl
الان سیستم شارژ که به اختصار VAS بهش می‌گیم برای یه شرکتی به همین اسمه (VAS Group) و اصالتا هم فک کنم هندیه ولی بازم دقیقا نمی‌دونم.
در مورد طرح جدید هم هنوز معلوم نیست کی فعال می‌شه، فعلا در حالت تسته، یه چند روزیه که یه سیم‌کارت تست از طرف بچه‌های مارکتینگ گرفتم با شارژ نامحدود و طرح طلایی یه ستاره و هر روز باهاش زنگ می‌زنم این ور و اون‌ور و لاگ می‌گرم که ببینم درست کار می‌کنه و درست کم می‌کنه یا نه، فعلا که به من داره حال می‌ده!!

XELTEK
12 November 2008, 06:13 PM
پيام جان

الان نرخ سيم كارتهاي اعتباري ثانيه اي هست يا دقيقه اي ؟

و اينكه نرخ مكالمات رو از كجا ميشه فهميد ؟

smail
12 November 2008, 08:50 PM
با اجازه جناب PAYAM
پايه ثانيه اي است
قيمت ها هم در http://irancell.ir/Layer2/?id=25

ياد 6 ماه اينترنت مجاني سيمكارتي كه براي پدرم خريده بودم افتادم
خداييش ايرانسل از لحاظ اينترنت حرف نداره و من در اين 6 ماه كه اينترنت مجاني داشتم بسيار راضي بودم حتي از ADSL شاتل هم به اندازه ايرانسل راضي نيستم
من با اينترنت ايرانسل همه كار ميكردم از دانلود از راپيد گرفته تا تورنت و سرعتم هميشه بالاي 10KB بود

PAYAM
15 November 2008, 03:59 AM
و اينكه نرخ مكالمات رو از كجا ميشه فهميد ؟
دائمی:
بین خطوط ایرانسل: دقیقه‌ای 499 ریال
ایرانسل به سایر خطوط: دقیقه‌ای 625 ریال

اعتباری:
بین خطوط ایرانسل: دقیقه‌ای 625 ریال
ایرانسل به سایر خطوط: دقیقه‌ای 850 ریال

اصغر
19 November 2008, 01:19 AM
سلام

من مدت ها بيش ( فكر كنم فروردين بود) يه سيم كارت اعتباري ايرانسل خريدم ( يه سيم كارت هديه هم اومد كه اصلا نمي دونم كجا گذاشتمش :icon_eek: ) براي روز مبادا مثلا آگهي دادن به روزنامه و ... و اونو روي يك گوشي قديمي ( زيمنس C55 ) گذاشتم ولي تا به حال حتا نتونستم يك مكالمه ي كامل بيش از چند ثانيه اي باهاش داشته باشم. چه من زنگ بزنم و چه به من زنگ بزنند كيفيت اينقدر بده كه يا قطع مي شه يا مجبور مي شم قطعش كنم. حالا به اين صرافت افتادم كه شايد مشكل Compatibility بين ايزانسل و اين گوشي قديمي وجود داره وگرنه اين همه ايرانسل مشترك داره مگه مي شه ارتباطش اينقدر بد باشه. آيا چنين چيزي درسته ؟

سوال دوم اينكه جريان اين قرمز و آبي چيه و من اگر بخواهم آبي رو انتخاب كنم بايد چكار كنم ( الان برم سايتشون احتمالا نوشته !)

navid_2006
19 November 2008, 10:18 AM
موبایل ایرانی
اینترنت همراه اول از پس فردا 24 ساعته می‌شود

مديرکل روابط عمومي شرکت ارتباطات سياربا بيان اينکه 135 هزار نفر موفق به ثبت‌نام GPRS همراه اول شدند، گفت: اين سرويس تا 15 آذر ماه جاري به صورت 24 ساعته قابل‌استفاده خواهد بود.

عباسعلي ابوالفضلي در گفت وگو باموبنا اظهار داشت: بيش از 92‌درصد ثبت‌نام‌کنندگان در حال استفاده از اين سرويس هستند.
وي ادامه داد: از آنجايي‌که دريافت اين سرويس نيازمند تعامل دو سوي اپراتور با مشترک است، شرايط ثبت‌نام به صورت اينترنتي براي کاربران فراهم شده است.
وي گفت: محدوديت نام نويسي براي دريافت GPRS وجود ندارد و متناسب با درخواست مشترکان تهراني ظرفيت‌سازي ص