PDA

View Full Version : مشكل توقيف خط فروخته شده وكالتي

1111
5 February 2007, 01:07 AM
با سلام كسي ميتونه اينجا به من كمك كنه؟
من حدودا سال79 1 خط صفر را با كد 0912195 به صورت وكالتي در يك دفتر خانه در ستار خان به كسي فروختم
ان زمان هنوز دفاتر راه نيوفتاده بود
الان از طرف بازرسي مخابرات نامه امده كه خط توقيف ميشه بعلت بدهي حدود 7500000 ريالي
اين خط از ارديبهشت قطع بوده به خاطر بدهي
قبلا هم صاحبش دير دير پرداخت مي كرده و چون تغيير ادرس نداده بود/ نامه هاي اخطار برا من ميومد
حالا چون ارزش فعلي خط كمتر از بدهي است/ بقيه را مخابرت ميتونه از من بگيره؟؟؟؟
هيچ ادرسي از صاحب خط ندارم
نميدونم مخابرات چرا زمانيكه بدهي به بالاي 2900000 رسيده قطع نكرده؟
چيكار كنم؟ بازرسي گفته بايد براي تسويه حساب مراجعه كنم؟

F.®.A
5 February 2007, 02:19 AM
خوب اونوقت قبوض ماهیانه برای کی میومده؟

PAYAM
5 February 2007, 03:33 AM
اگر وكالت‌نامه‌تان يا قول‌نامه را داريد مي‌تونيد ثابت كنيد كه خط را فروخته‌ايد و مشكلي براي شما پيش نمي‌آْيد. فقط يه‌خورده دوندگي دارد. از آن دفترخانه هم بايد استعلام بگيريد.

hussein
5 February 2007, 03:49 AM
شما بايد از آن دفتر خانه يه رسيد فروش داشته باشيد كه بتوانيد ثابت كني كه خط را فروختي اگر نداري
به دفتر خانه برو (اگر آدم شير پاك خورده اي باشد) كه دفاتر سال 79 را بررسي كند و آدرس آن شخص را به شما بده و...

فقط دفتر خانه ميتوانت كمكت كنه

1111
5 February 2007, 12:17 PM
شما بايد از آن دفتر خانه يه رسيد فروش داشته باشيد كه بتوانيد ثابت كني كه خط را فروختي اگر نداري
به دفتر خانه برو (اگر آدم شير پاك خورده اي باشد) كه دفاتر سال 79 را بررسي كند و آدرس آن شخص را به شما بده و...

فقط دفتر خانه ميتوانت كمكت كنه

ضمن تشكر از همگي دوستان
دفترخانه ها زمان فروش وكالتي به فروشنده هيچ رسيدي نميدهند
من حتي دقيقا شماره دفتر خانه را هم يادم نيست و زمان دقيق فروش را
من شنيدم كه زمانيكه وكالتي خط ميفروشي حتي اگر ثابت كني كه اينكارو كردي / باز مخابرات شما را ميشناسه و مسئو ليت همه چي با شماست
در ضمن قبض ها برا من ميومد چون كه طرف تغيير ادرس نداده بود
اقايون و خانمها وكاتي چيزي نفروشيد كه همش دردسزه

Glimpser
5 February 2007, 12:57 PM
دکتر مخابرات خودش سوتی داده که زودتر خط را قطع نکرده اگر اشتباه نکنم بیشتر از 100000 بشه باید خط را قطع کنند برو بگو به من چه که شما خط رو قطع نکردید منم خودم از طرف طلبکارم

jacobnazarade
5 February 2007, 02:05 PM
با سلام خدمت دوستان
قربان دوست عزیز donner48 مخابرات از این حرفها کارش گذشته باز 750 تا که یکم به نظر من ملایم هست نزدیک 2 میلیونی که برای من اومده چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hussein
5 February 2007, 02:19 PM
دوست عزيز اشتباه شما اينجا ميباشد وقتي فيش براي شما مياد بدهي شما را هم ميزند كه پرداخت نكرده ايد و با ديدن مبلغ پرداخت نشده به نام شما بايد به مخابرات ميرفتي و سيم كارت را ميسوزانديد

كه كلا خرج آن 10000 هزار تومان بيشتر نبود
---------------------------
بازهم دير نشده به مخابرات برو و سيم كارت را بسوزاند و يه سيم كارت ديگه بگير تا اينكه يه زماني خريدار
مجبور بشه خودش را نشان بده
درضمن كد خط شما 1 ميباشد كه تو بازار 600 تا 700 هزار تومان قيمت دارد كه مجبوري با فروش آن مبلغ
فيش را پرداخت كنيد

F.®.A
5 February 2007, 04:06 PM
در ضمن قبض ها برا من ميومد چون كه طرف تغيير ادرس نداده بود

تعجب میکنم خوب باید همون اول پیگیری میکردی
باید هر طور شده اون شخص رو ردیابی کنی و ببری محضر
الان مخابرات فقط تو رو میشناسه

1111
5 February 2007, 11:08 PM
دوست عزيز اشتباه شما اينجا ميباشد وقتي فيش براي شما مياد بدهي شما را هم ميزند كه پرداخت نكرده ايد و با ديدن مبلغ پرداخت نشده به نام شما بايد به مخابرات ميرفتي و سيم كارت را ميسوزانديد

كه كلا خرج آن 10000 هزار تومان بيشتر نبود
---------------------------
بازهم دير نشده به مخابرات برو و سيم كارت را بسوزاند و يه سيم كارت ديگه بگير تا اينكه يه زماني خريدار
مجبور بشه خودش را نشان بده
درضمن كد خط شما 1 ميباشد كه تو بازار 600 تا 700 هزار تومان قيمت دارد كه مجبوري با فروش آن مبلغ
فيش را پرداخت كنيد

بازم ممنون از همگي/ امروز رفتم برج همراه در خيابان ونك و كل 15 طبقه را بالا پايين رفتم / اخر سر نتيجه اين شد كه بايد كل بدهي يعني 7600000 ريال را بدم و بعد سيم كارت را كه از برج 2 امسال قطع هست بسوزونند ويكي ديگه بهم بدن كه برم بفروشم
با توجه به قيمت خط كد 195 كلي از جيب بايد بدم
در مورد اينكه چرا مخابرات زودتر قطع نكرده اصلا زير بار نرفتند و ميگن كه اگه بدهي را ندي خطهاي ديگه اي كه به نامت هست توقيف ميكنيم
پيش رييس اداره حقوقي در طبقه 12 رفتم و گفت كه بدهي زير 10000000 ريال را توصيه نمي كنم كه جداگانه بري دادگستري چون دردسرش زياده و به شوراي حل اختااف مي رسه
تازه من بعيد مي دونم طرفي را كه وكالتي ازم خريده بتونم پيدا كنم و تازه ممكنه چندين دست باز فروخته شده باشه
كلا سيستم مخابرت هم بي اشكال نيست چونكه 1 خط كد 111 را اول ارديبهشت 85 به نام خودم زدم و بعد از 9 ماه هنوز سندش برام نيومده و امروز كه رفتم بازرسي ديدم كه حتي به نام من هم نشده بعد 9 ماه و مجبور شدم براي اون هم شكايت بدم

Glimpser
6 February 2007, 08:45 AM
میدونی میتونی به رای همون کمسیون هایی هم که میگی رفتی اعتراض کنی ؟
به نظر من قبول بدهی کار اشتباهی است ببین آیین نامه مخابرات میگه بدهی به چه رقمی رسید باید قطع بشه تو هم تا همون رقم را تقبل کن اگر هم رای برات صادر کردند بردار ببر خیابان بهشت ضلع جنوبی پارک شهر دیوان عدالت اداری اونجا یک دادخواست پرکن و اعتراض کن که خود مخابرات مسئول بوده بعد از رسیدن بدهی به فلان رقم قطع کنه و پرداخت بیشتر از اون هم به شما ربطی نداره فکر کنم هزار تومان یا 5000 تومان خرجش بشود به نظر من با توجه به پولی که باید پرداخت کنی میصرفه بری دنبالش

1111
6 February 2007, 12:58 PM
میدونی میتونی به رای همون کمسیون هایی هم که میگی رفتی اعتراض کنی ؟
به نظر من قبول بدهی کار اشتباهی است ببین آیین نامه مخابرات میگه بدهی به چه رقمی رسید باید قطع بشه تو هم تا همون رقم را تقبل کن اگر هم رای برات صادر کردند بردار ببر خیابان بهشت ضلع جنوبی پارک شهر دیوان عدالت اداری اونجا یک دادخواست پرکن و اعتراض کن که خود مخابرات مسئول بوده بعد از رسیدن بدهی به فلان رقم قطع کنه و پرداخت بیشتر از اون هم به شما ربطی نداره فکر کنم هزار تومان یا 5000 تومان خرجش بشود به نظر من با توجه به پولی که باید پرداخت کنی میصرفه بری دنبالش

اخه مشكل اينه كه مخابرات مي خواد خط هاي ديگه اي كه دارم و مال خودم هست و ازش استفاده مي كنم را قطع كنه
اگه مراحل اداري بود موردي نداشت ولي وقتي خط خودم را قطع كنه و پيگيري مراحل هم چند ماه طول بكشه/ چيكار كنم؟

XELTEK
6 February 2007, 04:03 PM
با سلام خدمت دوستان
قربان دوست عزیز donner48 مخابرات از این حرفها کارش گذشته باز 750 تا که یکم به نظر من ملایم هست نزدیک 2 میلیونی که برای من اومده چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهندس
چی کار کردی مگه ؟
به مریخ هم زنگ بزنی دو میلیون نمیاد !

mohammad51
6 February 2007, 07:04 PM
دوست گرامی شما برو خطی که الان داری رو به اسم یکی از افرا خانوادت کن بعد به مخابرات بگو هر کاری که دوست دارید انجام بدید من این پول زور رو پرداخت نمکنم چون مشکل از طرف خودشونه وباید یک چیز هم یادت باشه که اگر کار به شکایت کشی برسه مطمئن باش که مخابرات برنده میشه و شما هم باید پول رو پرداخت کنی هم باید وقت بزاری برای رفتن به دادگاه............ حالا دیگه باید فکر کنی که چه کاری برات بهتره یا حق :icon_cool

1111
7 February 2007, 02:23 AM
دوست گرامی شما برو خطی که الان داری رو به اسم یکی از افرا خانوادت کن بعد به مخابرات بگو هر کاری که دوست دارید انجام بدید من این پول زور رو پرداخت نمکنم چون مشکل از طرف خودشونه وباید یک چیز هم یادت باشه که اگر کار به شکایت کشی برسه مطمئن باش که مخابرات برنده میشه و شما هم باید پول رو پرداخت کنی هم باید وقت بزاری برای رفتن به دادگاه............ حالا دیگه باید فکر کنی که چه کاری برات بهتره یا حق :icon_cool

خوب من نه سند دارم كه برم خط را منتقل كنم و نه به خاطر بدهي ميشه
دست من هيچي نيست كه

mohammad51
7 February 2007, 10:13 AM
خوب من نه سند دارم كه برم خط را منتقل كنم و نه به خاطر بدهي ميشه
دست من هيچي نيست كه

دوست عزیز من کفتم اگر الان خطی به غیر از اون خط قبلی داری رو برو به نام یکی از اعضای خانوادت کن و این خط رو بیخیال شو اگر قراره که مخابرات کاری بکنه اینه که میخواد خط های دیگه شمارو قطع کنه که با این وضع که شما خطی به نامتون نیست دستش به جایی هم بند نیست حالا دیگه باید گفت صلاح خویش خسروان دانند یاحق:icon_cool

PAYAM
7 February 2007, 08:13 PM
به نظر بنده زير بار اين پول زور نريد، شما خط‌تان را وكالتي فروختيد بعد چه‌جوري مخابرات مي‌خواهد سند آن را دوباره به نام شما بزند تا برويد آْن‌را بفروشيد؟؟؟
متاسفانه مخابرات به‌دنبال رقابت شديدي كه بين اپراتورهاي تلفن‌سيار راه افتاده است به‌سرعت دارد ضرر مي‌دهد و اين‌جوري دارد بخشي از هزينه‌هايش را مرتفع مي‌كند...

1111
8 February 2007, 03:25 AM
به نظر بنده زير بار اين پول زور نريد، شما خط‌تان را وكالتي فروختيد بعد چه‌جوري مخابرات مي‌خواهد سند آن را دوباره به نام شما بزند تا برويد آْن‌را بفروشيد؟؟؟
متاسفانه مخابرات به‌دنبال رقابت شديدي كه بين اپراتورهاي تلفن‌سيار راه افتاده است به‌سرعت دارد ضرر مي‌دهد و اين‌جوري دارد بخشي از هزينه‌هايش را مرتفع مي‌كند...

حرف شما كاملا عقلاني است ولي اقاي رضايي رئيس اداره حقوقي تلفن همراه بهم گفت كه تو بدهي را بده سند به نامت ميزنم( خوب الان هم سند به نام من هست!!!!!!!!!!! ) و بعدش هم نامه ميزنم كه اون طرفي كه وكالتي خريده نتونه كاري كنه!!!!!!!!!!
به عقل من اين ميرسه كه گيرم بدهي را داديم و سيم كارت جديد هم گرفتم/ اون وكالت نامه 7 سال پيش بلاعزله و طرف ميتونه بره به يكي از اين دفاتر خصوصي و سيم كارت را بسوزونه و باز يكي ديگه بگيره و ...................

PAYAM
8 February 2007, 09:39 AM
طرف اگر شكايت كنه مي‌تونه خطش رو پس بگيره. شما براي فروش موبايل‌تان به ايشون وكالت بلاعزل داديد و كسي نمي‌تونه اين وكالت بلاعزل رو نقض كنه حتي رييس مخابرات، البته ايشون هم فكر نمي‌كنم كه بياد و شكايت كنه چون اون‌وقت بايد به‌خاطر يه خط 500 تومني 750 تومن بدهي بده! اما گفتم اگر شكايت كنه مي‌تونه پس بگيره.