View Full Version : تاپيکي براي پيشنهاد بازيهاي PS2 به دوستان !
bijbij
1 February 2007, 07:22 PM
دوستان گرامی
این تاپیک را ایجاد نمودم تا در یک جا بتوانیم در مورد سبک بازیهای که مورد علاقهمان است از دوستانمان پرسش کنیم و دوستانمان نیز محبت نموده در مورد بازیی که درهمان سبک مورد نطرمان است و خود آن را تجربه نموده اند ما را راهنمایی و با کمی توضیح در مورد آن ما بر سر شوق برای خرید آن بازی بیاورند .
از این راه هم از تجربه دوستان استفاده و هم در صرف هزینه برای تهیه بازی دقت بیشتری مینمائیم چرا که ممکن است نام و یا تصویر یکم بازی ما را بخود جلب اما خود بازی که نمیدانیم چگونه است بسیار بیهوده باشد و البته دوست دیگری نیز قبلا" آن را تهیه و تجربه ای سخت داشته است [Only registered and activated users can see links] .
در همین رابطه دوستان میتوانند نام بسیاری از بازیها را در این تاپیک :
تاپيک معرفي بازيهاي پلي استيشن 2 ( PS2 )
([Only registered and activated users can see links])یافته و در صورت تمایل به خرید در مورد آنها از دوستانتان در همین تاپیک راهنمایی بگیرید [Only registered and activated users can see links] .
[Only registered and activated users can see links]
bijbij
3 February 2007, 01:50 PM
دوستان برای شروع بنده این بازیها را پیشنهاد میکنم :icon_cool
( Grand Theft Auto ( SanAnddres ***
( Driver ( Paralel Lines **
To Life 25
( True Crime ( New York City *****
( Tomb Rider ( Legend ****
GUN ***
Shadow Colossus **
( Silent Hill ( The Room **
Resident Evil 4 *****
( Metal Gear ( Subsistence *****
God Of War ***
Tekken 4 ***
Bloody Roar 4 ***
( Call Of Duty 2 ( Big Red One *****
Black *****
( Nasscar'06 ( Total Team Control ***
( Need For Speed ( Most Wanted *****
( Midnight Club 3 ( DUB Edition ****
( Winning Eleven 10 ( Word Soccer *****
pro evolution soccer 5 , 6 ***** دوستان میتوانند با توجه به سبک و مشکلی و ... بازی دلخواهشان در این تاپیک درخواست راهنمایی بفرمایند تا دوستان دیگر ایشان را درهمان موارد راهنمایی کنند :icon_surp
OM1D
3 February 2007, 05:21 PM
گویا کسی در این انجمن اصلاً اهل PS World نیست .
به هرحال bijbij ([Only registered and activated users can see links]) عزیز در این لیست بازی Black که توسط شرکت نوپا Criterion SW و همچنین کاملاً حرفه ای طراحی شده ، میشه به یه شاهکار روی PS2 اشاره داشت . [Only registered and activated users can see links]
در ضمن اسم ( Call Of Duty 2 ( Big Red One اومد وسط : من پیشنهاد میکنم سری Call Of Duty 3 یا همان ندای وظیفه 3 که توسط شرکت Treyarch ساخته شده رو روی PS2 امتحان بکنید .
البته این نسخه زمین تا آسمون با نسخه PS3 NGeneration فرق داره . [Only registered and activated users can see links]
bijbij
10 February 2007, 04:41 PM
با سپاس از OM1Dگرامی
دوستان گرامی
بد نیست این بازیها را امتهان نمائید :
" URBAN CHAOS " Riot Response
" SWAT " Global Strike Team
در مورد بازی BLACK هم بگویم که اگر دوستانی به این بازی علاقمندند بازی را از EASY شروع بفرمایند و کم کم به مراحل بالا بروند .
هم پس از هر مرحله ( منظورم بعد از گزاراندن مرحله EASY است ) اسلحه هایتان نقره ای و عالی میشود و با تیر نامحدود ( فقط در مرحله بعدی ) و هم با مراحل آشنا میشوید چون تمام مراحل شبیه به هم هستند و تنها تعداد افراد دشمن و ... بیشتر و بازی سخت تر میشود .
راستی دوستان بد نیست باز های :
BULLY , Residen Evil Dead Aim , Tomb Raider Legend , THE SHIELD و Painball را نیز امتحان نمائید و دوستانی که به حیوانات علاقه دارند نیز بازیهای JAWS UNLISHED که ماجرای یک کوسه سفید وحشی است و بازی AFRICAN SAFARI که شما در آن شکار در صحراهای آفریقا را تجربه مینمائید امتحان نمائید :-)
سعيدـ2001
14 February 2007, 04:54 PM
God Of War ([Only registered and activated users can see links]) اخرت بازی از نظر من بهترین بازیه PS2 هرکی بازی نکنه از دستش رفته تا چند هفته دیگه نسخه دوم این بازی هم میاد که طبق Review که توسط سایت IGN ([Only registered and activated users can see links]) از نسخه دومش صورت گرفته این بازی امتیاز جالب 9.7 رو گرفته یعنی دیگه ته تهش که به گفته نویسنده IGN تو این بازی دیگه از حداکثر توان گرافیکی PS2 استفاده شده و دیگه گرافیک از این بالاتر در PS2 امکان نداره در ضمن این بازی حتی از نسخه اولش هم بهتر به نظر میرسه .
نکته جالب در مورد این بازی اینه که کسانی که دستگاه PS3 دارند میتونن این بازی Ps2 رو در گرافیک و رزولوشن بالاتری نسبت PS2 بازی کنن (رزولوشن 720P) .
tazmani
15 February 2007, 12:37 AM
بازی استراتژی برای PS2 وجود داره ؟ age of empror و ...
سعيدـ2001
16 February 2007, 04:17 AM
بازی استراتژی برای PS2 وجود داره ؟ age of empror و ...
اگرم باشه چجوری میخوای بازی کنی یعنی فکر میکنی با دستهای PS2 چجوری میشه Age Of Empires بازی کرد با این حال فکنم چند بازی باشه که البته Game Play شون قائدتا با PC خیلی فرق میکنه مثلا فکر کنم Commandos یه نسخه برای PS2 داشته باشه ولی فکر نکنم همچین لذتی داشته باشه چون بازی استراتیژیک با Game Pad تقریبا بی معنیه و احتمالا کنترلش خیلی سخته مگه اینکه مثل PS3 برای Ps2 هم مایس و کیبوردی وجود داشته باشه .
OM1D
20 February 2007, 05:14 PM
بازی استراتیژیک با Game Pad تقریبا بی معنیه
کجا بودید اون زمانی رو میدید که چه قدر برای بازی Red Alert روی PS1 علاقه داشتیم . [Only registered and activated users can see links]
Tommy Angelo
21 February 2007, 01:00 AM
دوستان اگه علاقه مند به تجربه ی زندگی مدرسه ای در آمریکا هستید قطعا Bully رو بازی کنید حرف نداره !!
در ضمن Silent Hill 3,4 هم از برترین بازی هاست . در ضمن دوستان منتظر God OF War II باشید .
morghe_eshgh1
4 March 2007, 10:14 PM
بازی metal gear solid 3 subsistenceرو امتحان کنید 2 تا دی وی دیه من که خیلی حال کردم باهاش
Tommy Angelo
4 March 2007, 11:58 PM
بازی DefJam Fight For NY هم بازیFighting بسیار جالبی است .
ماندانگاس
30 March 2007, 10:29 PM
سلام
خدمت دوستداران مجموعه بازیهای Grand Theft Auto باید عرض کنم دیشب ساعت 1:30 بالاخره شمارش معکوس به پایان رسید . سایت رسمی Grand Theft Auto که بخشی از سایت رسمی راک استار هستش برای قرار دادن تریلر آخرین تولید شرکت راک استار در سری بازیهای GTA به نام Grand Theft Auto IV از ده روز پیش اقدام به قرار دادن یک Count Down Timer بر روی سایت خود کرده بود که بالاخره به پایان رسید و این تریلر یک دقیقه ای با فرمت ها و کیفیت های مختلف ریلیز شد.
با فرمت WMV دو کیفیت 640x360 و 1280x720 برای دانلود و نمایش وجود داشت.
فرمت هایی مخصوص Quick Time و Ipod Player و PSP هم برای دانلود وجود داره.
من لینک فرمت WMV رو برای علاقه مندان این مجموعه بازی قرار میدم که میتونین دانلود کنین!
البته باید عرض کنم تا 5 ساعت اول به دلیل فشار روی سرور این سایت غیر قابل دسترس بود! طراحی سایت هم اشکالاتی داشت و عملا عملیات دانلود رو شبیه سازی میکرد! و دانلودی صورت نمیگرفت! که بالاخره تونستم توی سورس صفحه لینک ها رو پیدا کنم!
640x360 wmv با حجم 32 مگابایت به مدت 1 دقیقه - Download (لینک مستقیم)
([Only registered and activated users can see links]) 1280x720 wmv با حجم 68 مگابایت به مدت 1 دقیقه - Download (لینک مستقیم) ([Only registered and activated users can see links])
از نظر کیفیت با هم فرقی ندارن! فقط فایل دوم به دلیل سایز بیشتر در پخش یکم گیر میکنه!:icon_arro
در مورد این بازی هم باید عرض کنم قرار اکتبر2007 یعنی حدودا مهر 86 به بازار بیاد. و فعلا در تاریخ اعلام شده برای کنسول PS3 به بازار میاد و بعد از اون برای کنسول XBox 360 و همچنین PC طراحی میشه!
موفق باشین:icon_cool
RockStar Game - The Official Site ([Only registered and activated users can see links])
Grand Theft Auto - The Official Site ([Only registered and activated users can see links])
Grand Theft Auto IV - Portal ([Only registered and activated users can see links])
bijbij
18 April 2007, 09:04 PM
دوستان عزیز
اگر بدنبال بازی هستید که اکشن و رانندگی و بکش بکش و ...
سبک Syphon Filter و IGI و Driver و GTA ها را باهم داشته باشد و شما را کاملا" جلوی پلی استیشنتان میخکوب کند این بازی را بشما توصیه میکنم :
MERCENERIE PlayGround Of Destraction
این بازی واقعا" قشنگ است و هر کس که Far Cry را بازی کرده باشد این بازی را نیز خواهد پسندید .
در این بازی شما نقش یک مزدور را بازی میکنید که نه ارتشی است و نه برایش فرقی میکند که طرف کدام دسته باشد و فقط پول برایش مطرح هر و هرکه بیشتر پول بدهد .
شما با انجام ماموریتهای مختلف پول خواهید گرفت .
از دستگیری افراد تا انحدام پایگاه و وسائط نقلیه .
انواع اسلحه ها را دارید و میتوانید انواع وسائط نقلیه مانند اتومبیل معمولی و جیپ و هامر و تانک و نفر بر و هلیکوپتر و ( البته هواپیما را امتحان نکردم که بشود دزدید :icon_mrgr ) را تصاحب کنید و
با کره جنوبی و سازمان ناتو و چین و مافیای روسیه فقط برای دریافت پول همکاری کنید .
هر وقت که لازم داشته باشید با پرداخت پول و با هلیکوپتر برایتان اتومبیل و جیپ و ... تجهیزا بفرستند .
برای زدن اهداف نظامی کمتان کنند و ... .
امتحانش ضرر که ندارد هیچ مفید هم هست و لذت یک بازی پر هیجان را برای شما به ارمغان می آورد
:icon_cool
این هم رمز ساده بازی :
Cheat: 1 Million Dollars
On the PDA's faction screen enter the following code on the D-pad:
Right, Down, Left, Up, Up, Left, Down, Right.
You'll hear a sound that confirms the code has been added correctly.
You'll now have a million bucks to waste as you please.
Cheat: Invincibility
On the PDA's faction screen, enter :
Up, Down, Up, Down, Left, Right, Left, Right on the D-Pad.
You'll hear a sound that confirms the code has been added correctly.
Now you and your current vehicle will be impervious to damage.
Cheat: Unlimited Ammo
Go to the PDA's faction screen and enter the following code on the D-pad:
Right, Left, Right, Right, Left, Right, Left, Left.
You'll hear a click and you'll have unlimited ammo.
رمز گیم شارک هم در تاپیک مخصوصش ([Only registered and activated users can see links]):icon_surp
Babak4you
6 January 2008, 04:51 PM
سلام. من تقریبا یک هفته است که هرشب 2 یا سه ساعت God of War2 رو بازی میکنم. به نظر من یکی از جذابترین و پرهیجان ترین بازیها است. واقعا ارزشش رو داره که من با دو تا بچه قد و نیم قد که دارم بشینم پای این بازی!!!
italia10
25 March 2008, 03:23 PM
سلام دوستان یه کمکی میکنید . ببخشید میدونم جای این سوال اینجا نیست .
من اسم یه بازی رو میخوام بدونم چیه . 4 سال پیش بازیش میکردم . ولی اسمشو بلد نیستم . امروز که رفتم بخرم نتونستم .
یه بازی جنگی بود که توی عراق بود . 4 نفر بودن . که اسماشون . فرمانده . تک تیر . تیر بار چی . 30- 4 ری بود. مرحله اولشم فرمانده از یه هلکوپتر می اومد پایین که بره تک تیرو نجات بده .
اگه کسی میدونه بگه . :icon_redf
liszt
29 March 2008, 08:32 PM
سلام. من تقریبا یک هفته است که هرشب 2 یا سه ساعت God of War2 رو بازی میکنم. به نظر من یکی از جذابترین و پرهیجان ترین بازیها است. واقعا ارزشش رو داره که من با دو تا بچه قد و نیم قد که دارم بشینم پای این بازی!!!
تاييد ميشه
من اگر 2 تا نوه قد و نيم قد داشته باشم باز هم اين بازي را ميكنم
SAM FISHER
30 March 2008, 08:51 AM
بهترين و زيباترين بازي كه با PS2 انجام دادم يكي God of war بود و Metal Gear Soldiers كه دوتاشون خيلي محشر بودند.
tupac
5 April 2008, 03:15 PM
onimusha همه سري هاش.
amirhossein74
16 September 2008, 11:49 AM
سلام.بازی smackdown vs raw 2009 بازی خیلی باحالیه و کمیابه.به نظر من بخرینش خیلی باحاله.:icon_cool
Koosha_Raisi
16 September 2008, 12:19 PM
سلام.بازی smackdown vs raw 2009 بازی خیلی باحالیه و کمیابه.به نظر من بخرینش خیلی باحاله.:icon_cool
مگه 2009 اومده؟؟ چطوره؟ از 2008 بهتره؟ چه فرق هایی داره؟:icon_arro
Kasra007
10 November 2008, 08:19 PM
سری بازی های Devil May Cray حرف نداره!!!!!!:icon_cool:icon_sad:
همینطور سری بازی های Prince Of Persia :icon_cool
50cent
jetli Rise to honore
Lego Indiana Jones : The Original Adventure
Kung fu panda
2 تا بازی Harvest moon a wonderful life و harvest moon save the homeland کارتونی ولی جالب هستند
yakuza هم بد نیست
بازی استراتژیک age of empires 2 هم جالبه!
Kasra007
11 November 2008, 06:36 PM
سلام دوستان یه کمکی میکنید . ببخشید میدونم جای این سوال اینجا نیست .
من اسم یه بازی رو میخوام بدونم چیه . 4 سال پیش بازیش میکردم . ولی اسمشو بلد نیستم . امروز که رفتم بخرم نتونستم .
یه بازی جنگی بود که توی عراق بود . 4 نفر بودن . که اسماشون . فرمانده . تک تیر . تیر بار چی . 30- 4 ری بود. مرحله اولشم فرمانده از یه هلکوپتر می اومد پایین که بره تک تیرو نجات بده .
اگه کسی میدونه بگه . :icon_redf
دوست عزیز اسم بازی شما Medal Of Honor: Vanguard نیست؟؟؟؟؟؟
اگرم باشه چجوری میخوای بازی کنی یعنی فکر میکنی با دستهای PS2 چجوری میشه Age Of Empires بازی کرد با این حال فکنم چند بازی باشه که البته Game Play شون قائدتا با PC خیلی فرق میکنه مثلا فکر کنم Commandos یه نسخه برای PS2 داشته باشه ولی فکر نکنم همچین لذتی داشته باشه چون بازی استراتیژیک با Game Pad تقریبا بی معنیه و احتمالا کنترلش خیلی سخته مگه اینکه مثل PS3 برای Ps2 هم مایس و کیبوردی وجود داشته باشه .
نه سعید جان
شما می تونید از جویستیک ها به عنوان ماوس استفاده کنید(یه کم سخته ولی عادت می کنید)
amirhossein_a2
13 November 2008, 11:01 PM
سلام.نسخه اصلی بازی اسمکدان vs راو 2009 تا آخر این ماه در فروشگاه ها است.بازی TNA impact هم اومده ولی اصلا در حد wwe نیست.(حتی smackdown vs raw2006).
البته بازی تی ان ای نسخه اولشه ولی s v r نسخه 11.
:lover:
Koosha_Raisi
14 November 2008, 07:58 AM
سلام.نسخه اصلی بازی اسمکدان vs راو 2009 تا آخر این ماه در فروشگاه ها است.بازی TNA impact هم اومده ولی اصلا در حد wwe نیست.(حتی smackdown vs raw2006).
البته بازی تی ان ای نسخه اولشه ولی s v r نسخه 11.
:lover:
دوست من من شنیدم که این بازی فروشش متوقف شده چونطرفدارای زیادی نداشته!
حتی تو دبی هم هنوز 2009 نیست!:icon_surp
Kasra007
14 November 2008, 11:30 AM
دوستان من می خوام چند تا بازی دگرو هم به شما معرفی کنم:icon_cool:icon_surp:
need for speed most wanted
need for speed carbon
bully حرف نداره
rainbow six
superman returns
spiderman 3
ghost recon
garfield
ice age 2
need for speed underground 2
need for speed prostreet
gran turismo 4
اگه طرفدار بازی کارتونی هستید بازی Sims 2pets&Sims 2 جالبه :icon_cool
amirhossein_a2
18 November 2008, 05:52 PM
دوست من من شنیدم که این بازی فروشش متوقف شده چونطرفدارای زیادی نداشته!
حتی تو دبی هم هنوز 2009 نیست!:icon_surp
آقا کوشا من smackdown vs raw2009 رو 5 روزه خریدم و الآن هم دارم با جان سینا در career mode بازی میکنم.
تازه برای اینکه باور کنی برات از دی وی دیش عکس هم گرفتم.
در ضمن اگه میخوای این بازی رو برات پست کنم..:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.