PDA

View Full Version : Tiguan رقیبی جدید برای BMW X3 .

Shahin20
1 February 2007, 01:46 AM
با سلام:
از اونجایی که من یکم مشکل دارم با پیدا کردن تاپیک امیدوارم این تکراری نباشه که البته من چیزی پیدا نکردم.

اخیرا کمپانی فولکس واگون(vw) خودروی جدیدی رو معرفی کرده که به گفته مدیران این کمپانی این مدل رقیبی جدی واسه خودروهای toyota Rav4, Hunda CR-V, Land Rover freelander, BMW X3 خواهد بود. چندین هفته پیش در نمایشگاه خودرو در Los Angeles برای اولین بار این خودرو به نمایش گذشته شد.

این خودرو قرار در سال 2008 به بازار وارد بشه و به نام Tiguan است.

خواهشمندم اگه عکسها رو نمیتونید ببینید به من بگید چون من اطلاعی از سایتهایی که تو ایران قفل شدند ندارم.

[Only registered and activated users can see links]

amir_CLK500
1 February 2007, 02:40 AM
خیلی محشره واقعا زیباس مخصوصا لاستیکاش.

-–•(-• SinaSystem •-)•–-
1 February 2007, 01:44 PM
فعلا BMW X5 سال 2006-2007 ظاهر بهتری نسبت به این داره...
سال 2008 هم بهتر خواهد بود ...

El Padrino.
1 February 2007, 02:45 PM
مثل توارگ هست
مشخصات فنیشو ندارید

Shahin20
1 February 2007, 05:08 PM
فعلا BMW X5 سال 2006-2007 ظاهر بهتری نسبت به این داره...
سال 2008 هم بهتر خواهد بود ...
دوست عزیز بین این ماشین و bmw x5 فرق بسیار زیادی وجود داره و در واقع قابل مقایشه نیستند و اگه دقت کندید من در پست اول هم نوشتم رقیب جدید bmw x3.
علتی که X5 و این خودرو قابل مقایسه نیست اینه که x5 به عنوان luxury suv هستش ولی این خودرو و bmw X3 به عنوان sport suv هستند. جالب بدونید با این که این خودرو در با این که به عنوان luxury نیست امکاناتی حتی بیشتر نسبت به یک سری از مدل های x5 داره.

*علی*
1 February 2007, 11:12 PM
پشتش تقریبا کپی هیوندایی ساناتافه است . مخصوصا ساختار چراغ هاش
برای اولین بار یک کمپانی از هیوندای مقلد تقلید کرده (اینجا است که میگن شاهدزد از دزد میبره )
مقایسه کنید

El Padrino.
2 February 2007, 12:02 AM
علی آقا درسته که شبیه به هم هستند ولی عقب این ماشین مثل توارگ 2006 هست

Shahin20
2 February 2007, 05:24 AM
پشتش تقریبا کپی هیوندایی ساناتافه است . مخصوصا ساختار چراغ هاش
برای اولین بار یک کمپانی از هیوندای مقلد تقلید کرده (اینجا است که میگن شاهدزد از دزد میبره )
مقایسه کنید

همون جور که دوست عزیز در بالا گفت عقب این ماشین شبیه toureg هستش که در سال 2004 خیلی وقت قبل هیوندایی اومد. در واقع اگه یه کم دقت کنید متوجه میشید اون مدل هیوندایی از touareg و audi Q7 گرفته شده.

حالا اگر بخواهیم بیشتر به واقعیت ها توجه کنیم به گفته خود مدیران این کمپانی این خودرو از روی platform گلف گرفته شده و به عبارت دیگه این خودرو گلف SUV هستش که بازم خیلی وقت فیل هیوندایی بوده.

حالا اگه به این عکس نگاه کنید کاملا به حرف من پی میبرید دوست عزیز.

مطمعن باشید کارخانه ای که audi, porche, lamborghini, buggati vw تولید میکنه حد اکثر تلاش رو میکنه که از خودروی دیگه ای تقلید نکنه.

ParsCommunity
2 February 2007, 08:33 PM
همون جور که دوست عزیز در بالا گفت عقب این ماشین شبیه toureg هستش که در سال 2004 خیلی وقت قبل هیوندایی اومد. در واقع اگه یه کم دقت کنید متوجه میشید اون مدل هیوندایی از touareg و audi Q7 گرفته شده.

حالا اگر بخواهیم بیشتر به واقعیت ها توجه کنیم به گفته خود مدیران این کمپانی این خودرو از روی platform گلف گرفته شده و به عبارت دیگه این خودرو گلف SUV هستش که بازم خیلی وقت فیل هیوندایی بوده.

حالا اگه به این عکس نگاه کنید کاملا به حرف من پی میبرید دوست عزیز.
مطمعن باشید کارخانه ای که audi, porche, lamborghini, buggati vw تولید میکنه حد اکثر تلاش رو میکنه که از خودروی دیگه ای تقلید نکنه.
البته پورشه نه
چون پورشه و هوندا و تویوتا-لکسس تنها کارخانه جات مستقل هستند
پورشه فقط مدل کاین و توارگ رو با همکاری فاو انجام داد

nojex
2 February 2007, 09:13 PM
تا جایی که بنده مطلع هستم آقای پورشه از بنیانگذاران vw و طراح beetle بود و بعدا کارخانه porche رو به عنوان زیر مجموعه vw برای تولید خودروهای خاص ساخت .
و هنوز هم زیرمجموعه vw است .

Shahin20
3 February 2007, 03:09 AM
البته پورشه نه
چون پورشه و هوندا و تویوتا-لکسس تنها کارخانه جات مستقل هستند
پورشه فقط مدل کاین و توارگ رو با همکاری فاو انجام داد
با سلام دوست عزیز

همون طور که دوست عزیز دیگه در بالا گفت پورشه هم زیر مجموعه vw خستش در واقع اگر تاریخ کمپانی vw رو بخونبد متوجه میشید هیتلر و پورشه دو بنیان گزار اصلی vw بودند که بعد از جنگ جهانی دوم پورشه از vw جدا شد و چند سال پیش دو باره بهم پیدشتن و در واقع vw group پورشه رو بازخرید کرد.

اگه علاقه داشته باشید من میتونم تاریخ vw & porche رو بعدن براتون پست کنم در این رابطه کتابی هم وجود داره که نوشته دکتر پورشه هستش

tiguan
24 March 2007, 04:45 PM
من عاشق این ماشین هستم اصولا علاقه زیادی به شاسی بلندهای جمع و جور دارم اگه ممکنه مشخصات وقیمت رو اعلام کنید