View Full Version : صدايي ناآشنا از داخل موتور
مودي
6 January 2005, 11:46 AM
من حدودا 5 ماهه كه ماشينمو خريدهام و بيش از 4200 تا بيشتر كار نكرده. خيلي هم بهش فشار نياوردهام. ولي تازگيها يه صدايي شبيه صداي چق چق! از داخل موتور ميآد. ( دوستاني كه سر و كاري با ماشينّهاي آمريكايي داشتهاند آنرا شبيه صداي موتور ماشين آمريكايي وقتي تايپيتهاش ايراد پيدا كردهَ بدونن) مشكل اينجاست كه اين صدا هميشگي نيست كه بتونم ببرم تعميرگاه. گاهي صبح ها چند ثانيه شروع ميشه و تموم. گاهي وسط ترافيك هاي سنگين 4 تا 5 دقيقه ميگيره و بعد تموم. وقتي گاز ميدهم صداش موقتا قطع ميشه ولي گاهي اوقات وسط حركت فرضا با سرعتي معمولي دوباره شروع ميشه. دو ماه پيش كه بردمش نمايندگي برام نوشتن كه فيلر گيري كردهاندَ خدا ميداند. امكان دارد براي فيلرها باشد؟ يا ايراد ديگريست؟
Top RPM
6 January 2005, 04:51 PM
سلام
پس ماشينت انژكتوريه. عاديه. اين صدا تو انژكتوري بالاي 4500 تو بعضي ها هم بالاي 3500 و تو بعضي ها هم هر چند وقت يه بار بيخودي مي ياد
اگر كره اي بود بالاي 5500 صداش در مي يومد.
تسمه تايمت سالمه؟؟؟؟؟؟؟؟
kinz
6 January 2005, 07:49 PM
پراید فن نداره؟؟
شاید چیزی گیر کرده به فن
amir_bk89
12 January 2005, 11:15 PM
من حدودا 5 ماهه كه ماشينمو خريدهام و بيش از 4200 تا بيشتر كار نكرده. خيلي هم بهش فشار نياوردهام. ولي تازگيها يه صدايي شبيه صداي چق چق! از داخل موتور ميآد. ( دوستاني كه سر و كاري با ماشينّهاي آمريكايي داشتهاند آنرا شبيه صداي موتور ماشين آمريكايي وقتي تايپيتهاش ايراد پيدا كردهَ بدونن) مشكل اينجاست كه اين صدا هميشگي نيست كه بتونم ببرم تعميرگاه. گاهي صبح ها چند ثانيه شروع ميشه و تموم. گاهي وسط ترافيك هاي سنگين 4 تا 5 دقيقه ميگيره و بعد تموم. وقتي گاز ميدهم صداش موقتا قطع ميشه ولي گاهي اوقات وسط حركت فرضا با سرعتي معمولي دوباره شروع ميشه. دو ماه پيش كه بردمش نمايندگي برام نوشتن كه فيلر گيري كردهاندَ خدا ميداند. امكان دارد براي فيلرها باشد؟ يا ايراد ديگريست؟
منم همين مشكل رو داشتم ولي موقعي كه مي خواست ماشين دور بگيره اين صدا مي يومد و موقعي كه پام رو روي كلاچ مي زاشتم اين صدا قطع مي شد (منظورم اين نيست كه كلاچ رو تا آخر فشار مي دادم بلكه فقط پام رو روي كلاچ مي زاشتم و فشار خيلي كم بهش وارد مي كردم اين صدا قطع مي شد)
رفتم به نمايندگي و گفت كه مشكل از بلبرينگ كلاچ هستش و هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه 8) و موقعي كه بلبرينگ خشك مي شه اين صدا بوجود مي ياد :o
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.