PDA

View Full Version : هیوندای ARNEJS

*علی*
3 February 2007, 12:36 AM
:icon_redf دوستانی که غیرت ملی دارند لطفا این تاپیک نبینند .چون مثل من گریه میشوند :icon_redf

کمپانی هیوندای کره جنوبی آخرین دستاورد خود را معرفی کرد

کمپانی که 30 سال پیش وجود نداشت و ما ان وقت یک ماشین مطرح انگلیسی را مونتاژ میکردیم
حالا ببینید ایران خودرو چی تولید میکند و هیوندای چی ؟

HYUNDAI ARJENS

[Only registered and activated users can see links]

سقف شیشه ای که تا به امروز بروی اغلب اتومبیل های ایده ای استفاده میشوده
حالا توسط کمپانی هیوندای آن را در اتومبیلش که به تولید انبوه رسیده استفاده میکند

چراغ جلویی به این کشیدگی و با این طراحی عالی من تا حالا تو هیچ اتومبیلی حتی اتومبیل های ایده ای ندیده ام (محشره به تمام معنا )[Only registered and activated users can see links]

موتور دیزل با 170 اسب بخار قدرت و حجم 2000 سی سی

رینگ های توربینی الومینیومی 19 اینچی

nojex
3 February 2007, 12:55 AM
تا جایی که اطلاع دارم این طرح تابستان امسال خودروی consept جدید hyundai بود !
یعنی با این طراحی به تولید انبوه رسید !!!

*علی*
3 February 2007, 01:01 AM
تا جایی که اطلاع دارم این طرح تابستان امسال خودروی consept جدید hyundai بود !
یعنی با این طراحی به تولید انبوه رسید !!!

بله دوست خوبم
یک سری سایت رسمی هیوندا بزنید متوجه میشوید

یک خودرو ایده ای به تولید انبوه برسد :icon_redf :icon_redf :icon_redf :icon_redf

Javid
3 February 2007, 01:33 AM

با اینکه هچ بکه ولی بخاطر طراحی فوق العادش ببینید چه صندوق عقب جاداری پیدا کرده...

amir_CLK500
11 February 2007, 03:38 PM
چراغ جلویی به این کشیدگی و با این طراحی عالی من تا حالا تو هیچ اتومبیلی حتی اتومبیل های ایده ای ندیده ام (محشره به تمام معنا )

:icon_redf :icon_redf :icon_redf :icon_redf

[Only registered and activated users can see links][/B]
علی جان این خودروها هر دو concept بودند و هم اکنون تولید میشوند.و چراغ ها رو دقت کنید متوجه میشید که خیلی از ماشین ها چراغ این مدلی دارند(پرادو هم یک نمونش)
خودروی بسیار زیباییس و واقعا بحث برانگیز و جالب.
هیوندایی این بار در طراحی درصد تقلید را خیلی کمتر مدنظر قرار داده است.پلتفرم و فرم کلی تا حدودی شبیه بی ام و 118 i است.فرم جلوی ماشین هم تقریبا مشابه یکی از طرح های مفهومی مزدا است.

*علی*
11 February 2007, 05:42 PM
امیر خان از عکس خیلی متشکرم
منظور من از کشیدگی . کشیدگی نسبت به جثه ماشین و سازگاری با جثه با این طول بلند است . اگر توجه کنید مشاهده میکنید که تقریبا چراغها تا مرکز گلگیر پیش رفته اند .
آیا طراحی هیچ یک از چراغ های نشان داده شده به زیبایی و کشیدگی نسبت به هیکل اتومبیل هیوندای آرنجس است ؟
در ضمن فکر نکنم چراغ های پرادو از نظر نسبت طولی به پهنا و ارتفاع به اینها هم برسه . نظر شما چیه؟
در مورد طرح مفهومی فکر نکنم هیچ خودرو سازی در طرح مفهومی خود از دیگری تقلید کنه چون اینجا قصد ساخت فروش نیست بلکه به رخ کشیدن قابلیت طراحی کمپانی است ؟ (فکر کنم حرفتون کاملا اشتباه است) (بارها فرمودید که هیوندای کمپانی مقلدی است اما در مدل مفهومی تقلید بیمعنا است )

amir_CLK500
11 February 2007, 07:49 PM
علی جان تقلید که چیز بدی نیست خیلی هم خوبه بجای طرحهای من در آوردی(مثل سمند)میشه ماشینهای بهتری ساخت.خود مرسدس بنز در کلاس e مخصوص 2009 کاملا از روی یک مدل لکسس کپی برداری کرده (کار دنیا رو ببینید!!!)اما در مورد بنز بالایی باید بگم یه طرح کاملا مفهومی بود اما پلتفورمش کاملا بر روی میباخ ساخته شده است(این خودرو با نام میباخ اگزلرو معرفی شده است و کار مستقیم بنز نیست)
اما از لحاظ زیبایی طراحی چراغ کاملا سلیقه ایست شاید شما این طرح رو دوست داشته باشید اما من طرح ساگاریس(عکس دوم)رو تا کنون رو هیچ ماشینی ندیدم .
در مورد اون مزدایی که میگم عکساشو گیر آوردم براتون آپلود میکنم.
بابت جواب ممنونم علی جان.

arash p mbz bmw
11 February 2007, 10:10 PM
دوستان فقط خواهشا بحث منحرف نشه!!!
علی اقا من یه مدل بنز که اگر اشتباه نکنمeکلاس بود دیدم اونم سقفش شیشه ای بود
برای رفیق رفیقم توی ارمکان-اریاشهر-تهران

amir_CLK500
13 February 2007, 08:22 PM
بله آرش جان اون که میگید کلاس e هست با موتورهای 2400 2800 3200 (e280 ...)
سقف بعضی مدلهاش کاملا شیشه است (اگه اشتباه نکنم میگن پانورامایی بهش)اما این هیوندای طرح شیشه ایی سقفش با اون بنز فرق میکنه و یه طرح جدید است.