PDA

View Full Version : بحث و گفتگو در مورد اپراتور اول(همراه اول) و اپراتور دوم(ایرانسل)

صفحه ها : 1 [2] 3

mohammad51
30 March 2007, 04:47 AM
دروغ های ایرانسل

تجربیات شخصی من
حتما این تبلیغات ایرانسل را شنیده اید ( اینترنت 24 ساعته کف دستان شما، هر لحظه در هر کجاعکسهایتان را به دوستانتان بفرستید....)
متاسفانه من مدتی پیش تحت تاثیر تبلیغات بیش از حد ایرانسل با 29000 تومان به جمع مشترکان آن پیوستم و تنها هدفم هم استفاده از
سرویسهای MMS GPRS آن بود که تا این لحظه بزور فقط توانسته ام یک MMS برای خودم بفرستم آنهم یک MMS پنج کیلو بایتی فقط ! :icon_ques
نیز تنها سایتی که توانسته ام با گوشی خود ببینم فقط صفحه اصلی گوگل بوده که خیلی سخت و با جان کندن هم این صفحه لطف کرد و در گوشی پدیدار شد!!!

برای دسترسی به اینترنت باید حتما نزدیک آنتنی که دارای پوشش GPRS است قرار بگیرید تازه آنهم با سرعت معادل 0.2 کیلوبایت در ثانیه !
یعنی 12 کیلوبایت در دقیقه!!! من در طول یک هفته هر جایی میرسیدم تست GPRS رو انجام میدادم که نتیجه آن واقعا افتضاحه !!
ارسال MMS همینطور اعصاب آدم رو خرد میکنه بیشتر نقاط تهران پوشش GPRS ندارد و اگر شماعلامت پوشش GPRS رو در بالای گوشی خود میبینید از آنتهای قبلی مونده که هنوز پاک نشده است و کار نمی کند اگر همانجا برای مثال یکبار گوشی خود را خاموش روشن کنید دیگر هیچ علامتی از پوشش GPRS نمی بینید.
در نتیجه بدون پوشش GPRS شما نمی توانید هیچ MMS ارسال کنید تازه باید هم شما دارای پوشش قوی و کامل GPRS باشید و هم گیرنده MMS شما !!!

یک مطلب واقعا شگفت آور تو سایت ایرانسل نوشته است در مورد هزینه GPRS فکر میکنید کیلوبایتی چقدر در نظر گرفته اند؟؟؟؟؟؟؟
کیلوبایتی 3تومان!!!!!!!!!! یعنی شما بابت هر مگابایت اطلاعات ارسالی و دریافتی باید 3000 تومان بپردازید ! نمی دانم چی بگم دیکه!:icon_twis

ایرانسل هم الکی این همه اشکالات رو به گردن مشترکان می اندازد که مثلا گوشی آنها تنظیم نیست ! بلد نیستند ! حافظه گوشی انها پر است ! ....:icon_mad:

دروغ دیگر ایرانسل

همانطور که میدانید یکی از پنج هدیه نوروزی ایرانسل تماس رایگان از 12 شب تا 6 صبح می باشد اما لازم است بدانید که این یک دورغ و کلک تبلیغاتی بیش نیست ! من 39 دقیقه با یک خط ایرانسل دیگر بین ساعت 12 شب تا 6 صبح صحبت کردم که با کمال ناباوری دیدم از اعتبار بنده 2418 تومان یعنی دقیقه ای 62 تومان کسر شده است.:icon_bigg حالا اگر خط من اعتباری نبود و من نمی توانستم همان لحظه اعتبارم را چک کنم حتما شبهای بعد هم صحبت میکردم و آخر سر با قبض تلفن چند صد هزار تومانی مواجه میشدم!!
البته من با امور مشترکین تماس گرفتم و برگه شکایتی تنظیم کردند تا مشکل من حل شود و منتظر بازگشتن اعتبار از دست رفته خود هستم تا به گفته آنها دوباره به من بازگردانیده شود.

البته در تماس صوتی با ایرانسل مشکلی وجود ندارد و کیفیت صدا هم خوب است.

نمیدانم در ماههای بعد سرویسها و کیفیت ایرانسل چطور خواهد شد اما خوشحالم که هنوز سیم کارت شرکت ارتباطات سیار رو دارم :icon_excl
راستی دلم واسش تنگ شده برم از تو کیف سامسونیتم درش بیارم و بزارمش توی گوشیم تا هر وقت ایرانسل وضعش بهتر شد دوباره بیام سراغش.....:icon_idea

پایان !

با سلام خدمت دوست گرامي

البته ممكنه به هيچ كدوم از اين كارهايي كه گفته عمل نكرده باشه يا درست عمل نكرده باشه. اما يك حسن داشت و اون اين بود كه 1- قيمت سيم كارته رو اورد پايين 2-سيمكارتهاي اعتباري رو كه به شكل مسخرهاي قيمت پيدا كرده بود به روز كرد 3-قيد زمان رو براي سيمكارتهاي اعتباري زد4-شركت اعتبار سيار رو به فكر انداخت كه اينترنت و ام ام اس رو براي كساني كه اينقدر پول ازشون گرفته راه بندازه 5- خيلي از دوستان دارن از اينترنتش استفاده ميكنن البته نه با كيفيت اما استفاده ميكنن منجمله خود من:icon_cool

البته من اين مطالب رو براي اينكه بگم خيلي خوبه نگفتم گفتم تا در كنار هم قرار بديم ببينيم كدوم بهتره يك شركت با 6 ماه كار(ايرانسل)و يا مخابرات با11- 12 سال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_cool

آرمان
30 March 2007, 08:59 PM
واقعا نمی دونم آدم پول دزدی هم داشته باشه بابت هر مگابابت 3000 چطور قابل قبوله !!!

mohammad51
30 March 2007, 09:53 PM
واقعا نمی دونم آدم پول دزدی هم داشته باشه بابت هر مگابابت 3000 چطور قابل قبوله !!!

دوست عزيز
من كاملا حرف شما رو قبول دارم اما اين اول كاره واگر تعداد كاربران زياد باشه واگر مخابرات براي خط موبايل هاي خودش اينترنت با قيمت كمتري بزاره كه رقابت پيش بياد قيمت ها خود به خود پايين مياد:icon_cool

ياحق

رحيم توكلي
31 March 2007, 02:08 AM
من نمیدونم چرا میگین 62 تومان یه تایمر بزنین بین مکالمات ویه میانگین بگیرین تا100 تومان هم میفته
البته بخاطر اینکه ایرانسل دقیقه ای حساب میکنه نه ثانیه ای

mohammad51
31 March 2007, 02:43 AM
من نمیدونم چرا میگین 62 تومان یه تایمر بزنین بین مکالمات ویه میانگین بگیرین تا100 تومان هم میفته
البته بخاطر اینکه ایرانسل دقیقه ای حساب میکنه نه ثانیه ای

بله اين يك مشكلي هست كه قرار حل بشه ولي هنوز نشده ،البته 62 +پولي كه بابت ماليات از روي كارت شارژ كم ميكنن ميشه 67 تومن :icon_cool

ياحق

رحيم توكلي
31 March 2007, 02:54 AM
قولشو واسه اول اسفند داده بودن ولی تا حالا حل نشده
البته به صرفه هم نیست حالا حالا ها حل بشه

mohammad51
31 March 2007, 12:56 PM
قولشو واسه اول اسفند داده بودن ولی تا حالا حل نشده
البته به صرفه هم نیست حالا حالا ها حل بشه

دقيقا با اين حرف شما موافق هستم چون بلاخره بايد پول اين خدمات مجاني به يك طريقي در بياد:icon_arro :icon_cool

ياحق

smail
31 March 2007, 01:38 PM
من كه ديگه دارم از ايرانسل نااميد ميشم به دلايل زير
1 تعرفه اينترنت ايرانسل كيلو بايتي 30 ريال است يعني براي هر مگابايت بايد 3072 تومن پول بديد
2 اصفهان را گفته بودند تا 22 بهمن سال پيش بطور رسمي راه مي اندازند الان گفتن ارديبهشت
3 گفته بودند اس ام اس از 29 تا 5 فروردين مجاني است از هركي تو اصفهان پرسيدم تا از يك ماه پيش نتونسته با ايرانسل اس ام اس بزنه بهشون زنگ زدم گفتن كه صبر كنيد تا اصفهان رسما راه بيفته
4 تعرفه رو گفتن اگر ثانيه اي بكنند دقيقه اي 70 تومن براي تعرفه ماهيانه حساب ميكنند خدا بداد اعتباريش برسه
5 اولا سرعت اينترنت از ديال آب بيشتر بود الان حتي باهاش نميشه چت كرد
6 از تلفن ثابت به ايرانسل شماره نمي اندازه
7 از ثابت به ايرانسل دقيقه اي 100 تومن است
ببينيم تا آخر ارديبهش درست ميشه يا نه :icon_redf چشم من كه آب نميخوره:icon_bigg

mohammad51
31 March 2007, 01:50 PM
من كه ديگه دارم از ايرانسل نااميد ميشم به دلايل زير
1 تعرفه اينترنت ايرانسل كيلو بايتي 30 ريال است يعني براي هر مگابايت بايد 3072 تومن پول بديد
2 اصفهان را گفته بودند تا 22 بهمن سال پيش بطور رسمي راه مي اندازند الان گفتن ارديبهشت
3 گفته بودند اس ام اس از 29 تا 5 فروردين مجاني است از هركي تو اصفهان پرسيدم تا از يك ماه پيش نتونسته با ايرانسل اس ام اس بزنه بهشون زنگ زدم گفتن كه صبر كنيد تا اصفهان رسما راه بيفته
4 تعرفه رو گفتن اگر ثانيه اي بكنند دقيقه اي 70 تومن براي تعرفه ماهيانه حساب ميكنند خدا بداد اعتباريش برسه
5 اولا سرعت اينترنت از ديال آب بيشتر بود الان حتي باهاش نميشه چت كرد
6 از تلفن ثابت به ايرانسل شماره نمي اندازه
7 از ثابت به ايرانسل دقيقه اي 100 تومن است
ببينيم تا آخر ارديبهش درست ميشه يا نه :icon_redf چشم من كه آب نميخوره:icon_bigg

با سلام

درست دوست عزيز خيلي از اين مسايلي كه ميگيد درسته و مشكلات ايانسل هست اما يك چيزي رو هم من انوان كنم اينه كه خود دولت و شركت مخابرات هم در اين مسايل دخيل هستند قرار بود با همكاري شركت مخابرات و شهرداري براي راه اندازي انتن ها و تجهيزات ايرانسل مشكلات رو حل كنن كه متاسفانه بخاطر خيلي از مسايل اين كارو نميكنند و يا كم كاري ميكنن البته من نميخوام بگم كه اين مشكلات را بايد روي كاربرانش بياره اما ميدونيد كه اينجا ايرانه:icon_cool

ياحق

A-P
1 April 2007, 12:27 PM
آقا کجای سایت ایرانسل گفته GPRS کیلوبایتی 3 تومن ؟
من پیدا نگردم اگه ممکنه لینک بدین.
ممنون

سود انباشته
1 April 2007, 02:15 PM
اگه کیلوبایتی 3 تومان باشه که خیلی گرون میشه.

smail
1 April 2007, 03:38 PM
آقا کجای سایت ایرانسل گفته GPRS کیلوبایتی 3 تومن ؟
من پیدا نگردم اگه ممکنه لینک بدین.
ممنون
اخبار9 فروردين 1386: با پوشش حدود50 شهر، تعداد مشترکین ایرانسل از مرز یک میلیون نفر گذشت!

هر سال نو هزاران نفراز طریق تماس یا ارسال پیلم کوتاه با دوستان خود در تمام دنیا ارتباط برقرار میکنند.
اکنون بیش ا ز یک میلیون مشترک در حدود 50 شهر کشور از خدمات شبکه تلفن همراه ایرانسل استفاده می کنند.
این تعداد مشترک ایرانسل در فاصله سه روز 29 اسفند تا 2 فروردین حدود 24 میلیون پیام کوتاه (SMS) از طریق شبکه ایرانسل ارسال کرده اند!
در پاسخ به استقبال مشترکین از این خدمات، ایرانسل دوره استفاده رایگان از خدمات پیام تصویری (MMS) خود را تا دوشنبه 10 اردیبهشت 1386 تمدید می نماید. شایان ذکر است که مهلت استفاده رایگان از خدمات اینترنت از طریق تلفن همراه (GPRS) ایرانسل تا 15 فروردین ماه می باشد و پس از پایان این دوره هزینه این خدمات مطابق تعرفه در نظر گرفته شده معادل 30 ريال برای هر کیلو بایت اطلاعات ارسال یا دریافت شده محاسبه می گردد

http://www.irancell.ir/Layer2/?id=13

po2ya
1 April 2007, 03:48 PM
من که تا به حال مشکلی با ایرانسل نداشتم!
البته ایرانسل رو استفاده زیاد ندارم !
در مورد GPRSهیچ وقت مشکلی نداشتم باهاش!
هر وقت که خواستم به سرعت استفاده کردم ازش!
در ضمن GPRSبرای رفع نیاز آدم در وسط خیابوونه که دسترسی به اینترنت ندارید به نظر من برای CHATکردن نیست!
من از پوولی که دادم راضی هستم !
بنده هم 0912 رو دارم هم ایرانسل قبضی به نظر من کیفیت ایرانسل خیلی بهتر از 0912 هستش !
در روزهای هاشورا تاسوعا دووستانی که در تهران بوودند میدوون که میدان محسنی در اوون روزها تماس گرفتن به شدت سخت هست و لی من با ایرانسل و با یه گوشی داغوون که به سختی آنتن میداد میتوونستم با اولین سعی کردن هر کسی رو بگیرم! اما با 0912 اصلا نمیتوونستم!
به حای اینکه از یه شرکت خصوصی که 4 ماهه داره کار میکنه و این همه امکانات داده ایراد بگیرید بهتره به نقاط قوت این طرح نگاه کنید و از چیزی که دارید لذت کافی ببرید!
:icon_cool

smail
1 April 2007, 04:10 PM
من هم اول خيلي اميد به اين ايرانسل داشتم ولي حالا داره بد قولي هاش خيلي زياد ميشه
گفته بودند كه تمام مراكز استان ها را تا آخر سال تحت پوشش در مي آورند ولي حتي به نصف تعهداتشان عمل نكردند فقط دنبال شهر هاي كوچك هستند كه 70 شهرشون تكميل بشه
اول گفتن كه مكالمه با تمام خطوط 49.9 تومان است الان تعرفه جديد بردن كميسيون كه تصويب كنند كه براي بيرون از ايرانسل 70 تومن به بالا ميباشد
گفتن كه تعرفه راتا آخر سال ثانيه اي ميكنيم ما كه هنوز چيزي نديديم
البته به اين موضوع توجه دارم كه ايرانسل چند ماه است كه بطور رسمي فعاليتش شروع شده ولي بهتر بود بجاي حرف زدن بفكر عمل كردن باشد تا اعتبارش زير سوال نرود

سود انباشته
1 April 2007, 09:12 PM
تعرفه در نظر گرفته شده معادل 30 ريال برای هر کیلو بایت اطلاعات ارسال یا دریافت شده محاسبه می گردد
یعنی مجموع ارسال و دریافت؟؟؟

smail
1 April 2007, 11:50 PM
بله مجموع ارسال و دريافت .
هر كيلو بايت 30 ريال يعني براي ديدن صفحه اول سايت خودمان بايدحداقل 700 توماني پياده بشيم
در ابتداي راه اندازي gprs ايرانسل كه سرعت خوب بود نرم افزار پي سي سويت رو دانلود كردم با اين تعرفه كه حساب كردم اگر اين سرويس مجاني نبود بايد براي دانلود اين نرم افزار 70 هزار توماني پياده ميشدم
البته تا حالا مجموعا 130 مگابايتي سند و رسيو داشتم كه حدود 400 هزار تومان هزينش ميشه
يكجا خوندم كه تعرفهmtn در آفريقاي جنوبي به پول ما براي هر مگابايت200 تومن است اين كجا و آن كجا :icon_eek:

Kavan
2 April 2007, 12:13 AM
لطفاً اگه میشه توضیح بدید که برای آنلاین بودن انواع مسنجر در موبایل و یک چک ایمیل ساده به وسیله موبایل تقریباً در روز چندکیلوبایت باید استفاده کنیم؟(منظورم حداقل استفاده از GPRS هستش)
راستی مگه نمیگن که واسه استفاده از MMS حتماً باید GPRS فعال باشه پس چطوریه که سایت ایرانسل نوشته ام ام اس رو تا 10 شهریور رایگان کردن ولی GPRS تا همون 15 فروردین رایگانه؟!

mohammad51
2 April 2007, 12:20 AM
بله مجموع ارسال و دريافت .
هر كيلو بايت 30 ريال يعني براي ديدن صفحه اول سايت خودمان بايدحداقل 700 توماني پياده بشيم
در ابتداي راه اندازي gprs ايرانسل كه سرعت خوب بود نرم افزار پي سي سويت رو دانلود كردم با اين تعرفه كه حساب كردم اگر اين سرويس مجاني نبود بايد براي دانلود اين نرم افزار 70 هزار توماني پياده ميشدم
البته تا حالا مجموعا 130 مگابايتي سند و رسيو داشتم كه حدود 400 هزار تومان هزينش ميشه
يكجا خوندم كه تعرفهmtn در آفريقاي جنوبي به پول ما براي هر مگابايت200 تومن است اين كجا و آن كجا :icon_eek:

دوست عزيز خسته نباشيد
لطف مي كنيد منبع اطلاعاتتون رو بگيد من فكر ميكنم اين طوري نباشه:icon_cool

ياحق

mohammad51
2 April 2007, 12:44 AM
لطفاً اگه میشه توضیح بدید که برای آنلاین بودن انواع مسنجر در موبایل و یک چک ایمیل ساده به وسیله موبایل تقریباً در روز چندکیلوبایت باید استفاده کنیم؟(منظورم حداقل استفاده از GPRS هستش)
راستی مگه نمیگن که واسه استفاده از MMS حتماً باید GPRS فعال باشه پس چطوریه که سایت ایرانسل نوشته ام ام اس رو تا 10 شهریور رایگان کردن ولی GPRS تا همون 15 فروردین رایگانه؟!

دوست عزيز درست براي استفاده از mmsبايد gprsداشته باشه كه داره نه اينكه gprs شما بايد استفاده كنيد تا بتونيد از mmsاستفاده كنيد:icon_cool

ياحق

smail
2 April 2007, 01:45 AM
پس از پایان این دوره هزینه این خدمات مطابق تعرفه در نظر گرفته شده معادل 30 ريال برای هر کیلو بایت اطلاعات ارسال یا دریافت شده محاسبه می گردد.
http://www.irancell.ir/Layer2/?id=13 (http://www.irancell.ir/Layer2/?id=13)
هزینه منطقی
صرفاًٌ زمانی هزینه به حساب شما منظور می شود که داده ای ارسال و یا دریافت کرده باشید. همین! شما برای متصل ماندن به شبکه جهانی هزینه ای نمی پردازید. این منصفانه است زیرا شما فقط پول آنچه را مصرف می کنید می پردازید.
تعرفه GPRS
بطور کلی حجم داده ها براساس بایت سنجیده می شود. همانطور که می دانید، حدوداً به هر 1000 بایت یک کیلوبایت (KB) و به هر 1000 کیلوبایت یک مگابایت (MB) می گویند. شما به آسانی می توانید در هرلحظه هزینه های خود را محاسبه کنید. کافی است تا تعداد بایت هایی که ارسال یا دریافت کرده اید را در تعرفه ضرب کنید
لطفاً به خاطر داشته باشید که کارکرد دیتای شما شامل کلیه اطلاعاتی خواهد بود که توسط خود شما یا به صورت خودکار از گوشی، رایانه دستی یا لپ تاپ شما ارسال و یا دریافت می گردد.
http://www.irancell.ir/Layer2/?id=73 (http://www.irancell.ir/Layer2/?id=73)

فكر ميكنم كه همه چيز بطور واضح توسط ايرانسل بيان شده باشد

در مورد سوال Kavan عزيز
بستگي دارد كه چگونه ايميل خود را چك مي كنيد .آيا توسط مرورگر خود گوشي يا اپرا يا اپرا ميني و يا از سرويس هاي pop3 مثل gmail يا imap4 مثل AOL استفاده ميكنيد
تجربه من نشان داده كه استفاده از imap4 كمترين مقدار سند و رسيو را دارد حدود 20-30 كيلو براي هر دفعه بشرطي كه پيوست ها را مشاهده نكنيد و البته راحترين راه هم است چون ايميل ها را در قسمت مسيج به شما نشان ميدهد و از همان طريق ميتوانيد ايميل بفرستيد و پيوست كنيد و ميتوانيد mail box را هميشه كانكت نگه داريد و هر موقع ايميل رسيد روي گوشي نشان ميدهد

آرمان
5 April 2007, 03:05 AM
لطفا به این خبر در سایت بازتاب نظری بیندازید

معناي اينترنت رايگان نوروزي تلفن همراه!

http://www.baztab.com/news/63970.php

mohammad51
5 April 2007, 06:41 PM
لطفا به این خبر در سایت بازتاب نظری بیندازید

معناي اينترنت رايگان نوروزي تلفن همراه!

http://www.baztab.com/news/63970.php

دوست عزيز
اولا كه من تمام حرفهاي شما رو قبول دارم اما خيلي از دوستان مثل خود من به اينترنت وصل شديم و حتي من خود سايت پرشين هالز رو هم باهاش باز كردم اما منكر كندي اينترنتش نميشم .
دوما واقعا اگر ايرانسل نمي اومد و اين اينترنت مجاني و mmsرو نمگذاشت ايا باز هم شركت مخابرات ،يا همون ارتبات سيار حالا حالاها به فكر راه اندازي اين خدمات براي مشتركينش مي افتاد يا اينكك شركتي مثل تاليا كه اومد سيم كارت شو به قيمت 100 هزار تومن و با يك محدوديت زماني و شارژ محدودش كاري براي كاربرانش ميكرد؟
پس عوض اين كه ما بيايم فقط مشكلات ايرانسل رو ببينمي يك مقداري هم به خوبي هايي كه براي ما داشته هم توجه كنيم و در كنار هم قرار بديم ببينيم كدوم بهتر؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_arro :icon_cool

ياحق

Kavan
5 April 2007, 10:43 PM
آقا محمد راست میگه واسه ما ارتباطات سیاریا که بد نشد. به امید پیشرفت بیشتر برای ایرانسل که برابر میشه با پیشرفت ارتباطات سیار.
راستی حالا بزار اپراتور سوم هم بیاد دیگه ببین چه شود!

F.®.A
10 April 2007, 11:14 PM
اولتيماتوم ۴۸ ساعته به ايرانسل

۲۱ فروردين ۱۳۸۶
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ابلاغ اولتیماتوم ۴۸ ساعته این سازمان به ایرانسل برای تصحیح شیوه محاسبه صورت حساب مشترکین خود از دقیقه به ثانیه خبر داد.

محمود خسروی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفت‌وگو با ایستنا، با اعلام این خبر افزود: تا به حال در چندین نوبت در خصوص اصلاح شیوه محاسبه صورت حساب مشترکین به این شرکت اخطار داده بودیم اما با بی توجهی این شرکت مواجه شدیم از این رو طی اولتیماتومی ۴۸ ساعت به این شرکت برای اصلاح نحوه محاسبه صورت حساب مشترکین فرصت دادیم و در صورت عدم اصلاح با توجه به هماهنگی‌هايی که با سازمان ارتباطات زیرساخت داشته‌ایم از توسعه شبکه و اضافه شدن شهرهای جدید به شبکه ایرانسل جلوگیری خواهیم کرد چرا که با شیوه فعلی حق مشترکین ضایع و متحمل هزینه اضافه می‌شوند.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص مصاحبه هفته گذشته خود در مورد اصلاح نحوه صورت‌حساب‌گیری ایرانسل گفت: ایرانسل به ما اعلام کرده بود که این موضوع را اصلاح کرده اما بعد به بهانه مصوبه هیأت مدیره، گفته خود را نقض کردند که در نهایت پس از ارسال چندین نوبت اخطار برای دفاع از حقوق مشترکین مهلت ۴۸ ساعته ای تعیین کردیم.

ایرانسل هزینه تماس را به گونه‌ای متفاوت محاسبه می‌کند، بدین صورت که بهای هر دقیقه مکالمه از لحظه برقراری تماس، بر اساس دوره‌های یک دقیقه‌ای محاسبه می‌گردد، یعنی حتی اگر تنها بخشی از یک دقیقه مصرف شده باشد، آن دقیقه به صورت کامل محاسبه می‌گردد. البته تماس با خدمات مشترکین که صرف نظر از مدت مکالمه فقط هزینه‌ای ثابت را در بر می‌گیرد، از این قاعده مستثنی می‌باشد.

منبع:بازتاب

ali_tech
11 April 2007, 10:02 AM
اولتيماتوم ۴۸ ساعته به ايرانسل

۲۱ فروردين ۱۳۸۶
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ابلاغ اولتیماتوم ۴۸ ساعته این سازمان به ایرانسل برای تصحیح شیوه محاسبه صورت حساب مشترکین خود از دقیقه به ثانیه خبر داد.

محمود خسروی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفت‌وگو با ایستنا، با اعلام این خبر افزود: تا به حال در چندین نوبت در خصوص اصلاح شیوه محاسبه صورت حساب مشترکین به این شرکت اخطار داده بودیم اما با بی توجهی این شرکت مواجه شدیم از این رو طی اولتیماتومی ۴۸ ساعت به این شرکت برای اصلاح نحوه محاسبه صورت حساب مشترکین فرصت دادیم و در صورت عدم اصلاح با توجه به هماهنگی‌هايی که با سازمان ارتباطات زیرساخت داشته‌ایم از توسعه شبکه و اضافه شدن شهرهای جدید به شبکه ایرانسل جلوگیری خواهیم کرد چرا که با شیوه فعلی حق مشترکین ضایع و متحمل هزینه اضافه می‌شوند.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص مصاحبه هفته گذشته خود در مورد اصلاح نحوه صورت‌حساب‌گیری ایرانسل گفت: ایرانسل به ما اعلام کرده بود که این موضوع را اصلاح کرده اما بعد به بهانه مصوبه هیأت مدیره، گفته خود را نقض کردند که در نهایت پس از ارسال چندین نوبت اخطار برای دفاع از حقوق مشترکین مهلت ۴۸ ساعته ای تعیین کردیم.

ایرانسل هزینه تماس را به گونه‌ای متفاوت محاسبه می‌کند، بدین صورت که بهای هر دقیقه مکالمه از لحظه برقراری تماس، بر اساس دوره‌های یک دقیقه‌ای محاسبه می‌گردد، یعنی حتی اگر تنها بخشی از یک دقیقه مصرف شده باشد، آن دقیقه به صورت کامل محاسبه می‌گردد. البته تماس با خدمات مشترکین که صرف نظر از مدت مکالمه فقط هزینه‌ای ثابت را در بر می‌گیرد، از این قاعده مستثنی می‌باشد.

منبع:بازتاب

بفرما! اينم سرنوشت بخش خصوصي بخت برگشته اي كه بخواد با بخش دولتي در ايران رقابت كنه و متاسفانه از نظر كيفيت و سرعت سرويس دهي از اون جلو بزنه! تازه اين اولشه.

بازم خوبه اين بهانه پيدا شد وگرنه لابد مي گفتند به خاطر اينكه اين شركت GPRS و MMSراه انداخته توي مملكت و باعث شده از اين طريق عكس ها و فيلم هاي بدبد بين مردم رد و بدل بشه و به جرم اشاعه فساد و فحشا!! تعطيلش مي كنيم!

anjomshoaa
11 April 2007, 10:49 AM
بفرما! اينم سرنوشت بخش خصوصي بخت برگشته اي كه بخواد با بخش دولتي در ايران رقابت كنه و متاسفانه از نظر كيفيت و سرعت سرويس دهي از اون جلو بزنه! تازه اين اولشه.

بازم خوبه اين بهانه پيدا شد وگرنه لابد مي گفتند به خاطر اينكه اين شركت GPRS و MMSراه انداخته توي مملكت و باعث شده از اين طريق عكس ها و فيلم هاي بدبد بين مردم رد و بدل بشه و به جرم اشاعه فساد و فحشا!! تعطيلش مي كنيم!

چه تفسیر جالبی!!!!!!!!
:icon_razz

mohammad51
11 April 2007, 11:01 AM
دوستان عزیز

البته از این مسئله غافل نشیم که اگر همچین کاری رو ایرانسل بکنه به نفع تمامکسانی که دارن ازش استفاده میکنن:icon_cool

ali_tech
11 April 2007, 11:25 AM
دوستان عزیز

البته از این مسئله غافل نشیم که اگر همچین کاری رو ایرانسل بکنه به نفع تمامکسانی که دارن ازش استفاده میکنن:icon_cool

خب معلومه كه اينطوره، ولي مشكل اينجاست كه كساني كه اين مساله رو دنبال مي كنند به خاطر حقوق مشتريان نيست بلكه اينو تبديل به اهرم فشاري روي ايرانسل كرده اند.
اين "سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی" اگر راست ميگه و واقعا اين دغدغه رو داره پس تاحالا كجا بوده؟ چرا هيچ وقت از IR-TCI كه به مدت 10 سال يك سيم كارت نسل دومي رو با اون قيمت هاي نجومي كه در هيچ جاي دنيا سابقه نداره و با 100 تا سلام و صلوات و بعد از بيش از يك سال علاف شدن توي نوبت به مردم ميداد، بازخواست نكرد؟

XIII
11 April 2007, 02:58 PM
مطمئن باشید واسه ایرانسل مشکلی پیش نمیاد و به قول معروف اونقدر کلفت هست که نتونند کله پاش کنند

mohammad51
11 April 2007, 04:50 PM
تعرفه پيشنهادي ايرانسل براي GPRS رد شد

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اعلام كرد پيشنهاد شركت ايرانسل اپراتور تلفن همراه در خصوص تعرفه اتصال به اينترنت رد شد و يك چهارم تعرفه پيشنهادي به تصويب رسيد.
شركت ايرانسل هزينه ريالي دريافت هر كيلو بايت اطلاعات توسط مشتركين اين شركت را مبلغ ‪ ۶۰‬ريال به وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات پيشنهاد داده بود.
اما محمود خسروي، روز سه‌شنبه به ايرنا، گفت: تعرفه دريافت هر كيلوبايت اطلاعات از طريقGPRS (اتصال به اينترنت) از ايرانسل ‪۱۵‬ريال تعيين و ابلاغ شد.
به گفته وي، ايرانسل براي دريافت هركيلوبايت اطلاعات توسط مشتركين ‪۶۰‬ ريال پيشنهاد داده بود كه پس از بررسي ‪ ۱۵‬ريال را مناسب تشخيص داده شد.
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي درباره زمان اجرايي شدن اين تعرفه، گفت: تا ‪ ۱۵‬فروردين‌ماه سرويس ‪ GPRS‬ايرانسل رايگان بود، بنابر اين از اين تاريخ به بعد تعرفه جديد لازم الاجرا است.
وي در عين حال افزود: اگر ايرانسل درباره اين نرخ اعتراضي دارد، بايد درباره آن بحث و تبادل نظر شود.
ايرانسل از اوايل اسفندماه سال گذشته براي نخستين‌بار سرويس ‪ GPRS‬را در ايران عرضه كرد.
خسروي درباره سرعت كم و در دسترس نبودن سرويس ‪ GPRS‬ايرانسل، گفت: هر سرويسي در آغاز مسائل و مشكلاتي دارد و گروهي از اين سرويس راضي و گروهي ديگر ناراضي بوده‌اند.

بر گرفته از همشهری

amir
11 April 2007, 11:39 PM
دوستان در مورد هزینه gprs من از اول فهمیدم چیزی که تو سایتش زده یه چیزی پرونده چون قبلا گفته بود بعد از 15 فروردین اعلام میکنه در صورتی که جلوتر تو سایتش اعلام کرد خود این مورد برای درک این مورد که قیمت رو پرونده کافی بود.در ضمن یه جورایی هم به دروغ اول آپریل شبیه بود منتها با کمی این ور اون ور شدن تاریخ 2؛3 آپریل این خبر رو سایتش رفته بود.
فکر کنم این جریان دروغ آپریل یواش یواش داره جهانی می شه (البته این داستان دروغ آپریل یک جورایی نظر خودمه)بی خیال
در مورد ثانیه ای شدن ایرانسل هم مطمئن باشین که از برج 2 با این تفاصیری که شده اجرا بشه ؛یه جورایی این 7؛8 روزم می پیچونن بعد ثانیه ای میشه بعدش با 912 دیگه فرق خاصی نداره به جزء اینکه در حدود 1-2 تومان ایرانسل بیشتر می یوفته 912 تعرفش دقیقا اینه:
از ساعت 8 صبح تا 21 دقیقه ای 447.5 ریال
از ساعت 21 تا 8 صبح و جمعه هاو تعطیلات رسمی 447.5 ریال
در یک ساعت 300-400 تومان هزینه ایرانسل بیشتر مییوفته اما در عوض ایرانسل هزینه جا به جایی نداره
این اطلاعات رو از جدید ترین دفترچه راهنمای مشترکین 912 در آوردم.
در مورد کسانی که نصبت به پوشش شبکه شک دارن که یک دفه بی خیال شن و ولش کنن دلیلی که من برای رد کردن این قضیه دارم اینه که شرکت مخابرات اول کار از ایرانسل یک ودیعه گرفته که ارزش اون رو نمی دونم احتمالا به دلار باشه دقیق نمیدونم که این ودیعه زمانی پس داده میشه که ایرانسل به کل تعهداتش عمل کنه در غیر این صورت این ودیعه به طور کامل به نفع دولت ظبط میشه که اگه ای جوری بشه که 100% نمیشه ایرانسل دیگه باید 10 سال صبر کنه که پولی که از دست داده رو از دست مشترکین بگیره وتازه یر به یر بشه در ضمن اینا از پول که بدشون نمی یاد پس هرجا که پوشش داشته باشه احتمال جذب مشتری رو هم داره از همه گذشته یکی از سهام داران ایرانسل بنیاد مستضعفان اینم می تونید تو سایت ایرانسل ببینید

امیدوارم از این مطالب استفاده کافی ببرید و دیگه بدی از ایرانسل نگید.

amir
13 April 2007, 11:07 AM
دوستان اولتیماتیوم 48 ساعته یک جورایی داره اثر می گذاره (1000 دقیقه رایگان)

1000 دقيقه مكالمه رايگاندر اولین بهار ...
با ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان
به استقبال اولین تابستان ایرانسل می رویم!

ایرانسل به مشترکین سیم کارت دائمی که در فاصله 25 فروردین تا 31 اردیبهشت 1386 به شبکه ایرانسل بپیوندند، تا پایان تیر ماه 1386ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان هدیه می دهد. با استفاده از این فرصت طلایی از هم اکنون به استقبال تابستانی به یاد ماندنی بروید!

• تنها آن دسته از مشترکین سیم کارت دائمی در این طرح شرکت داده می شوند که در فاصله 25 فروردین تا 31 اردیبهشت ثبت نام خود را تکمیل کرده و اولین تماس خود را برقرار کرده باشند. بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان می باشد.

• توجه فرمایید که هدیه "ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان" تنها مختص همان ماه بوده و اگر در آن ماه از کل 1000 دقیقه رایگان خود استفاده نکنید، دقایق مصرف نشده از بین می رود و به هزار دقیقه ماه بعدتان اضافه نخواهد شد.
به این ترتیب:

هزار دقیقه اول برای 25 فروردین تا 31 فروردین
هزار دقیقه دوم برای 1 اردیبهشت تا 31 اردیبهشت
هزار دقیقه سوم برای 1 خرداد تا 31 خرداد
هزار دقیقه چهارم برای 1 تیر تا 31 تیر

• لازم به ذکر است، هزار دقیقه رایگان صرفاً مکالمات بین خطوط ایرانسل را شامل می شود.

• در هر تماس کمتر از 30 دقیقه، صرفنظر از مدت مکالمه، شما تنها هزینه دقیقه نخست را می پردازید. بدین ترتیب به عنوان مثال در یک مکالمه 19 دقیقه ای تنها هزینه دقیقه اول محاسبه شده و 18 دقیقه دیگر رایگان خواهد بود. کلیه تماس ها بر مبنای واحدهای یک دقیقه ای محاسبه می گردد. بنابراین، اگر قسمتی از یک دقیقه را نیز مصرف کرده باشید، کل یک دقیقه به حسابتان منظور می گردد.

• همچنین، در راستای سیاستهای ایرانسل جهت رعایت مساوات و ایجاد امکان برخورداری از تسهیلات برای تمام مشترکین گرامی، توجه فرمایید اگر مکالمه شما بیش از 30 دقیقه باشد، مدت آن به بخشهای 30 دقیقه ای تقسیم می شود. به این ترتیب، در هر 30 دقیقه، هزینه دقیقه نخست محاسبه شده و دقایق باقیمانده رایگان خواهد بود.

به عبارت ساده، هزینه مکالمه به این ترتیب محاسبه خواهد شد: با شروع مکالمه، هزینه دقیقه اول محاسبه شده و به محض پایان 30 دقیقه اول و با وارد شدن به دقیقه 31، هزینه یک دقیقه دیگر نیز محاسبه خواهد شد؛ به همین ترتیب تا پایان مکالمه. به این ترتیب، چه یک ثانیه صحبت کرده باشید و چه 30 دقیقه، تنها هزینه 1 دقیقه را می پردازید. همینطور چه 31 دقیقه صحبت کرده باشید چه 60 دقیقه، هزینه دو دقیقه را می پردازید و الی آخر.

• توجه فرمایید این طرح تنها ویژه مشترکین طرح "پرداخت ماهیانه دقیقه ای" بوده و درصورت تغییر طرح تعرفه، دقایق رایگان دیگر به مشترکین تعلق نمی گیرد.

خط آخر رو بهش خوب دقت کنید .
ایرانسل داره فعلا با این کاراش از زیزر ثانیه ای شدن در میره ولی بالاخره خورشید پشت ابر نمی مونه در ضمن تو این مدتی که اعلام کرده ( فروردین تا 31 اردیبهشت 1386) اگه خیلی به شبکه اضافه شن میشه مثلا 1000 نفر یعنی داره به جدید ترین ها خدمات می ده در ضمن اگه دقت کنین این یه جورایی سر کاریه چون بازم داره هزینه 1 دقیقه مکالمه رو می گیره آخه کی با موبایلش 30 دقیقه 30 دقیقه مکالمه بر قرار می کنه ؟ اگه بخواد زیاد طولش بده برای ثانیه ای کردن سر و صدای بالاسری هام در می یاد آخه ما ها که جزو اولین مشتری هاش بودیم چه گناهی کردیم؟
از این خبر می شه یک نیجه گرفت که ثانیه ای شدنش به تعویق می یوفته.(که خدا کنه این جوری نشه)

امیدوارم بازم از این اولتیماتیوم های 48 ساعته به ایرانسل بدن که سریع ثانیه ای بکنه

در ضمن شاید عوض کردن تعرفه به صورت ثانیه ای شدن یک مقداری زمان ببره و به خاطر همین فعلا با این هدایای رایگان بخواد مشتری هاش رو راضی نگر داره
مثلا اگه بخواهیم این جوری حساب کنیم که توسط یک برنامه با کامپیوتر این کار انجام بشه انجام این پروژه که یک کار زیادی هم می بره یک 2-3 ماهی آب می خوره احتمالا هم الان دارن نرم افزارشون رو عوض می کنن بعدم باید نرم افزار از هر گونه خطا و اشتباهی آری باشه حالا دیگه من نمی دونم که در کجای این پروژه به سر می برند
احتمالا از اول این مورد رو در برنامشون لحاظ نکرده بودن و حالا مجبورند که برنامه رو عوض کنن

آرمان
13 April 2007, 05:12 PM
برای من که تازه چند روزی است که نونستم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم اصلا چیزی از اعتبارم کم نکرده تا امروز نمی دونم جریان چیه؟!! حتی یک ریال هم بابت GPRS کسر نمی کند در حال حاضر ؟!

amir
13 April 2007, 11:13 PM
یک خبر مهم و جدید که نزدیک شدن محاسبه ثانیه ای را افزایش می ده با دقت مطالعه کنین:

یک جاهایی حرف های تکراری توش هست

اخبار
[ ۲۴ فروردین ۸۶ ] اخبار متفاوت از نحوه تعامل رگولاتوری با ایرانسل رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از حصول توافقات اوليه با شركت ايرانسل در خصوص اولتيماتوم داده شده به اين شركت خبر داد.
محمود خسروي در خصوص مباحث پيش آمده در مورد موضوعاتي چون محاسبه مكالمه مشتركان اپراتور دوم به دقيقه و اولتيماتوم سازمان تنظيم مقررات به ايرانسل به خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس گفت: فردا(شنبه) جلسه‌اي با مسوولان شركت ايرانسل در خصوص مباحث پيش آمده برگزار خواهد شد.
وي تاكيد كرد: البته بر روي موضوع ثانيه‌اي كردن مكالمه مشتركان ايرانسل بحثي نيست و اين امر بايد صورت پذيرد.اما اين شركت مي‌تواند طبق قانون تعرفه مكالمه خود را افزايش دهد.
خسروي افزود: تعرفه 499 ريال تعرفه راه‌اندازي اين شركت بوده و ايرانسل مي‌تواند با توجه به تعداد شهرهايي كه تحت پوشش شبكه خود درمي‌آورد پيشنها افزايش تعرفه خود را ارايه كند.ضمن اينكه اكنون تعرفه موثر اپراتور اول بيش از رقم ايرانسل است.
گزارش فارس حاكي است: هفته پيش خسروي از اولتيماتوم به ايرانسل خبر داده بود.وي گفته بود چنانچه ايرانسل به تعهد خود مبني بر ثانيه‌اي كردن محاسبه مكالمات مشتركان خود عمل نكند از ارايه لينك‌هاي جديد و توسعه اين شبكه جلو‌گيري خواهد شد.
از طرفي مسوولان ايرانسل نيز مي‌گو‌يند كه پيشنهاد ثانيه‌اي كردن محاسبه مكالمات و نيز متنوع شدن تعرفه خود را شانزدهم اسفند ماه به سازمان تنظيم مقررات ارايه كرده‌اند.
اعمال محدودیت در توسعه شبکه
در همین حال روابط عمومی رگولاتوری اعلام کرد در صورتي كه ايرانسل به تعهدات خود عمل نكند در توسعه‌‏هاي بعدي اين شركت محدوديت ايجاد خواهد شد.
روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، درپاسخ به سوال خبرنگار ايلنا, با بيان اين مطلب، اعلام كرد: نامه ايرانسل در خصوص ثانيه‌‏اي كردن مكالمات مشتركان خود در تاريخ 20/12/85 به سازمان تنظيم مقررات رسيد كه اين سازمان در تاريخ 21/12/85 به آن پاسخ داد.
براساس اعلام سازمان تنظيم مقررات؛ ثانيه‌‏اي كردن صورتحساب مشتركين ايرانسل بايد اجرا شود كه با توجه به اتمام مهلت 48 ساعته به اين شركت, در صورت عدم اجراي آن, در توسعه‌‏هاي بعدي ايرانسل محدوديت ايجاد خواهد شد.
اين گزارش مي‌‏افزايد: پيشنهاد ايرانسل افزايش تعرفه تماس مشتركان با ساير اپراتورها است كه در چارچوب پروانه مي‌‏تواند ميزان تعرفه خود را افزايش دهد؛ اما پيشنهاد اين شركت براي تغيير تعرفه بيش از رقم موجود در پروانه است, كه سازمان با آن هزينه موافقت نكرده است.
در صورت محدوديت در اجراي توسعه شبكه ايرانسل براي مشتركين فعلي اين شبكه مشكلي پيش نخواهد آمد.
روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات همچنين در خصوص تعرفه سرويس GPRS سيم‌‏كارت‌‏هاي ايرانسل اعلام كرد: تعرفه از سوي سازمان تنظيم مقررات تدوين و براي اين شركت فرستاده شده و از نظر سازمان نهايي است.
لازم به ذكر است؛ پيشنهاد تعرفه GPRS براي هر كيلوبايت 60 ريال بوده است كه با بررسي‌‏هاي انجام شده سازمان تنظيم مقررات تعرفه 15 ريال منطقي به نظر مي‌‏رسد.
همه اپراتورها باید ثانیه ای حساب کنند
در همین حال ایسنا نیز گزارش دادمهلت 48 ساعته‌ي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به شركت ايرانسل براي ثانيه‌اي محسابه كردن مکالمات مشتركان به اتمام رسيده و مسوولان اين سازمان اعلام كردند كه در صورت عمل نكردن اين اپراتور به تعهدات خود از پوشش دادن ديگر شهرها توسط ايرانسل جلوگيري به عمل خواهد آمد، همچنين وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات با اشاره به اين که مکالمات مشترکان بايد ثانيه‌اي حساب شود تا مبلغ اوليه اعلام شده‌ي اپراتورها تحقق يابد، گفت: در اين زمينه به شرکت ايرانسل تذکر داده شد تا خدمات خود را شفاف به مردم ارايه دهد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دکتر محمد سليماني با بيان اين که موضوع ثانيه‌اي حساب شدن مکالمات بارها به شرکت ايرانسل اعلام شده است اظهار كرد: بر اساس قانون و طبق پروانه و مقررات‌، همه اپراتورهاي درون کشور بايد حتما خدمات خود را براساس ثانيه به مردم ارايه کنند و اگر اپراتوري خدمات خود را دقيقه‌اي حساب کند، يقينا20 درصد اضافه‌تر از مشترکانش دريافت مي‌کند.
سليماني‌ كه در گفت‌وگو با صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران سخن مي‌گفت، دقيقه‌اي حساب شدن مکالمات مشترکان ايرانسل را يکي از مشکلات وزارت ارتباطات با ايرانسل در نيمه دوم سال گذشته بيان کرد و افزود: بر اساس شکاياتي که در خصوص شفاف نبودن خدمات از ايرانسل شده است‌، اين شرکت بايد نوع خدمات ارايه شده خود را در فيش مکالمات مشتري به صورت شفاف اعلام کند.
وي اضافه کرد: اين حق مشتري است که بداند چه خدماتي با چه قيمتي و در چه مدت زماني دريافت کرده است و هيچ خدماتي نبايد مبهم و مخفي باشد.
به گزارش ايسنا اين اظهارات در حالي است كه محمود خسروي - رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - پيش از اين براي تبديل محاسبه‌ي صورت‌حساب‌هاي مشتركان ايرانسل از دقيقه به ثانيه به ايرانسل اخطار و مهلت 48 ساعته داده و اعلام كرده بود كه در صورت عدم اجراي آن، در توسعه‌‏هاي بعدي ايرانسل محدوديت ايجاد خواهد شد.
اما مسوولان سازمان تنظيم مقررات پس از اتمام اين مهلت اعلام كردند كه با توجه به اتمام اولتيماتوم 48 ساعته ايرانسل مبني بر ثانيه‌اي كردن تعرفه‌هاي خود، در صورت عمل نكردن اين اپراتور به تعهدات خود از پوشش دادن ديگر شهرها توسط ايرانسل جلوگيري به عمل خواهد آمد.
اما مدير عامل ايرانسل همزمان با اخطار سازمان تنظيم مقررات به ايرانسل به خبرنگار ايسنا اظهار كرده بود كه تاييديه‌اي از سوي سازمان تنظيم مقررات براي تبديل سيستم بيلينگ ايرانسل از دقيقه به ثانيه به آن‌ها ارسال نشده است، اما به محض اين كه اين تاييديه ارسال شود همزمان اين تغيير در سيستم بيلينگ ايرانسل انجام خواهد شد.
عليرضا قلمبر دزفولي همچنين گفته بود كه تغييرات نرم‌افزاري براي تبديل بيلينگ ايرانسل از دقيقه به ثانيه از اسفندماه سال گذشته انجام شد و در نيمه‌ي اين ماه نيز طرح تبديل سيستم بيلينگ از دقيقه به ثانيه نيز به سازمان تنظيم مقررات ارسال شد و انتظارمان اين بود كه اين امر بلافاصله از سوي اين سازمان تاييد شود.
او همچنين درباره‌ي اين كه سازمان تنظيم مقررات اعلام كرده ايرانسل بايد هزينه‌ي مشتركان را از ابتدا كه سيستم بيلينگ بر اساس دقيقه بود، بر حسب ثانيه حساب كند و باقي آن را به مشتركان بازگرداند، گفت: اين موارد تماما در قرارداد ليسانس ديده شده است بنابراين آنچه سازمان تنظيم مقررات اعلام مي‌كند بايد بر اساس آن باشد كه در اين صورت اين اپراتور به آن تمكين خواهد كرد.
تمام اين اظهارات در حالي است كه هنوز تكليف مشتركان ايرانسل با وجود صحبت‌هاي وزير ارتباطات، مسوولان سازمان تنظيم مقررات و مدير عامل ايرانسل به طور شفاف مشخص نيست و بر اساس اظهارات مسوولان سازمان تنظيم مقررات، ايرانسل پس از اتمام مهلت 48 ساعته هنوز جواب مشخصي به اين سازمان اعلام نكرده است و ظاهرا قرار است جلسه‌ي مشترك سازمان تنظيم مقررات و مديران ايرانسل روز شنبه - 25 فروردين‌ماه - برگزار شود.

منبع خبر: http://www.itanalyze.ir/archives/2007/04/post_3215.php
یک خبر دیگه هم هست که مال سال پیشه ولی اینجا ذکر نشده بود:

رئیس سازمان تنظیم مقررات خبر داد:
پیشنهاد شرکت ایرانسل برای اصلاح تعرفه رد شد
پیشنهاد شرکت ایرانسل، به منظور اصلاح تعرفه مبنی بر اعطای اختیار به مشترکان و محاسبه تعرفه مکالمه ایرانسل به ایرانسل بر اساس هر دقیقه 49.9 تومان و ایرانسل به خارج از شبکه بر اساس هر دقیقه 76 تومان توسط سازمان تنظیم مقررات رد و برگرداننده شد.

مهندس محمود خسروی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، اظهار داشت: ایرانسل، ابتدا باید تعرفه مکالمات مشترکان را بر حسب ثانیه محاسبه کرده و سپس پیشنهاد افزایش آن را ارائه دهد.
خسروی، گفت: ایرانسل می‌تواند پیشنهاد افزایش تعرفه را در قالب قانون و پروانه مربوطه (که مجاز به افزایش تعرفه و محاسبه آن، 20 درصد بالای تعرفه موثر اپراتور اول است) را به سازمان تنظیم مقررات ارائه دهد.
رییس سازمان تنظیم مقررات، تصریح کرد: تبلیغ تعرفه 49.9 تومانی و محاسبه مکالمه برحسب دقیقه که باعث تحمیل هزینه بیشتر بر مشترکان می‌شود، کاری غیر قانونی است که با این موضوع برخورد شده و تصمیمات بعدی نیز در راه است.
وی، افزود: در صورت عدم اصلاح این موضوع، اجازه برقراری ارتباط شهرهای بعدی به ایرانسل داده نمی‌شود و برخورد بعدی نیز قطع ارتباط ایرانسل خواهد بود؛ البته چون این امر فشارهایی را به مشترکان فعلی این شرکت وارد می‌آورد، با تلاش هیات‌مدیره ایرانسل و تغییرات نرم‌افزاری از سوی آن‌ها این اتفاقا رخ نخواهد داد.
خسروی، تاکید کرد: در صورت عدم اصلاح تعرفه از دقیقه به ثانیه، اجازه برقراری ارتباط سایر شهرهای کشور به ایرانسل داده نمی‌شود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در پایان گفت: خسارات وارده به مشترکان ایرانسل در خصوص محاسبه تعرفه برحسب دقیقه به جای ثانیه نیز طبق اعلام مسوولان ایرانسل، "تا ریال آخر" بازخواهد گشت.
انتهای پیام

آرمان
13 April 2007, 11:23 PM
http://www.iribnews.ir/News%5CPhoto%5C97504_0262ef75.jpg

فزایش قیمت مکالمات ایرانسل رد شد
ساعت خبر: 17:45 - تاريخ خبر: 21/01/1386
پیشنهاد افزایش 50 درصدی شرکت ایرانسل برای تبدیل محاسبه مکالمات این اپراتور از دقیقه به ثانیه رد شد .

محمود خسروی رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ایران در گفتگو با واحد مرکزی خبر گفت : شرکت ایرانسل در نامه ای برای تبدیل محاسبه مکالمات این اپراتور از دقیقه به ثانیه پیشنهاد کرده است قیمت یک دقیقه مکالمه با سیمکارت دائمی آن از 499 ریال به 760 ریال و قیمت یک دقیقه مکالمه باسیمکارت اعتباری آن از 620 ریال به 890 ریال افزایش یابد.

خسروی تاکید کرد : پیشنهاد شرکت ایرانسل برای نرخ گذاری مکالمات بر مبنای دقیقه فاقد وجاهت قانونی است واین سازمان آن را تایید نمی کند.

شرکت ایرانسل امروز در اطلاعیه ای اعلام کرد, طرح محاسبه مکالمات براساس ثانیه در تاریخ 16 اسفند به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارسال شده است و تبدیل محاسبه مکالمات از دقیقه به ثانیه پس از تصویب این طرح عملی می شود .

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دیروز به شرکت ایرانسل برای تبدیل محاسبه مکالمات این شرکت از دقیقه به ثانیه 48 , ساعت مهلت داد و اعلام کرد , اگر این کار اجرا نشود از توسعه شبکه اپراتور دوم در دیگر شهرها جلوگیری خواهد شد .

http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=MainContent&news_num=97504

آرمان
14 April 2007, 04:47 AM
شاید براتون جالب باشه که بدونید اینترنتی که ایرانسل به مشترکانش ارایه می کنه از طریق اتصال ADSL شرکت آزاد لاین یا

آزاد نت تهیه میشود.
این مورد رو میتونید با چک کردن IP خودتون هنگام اتصال متوجه شوید.
http://www.azadnet.net/

سود انباشته
15 April 2007, 02:36 PM
دوستان لطفا به ادرس زیر رفته و در نظر سنجی شرکت ارتباطات سیار شرکت نمایند:
http://www.mci.ir/c/portal/layout?p_l_id=PUB.1.399&p_p_id=25&p_p_action=0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_pos=0&p_p_col_count=1&_25_struts_action=%2Fpolls%2Fview_question&_25_redirect=http%3A%2F%2Fwww.mci.ir%2Fc%2Fportal% 2Flayout%3Fp_l_id%3DPUB.1.399%26p_p_id%3D25%26p_p_ action%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview% 26p_p_col_id%3Dcolumn-2%26p_p_col_pos%3D0%26p_p_col_count%3D1%26&_25_questionId=1003

amir
15 April 2007, 11:27 PM
خبر جدید پیرامون اخبار قبلی که قرار داده بودم در خصوص ثانیه ای شدن تعرفه ایرانسل:

[ ۲۶ فروردین ۸۶ ] توافق ایرانسل با رگولاتوری یک مقام آگاه در شرکت ایرانسل، از برپایی جلسات در حال انجام، به منظور تفاهم بر سر تبدیل تعرفه مکالمات اپراتور دوم از دقیقه به ثانیه با مسوولان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خبر داد.
این مقام آگاه، در شرکت ایرانسل، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، اظهار داشت: در خصوص تبدیل تعرفه مکالمات ایرانسل از دقیقه به ثانیه، توافقات اولیه حاصل شده است، با این حال، در نهایت تلاش می‌شود، توافقات نهایی حاصل شود.
وی، زمان نهایی شدن موضوع تبدیل تعرفه از دقیقه به ثانیه را "بسته به روند جلسات" دانست و گفت: به هر میزان توافقات در جلسات سریع‌تر حاصل شود، این موضوع نیز زودتر به نتیجه خواهد رسید.
این مقام آگاه در شرکت ایرانسل، در پایان خاطرنشان کرد: در صورت توافق نهایی میان اپراتور دوم و سازمان تنظیم مقررات، چگونگی جبران خسارت پرداخت صورت حساب مشترکان (دقیقه به جای ثانیه) نیز مشخص خواهد شد.

منبع : http://www.itanalyze.ir/archives/2007/04/post_3222.php

gandolf05
17 April 2007, 12:13 AM
سلام
آیا دوستان از نحوه اخذ نمایندگی واسه فروش ایرانسل تو شهرستانها آگاهی دارن؟
با تشکر

ali_tech
17 April 2007, 03:27 PM
روابط عمومي و امور بين الملل شركت مخابرات ايران اعلام كرد اين شركت مفتخر به تبديل « شركت سهامي عام » گرديده است . بر همين اساس ، بخشي از مالكيت آن ، به مشتركين ارجمند تلفن هاي ثابت و همراه ، متناسب با ميزان مبلغ وديعه موجود آنان در مجموعة ارتباطات ايران اسلامي ، به عنوان « سهام » تعلق گرفته و از سود سالانه برخوردار خواهند شد .
اين روابط عمومي اعلام كرد ، واگذاري سهام به مشتركين گرامي الزامي نبوده و در صورتي كه برخي از آنان تمايل به سهيم شدن در مالكيت اين مجموعة ارتباطي را نداشته باشند ، مي توانند همراه با اصل شناسنامه و آخرين قبض پرداخت كاركرد تلفن خود و نيز شناسنامه تلفن همراه مورد نظر ، حداكثر تا پايان خرداد ماه سال جاري به منظور تكميل فرم ويژه عدم تمايل تبديل وديعة تلفن به سهام به مركز مخابرات محل سكونت خود براي تلفن ثابت و ادارات امور مشتركين ( دولتي ) براي تلفن همراه ، مراجعه نمايند .
بديهي است هر گونه عدم مراجعه تا سپري شدن مهلت تعيين شده به منزله استقبال از اين طرح اقتصادي ـ مردمي تلقي خواهد شد .
---------------------
منبع:سايت شركت مخابرات ايران

حالا پرسش اينجاست كه افرادي كه اون قديم نديم ها (4و5 سال پيش) موبايل گرفتند، اين به اصطلاح وديعه اي كه پرداخت كردند از كل قيمت كنوني خطشون بيشتره، آيا به اونها همون پول رو بر ميگردونند يا بر اساس نرخ وديعه خطهايي كه الان ميدند محاسبه ميكنند؟

extremepower
17 April 2007, 07:15 PM
من سیم کارت دولتیم رو با یک ایران سل عوض کردم و الان هم خیلی ازش راضیم.
ولی در مورد مخابرات این رو بگم که چون نمیتونه با ایران سل رقابت کنه داره جلوش سنگ میندازه.
به گزارش عصر ارتباط اگر چه اطف الله صبوحی پیش از این اعلام کرده بود که به ازای ارسال و دریافت هر کیلو بایت داده از طریق gprs ایرانسل برای اتصال به اینترنت اپراتور دوم تلفن همراه میتواند 15 ریال دریافت کند ولی علیرضا قمبری دزفولی اعلام کرد هنوز هیچ تعرفه ای از سوی رگلاتوری به اپراتور تلفن همراه ابلاغ نشده است.
پیش از این تعرفه ی استفاده از خدمات gprs برای هر کیلو بایت ارسال و و دریافت 3 تا 6 تومان اعلام شده بود.
اختلاف میان اپراتور دوم تلفن همراه و سازمان تنظیم مقررات طی ماهای اخیر در حالی ادامه یافته است که محمود خسروی رئیس سازمان تنظیم مقررات خبر از ابلاغ اوتتیماتوم 48 ساعته برای تصحیح شیوه ی محاسبه ی صورت حساب مشترکان خود از دقیقه به ثانیه را داد.
این در خالی است که دزفولی ضمن رد این ادعا به ایسنا گفت :اسفند ماه اعلام کردیم تغییرا نرم افزاری در سیستم بیلینگ ایرانسل اعلام شده و اماده ی تغییر شیوه ی صورت حساب هستیم و طرخ تعرفه را نیز نیمه ی اول اسفند به سازمان تنظیم مقررات ارسال کردیم ولی هنوز رگلاتور نظر خود را در این خصوص به ما اعلام نکرده است.او ادامه داد که به محض تایید این تعرفه ها سیستم صورت حساب گیری از دقیقه به ثانیه تبدیل خواهد شد.
دزفولی با اشاره به این موضوع که اپراتور اول طی سالها صورت حساب مشترکان خود را همچون ارانسل بر اساس دوره دقیقه ای محاسبه میکرده گفت :این که حالا چه شده که که مسئولان سازمان تنظیم مقررات این مشکل را برای مشترکان ایرانسل بزرگ کرده و در برخی رسانه ها اعلام و روی ان مانور میدهند جای سوال دارد.
دزفولی گفت:تا به حال به دلیل رفتار بد سازمان تنظیم مقررات با ایرانسل و همچنین عدم انجام تعهداتش نظیر تاخیر در تامین زیرساخت و اختلال در فرکانس اختصاص یافته به ایرانسل که همچنان هم ادامه دارد , اینتر کانکشن و 2 صفر بین الملل را رسانه ای نکردیم اما در صورت ادامه ی این روند و م.ج سازی ها همه ی مشکلات و بد قولی ها را به رسانه ها اعلام میکنیم.
او با اشاره به ابلاغیه سلزمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی در خصوص محاسبه ی هزینه ی تماس مشترکان شبکه تلفن ثابت کشور با ایرانسل به ازای هر دقیقه 447 ریال گفت:این مصوبه هرگز اجرا نشده و در حال حاضر مخابرات به ازای هر دقیقه مکالمه ی مشترکانش با مشترکان ایرانسل 670 ریال در صورت حساب در نظر میگیرد که اشکارا با ابلاغیه ی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطاط رادیویی تناقص دارد و عیر قانونی است.اما رگلاتو دم نمیزند و در این زمینه ساکت است.چرا رگلاتوری با گران فروشی مخابرات در تماس با مشترکان ایرانسل برخورد نمیکند؟
چرا متولی رگلاتوری فضای فرکانسی کشور با سایت های BTS مختل کننده فضای فرکانسی ایرانسل برخورد نمیکند؟
علت این برخورد های یک بام و دو هوای رگلاتور با ایرانسل چیست؟

من فکر میکنم همه ی ما علت این برخورد ها رو میدونیم . مخابرات و سازمان تنظیم مقررات و رگلاتور و ... همه ی این ها دستشون توی یک کاسست که بازار ایران سل رو خراب کنند.
ولی با وجود تمام این حرفا ایرانسل از تعهداتش جلوتر هست. دقت کنید که سال اول برای ایران سل تیر ماه تموم میشه و طبق گفته ی ایرانسل باید تا اون موقع 72 شهر رو تحت پوشش بزاره در حالی که الان خیلی بیشتر از 72 شهر تحت پوشش هستند .و تا الن حدود 1.5 میلیون سیمکارت فروخته .

Mi3tershey2n
21 April 2007, 10:32 PM
این چه اپراتوریه ؟ میگه 49 تومان باد میبینی 81 تومان خوب بکنتش 100 تومان راحت شه و به مردم بگه بگه و اعلام کنه اگه اعلام میکرد مردم صداشون در نمیومد و میرفتن میفروختن

amir
22 April 2007, 12:56 AM
دوست عزیز از کجا به این نتیجه رسیدی؟که هزینه رو افزایش داده اگه اخبار رو دنبال کرده باشی اومدن گرونش کنن ولی سازمان تنظیم ارتباطات رادیویی اون رو رد کرد و تعرفه همچنان 499 ریال بابت 1 دقیقه مکالمه است.

در ضمن ثانیه ای شدن ایرانسل هم یواش یواش داره اتفاق می یوفته طبق جلسه هایی که با ایرانسل گذاشته شده قرار بر این بود که سازمان تنظیم ارتباطات رادیویی امروز 1 اردیبهشت ابلاغیه ای رو منتشر کنه که هنوز در مورد این خبر اطلاعات بیشتری امروز در اینترنت موجود نیست

smail
22 April 2007, 01:18 AM
آخرين خبر ها از تعرفه 56 توماني براي طرح دوره اي و 76 تومان براي پيش پرداخت البته اين فعلا رسمي نيست ولي در جلسه رگولاتوري سر اين تعرفه توافق شده .
به اين ميگويند رقابت سالم اپراتور اول تا يك ماه ديگه تعرفش 30 درصد كم ميشه و ايرانسل 15 در صد اضافه ميشه :icon_razz
ديگم هيچ فرقي نميكنه كجا زنگ بزني :icon_bigg

jack_panosyan
22 April 2007, 08:45 PM
و اما دوستان خبر امروز
جهت اونایی گه طرفداری این ایرانسل رو میکنن
این sms روز 15 آوریل یعنی 7 روز پیش برام اومده بود(از ایرانسل):شما از روز 25 فروردین در صورت استفاده از سرویس gprs موظف به پرداخت تعرفه تشویقی(این کلمه تشویقی منو کشته) 30 ریال/کیلوبایت میباشید ولی استفاده از سرویس mms رایگان است.خوب این تا اینجاش
حالا من امروز بالاخره تونستم یه mms بفرستم اونم فقط برای ایرانسل نتیجش میدونین چی شدبرای 26 کیلوبایت هزینه 76 تومان کم شد یعنی کیلوباتی 3.166 تومان .خوب حالا حرف من اینه اگه مجانیه پس این کم کردن چیه اگه جدیدن آقایون تصمیم گرفتن پولیش کنن پس چرا اینو sms نکردن
نتیجه اینکه اینم مثل بقیه کلاهبرداره شک نکنین

mohammad51
22 April 2007, 09:14 PM
و اما دوستان خبر امروز
جهت اونایی گه طرفداری این ایرانسل رو میکنن
این sms روز 15 آوریل یعنی 7 روز پیش برام اومده بود(از ایرانسل):شما از روز 25 فروردین در صورت استفاده از سرویس gprs موظف به پرداخت تعرفه تشویقی(این کلمه تشویقی منو کشته) 30 ریال/کیلوبایت میباشید ولی استفاده از سرویس mms رایگان است.خوب این تا اینجاش
حالا من امروز بالاخره تونستم یه mms بفرستم اونم فقط برای ایرانسل نتیجش میدونین چی شدبرای 26 کیلوبایت هزینه 76 تومان کم شد یعنی کیلوباتی 3.166 تومان .خوب حالا حرف من اینه اگه مجانیه پس این کم کردن چیه اگه جدیدن آقایون تصمیم گرفتن پولیش کنن پس چرا اینو sms نکردن
نتیجه اینکه اینم مثل بقیه کلاهبرداره شک نکنین

دوست عزيز

شما بايد يك زنگي بزنيد به شركت ايرانسل و اين موضوع رو با اونها در ميون بگذاريد بعد ببينيد چي ميگن:icon_razz :icon_cool

آرمان
22 April 2007, 10:36 PM
تجربیات استفاده من از ایرانسل ( حتما بخونید)
بخش دوم

آقا از دیروز یکم اردیبهشت بطور بسیار زیادی بابت استفاده از GPRS از اعتبار کم میکنه بابت هر اتصال حتی بدون اینکه دیتایی رد و بدل بشه 80 تومان کم میشه من که فقط 250 کیلو بایت در آخرین اتصال استفاده کرده بودم 1900 تومان از اعتبارم کم کرد!
بنده کلا از امروز استفاده از اینترنت و ور رفتن با ایرانسل رو بی خیال شدم و سیم کارت رو درآوردم فقط باید یادم باشه هر سه ماه یک تماسی باهاش بگیرم که خطم قطع نشه...
یک مطلب جالب دیگر امروز یک اس ام اس واسم اومد و نوشته بود : مشترک گرامی نام شما از سرویس کنترل اینترنتی حساب خذف گردید!!! با خدمات مشترکین هم تماس گرفتم البته خطاشون بشدت دچار اشکال است و تا وصل میشه قطع میکنه من حدود 25 دفعه تماس گرفتم تا موفق شدم اگر با خود سیم کارت ایرانسل 25 دفعه زنگ زده بودم الان از اعتبارم 1550 تومان کم شده بود! اما با تلفن ثابت تماس گرفتم ... اونها اظهار بی اطلاعی کامل کردند! من هم گفتم فدای سرم که خذف
شد!

خوب دیگه چی بگم خدمتتون ؟ آهان یادتون باشه فریب این دروغ تبلیغاتی 1000 دقیقه در ماه رو نخورید ! اگر هم الان متوجه منظور من نمی شوید بعدا خواهید فهمید!

این هم یک مطلب کلی هزینه استفاده از خدمات بسیار بالاست و اصلا نه تنها نمی صرفه بلکه دو سه برابر بیشتر از تالیا و

ارتباطات سیار براتون خرج تراشی میکنه حداقل باید ماهی هزار تومن واسه تماس با این شماره ای 130و 140 کنار بذارید آخه من نمی دونم این چه مسخره بازی هست که دوتا شماره تلفن ثابت برای خدمات مشترکین اختصاص نمی دهند؟ این سرویس های اینترنتیشم بدرد خودشون میخوره من تا حالا در مجموع بیشتر از 3 روز در این یکماه نتونستم استفاده کنم و ارسال ام ام اس و اینترنت هم با مشقت و اعمال شاقه فقط چند لحظه در بعضی روزها امکان پذیر است.

راستی اگر یادتون باشه در پستی در همین تاپیک گفته بودم که ایرانسل از من بین ساعت 12 تا 6 صبح اعتبار کم کرد(هدیه مثلا نوروزی) من هم با صرف هزینه ای زیاد (بابت تماس با شماره های 130 و 140) بعد از دهها بار تماس موفق به گرفتن جواب شدم آن هم چه جوابی : مشترک گرامی هیچ گونه تماسی شما برقرار نکرده اید با شماره ایرانسل دیگری بین این ساعت و هیچ گونه مبلغی از اعتبار شما کسر نشده و همه چیز درست است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من هم بی خیال ماجرا شدم و خدا را شکر کردم که نرفته بودم سیم کارت دائمی بخرم و اون 29000 تومن هم فکر می کنم از جیبم افتاد تو جوی آب...

من ایرانسل رو خیلی از همه نظر تست کردم اگر سوالی داشتید بپرسید جوابتون رو بدم.

یک مطلب هم واسه اونهایی می گم که دارن لحظه شماری میکنند که شبکه ایرانسل توی شهرشون راه بیفته دوستان حتما این مثل رو شنیدید که میگن طرف بوی کباب شنیده اما نمی دونه که دارن خر داغ میکنند! ( این مثل بود دیگه لطفا سانسورش نکنید)

بخدا همون سیم کارت ارتباطات سیار از اوپراتور دوم سوم چهارم پنجم ... بهتره. اگر همین مخابرات نبود که جلوی ایرانسل رو بگیره ایرانسل قیمت مکالماتش رو به دقیقه ای 200 تومان هم میرسوند...

حالا خود دانید که چه تصمیمی به صلاح شماست.

amir
22 April 2007, 10:47 PM
آخرين خبر ها از تعرفه 56 توماني براي طرح دوره اي و 76 تومان براي پيش پرداخت البته اين فعلا رسمي نيست ولي در جلسه رگولاتوري سر اين تعرفه توافق شده .
به اين ميگويند رقابت سالم اپراتور اول تا يك ماه ديگه تعرفش 30 درصد كم ميشه و ايرانسل 15 در صد اضافه ميشه :icon_razz
ديگم هيچ فرقي نميكنه كجا زنگ بزني :icon_bigg
دوست عزیز میشه لطف کنین منبعتون رو هم ذکر کنین
تا جایی که من یادم قبلا همچین چیزی رو اعلام کرده بودند که رگولاتوری رد کرد حالا مگه می شه بیاد دوباره تائیدش کنه؟:icon_ques در ضمن طبق قرارداد اولیه ایرانسل ؛ایرانسل حق داره که تا 20 درصد بیشتر از اوپراتور اول قیمت رو بالاتر کنه و الان دقیقه ای 447.5 داره حساب می کنه اگه 20 درصدش رو هم حساب کنید میشه 537 ریال یعنی به 56 تومان نمی رسه. بعدم تا اونجایی که من یادم می یاد اوپراتور اول قرار 15 درصد تعرفه رو کم کنه که هنوز در حد حرف و پیشنهاد رگولاتوری بوده بهشون در ضمن این پیشنهاد رو برای کاهش قیمت به تالیا هم دادن و فعلا حرفش هست و عملی شدنش یه جورایی محال خیلی کم بشه 2-3 درصد کم میشه و در ضمن اگر هم این اتفاق بیفته ایرانسل هم باید طبق قرار داد تعرفه اش رو کم کنه شما به این حرف ها گوش نکن اگه هم به ایرانسل فشار بیاد می یاد طعرفه بین شهری هم تعریف می کنه که حقش ضایع نشه

لطف کنین مطالبتون رو با منبع ذکر کنین و اگه نظر خودتون رو اعلام می کنین یا چیزی رو حدس می زنین جوری ننویسید که بقیه فکر کنن این حرف ها رو از جایی نقل می کنین

jack_panosyan
23 April 2007, 08:24 AM
دوست عزيز

شما بايد يك زنگي بزنيد به شركت ايرانسل و اين موضوع رو با اونها در ميون بگذاريد بعد ببينيد چي ميگن:icon_razz :icon_cool

دوست عزیز به نظر من باید تو انجمنها و به دوستان دیگه خودمون اطلاع رسانی کنیم که اینطور شده وگرنه خود ایرانسل میدونه که داره کلاهبرداری میکنه دیگه میخواد چی بگه حتما میگه ما sms زدیم که mms پولی شده شما دریافت نکردین اونم باز مشکل از خودتونه inbox تون پر هستش از این حرفای صد من یه قاز فکر میکنن ملت خ... هستن هیچی حالیشون نیست نمیدونن اکثر بچه های همین سایت مخشون از صد تای اونا بهتر کار میکنه:icon_bigg

mohammad51
23 April 2007, 01:58 PM
دوست عزیز به نظر من باید تو انجمنها و به دوستان دیگه خودمون اطلاع رسانی کنیم که اینطور شده وگرنه خود ایرانسل میدونه که داره کلاهبرداری میکنه دیگه میخواد چی بگه حتما میگه ما sms زدیم که mms پولی شده شما دریافت نکردین اونم باز مشکل از خودتونه inbox تون پر هستش از این حرفای صد من یه قاز فکر میکنن ملت خ... هستن هیچی حالیشون نیست نمیدونن اکثر بچه های همین سایت مخشون از صد تای اونا بهتر کار میکنه:icon_bigg

دوست عزیز

این مسئله ای که شما میگید برای یکی از دوستان تو همین تاپیک هم پیش اومده و با صحبتی که کرده بود مشکلشون حل شد پس شما هم این کارو انجام بده ببین چی میشه همیشه نباید نیمه خالی لیوان رو ببینیم:icon_cool

extremepower
27 April 2007, 02:04 AM
این رو بگم که ایرانسل بخاطر تعرفه های سنگینی که مخابرات ازش میگیره این کارا رو میکنه .
مخابرات اگه راست میگه رقابت سالم میخواد انجام بده زیر ساخت مجانی به ایرانسل بده و یا مالیات رو کم کنه که ایرانسل بتونه از نظر قیمت با اون برابری کنه.
این دولت نمیزاره کارش رو انجام بده و باور کنید که سعی داره اون رو زمین بزنه و گرنه اگه بزاره MTN کار خودش رو انجام بده قطعا مخابرات ضرر میکنه و با مشکل مواجه میشه .
همه ی این مشکلات از دولت بلند میشه نه ایرانسل.به مظر من شما هم دارید دیگه زور میگید .ایرانسل تازه چند ماه هست که راه افتاده و قطعا تا سرویساش رو بهبود بده زمان لازم هست.
در ضمن این مشکل اینتر نت و MMS که شما انقد ازش گله دارید بازم به دولت و مخابرات برمیگرده.
چون که تمام خطوط data الان دست دولت هست و ایرانسل از اونا کرایه میکنه.
ما الان توی اینترنت E1 و adsl و هر چی که الان توی ایران هست مشکل داریم حالا چه برسه به GPRS و شبکه data در موبایل که دیگه اون اصلا افتضاحه.
بازم ما باید از ایرانسل ممنون باشیم که این سرویس ها رو توی ایران اورد.
به هر حال من ایرانسل دارم و از انتن دهی اون راضیم ولی خوب gprs و mms باید درست یشه.
بازم میگم همه این اتیشا از خود مخابرات بلند میشه.

mohammad51
27 April 2007, 03:53 AM
دوستان

من با 70%نظريه اين دوستمون موافقم ولي اين رو هم بايد اضافه كنيم كه شركتي كه ميخواسته بياد قرارداد به اين بزرگي ببنده حتما تمام اين مشكلات رو هم در نظر گرفته و بايد ميدونسته كه داره با چه ابزاري وارد اين بازار ميشه پس نميشه دربست همه تقصير هارو هم به گردن دولت انداخت چون ايرانسل هم مطمئنا از اين همه سودي كه ميبره راضي هست وگرنه ميتونه قرار دادش رو فسخ كنه :icon_cool

F.®.A
27 April 2007, 04:11 PM
با سلام خدمت دوستان دو تا سوال داشتم:
1-کسی از دوستان تعرفه تماسهای اعتباری ایرانسل رو میدونه؟آیا درصورت دریافت تماس هم هزینه ای از اعتبار کم میشه؟
2-با توجه به اینکه کارت شارژ 10 هزار تومنی 560 تومن مالیات و عوارض میخوره در مقایسه با سیم کارت دائمی بصرفه تره یا نه؟
ممنون

mohammad51
27 April 2007, 05:42 PM
با سلام خدمت دوستان دو تا سوال داشتم:
1-کسی از دوستان تعرفه تماسهای اعتباری ایرانسل رو میدونه؟آیا درصورت دریافت تماس هم هزینه ای از اعتبار کم میشه؟
2-با توجه به اینکه کارت شارژ 10 هزار تومنی 560 تومن مالیات و عوارض میخوره در مقایسه با سیم کارت دائمی بصرفه تره یا نه؟
ممنون

فرشيد جان

تعرفه ايرانسل 67 تومن هست در صورتي كه باشما تماس گرفته شه هزينه با كسي كه به شما زنگ زده و شما هزينه اي رو پرداخت نخواهيد كرد
در مورد سئوال دوم مطمئنا صرفه با سيم كارت دولتي هست تا ايرانسل:icon_cool

TempesT
28 April 2007, 01:44 AM
سلام من عضو جدیدم خودشم آلوده به ویروس ایرانسلم:D خیلم ازش راضیم با ام ام اس شم که حال میده:D
حالا یه سوال؟ ایرانسل کی ثانیه ای میکنه پسسسسسسسسسسسس ؟؟؟؟:icon_razz

mohammad51
28 April 2007, 02:16 AM
سلام من عضو جدیدم خودشم آلوده به ویروس ایرانسلم:D خیلم ازش راضیم با ام ام اس شم که حال میده:D
حالا یه سوال؟ ایرانسل کی ثانیه ای میکنه پسسسسسسسسسسسس ؟؟؟؟:icon_razz

دوست عزيز

والا فكر نميكنم به درستي كسي بدونه چون خيلي وقته قول داده ولي عمل نكرده. اما مثل اينكه قرار از 15 ارديبهشت اين كار رو انجام بده حالا ببينيم انجام ميده يا نه:icon_arro :icon_cool

amir
28 April 2007, 08:56 PM
دوست عزيز

والا فكر نميكنم به درستي كسي بدونه چون خيلي وقته قول داده ولي عمل نكرده. اما مثل اينكه قرار از 15 ارديبهشت اين كار رو انجام بده حالا ببينيم انجام ميده يا نه:icon_arro :icon_cool

دوست عزیز این 15 اردیبهشت که می گید کجا اعلام شده؟ آیا پول هایی که در دوره های قبل اضافه گرفته رو پس می ده یا نه؟

لطف می کنی منبع این خبر رو اعلام کنی

amir
28 April 2007, 09:06 PM
در خبری که منتشر شده در مورد تاریخ ثانیه ای شدن چیزی عنوان نشده

ایرانسل از قرارداد کاری عقب است
عضو كميته مخابرات كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي گفت: ايرانسل از قرارداد كاري عقب است.
"احمد بزرگيان" روز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار آي‌تي ايرنا افزود: اين اپراتور تاكنون حدود ‪ ۵۰۰‬هزار سيم‌كارت دايمي واگذار كرده و قرار بود تا پايان سال ‪ ،۸۵‬بيش از ‪ ۲۷۰‬شهر و شهرستان را تحت پوشش قرار دهد كه اين موضوع به بعد از فروردين ماه ‪ ۸۶‬موكول شد.
وي اظهار داشت: اين اپراتور همچنين در خصوص پوشش جاده‌اي نيز تنها به ‪ ۵۰‬درصد تعهد خود عمل كرده است.
اما عضو كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت در مجموع روند كار اين اپراتور به عنوان تجربه بخش خصوصي در زمينه اپراتور تلفن همراه خوب است.
بزرگيان بيان داشت: اميدواريم با كمك و جذب سرمايه‌ها، اين اپراتور بتواند به موقع به تعهدات خود عمل كند.
اين عضو كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي در خصوص نحوه محاسبه مكالمه اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل) گفت: ايرانسل قرار شد مكالمات خود را بر حسب ثانيه محاسبه كند نه دقيقه و بايد سريعتر محاسبه مكالمات را اصلاح كند.
وي بيان داشت: كميته مخابرات نيز منتظر نحوه عملكرد اين اپراتور (ايرانسل) در اين خصوص است.
بزرگيان با بيان اينكه محاسبه مكالمات اپراتور اول با ايرانسل نيز بين شهري محاسبه شده، تاكيد كرد: محاسبات نبايد اينگونه باشد، اپراتور اول موظف است محاسبات بين شهري را تنها بين شهري حساب كند و حق محاسبه مكالمات داخل شهري اپراتور اول با ايرانسل به صورت بين شهري را ندارد.

MMSهاي غير اخلاقي فيلتر مي شوند
با تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي، MMS هاي غير اخلاقي تلفن همراه فيلتر خواهد شد.
به گزارش فارس طبق مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي كه به تاييد اعضاي آن از جمله وزير ارتباطات ، وزير ارشاد و رئيس سازمان صدا و سيما رسيده است مسوولان اجرايي اين مصوبه كه قطعا وزارت ارتباطات خواهد بود با خريد تجهيزات لازم و براي جلوگيري از سوء استفاده احتمالي و اعمال غير اخلاقي از سرويس MMS و نيز جلوگيري از بروز مسايل اجتماعي اين طرح را اجرا خواهند كرد.اين جلسه پس از تعطيلات نوروز برگزار شده است.
اكنون MMS ايرانسل فعال شده و قرار است كه MMS سيم كارتهاي دولتي نيز شهريور ماه فعال شود.
گزارش فارس حاكي است: هنگاميكه Short Message Service) SMS) مي فرستيد تنها توانايي ارسال يك متن ساده را داريد ولي Multimedia Messaging Service) MMS) شما را قادر مي سازد تا نه تنها متن، بلكه عكس و موسيقي را نيز به ساير مشتركين ارسال كرده يا به نشاني اينترنتي آنها ايميل كنيد.

mohammad51
29 April 2007, 07:02 PM
دوست عزیز این 15 اردیبهشت که می گید کجا اعلام شده؟ آیا پول هایی که در دوره های قبل اضافه گرفته رو پس می ده یا نه؟

لطف می کنی منبع این خبر رو اعلام کنی

دوستان عزیز

این مسئله رو از تلویزیون اعلام کردوالا تو ایران که هر وقت پولی گرفته شده ÷س دادنش با خدا بوده اما باز اگر از طرف دولت تحت فشار قرار بگیره احتمالش هست که پولهایی که اضافه گرفته رو عودت بده:icon_cool

آرمان
1 May 2007, 10:27 PM
قابل توجه طرفداران ایرانسل:

هر MMS مبلغ 160 تومان محاسبه و در طرح ثانیه ای مبلغ مکالمه 625 ریال برای دائمی و 852 ریال در دقیقه برای اعتباری.

مدیرعامل ایرانسل به خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) گفت: از این پس مشترکین ایرانسل مختار خواهند بود تا یکی از طرح های تعرفه ایرانسل را انتخاب کنند، بر این اساس مشترکینی که "طرح تعرفه دقیقه ای ایرانسل" را انتخاب میکنند مطابق تعرفه های فعلی برایشان صورتحساب صادر خواهد شد یعنی در سیم کارت های دائمی ۴۹۹ ریال و برای سیم کارت های اعتباری ۶۲۰ ریال برای دوره های یک دقیقه، و مشترکینی که "طرح تعرفه ثانیه ای ایرانسل" را انتخاب میکنند برای مجموعا هر 60 ثانیه مکالمه در سیم کارت های دائمی 625 ریال و در سیم کارت های اعتباری 852 ریال پرداخت خواهند کرد.

خوش باشید.

mohammad51
1 May 2007, 11:08 PM
با سلام به همه دوستان

طبق اخرين خبري كه امشب 11/2/1386 اعلام شد مكالمه سيم كارتهاي ايرانسل ثابت 62 و براي اعتباري 94 تومان محاسبه خواهد شد حال بايد ديد كه باز چه خوابي براي اينده ديده خواهد شد:icon_cool

F.®.A
2 May 2007, 02:17 AM
سلام
دوستان کسی میدونه تماس از تلفن ثابت به ایرانسل یا اپراتور اول به ایرانسل تعرفه اش چطوری؟ گرونتر در میاد ؟

آرمان
2 May 2007, 02:55 AM
اگر شما با تلفن ثابت یا موبایل 912 خودتان به ایرانسل زنگ بزنید انگار یک تماس بین شهری برقرا کرده اید و دقیقه ای 76 تومان حساب میشود.

ali_tech
2 May 2007, 02:21 PM
مكالمه سيم كارتهاي ايرانسل ثابت 62 و براي اعتباري 94 تومان محاسبه خواهد شد حال بايد ديد كه باز چه خوابي براي اينده ديده خواهد شد:icon_cool

معلوم نيست اين ديگه چجور دفاع از حقوق مصرف كننده هست!

در حالت قبلي (دقيقه اي) حداكثر پول اضافي اي كه شما مي پردازيد پول يك دقيقه مكالمه بود يعني 49.9تومان يا 62 تومان. ولي در اين حالت (ثانيه اي)بايد هر چقدر استفاده ميكنيد پول بيشتري بديد، مثلا:

فرض كنيد شما يك خط دائمي ايرانسل داريد و يك تماس به مدت 10 دقيقه و 20 ثانيه برقرار مي كنيد، اگر ايرانسل بصورت دقيقه اي و با تعرفه قبلي حساب كنه ميشه 11 دقيقه تماس و هزينه 549 تومان. حالا اگر ثانيه اي و با تعرفه جديد حساب كنه ميشه 20.6+620 تومان يعني:640.6 تومان!!

extremepower
4 May 2007, 02:08 AM
البته فکر میکنم منظور دوستمون از 94 همون 85 تومن باشه .چون اگه 14.2 رو در60 ضرب کنید حدود 852 ریال میشه .
خوب ولی اگه کسی اینجا ناراضی هست میتونه روی همون دقیقه ای بمونه .چون به نظر من به صرفه تر هست .
چون فرقش با ثانیه ای (ارتباطاط سیار )اگه بخوای حساب کنی حداکثر 62 تومن هست .خوب طبیعیه که هرچی مدت مکالمه بیشتر باشه این اختلاف هم کمتر هست .
اگه کسی فقط مکالمه ی کوتاه مدت داره (زیر 1 دقیقه ) به نفعش هست که ثانیه ای کنه ولی خوب به نظرم مکالمه ی زیر یک دقیقه خیلی کم هست .و اگه هم باشه مثلا شما میخواهید ببینید که دوستتون کجاست .خوب قطعا تماس اینچنینی زیر یک دقیقه طول میکشه .پس اگه بخواهیم ببرسی کنیم میبینیم که طرح دقیقه ای چندان نسبت به ارتباطاط سیار به ضرر مصرف کننده نیست .خوب اگه دائمی ایرانسل باشه که قطعا نسبت به ارتباط سیار به نفعمون هست. چون بازم میگم مثلا اگه شما 1 دقیقه و 1 ثانیه حرف بزنید 100 تومان پرداخت میکنید . ویا اگه 2 دقیقه و 1 ثانیه حرف بزنید 150 تومان پرداخت میکنید .پس میبینیم که حداکثر اختلاف 50 تومن هست .که اگه مکالمه طولانی باشه اصلا به چشم نمیاد.
به نظرم طرح دقیقه ای خیلی بهتر هست (حتی از نظر تعرفه نسبت به ارتباط سیار)
هرچند که شما هروقت که بخواهید میتونید بین دقیقه ای و ثانیه ای سوییچ کنید .و این یک ابتکاری هست که ایرانسل انجام داده . من که خیلی خوشم اومد از این کار.

kingdariush
4 May 2007, 10:06 AM
ایرانسل با این تعرفه ثانیه ای به نوعی با شرکت ارتباطات رادیویی لج بازی کرد! خوب تعرف 60 تومنی تعرفه خیلی زیاد و غیر منطقی ای هست.

t.A.T.u
5 May 2007, 12:36 AM
البته فکر میکنم منظور دوستمون از 94 همون 85 تومن باشه .چون اگه 14.2 رو در60 ضرب کنید حدود 852 ریال میشه .
خوب ولی اگه کسی اینجا ناراضی هست میتونه روی همون دقیقه ای بمونه .چون به نظر من به صرفه تر هست .
چون فرقش با ثانیه ای (ارتباطاط سیار )اگه بخوای حساب کنی حداکثر 62 تومن هست .خوب طبیعیه که هرچی مدت مکالمه بیشتر باشه این اختلاف هم کمتر هست .
اگه کسی فقط مکالمه ی کوتاه مدت داره (زیر 1 دقیقه ) به نفعش هست که ثانیه ای کنه ولی خوب به نظرم مکالمه ی زیر یک دقیقه خیلی کم هست .و اگه هم باشه مثلا شما میخواهید ببینید که دوستتون کجاست .خوب قطعا تماس اینچنینی زیر یک دقیقه طول میکشه .پس اگه بخواهیم ببرسی کنیم میبینیم که طرح دقیقه ای چندان نسبت به ارتباطاط سیار به ضرر مصرف کننده نیست .خوب اگه دائمی ایرانسل باشه که قطعا نسبت به ارتباط سیار به نفعمون هست. چون بازم میگم مثلا اگه شما 1 دقیقه و 1 ثانیه حرف بزنید 100 تومان پرداخت میکنید . ویا اگه 2 دقیقه و 1 ثانیه حرف بزنید 150 تومان پرداخت میکنید .پس میبینیم که حداکثر اختلاف 50 تومن هست .که اگه مکالمه طولانی باشه اصلا به چشم نمیاد.
به نظرم طرح دقیقه ای خیلی بهتر هست (حتی از نظر تعرفه نسبت به ارتباط سیار)
هرچند که شما هروقت که بخواهید میتونید بین دقیقه ای و ثانیه ای سوییچ کنید .و این یک ابتکاری هست که ایرانسل انجام داده . من که خیلی خوشم اومد از این کار.

ایرانسل میخواست تعرفرو ثانیه ای نکنه که با این ترفند ... اینکارو کرد چون دیگه با این تعرفه ای که برای ثانیه ای گذاشته هیچ فرقی بین ثانیه ای و دقیقه ای نمیمونه :icon_mad: و تازه این وسط یه کاری کرد که به نعف خودشم شد !! در واقع کار ایرانسل اینه که با ترفندایه مختلف برای خودش مشتری جور میکنه به طور مثال 1000 دقیقه مکالمه رایگان بعد میاد زیرش تو توضیحات مینویسه :

• لازم به ذکر است، هزار دقیقه رایگان صرفاً مکالمات بین خطوط ایرانسل را شامل می شود

من هم سیم کارت IR-TCi دارم هم ایرانسل و بدون هیچ تردیدی میگم که بزرگترین اشتباه من خرید این سیم کارت بود که خوبه پول زیادی بابتش ندادم فقط 29 تومن بودش الانم انداختمش تو کشو میزم :icon_redf

extremepower
5 May 2007, 01:02 AM
من که از ایرانسل راضیم.

sepehr_sn
5 May 2007, 12:14 PM
با سلام به همه دوستان

طبق اخرين خبري كه امشب 11/2/1386 اعلام شد مكالمه سيم كارتهاي ايرانسل ثابت 62 و براي اعتباري 94 تومان محاسبه خواهد شد حال بايد ديد كه باز چه خوابي براي اينده ديده خواهد شد:icon_cool

دم ایرانسل گرم یواش یواش داره خودش را نشون میده اول میگه دقیقه ای 49.9 حالا ببین چی میگه ...

F.®.A
5 May 2007, 02:28 PM
مشتركين به‌دنبال استرداد سيم كارت ايرانسل

:icon_arroاینم مثالی بارز از جوجه رو آخر پاییز میشمرن

پس از اعلام افزايش تعرفه و دو نرخي شدن مكالمات سيم كارت‌‏هاي ايرانسل، قيمت سيم كارت‌‏هاي اين شركت در بازار با كاهش قابل توجهي روبرو شد.

به گزارش خبرنگار ايلنا، براساس اظهارات فروشندگان بازار سيم كارت‌‏هاي دائمي صفر ايرانسل كه تاكنون 150 هزار تومان خريداري مي‌‏شد در بازار امروز تهران با كاهش چشم‌‏گيري كمتر از 120 هزار تومان خريداري مي‌‏شود و فعالان بازار خبر از هجوم مشتركين اين شبكه براي استرداد اين سيم كارت‌ها مي‌‏دهند.
گفتني است، طبق آمارهاي غير رسمي 30 درصد از مشتركين ايرانسل كه اكثر آنها از سيم كارت‌‏هاي اعتباري استفاده مي‌‏كردند براي پس دادن سيم كارت‌‏ها اقدام كردند؛ اما در حال حاضر حتي سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل توسط اين اپراتور و نمايندگي‌‏هاي پس از فروش پس گرفته نمي‌‏شود و اين مسئله موجب نارضايتي مشتركين را به همراه داشته است.
اين در حالي است كه در بازار امروز تهران سيم كارت‌‏هاي اعتباري تاليا با افزايش قيمت بالغ بر 15 هزار تومان روبرو شده است و هم اكنون سيم كارت‌‏هاي صفر اين شبكه تا سقف 75 هزار تومان خريد و فروش مي‌‏شود.
براساس اين گزارش، از اين پس تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل بر مبناي ثانيه 625 ريال و تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي اعتباري آن 853 ريال بر مبناي ثانيه محاسبه مي‌‏شود.

اين در حالي است كه پيش از اين تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي ايرانسل براي مشتركين بر مبناي دقيقه 499 ريال محاسبه مي‌‏شود.

منبع:http://www.baztab.com/news/66212.php

سود انباشته
5 May 2007, 04:30 PM
انتخاب كنيد تعرفه ثانيه‌اي يا دقيقه‌اي

بازار ديجيتال- بالاخره شركت ايرانسل طرح محاسبه تعرفه مكالماتش را به ثانيه به مرحله اجرا درآورد. طبق خبري كه هفته گذشته از طرف اين شركت اعلام شد، قرار است اين طرح از 15 ارديبهشت اجرا شود.

البته اين طرح كه به صورت رايگان و خودكار براي تمام مشتركان اجرا مي‌شود، مي‌تواند اختياري هم باشد. در حقيقت تعرفه ثانيه‌اي براي مشتركاني كه كمتر با تلفن همراهشان صحبت كرده و مدت مكالماتشان كوتاه است مناسب بوده و تعرفه دقيقه‌اي هم براي مكالمات حدود 5/2دقيقه و يا بالاتر بهتر است. به اين ترتيب براي آگاهي بهتر از نرخ اين تعرفه‌ها، اطلاعات بيشتر را مي‌توانيد در جدول‌هاي زير به دست بياوريد:

http://www.donya-e-eqtesad.com/News/1229/27-01.jpg

با اين همه در حالي كه ايرانسل براي رضايت كاربران خود و البته افزايش سهم خود از بازار سيم‌كارت تلاش مي‌كند، هنوز اخبار از نارضايتي بعضي كاربران ايرانسل مي‌گويند. آخرين خبر در اين مورد مربوط به نارضايتي كاربران اهوازي ايرانسل به خاطر فعال نشدن شبكه راديويي اين شركت در اهواز است. اين در حالي است كه ايرانسل در اهواز 2هزار كاربر داشته و سه هزار متقاضي هم منتظر دريافت اين سيم‌كارت‌ها هستند. البته مدير فروش سيم‌كارت‌هاي اين شركت در اهواز اعلام كرده است: «تمام آنتن‌هاي شبكه راديويي ايرانسل نصب شده و آماده راه‌اندازي است. هياتي هم از طرف شركت براي فعال‌سازي اين شبكه عازم اهواز است.»

canor
5 May 2007, 06:49 PM
بر اساس اطلاعاتی که از یکی از دوستان در ایرانسل گرفتم ایرانسل نصب تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری 3G را آغاز کرده است و تا اواخر خردادماه پوشش تهران تکمیل بشه و سپس در تهران کار تقویت سیگنال و از بین بردن نقاط کور شبکه آغاز خواهد شد .

آرمان
5 May 2007, 10:10 PM
ما هنوز نتونستیم از GPRS استفاده کنیم چه برسه به 3G !!!!!!!!!! مثلا باید برای یک تماس ویدیویی دقیقه ای 1000 تومان بپردازم!!

amirlovely
5 May 2007, 11:16 PM
سلام من امروز كه ايرانسل ثانيه اي كره تست كردن 10 ثانيه صحبت كردم 66 تومان انداخت

extremepower
6 May 2007, 01:25 AM
بچه ها من دوستم دائمی ایرانسل رو داره .قبضش امد .میدونید دائمی چطوری حساب میشه.
شما وقتی که با دائمی حرف میزنید همه ی ثانیه ها جمع میشند و در اخر همه رو جمع میزنه و رندشون میکنه.
مثلا این دوستم توی گوشی زده بود 19 دقیقه و 46 ثانیه مکالمه داشته و قبض که در خونه اومده بود زده بود 20 دقیقه .اگه اینجوری باشه که خوداییش خیلی خوبه .با ثانیه ای زیاد فرق نمیکنه.
ولی اعتباری خیلی ضرر میکنیم .چون دیگه با هم جمع نمیزنه و همون موقع کم میکنه.

canor
6 May 2007, 02:17 AM
بنده با GPRS هیچ مشکلی ندارم . از بعد از فروردین ماه هم سرعت آن بسیار عالی شده و بالا رفته . البته بنده قصد ندارم از ایرانسل دفاع کنم ولی فراموش نکنیم ایرانسل تنها 8 ماه هست که فعال شده و خدمات میده به این شرکت نوپا کمی فرصت بدهیم تا بتونه ایرادات خودش را برطرف کنه . اپراتور های بزرگ دنیا هم از اول این شهرت و بزرگی را نداشتند و حداقل با 10 سال کار تونستند به این جایگاه برسند . البته انتقاد از این اپراتور کاملا صحیح هست و باعث میشه کارش پیشرفت کنه . من خودم به شخصه هر مشکلی می بینم به ایرانسل گزارش می دهم تا در برنامه کاری خودش قرار بده و آن را رفع کنه ولی فرصت لازمه کار هست .

آرمان
6 May 2007, 04:24 AM
بله تا حدودی حق با شماست :icon_evil

Suba_sa
6 May 2007, 09:29 AM
بچه ها من دوستم دائمی ایرانسل رو داره .قبضش امد .میدونید دائمی چطوری حساب میشه.
شما وقتی که با دائمی حرف میزنید همه ی ثانیه ها جمع میشند و در اخر همه رو جمع میزنه و رندشون میکنه.
مثلا این دوستم توی گوشی زده بود 19 دقیقه و 46 ثانیه مکالمه داشته و قبض که در خونه اومده بود زده بود 20 دقیقه .اگه اینجوری باشه که خوداییش خیلی خوبه .با ثانیه ای زیاد فرق نمیکنه.
ولی اعتباری خیلی ضرر میکنیم .چون دیگه با هم جمع نمیزنه و همون موقع کم میکنه.

نه آقا اگر شما 10 تا تماس 3 ثانيه اي داشته باشي مجموع ميشه 30 ثانيه ولي 10 دقيقه حساب ميشه! يعني 440 تومن!

extremepower
6 May 2007, 12:27 PM
برای این دوستم که به عنوان مثال 10 مکالمه ی 3 ثانیه ای رو روی هم جمع کرده و در اخر همش رو 1 دقیقه حساب کرده.توی قبضش اورده.:icon_ques

canor
6 May 2007, 02:10 PM
یک خبر امروز دریافت کردم که مخابرات ایرانسل را مجبور کرده سیستم IMEI چک را روی شبکه خودش پیاده کنه و ایرانسل احتمالا از هفته آینده نصب این سیستم بر روی شبکه را آغاز خواهد کرد پس اگر کسی سیم کارت ایرانسل داره گوشی ریجیستر نشده نخره که باعث دردسر میشه .

kingdariush
6 May 2007, 08:52 PM
برای این دوستم که به عنوان مثال 10 مکالمه ی 3 ثانیه ای رو روی هم جمع کرده و در اخر همش رو 1 دقیقه حساب کرده.توی قبضش اورده.:icon_ques

اون که میشه ثانیه ای! من چند ماهه ایرانسل دارم فکر نمیکنم اینطور باشه برای هر تماس کوتاه یکدقیقه رو میگیره وگرنه فیشهای من خیلی کمتر میومد چون اکثرا زیر یک دقیقه است.
یکی اینو مطمئن بشه لطفا! خودشون هم اینطور گفتند در هر تماس قبل از کامل شدن یک دقیقه کل پول اون یکدقیقه رو میگیرند و صحبتی از جمع زدن نیست.

amirlovely
7 May 2007, 12:37 AM
سلام ايا سيم كارت هاي 150 توماني هم ثانيه اي شده؟ چون ديروز كه كفتند ثانيه اي شده من تست كردم دقيقه اي هست انم دقيقه 62 تومان

extremepower
7 May 2007, 12:46 AM
من که دوستم قبضش اومده بود میگفت جمع زدن.
چون میگفت توی گوشی زده بود 19 دقیقه و 46 ثانیه فکر میکنم و توی قبض 20 دقیقه حساب کرده بودن.
منم میگم که اگه اینجوری باشه خیلی خوبه .شاید این تسهیلات رو به دائمی میده که همه دائمی بخرن.

extremepower
7 May 2007, 12:53 AM
در ضمن ثانیه ای و دقیقه ای باید خورتون switch کنید.
میتونید هربار که خواستید بین ثانیه ای و دقیقه ای switch کنید.
اول 140 رو بگیرید بعد 711 و بعد از اون دوباره1 میشه ثانیه
140 رو بگیر و بعد 721 و بعد 1 میشه دقیقه.

amirlovely
7 May 2007, 01:16 PM
سلام 140 براي اعتباري هست واسي دائمي چطور بايد سويئچ كرد؟

سلام آيا اپراتور اول (mci) هزينه مكالمه ان دقيقه هست يا ثانيه اي ؟

سود انباشته
7 May 2007, 03:02 PM
سلام آيا اپراتور اول (mci) هزينه مكالمه ان دقيقه هست يا ثانيه اي ؟

سلام

نحوه محاسبه در اپرتور MCI ثانیه ای میباشد و برای 60 ثانیه 447 ریال بدون احتساب عوارض و مالیات میباشد.( البته از ساعت 8 صبح تا 9 شب)

به طوری که در این ساعات در هردقیقه 10 پالس و در ساعت 9 شب تا 8 صبح 8 پالس برای هر دقیقه حساب میشود.
قیمت هر پالس 44.7 ریال میباشد.

آرمان
17 May 2007, 02:19 AM
آقا من بالاخره من پس از مدتها پیگیری متوجه شدم که چرا ایرانسل در زمان هدایای نوروزی (مکالمه رایگان 12 شب تا 6 صبح) از اعتبار من کم کرده بود @ شاید دانستنش برای شما جالب باشد.بعلت اینکه ساعت کامپیوتر ها حدود 5 ساعت عقب تر از زمان صحیح بوده است مثلا وقتی من ساعت 3نیمه شب تماس گرفته ام و قرار بوده رایگان باشد ایرانسل مکالمه من را بر حسب ساعت 10 شب محاسبه کرده است و به همین علت اشتباه شده است.
مثلا اگر شما در آن زمان 9 صبح تماس برقرا میکردید سیستم بیلینگ ایرانسل تماس شما را به ساعت 4 صبح محاسبه میکرده است و رایگان تمام می شده است!

mohammad51
17 May 2007, 02:26 AM
آقا من بالاخره من پس از مدتها پیگیری متوجه شدم که چرا ایرانسل در زمان هدایای نوروزی (مکالمه رایگان 12 شب تا 6 صبح) از اعتبار من کم کرده بود @ شاید دانستنش برای شما جالب باشد.بعلت اینکه ساعت کامپیوتر ها حدود 5 ساعت عقب تر از زمان صحیح بوده است مثلا وقتی من ساعت 3نیمه شب تماس گرفته ام و قرار بوده رایگان باشد ایرانسل مکالمه من را بر حسب ساعت 10 شب محاسبه کرده است و به همین علت اشتباه شده است.
مثلا اگر شما در آن زمان 9 صبح تماس برقرا میکردید سیستم بیلینگ ایرانسل تماس شما را به ساعت 4 صبح محاسبه میکرده است و رایگان تمام می شده است!

ارمان عزيز

پس تازه به حرف بنده رسيديد كه گفتم يك پرس وجو بفرماييد ببينيد مشكل ازكجاست :icon_cool

آرمان
17 May 2007, 03:25 AM
محمد عزیز

من این مطلب رو از یکی از دوستانم در ایرانسل شنیدم نه اینکه توسط اوپراتورهای محترم خط 130 و 140 این پاسخ به من داده شد .آنها که زیر بار هیچ اشتباهی نرفتند...
آنها که قبلا به گفته بودند ما ریز مکالمات شما را بررسی کرده ایم و هیچ مشکلی وجود ندارد !!!! و شما هیچ تماسی هم بین 6 تا 12 برقرار نکرده اید کلا!

یعنی هیچ مدرکی وجود ندارد که حرف من درست است چون اگر به فرض هم من مکالمه داشته ام آنها می گویند مکالمه شما در ساعت 10 شب انجام شده که شامل هیچ تخفیفی نمی شود.
یعنی هیچی به هیچی....

amirlovely
19 May 2007, 02:03 AM
سلام گوشي من w810 وخط ايرانسل روش فعاله فقط gprs ايرانسل بجاي اينكه علامتش مثلث واژگون باشه علامت E رو
مينداره e هم همون edage (پرسرعت تر از gprs هست

ايا اين علامت واسه شما هم ميفوفته وايرانسل يعنيedage داره ؟

حتي واسه چند تاا ز دوستم ديدم همينطوريه

t.A.T.u
20 May 2007, 12:12 AM
سلام گوشي من w810 وخط ايرانسل روش فعاله فقط gprs ايرانسل بجاي اينكه علامتش مثلث واژگون باشه علامت E رو
مينداره e هم همون edage (پرسرعت تر از gprs هست

ايا اين علامت واسه شما هم ميفوفته وايرانسل يعنيedage داره ؟

حتي واسه چند تاا ز دوستم ديدم همينطوريه

بله برای گوشیهای دارای EDGE علامت E انداخته میشه و شبکه ایرانسل دارای EDGE میباشد :icon_cool فقط به هزینه اینترنتتون توجه کنید که یدفه تو چند دقیقه چند هزار تومانی براتون نیاد :icon_arro

آرمان
2 June 2007, 01:26 AM
نماينده مجلس: كارت ايرانسل بی‌مصرف است

نايب رئيس كميسيون صنايع با انتقاد از عملكرد ايرانسل گفت: شكايت‌های زيادی از ايرانسل به مجلس رسيده كه به طور جدی پيگيری خواهد شد.

حميدرضا كاتوزيان نماينده تهران در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: پروژه اپراتور دوم تلفن همراه حركت اقتصادی مشترك بين ايران و آفريقای جنوبی بود كه برای اولين بار بخش خصوصی وارد مخابرات گرديد و مجلس از آن حمايت كرد.
وی تصريح كرد: بر اين اساس مجلس با حمايت از پروژه ايرانسل اصلاحاتی نيز در قرارداد ايجاد كرد كه بعد از گذشت بيش از يكسال از قرارداد مشكلاتی ايجاد شده است.

وی تاكيد كرد: نحوه خدمات ايرانسل برخلاف تبليغات ايرانسل در سطح كشور با ادعا آن تفاوت دارد.
وی افزود: آنتن‌دهی ايرانسل يكی از مشكلات اساسی است كه شكايت‌های زيادی در اين زمينه به نمايندگان رسيده است و من شخصا نيز آن را تجربه كرده‌ام و به نظر می‌رسد كه كارت‌های ايرانسل تقريبا بی‌مصرف است.

كاتوزيان اضافه كرد: ارسال پيام كوتاه (SMS)، پيام‌های صوت و تصوير (MMS) و اينترنت (GPRS) فوق‌العاده ضعيف است و در صورت ادامه وضعيت با اين كيفيت، نوعی بی‌اعتمادی بين مردم نسبت به فعاليت‌های ايرانسل ايجاد خواهد كرد.

نايب رئيس كميسيون صنايع در ادامه گفت: ايرانسل حجم زيادی از كارت‌های اعتباری خود را بين مردم توزيع كرده در حالی كه سرويس‌های لازم ارايه نشده است.
كاتوزيان افزود: شعار هركجا هستيد، از كی تا حالا و ... با عمل تطابق ندارد و به نظر می‌رسد نوعی ايجاد انحراف در افكار عمومی است.

وی همچنين در ادامه با اشاره به زير پا گذاشتن ماده واحده قانون مصوب مجلس درباره تعيين درصد مشاركت ايرانی و خارجی اظهارداشت: در قانون مصوب مجلس 49 درصد مشاركت خارجی و 51 درصد مشاركت داخلی تعيين شده كه در حال حاضر بيش از 51 درصد تجهيزات اصلی مخابراتی از خارج وارد می‌شود كه مجلس آن را به طور جدی پيگيری خواهد كرد.

وی تاكيد كرد: اين اقدام گردن نهادن به تكليف قانونی كه مجلس برعهده مخابرات گذاشته نيست بلكه دور زدن قانون است و مجلس در برابر آن كوتاه نخواهد آمد و از ظرفيت‌های قانونی خود برای رفع مشكل استفاده خواهد كرد.

كاتوزيان از دستگاه‌های نظارتی خواست موضوع را با حساسيت بيشتر پيگيری كنند.
itna.ir

F.®.A
2 June 2007, 02:10 AM
نرخ مكالمات "ايرانسل به ايرانسل" و خدمات ديگر آن نظير اينترنت يا "جي.پي.آر.اس" از فردا (شنبه ‪ ۱۲‬خرداد ماه ‪ ( ۸۶‬كاهش مي‌يابد.
به گزارش روز جمعه ايرنا از اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل)، بر اساس روش جديد محاسبه كه‌از شنبه ‪ ۱۲‬خرداد ماه جاري اعمال خواهد شد، تعرفه هر ثانيه مكالمه در داخل شبكه ايرانسل با ‪ ۲۰‬درصد كاهش در " سيم كارت‌هاي دائمي" از ‪ ۱۰/۴۱‬ريال به ‪ ۸/۳۲‬ريال تغيير مي‌يابد.
اين مبلغ معادل ‪ ۴۹۹‬ريال به ازاي هر دقيقه با مبناي محاسبه ثانيه‌اي است.
تعرفه مكالمه هرثانيه در "سيم‌كارت‌هاي اعتباري" نيز با ‪ ۲۷‬درصد كاهش از ‪ ۱۴/۲‬ريال به ‪ ۱۰/۳۳‬ريال در داخل شبكه ايرانسل تغيير يافته است. اين مبلغ معادل ‪ ۶۲۰‬ريال به ازاي هر دقيقه با مبناي محاسبه ثانيه‌اي است.
در تعرفه‌هاي جديد، نرخ خدمات اينترنت (جي.پي.آر.اس) با ‪ ۵۰‬درصد تخفيف، ‪ ۱۵‬ريال در هركيلوبايت تعيين شده و تعرفه ارسال هر "پيام صوتي - تصويري" (ام.ام.اس) نيز با كاهش ‪ ۸۰‬درصدي، از يك هزار و ‪ ۶۰۰‬ريال به ‪ ۳۲۰‬ريال براي هر پيام رسيده است.
وي سپس افزود: "از شنبه نوزدهم خرداد ماه جاري نيز طرح‌هاي تشويقي سه گانه‌اي با عناوين قرمز، آبي و طلايي با هدف بهره مندي افزونتر مشتركان از خدمات ارزانتر ارايه مي‌شود كه از كاهش چشمگير نرخ مكالمات درشبكه ايرانسل و ساير شبكه‌ها تا دريافت اينترنت رايگان را شامل مي‌شود."
جزئيات طرح‌هاي سه گانه كه تا ‪ ۱۶‬شهريور ماه ‪ ۸۶‬ادامه خواهد يافت ، بر روي پايگاه اينترنتي "ايرانسل" به آدرس اينترنتي ‪ WWW.irancell.ir‬قابل دسترس است.

am!n
2 June 2007, 07:43 AM
جزئیات هداياي تشويقي ويژه تابستان ایرانسل

ICTna.ir - جزئیات تعرفه هاي تشويقي تابستانی براي تمام مشتركين فعلي و جديد شبكه ايرانسل اعلام شد.

به گزارش ایستنا سه طرح تعرفه هاي تشويقي ايرانسل با نامهای "طلایی"، "آبی" و "قرمز" از 19 خرداد ماه آغاز شده و تا 16 شهريور ماه ادامه خواهد داشت. تمامی مشترکین فعلی و جدید ایرانسل می توانند با استفاده از هر یک از این سه طرح تعرفه تشویقی، از تعرفه های رایگان و یا تخفیفی مکالمات داخل کشور، پیام کوتاه، سرویسهای MMS و GPRS برخوردار شوند. در اين طرح هاي تشويقي محاسبات بر حسب ثانيه انجام مي شود.

طرح تعرفه طلایی ایرانسل بهترین انتخاب برای مشترکین پرمصرف ایرانسل میباشد. مشترکینی که مکالمات طولانی یا متعدد دارند و یا بطور مداوم از سرویس های مختلف تلفن همراهشان استفاده می کنند.

متقاضیان استفاده از طرح تعرفه طلایی ایرانسل با پرداخت ماهیانه ۱۵هزار تومان از امتیازاتی همچون مکالمه رایگان و نامحدود با دیگر مشترکین ایرانسل، کاهش قابل توجه هزینه طرح تعرفه ثانیه ای با مشترکان دیگر اپراتورها (249 ريال به ازای هر دقیقه)، کاهش قابل توجه هزینه مکالمه با مشترکان دیگر اپراتورها از ۱۲ شب تا ۶ صبح (199 ريال به ازای هر دقيقه)، ارسال رایگان و نامحدود SMS به دیگر مشترکان ایرانسل، کاهش قابل توجه تعرفه ارسال SMS به مشترکان دیگر اپراتورها ( ۸۰ریال به ازای هر SMS)، ارسال رایگان و نامحدود MMS و استفاده نامحدود و رایگان از سرویس GPRS در سیم کارت های دائمی ایرانسل برخوردار میشوند.
لازم به ذکر است که طرح تعرفه طلایی ایرانسل به مشترکین سیم کارت های اعتباری عرضه نمیشود.

طرح آبی ایرانسل بهترین انتخاب برای مشترکینی است که خط ایرانسل شان را بهترین وسیله برای ارتباط با خانواده و دوستان می دانند.

به گزارش ایستنا متقاضیان استفاده از طرح تعرفه آبی ایرانسل با پرداخت ماهیانه ۵هزار تومان از امتیازاتی همچون کاهش قابل توجه در هزینه مکالمه با دیگر مشترکین ایرانسل (199 ريال به ازای هر دقیقه در سیم کارت های دائمی و 399ريال به ازای هر دقیقه در سیم کارت های اعتباری)، کاهش قابل توجه هزینه طرح تعرفه ثانیه ای با مشترکان دیگر اپراتورها (449ريال به ازای هر دقیقه برای سیم کارت های دائمی و 499ريال به ازای هر دقیقه برای سیم کارت های اعتباری)،تماس رایگان و نامحدود با مشترکان ایرانسل از ۱۲ شب تا صبح، کاهش قابل توجه هزینه مکالمه با مشترکان دیگر اپراتورها از ۱۲ شب تا ۶ صبح (249 ريال به اضای هر دقيقه در سیم کارت های دائمی و 249 ريال به ازای هر دقیقه در سیم کارت های اعتباری)، ارسال رایگان و نامحدود SMS به دیگر مشترکان ایرانسل، کاهش قابل توجه تعرفه ارسال SMS به مشترکان دیگر اپراتورها ( ۸۰ریال به ازای هر SMS)، ارسال رایگان و نامحدود MMS و کاهش تعرفه استفاده از سرویس GPRS به اضای هر کیلوبایت ۵ریال در سیم کارت های دائمی و ۱۰ ریال در سیم کارت های اعتباری برخوردار میشوند.

طرح تعرفه قرمز ایرانسل بهترین انتخاب برای مشترکینی است که معمولاً از طریق پیام کوتاه با دیگران در ارتباط هستند.
متقاضیان استفاده از طرح تعرفه قرمز ایرانسل با پرداخت ماهیانه ۲هزار و پانصد تومان از امتیازاتی همچون کاهش قابل توجه در هزینه مکالمه با دیگر مشترکین ایرانسل (299ريال به ازای هر دقیقه در سیم کارت های دائمی و ۴۹۹ريال به ازای هر دقیقه در سیم کارت های اعتباری)، کاهش قابل توجه هزینه طرح تعرفه ثانیه ای با مشترکان دیگر اپراتورها (۵۴۹ریال به ازای هر دقیقه برای سیم کارت های دائمی و ۶۲۰ريال به ازای هر دقیقه برای سیم کارت های اعتباری)،تماس رایگان و نامحدود با مشترکان ایرانسل از ۱۲ شب تا صبح، کاهش قابل توجه هزینه مکالمه با مشترکان دیگر اپراتورها از ۱۲ شب تا ۶ صبح (۲۹۹ ريال به اضای هر دقيقه در سیم کارت های دائمی و اعتباری)، ارسال رایگان و نامحدود SMS به دیگر مشترکان ایرانسل، کاهش قابل توجه تعرفه ارسال SMS به مشترکان دیگر اپراتورها ( ۸۰ریال به ازای هر SMS)، ارسال رایگان و نامحدود MMS و کاهش تعرفه استفاده از سرویس GPRS به اضای هر کیلوبایت ۱۰ ریال برخوردار میشوند.

به گزارش ایستنا متقاضیان برای تغییر طرح تعرفه خود به هر یک از سه طرح تعرفه تشویقی تابستانی ایرانسل میتوانند با شماره ۱۳۰ تماس بگیرند. این طرح تشویقی به مدت سه ماه قابل اجرا خواهد بود.
تمامی مشترکین سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل (مشترکین فعلی و آنهایی که به شبکه ایرانسل می پیوندند) می توانند در این طرح شرکت کنند.مدت این تعرفه های تشویقی برای مشترکین سیم کارتهای اعتباری (از زمان فعال شدن)30 روز می باشد. در صورت تمایل به باقی ماندن در طرح انتخابی، مشترک می تواند مجدداً با پرداخت اشتراک ماهانه تشویقی آن را برای دوره 30 روزه بعدی تمدید نماید.مشترکین سیم کارت اعتباری، پس از پایان مدت زمان طرح تعرفه تشویقی (30 روز) بصورت خودکار به طرح تعرفه قبلی خود بازگردانده می شوند.در صورت انتخاب هر یک از طرحهای تعرفه تشویقی، مشترکین سیم کارت اعتباری نمی توانند پیش از پایان دوره 30 روزه آن، مبادرت به تغییر تعرفه نمایند.

طرحهاي تعرفه تشويقي مربوط به سيم كارت دائمي، از زمانيكه فعال شوند تا پايان شهريورماه فعال مي مانند. در صورتيكه مشترك مايل به برگشت به طرح تعرفه قبلي باشد، مي تواند در هر زمان به سادگي از طريق روشهاي ذكر شده در بروشور تعرفه ايرانسل، طرح تعرفه خود را تغيير دهد. با انتخاب هر یک از طرح های تعرفه تشویقی، مشترکین سیم کارت دائمی می توانند در هر زمان در صورت تمایل به هر یک از تعرفه های تشویقی دیگر انتقال یابند. مشترکین سیم کارت دائمی، پس از پایان مدت زمان طرح تعرفه تشویقی (پایان دوره صورتحساب شهریور ماه و آغاز دوره صورتحساب مهر ماه 86) بصورت خودکار به طرح تعرفه قبلی خود بازگردانده می شوند. در صورتیکه مشترکین سیم کارت دائمی هر یک از تعرفه های تشویقی را از روز اول ماه فعال کرده باشند، دیگر نیازی به پرداخت اشتراک ماهانه نداشته و تنها باید هزینه فعال سازی طرح انتخابی (هزينه ماهانه طرح تشویقی) را بپردازند.
شایان ذکر است در صورتیکه طرح تشویقی برای بخشی از یک ماه فعال شده باشد، هزینه مشترک به نسبت تعداد روزهایی که هر یک از طرح ها (تعرفه پایه و تعرفه تشویقی) فعال بوده است، محاسبه می شود.

طرح تعرفه انتخابی ظرف 24 ساعت پس از ارسال درخواست، با دریافت پیام کوتاه تأیید فعال می شود. امکان استفاده همزمان از "طرحهای تعرفه تشویقی" و طرح "1000 دقیقه مکالمه رایگان" موجود نمی باشد. به عبارت دیگر، با انتخاب طرحهای تعرفه تشویقی، دقایق باقیمانده از طرح "1000 دقیقه مکالمه رایگان" قابل استفاده نخواهد بود.
هزینه ماهانه طرح تشویقی برای مشترکین سیم کارت دائمی در صورتحساب ماهانه آنها منظور مي شود.
هزینه ماهانه طرح تشویقی برای مشترکین سیم کارت اعتباری از اعتبار مکالمه آنها کسر می شود. لازم به ذکر است مشترکین به هنگام انتخاب طرح مورد نظر باید اعتبار مکالمه کافی در حساب خود داشته باشند.

اصغر
11 June 2007, 09:30 PM
سلام

من يه دونه سيم كارت اعتباري دولتي ثبت نام كرده بودم كه هفته ي پيش گرفتمش (0919) ولي هنوز بازش نكرده ام. چون محدوديت زماني 2 ماهه داره و كسي كه سيم كارتو براش گرفتم ماهي 5 تومن مكالمه نخواهد داشت مي خواستم بفروشمش و ايرانسل بخرم. اين كارو بكنم يا نه ؟

romeo_1593
11 June 2007, 09:59 PM
اگه کسی دائمی ایرانسل رو داشته باشه و طرح طلایی رو انتخاب کنه ، آیا هرچه قدر که به ایرانسل اعتباری زنگ بزنه براش پول نمیوفته ؟؟؟؟؟؟؟

F.®.A
11 June 2007, 10:05 PM
سلام

من يه دونه سيم كارت اعتباري دولتي ثبت نام كرده بودم كه هفته ي پيش گرفتمش (0919) ولي هنوز بازش نكرده ام. چون محدوديت زماني 2 ماهه داره و كسي كه سيم كارتو براش گرفتم ماهي 5 تومن مكالمه نخواهد داشت مي خواستم بفروشمش و ايرانسل بخرم. اين كارو بكنم يا نه ؟

سلام فرهاد خان
اگر مشکل رو رو محدودیت زمانی میدونید که یک صحبتهایی شده که تا یکی دو ماه آینده هم قراره تعرفه سیم کارت اعتباری بیاد پایین و هم محدودیتش حذف بشه این موضوع هم تقریبا عملیاتی خواهد شد!!
خوبی این سیم کارتها فقط تو آنتن دهیشونه که مثل سیم کارتهای اپراتور اوله
در حال حاضر اگر آنتن دهی نه چندان جالب ایرانسل رو کنار بزارید(در قیاس با اپراتور اول) بنظر میاد با تعرفه های جدیدی که ایرانسل ارائه کرده ایرانسل وسوسه انگیز تر باشه

اصغر
11 June 2007, 11:37 PM
سلام فرهاد خان
اگر مشکل رو رو محدودیت زمانی میدونید که یک صحبتهایی شده که تا یکی دو ماه آینده هم قراره تعرفه سیم کارت اعتباری بیاد پایین و هم محدودیتش حذف بشه این موضوع هم تقریبا عملیاتی خواهد شد!!
خوبی این سیم کارتها فقط تو آنتن دهیشونه که مثل سیم کارتهای اپراتور اوله
در حال حاضر اگر آنتن دهی نه چندان جالب ایرانسل رو کنار بزارید(در قیاس با اپراتور اول) بنظر میاد با تعرفه های جدیدی که ایرانسل ارائه کرده ایرانسل وسوسه انگیز تر باشه

سلام

البته به غير از آنتن دهي بهتر تعداد شهرها و جاده هايي كه آنتن مي ده هم بيشتره كه باز براي من بي اهميته. آيا ايرانسل تو تهران هم بد خط مي ده ؟

راستي مسئول دفتري هم كه من ازش اينو گرفتم هم مي گفت قراره محدوديت زماني برداشته بشه. اگه به اين موضوع مطمئنيد كه استفادش كنيم بره.

F.®.A
12 June 2007, 12:00 AM
مظمئن!! والا رو حرف اینا که اصلا نمیشه مطمئن بود هر روز یه چیزی میگن !!سیم کاتهای 10 روزه اعتباری رو هنوز بعد 30 روز ندادن !! ولی اونطور که من پیگیری میکردم و دنبال قضیه بودم قضیه خیلی محتمله و چندین مرحله در بخشهای محتلف ارتباطات سیار تصویب شده و تقریبا به مرحله عملیاتیش رسیده
-----
بله ایانسل هنوز تو تهران full coverage نیست و من بشخصه بارها مشکل داشتم برای تماس به دوستانم ولی خوب اپراتور تازه کاری هست و در حال پیشرفت
بنظر من برای یکی دو ماه دست نگه دارید بعد تصمیم بگیرید چون در کل فروش این و خرید و اون یکی و بلعکس شما رو متضرر نمیکنه

extremepower
12 June 2007, 12:34 AM
ایران سل الان نسبت به 1 2 ماه پیش خیلی بهتر شده و این پیشرفتش هم ادامه داره .چون قبلا توی روز یک بار قطع میشد ولی الان حدود 3 هفته هست که اصلا قطعی نداره.

اصغر
12 June 2007, 12:55 AM
سلام

آره بابا اگه اينجوريه كه بي خيال ( من تا حالا فكر مي كردم ايرانسل لااقل در تهران بهتر از اپراتور اوله ! ) حداكثرش اينه كه اين دوماهو كه شارژ داره استفاده مي كنه بعد اگه ديدم نشد فوقش اينم نگه مي دارم يه ايرانسل هم مي گيرم. خوبيش اينه كه رقما پايينه آدم دلش نمي سوزه.

ممنون از راهنمايي ها :icon_cool

Profession@l
12 June 2007, 03:08 AM

برای من هم این اتفاق افتاد و 4000 تومان بدون علت رفت، خواستم پیگیری کنم راهی پیدا نکردم.
چهجوری باهاشون در میون گذاشتین و ترتیب اثر هم که طبیعتا ندادند، درسته ؟

آرمان
13 June 2007, 03:08 AM
چندین بار با 140 تماس گرفتم و کلی هم ئیمیل فرستادم اما هیچ خبری نشد و آخرش هم یک ئیمیل فرستادند که " هیچ اشتباهی نشده و همه چیز درست است"
من هم دیگه بیخیال شدم و ولش کردم ....

I.R.C
12 July 2007, 05:00 AM
وضعیت آنتدهی سیمکارتهای ایرانسل در اهواز بسیار بسیار افتضاحه . طوری که حتی یک خط از خطهای انتن دهی گوشی برای دارندگان سیمکارتهای اوپراتور دوم غنیمته . ایرانسل روی گوشی من که جواب نداد و بعضی روزها هم چند ساعت قطع میشه . GPRS هم که کلا در اهواز قطع شده . فروش سیمکارتهای ایرانسل بالاتر داره میره و این شرکت در رفع مشکلات آنتن دهی سیمکارتهای خود و بهبود وضع شبکه هیچ اقدام موثری نکرده . جالبه که همینطور داره تبلیغاتش بالاتر میره .

قضیه ی 0936 چیه ؟

am!n
12 July 2007, 06:00 AM
احتمالا 0935 پر شده--يا بعضي هاش را نيگر داشته حالا با كد جديد ميده...

kevin_m_bb
14 July 2007, 08:00 PM
يه سيم كارت دايمي خريدم و 150 تومن هم پولش رو دادم
هنوز ثبت نام نكردم
روي بسته سيم كارت زده بسته بازگشت و دفترچه اصلا توش نيست!!!
اين يعني چي؟؟يعني سيم كارت كاركرده رو سوزوندند و دوباره بهم دارن مي فروشن؟؟

abaratian
15 July 2007, 01:51 AM
بسته ی بازگشت، سیم کارت نیست! بسته ی بازگشته و قیمتش هم 8 هزار و خورده ایه

extremepower
15 July 2007, 01:55 AM