View Full Version : كمك براي لپ تاپ dell6400
zaza
4 February 2007, 03:52 PM
با سلام
من حدود سه هفته اي هست كه يك لپ تاپ dell 6400 خريدم . وقتي روشنش مي كنم از زير كيبرد در قيمت سمت راست ان صدايي شبيه به ويز ويز يا تيك تاك ساعت مي ده . حالا از هارد يا فن نمي دونم ولي به نظر خودم از هارد . مي خواستم ببينم ايا اين صدا عادي است ؟ براي حل اين مشكل چه كار كنم ؟
IRANMATRIS
11 February 2007, 01:54 AM
بهتره به یک تعمییر کار مراجعه نمایید . ولی به هیچ عنوان اجازه باز کردن نوت بوک را به او ندهید . اگر نیاز به باز کردن بود به همان فروشگاهی که از آن خریدید بروید .
mohammad51
15 February 2007, 10:56 PM
با سلام
من حدود سه هفته اي هست كه يك لپ تاپ dell 6400 خريدم . وقتي روشنش مي كنم از زير كيبرد در قيمت سمت راست ان صدايي شبيه به ويز ويز يا تيك تاك ساعت مي ده . حالا از هارد يا فن نمي دونم ولي به نظر خودم از هارد . مي خواستم ببينم ايا اين صدا عادي است ؟ براي حل اين مشكل چه كار كنم ؟
دوست عزيز اين صدا يك نواخته يا كم وزياد ميشه البته درحال كار تستش كنبعد من درخدمت هستم ياحق
*Ashiyane*
25 February 2007, 05:17 PM
آره واسه منم همین مشکل رو پیدا کرده!
صدای خشخش هستش چون از هارد می یاد و قطع و وصل میشه!
میشه بگید باید چیکار کنم؟
mohammad51
26 February 2007, 12:03 AM
آره واسه منم همین مشکل رو پیدا کرده!
صدای خشخش هستش چون از هارد می یاد و قطع و وصل میشه!
میشه بگید باید چیکار کنم؟
دوست عزيز اين صدايي كه ميگيد مطمئن هستيد از هارده؟
وايا زياد وكم ميشه يا يكنواخته؟
:icon_cool
*Ashiyane*
1 March 2007, 05:46 PM
زياد وكم
از هارد میاد
mohammad51
2 March 2007, 01:33 AM
دوست عزيز با اين صحبتي كه شما ميكني بايد خيلي مواظب اطلاعاتي كه به روي هارد داري باشي چون امكان اينكه بسوزه زياده وشما حتما يك بك اپ ازش بگير اما اينكه اگر بخواهي تعميرش كني ممكنه مغازه هايي در پايتخت اين كارو بكنن ولي زياد بهش اطميناني نيست يا حق
mse1445
2 March 2007, 11:58 PM
کلید F12 رو هنگامی که روشن میکنید بگیرید و بعد وارد برنامه تست سخت افزار diagnostic شوید و اجازه بدید سیستم شمارو یه تست کامل انجام بده اگر این برنامه از هارد شما ارروری گرفت حتما باید هارد شما تعویض بشه برای منم همچین ماجرایی پیش اومد و هارد رو برام تعویض کردند
mohammad51
3 March 2007, 01:13 AM
کلید F12 رو هنگامی که روشن میکنید بگیرید و بعد وارد برنامه تست سخت افزار diagnostic شوید و اجازه بدید سیستم شمارو یه تست کامل انجام بده اگر این برنامه از هارد شما ارروری گرفت حتما باید هارد شما تعویض بشه برای منم همچین ماجرایی پیش اومد و هارد رو برام تعویض کردند
با سلام
دوست عزيز فكر نميكنم بتونه اين مشكل رو نشون بده چون اين صدا ،صداي هد هارده كه مشخصا در تست هم مشخص نميشه:icon_cool
يا حق موفق باشيد
extremepower
3 March 2007, 01:36 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز.
هارد شما هیچ گونه مشکلی نداره .هر هاردی در حال کار کردن یک صدایی ایجاد میکنه که بسته به حرارت و فعالیت هارد این صدا متغیر هست.
اگر شک دارید میتونید از برنامه های مختلفی برای اینکه نشون بده bad sector داره یا نه استفاده کنید.
ولی جای هیچ نگرانی وجود نداره.
mohsen3544
14 March 2007, 09:59 PM
آقا نوت بوک ما همش انگار با موس راست کليک کرديم پنجره ميانبرش باز ميشه با تاچ پد هم همين مشکلو داره. جريان چيه؟؟
mohammad51
15 March 2007, 09:00 PM
آقا نوت بوک ما همش انگار با موس راست کليک کرديم پنجره ميانبرش باز ميشه با تاچ پد هم همين مشکلو داره. جريان چيه؟؟
دوست عزيز شما دقت كن ببين كليد هاي روي نوت بوكت خراب نشده (يعني اينكه اتصالش قطع نشده باشه وهمش در حال اتصال باشه) اگر اين مشكل باشه بايد باز بشه و كليدش عوض بشه:icon_cool
vesali
29 April 2007, 08:56 PM
قسمت سمت راست و پايين touch pad كه براي بالا و پايين بردن صفحات هست تو لپ تاپ من كار نميكنه . تو قسمت mouse properties هم كليد touch pad حذف شده و نمي تونم تنظيمات touch pad رو پيدا كنم. لطفا كمك كنيد.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.