PDA

View Full Version : روكش صندلي برای روآ

soheilm
1 February 2007, 01:34 AM
با سلام

بهترين روكش صنداي براي ROA چه مدلي هست؟؟

ممنون از كساني كه اطلاع رساني ميكنند.

z_qz54
4 February 2007, 12:43 AM
با 405 مگه یکی نیست؟

soheilm
6 February 2007, 04:49 PM
چرا يكي هست خوب ميخوام بدونم چي بهتر هست

amahdavi2004
6 February 2007, 08:58 PM
اولا روكش سليقه اي است.
ثانيا قيمتش حساب و كتاب ندارد يعني مي تواني روكش 90 هزار توماني را در جاي ديگر 30 هزار تومان پيدا كني!!!
اگر مي خواهي روكش كني تمام چرم نگير كه روش سر مي خوري و عرق مي كني. محل تماس بدن بهتر است جنسش از مخمل با دوام باشد(پارچه اي پاره مي شود)
از اينها بگير كه در محل كمر صندلي جلو يك بالشتك كوچك براي پر كردن گودي كمر و جلوگيري از كمردرد دارد.
جنس چرمش هم مراقب باش مرغوب باشد و پس از مدتي نتركد.
مواظب باش OverSize نباشد(مشترك بين سمند و 405) چون گشاد است بازي مي كند و چروك مي شود.

پیمان ق
25 May 2007, 02:08 AM
من برای 405 خودم روکش سمندی انداختم (خیلی ماه شده:icon_wink ). البته باید بدی داخل پشت سریهای عقبو با یه چیزی برات پر کنند. مواظب باش خوب ببندنش.
درمورد جنسش هم دوست عزیزمون amahdavi (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=27886) کاملاً درست گفتن.سعی کن چرمی نگیری.
من قبلاً چرمی انداخته بودم زیر آفتاب خیلی داغ میکرد. الان روکشی که انداختم قسمت وسطش مخمله و اطرافش پارچه ای. ازش راضیم.
البته بعد از 6 ماه هنوز برای روآیی که دارم روکشی نگرفتم.:icon_arro

راستی سهیل جان ، ماشینت چه رنگیه؟

Kavan
25 May 2007, 03:32 AM
چرمی واسه زمستونا سرده و واسه تابستونا داغه داغ

amir_CLK500
25 May 2007, 04:23 AM
توصیه ایی که من دارم اینه که سلیقه به خرج بدی و بهترین روکش رو انتخاب کنی که هر کس ببینه احسنت بگه
روکش در درجه اول باید با رنگ اتاق هماهنگ باشد
رنگ های روشن مثل سفید و ...بدلیل اینکه چرک رو خیلی تابلو نشون میدن زیاد مناسب نیستند
روکش باید نازک و سبک باشد و کاملا فیت صندلی بشود و حسابی بچسبد تا صندلی از ارگونومی استاندارد خود خارج نشود.
از خرید روکش های پر از زلم زیمبو و طرح های شلوغ خودداری کنید.هر چیزی ساده اش شیک تره.
روکش های هستند به رنگ نقره ای متالیک براق:145: که بازم نظرم اینه که نخرید.
در موقع خرید دقت داشته باشید که اگه زبون خوبی داشته باشید خوب میتونید تخفیف بگیرید چون تا کنون 3 4 بار برای خرید رفته ام تا مبلغ 30 40 تومنم تونستم تخفیف بگیرم

minime
28 November 2007, 04:30 AM
در درجه اول اگه براي تغيير دكوراسيون اتاق، پوشوندن خرابي و عيب روكشهاي فابريك و يا مثلاً داشتن بچه‌هاي شيطون زباله‌ساز نيست، بايد از خودتون بپرسيد كه اگه قراره زياد اين ماشين رو نگه نداريد و زود مي‌خواهيد عوض كنيد كه چرا اصلاً روكش مي‌گيريد.
مگه صندلي سوپر نو مونده چقدر توي قيمت ماشين تاثير داره. مثل بعضي‌ها نشه كه فكر مي‌كنن اگه بعد از گذشت چند ماه از خريد ماشين، پلاستيكهاي روي صندلي اون رو نگه دارن، همه فكر مي‌كنن ماشينش نو و صفر هست. تازه بدترش كساني هست كه پلاستيك سپر پرايد رو به همين دليل نمي‌كنن و بعد كه چسبيد به سپر، مي‌مونن كه چجوري بكننش.
تازه اگه به خاطر راحتي خودتون هم به فكرش هستيد كه دو تا عرقگير هم تا حدي از كثيف شدن روكش فابريك جلوگيري مي‌كنن و هم نمي‌ذارن پشتتون عرق كنه. اينجوري توي مبلغ صرفه‌جويي مي‌كنيد. چون بهتره كه يا نخريد و يا اگه مي‌خريد يه جنس مرغوب بخريد كه هم عمرش زيادتر باشه و هم شكل و شمايل توي ماشين رو زشت نكنه.

اما اگه به هر دليل مجاب شديد كه حتماً بخريد يادتون باشه خيلي ليز مثل ساتن و يا خيلي چسبنده مثل مخمل نباشه. روي اولي بايد هي خودتون رو بكشيد بالا و روي دومي همچين ثابت مي‌مونيد كه براي استراحت اگه بخواهيد حتي يك سانت جابجا بشيد، بايد اول بلند بشيد و بعد از جابجايي دوباره بشينيد.

به نظر من هم چرم،‌ حتي صددرصد طبيعي اون باعث عرق كردن مي‌شه و هم عايق خوبي براي گرما و سرما نيست.

درضمن اگه خيلي عرق مي‌كنيد، گرفتن عرقگير مكمل روكش شما خواهد بود.

tabari
16 March 2008, 08:11 AM
با سلام

tabari
16 March 2008, 08:20 AM
با سلام
براي خودرو روآ همه نوع روكش است
چرم با مخمل ، چرم با پارچه ، تمام پارچه ، تمام چرم
ماروكش صندلي توليد ميكنيم .
آدرس وشماره مي نويسم اگر مايل بوديد تشريف بياوريد ما در خدمت شما و ديگر عزيزان هستيم .
تلفن : فروشگاه 77967918-021
تلفن همراه : 09121721673
آدرس فروشگاه : تهران فلكه چهارم تهرانپارس وفادار شرقي بعد از ميدان استخر روبروي ايستگاه مسجد پلاك 424 آريا اسپرت فراهاني

tabari
16 March 2008, 08:24 AM
با سلام

abbas123
8 October 2008, 10:00 AM
با درود

یدروز برای تاپیک هائی که در مورد روکش پستی نداشتند ، یک پست گذاشتم .

گویا چون تکراری بوده پاک شده .

برای جلوگیری از شلوغی و تراکم تاپیک من لینک اصلی اش رو می گذارم اینجا امیدوارم بدرد بخوره :

http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=583714&postcount=18