PDA

View Full Version : موبايل چيست ؟

Joker
12 August 2004, 09:35 AM
موبايل چيست ؟

payamix
12 August 2004, 10:07 AM
مبايل يك وسيله ايست مانند تلفن هاي ثابت كه شايد ديده باشيد با اين تفاوت كه سيم ندارد و ميتوان آنرا به هر كجا جا به جا كرده و توسط اين وسيله صحبت نمود.

R.s
12 August 2004, 04:12 PM
موبايل چيز خوبي است ..... من هم دارم !!!! :lol: :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :|

imohammad
20 February 2005, 12:32 AM
مو بايل همان تلفن سيار است :evil:

BloodReza
20 February 2005, 12:59 AM
همینه که عامل عضویت ما در این سایت شده پس عامل همبستگی هم هست

نويد hp
20 February 2005, 01:21 AM
موبايل چيزي است كه با اون همه كار ميشه كرد حتي با 3650 اون ميشه آبگوشت خورد . با 6600 اون ميشه گردو شكست و خورد . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

نويد hp
20 February 2005, 08:26 PM
SCREAM, جان اينجا همه دارن شوخي ميكنن اون وقت شما من رو دعوا ميكنيد .
دوست عزيز من قوانين فرم رو خوندم اون هم چند بار .
از نصيحت شما ممنونم . 8)

Hamed
21 February 2005, 12:39 AM
SCREAM, جان شما كاسه داغتر از آش تشريف داري .
جايي كه رييس بزرگ جواب مثبت ميده از شما عجيبه كه به نويد و .... اخطار بدي :twisted:

SCREAM
21 February 2005, 02:35 AM
به نظر شما جالب نيست يكي بگرده و اين فورم رو پيدا كنه و درست در جاي خودش ( SimCard , كارت هاي هوشمند و كارت هاي حافظه) تاپيكي بدين مضمون باز كنه!!!

payamix
هم جواب ايشون رو به درستي داده نه با لودگي و مسخره بازي

لودگي و خوشمزگي در اين موارد باعث ايجاد تاپيكهاي بي مورد مشابه ميشه مخصوصا
وقتي از طرف اعضاي قديمي باشه (مثل شما دوتا)
و شما لطفا در كار مديريت دخالت نفرماييد

بياد داشته باشيد كه در فورمها هميشه نشانداراني مثل شما براي تازه واردها الگو هستن
پس منطقي فكر كنيد

ما براي خوشمزگي اينجا نيومديم و هيچ كدوم هم دوست نداريم در جواب تاپيك ها و سوالات خودمون جوك تحويل بگيريم

موفق باشيد

نويد hp
21 February 2005, 02:51 AM
SCREAM جان با تشكر از شما
دستگاه هاي تلفن همراه امروزه بسيار پيش رفت كرده و كار هاي بسياري مانند عكس گرفتن فيلم برداري پخش موزيك اديت عكس و فيلم و بسياري كار هاي ديگر انجام ميدهند .

پارسا
21 February 2005, 08:55 AM
با سلام به همگي
من فكر ميكنم نظر دوستمان ريشه يابي اين كلمه ( موبايل ) و اينكه چرا اين اسم بر اين وسيله نهاده شده است باشد .. آيا دوستان اطلاعي در اين زمينه دارند ؟

نويد hp
21 February 2005, 01:54 PM
پارسا31, خود كلمه موبايل يعني متحرك ٬ قابل حركت ٬ همراه . در ايران به تلفن همراه موبايل خالي ( يعني فقط كلمه موبايل بدون پسوند و پيشوند ) ميگند در صورتي كه درستش تلفن مويال هست . در خارج هم به تلفن همراه ٬ موبايل فون گفته ميشه .