PDA

View Full Version : citroen c4 triomph

nojex
31 January 2007, 09:54 PM
اینم مهره جدید سایپا که هفته پیش جمعه پرده برداری شد و قرار از سال آینده جای xantia رو بگیره .
بین 29 تا 32 هم قیمت گذاری شده
در حقیقت همون c4 که چینی ها یک صندوق بهش اضافه کردن
http://www.live-sites.com/blog/media/1/20060512-citroen_c-triomphe-03.jpg

arash p mbz bmw
1 February 2007, 09:13 PM
خیلی متشکر از شما دوست عزیزم که مطالب مفید و ارزشمندی رو برای ما قرار میدید
این محصول به نظر بنده هرگز نخواهد تونست جای زانتیا رو بگیره
این محصول اصلا با قیمتی که داره نمیتونه یه همچین کاری رو بکنه و در ضمن بدلیل سیاستی که سایپا داره هرگز نمیاد ماشینی رو که کلی روش سود کرده رو الکی جاشو بده به یه محصول دیگه
من فکر میکنم طوری بازار رو نگه میداره که قیمت این ماشین رو 30بمونه تا بتونه یک ردیف تازه بین رقیبانی چون اوانته و مگان ( یک پله بالاتر) بزنه

paymanonline
1 February 2007, 10:15 PM
آقا مطمئنید که این C4 هست؟

آخه امروز یکی عین همین تو خیابون دیدم که پشتش نوشته بود C5 و پلاک ملی ایران 11 م هم بود

arash p mbz bmw
1 February 2007, 10:19 PM
اره پیمان جون
جلوی c5خیلی شبیه c4هست که اغلب اشتباه میگیرن
اما پشت این دو خودرو فرق دارن...

nojex
1 February 2007, 11:12 PM
این محصول به نظر بنده هرگز نخواهد تونست جای زانتیا رو بگیره
این محصول اصلا با قیمتی که داره نمیتونه یه همچین کاری رو بکنه و در ضمن بدلیل سیاستی که سایپا داره هرگز نمیاد ماشینی رو که کلی روش سود کرده رو الکی جاشو بده به یه محصول دیگه
من فکر میکنم طوری بازار رو نگه میداره که قیمت این ماشین رو 30بمونه تا بتونه یک ردیف تازه بین رقیبانی چون اوانته و مگان ( یک پله بالاتر) بزنه

حق با شماست و البته یک طرح face lift برای xantia در نظر گرفته شده اما به نظر من بین megane و این طرح هنوز تصمیم گیری نشده
http://www.airic-ir.com/airicpic/Xantia-face-lift_big.gif

El Padrino.
1 February 2007, 11:29 PM
به نظر من پروژش موفق نمی شه چون قیمتش مثل سی فایوه و سی فایو از اون جدید تره ملومه که کسی سراغش نمی ره

nojex
1 February 2007, 11:42 PM
قیمت c5 2000cc full option که فقط همین مدل فعلا توسط سایپا وارد میشه 39.800.000 است !
البته 30.000.000 برای این پروژه یعنی شکست !

Abolfazl2006_p
2 February 2007, 02:46 PM
با توجه به قیمت فعلی که میخوان ارائه بدند نمیتونه بازار خوبی کسب کنه