View Full Version : میزان باد لاستیک پراید
مودي
6 January 2005, 11:39 AM
سلام. تو دفترچه پرايدَ ميزان باد صحيح لاستيك ها رو ( اگه اشتباه نكنم) 28 زده. ولي وقتي من 28 تا باد مي زنم. لاستيكهام ( كه ايراني هستند) خيلي خوابيده به نظر ميآيند. فرمون هم سفته. وقتي 32 تا ميزنم اندكي بهتر ميشه ولي نميدونم براي كمكهاي جلو يا عقب ايرادي بوجود نميآره؟
amir_bk89
12 January 2005, 10:58 PM
براي جلو 29 ولي براي عقب 30 8)
من خودم روي 30 ميزون مي كنم هر چهار تا شو
ولي نمي دونم چرا فرمونش سفته
موقعي هم كه بادش رو زياد مي كنم ماشين گيج مي شه :lol:
يعني مي خوام بگم كه الان حدود يك سال كه من نفهميدم بادش رو روي چند ميزون كنم :arrow:
booleck
12 January 2005, 11:31 PM
بهترين کار برای لاستيک های ايرانی اينه که به محض اين که ماشين رو خريديد سريعن اولين کری که ميکنيد لستيکی ايرانی رو عوض کنی و به جای 165 لاستيک های 175 بزاريد که خيلی پيدری ماشين رو بهتر ميکنه.
در ضمن بحث ميزن باد لاستيک قبلاً در تاپيک جداگانه به طور کامل بحث شده لطفاً کمی دقت بفرمائيد در باز کردن تاپيک :x
amir_bk89
13 January 2005, 08:59 PM
بهترين کار برای لاستيک های ايرانی اينه که به محض اين که ماشين رو خريديد سريعن اولين کری که ميکنيد لستيکی ايرانی رو عوض کنی و به جای 165 لاستيک های 175 بزاريد که خيلی پيدری ماشين رو بهتر ميکنه.
در ضمن بحث ميزن باد لاستيک قبلاً در تاپيک جداگانه به طور کامل بحث شده لطفاً کمی دقت بفرمائيد در باز کردن تاپيک :x
من تاپيكي با اين موضوع پيدا نكردم
ممنون مي شم لينكش رو بدين
alireza_shd
31 March 2005, 09:11 AM
99٪ پرايدها فرمونش سفت هست علتش هم بد جا زدن تلسكوپي فرمون هست! اگر تلسكوپي تعمير بشه فرمون خيلي نرم ميشه! براي تعمير به نمايندگي برين ( اين كار و دست مكانيك ندين!) 8)
sogoli
5 April 2006, 06:44 PM
می خوام بدونم میزان باد لاستیک پراید چنده ؟ یکی میگه 30 یکی می گه 33 و ......
هرجا میرم که باد لاستیک رو تنظیم کنه براساس سلیقه نظرخودشونه !!! درکل وقتی با 30 تنظیم میشه احساس می کنم لاستیک کمی کم باد میشه آیا این طبیعیه؟
po2ya
5 April 2006, 08:54 PM
روی بدنه وقتی در سمت راننده رو باز میکنید فکر کنم نوشته اوونجا از روی اون باید باد لاستیک ها تنظیم بشه!
paymanonline
6 April 2006, 12:13 AM
استاندارد کارخونه برای پراید 29 هست ولی اگه میخوای ماشین یه مقدار نرم تر بشه جلو 28 عقب 27 بزن
parti3000
6 April 2006, 01:48 AM
استاندارد کارخونه برای پراید 29 هست
درسته روی در سمت شاگرد زده !!!!:icon_twis
ولی یه بابایی بود که عمرشو تو اپارات گذرونده بود میگفت 33 بزنید:icon_excl
Shahzadeh kocholoo
6 April 2006, 08:46 AM
دوست عزیز روی در نوشته29
پس 29 بزن
به سلیقه دیگرانم کاری نداشته باش
33 خیلی زیاده
نهایت نهایتش 30 بزن
من هر جا که می رم تاکید میکنم فقط 29 بزن برام
چون هم نرم کار میکنه هم استانداردش اینه و ......
مودي
6 April 2006, 11:20 AM
به نظر من هم 30 مناسبه. نه خیلی تو چالهها اذیتت میکنه نه فرمونت رو سفت میکنه.
A.R.T
6 April 2006, 11:31 AM
تا 36 جا داره(حداکثری که رو تایر نوشته شده) ولی همونطور که دوستمون Shahzadeh kocholoo گفتن 29 دیگه نهایتا 30 تا استانداردشه...
باد تایر بیشتر به وزن ماشین و سرعت بستگی داره... اگه تایر خیلی خابیده باشه از لبه ها ساییدگی پیدا میکنه و اگه خیلی بادش زیاد باشه از وسط بیشتر ساییده میشه... پس برای استفاده بهینه از تایر و همینطور قدرت موتور و مصرف سوخت سعی کن باد تایرت در حد استاندارد یاشه و در حد استاندارد هم بار بزنی...
sogoli
6 April 2006, 12:17 PM
باتشکر از کلیه دوستان که راهنمایی کردید...:icon_neut
ولی وقتی باد لاستیکها رو 30 باشه احساس می کنم لاستیکها بیش از حد خوابیده هست !! :icon_twis در واقع سطح تماس لاستیک با زمین بیشتر هست ..... آیا لاستیک همه پرایدها همینطوریه ؟ لاستیکهام کویره....
A.R.T
6 April 2006, 02:18 PM
اکثر لاستیکهای فاقد تیوب (TubeLess) همینطورن... یعنی احساس میکنی که تایر بادش کمه... این موضوع طبیعیه و مشکلی نداره (به شرطی که باد تایر تنظیم باشه)...
sogoli
7 April 2006, 02:37 AM
با توجه به اینکه صحبت از باد لاستیک شد بد نیست دوستان نظریات و تجربیات خود را درباره زیاد یا کم بودن باد لاستیکها بیان کنند و اینکه چه خطرات و پیامدی را به دنبال دارد...
کسی نبود جواب مارو بده....:icon_eek:
Javid
8 April 2006, 08:37 PM
پرایده منم لاستیکاش کویره و همیشه این احساس رو دارم که خوابیده و کم باده!!
یبار که از آپاراتی پرسیدم گفت مدلشه! و اکثرشون همینجورین.
29 بزنید همیشه چون استانداردشه.
من یبار 31 زدم خیلی روی دست اندازا اذیت می کرد. 30 ولی بد نبود. 29 در این 3 سالی که دارمش از همه بهتر بوده:icon_excl !
Shahzadeh kocholoo
9 April 2006, 10:15 AM
اگه از 30 31 بیشتر بزنید تقریبا چاله های خیابانو حس می کنید و پدر جلوبندی و کمک ماشینتون در میاد
سعی کن همیشه همو 29 دقیق بزنی در ضمن هر 10 15 روز 1 بارم چک کن چون معمولا 2 3 تا کم می کنه
MKAVEH54
9 April 2006, 02:59 PM
استاندارد كارخانه 29 جلو و 30 عقب ميباشد.:icon_arro
A.R.T
9 April 2006, 03:51 PM
با توجه به اینکه صحبت از باد لاستیک شد بد نیست دوستان نظریات و تجربیات خود را درباره زیاد یا کم بودن باد لاستیکها بیان کنند و اینکه چه خطرات و پیامدی را به دنبال دارد...
نا مناسب بودن باد لاستیک موجب فرسایش سریع آن میشه...
اگه باد تایر خیلی زیاد باشه تایر بیشتر از وسط ساییدگی پیدا میکنه و خطری هم که داره ممکنه بر اثر حرارت(یا عاملهای دیگه) بترکه( البته اگه باد تایر بیش از حد زیاد باشه و تایر معیوب باشه)... و همینطور باد زیاد باعث سفت شدن تایر و ضربه دیدن کمکها و گاهی صدمه دیدن شاسی (در نقاطی که کمکها به شاسی وصل میشن) بشه...
اگه باد تایر خیلی کم باشه تایرها بیشتر از لبه ها ساییدگی پیدا میکنن... کم بودن بیش از حد باد تایر میتونه باعث صدمه دیدن رینگ تایر بشه (در چاله چوله ها)... و همینطور کم بودن باد تایر باعث ایجاد ترکهایی در کنار لاستیک میشه که باعث معیوب شدن اون میشه...
:icon_cool
Javid
9 April 2006, 07:44 PM
من که همیشه 29 می زنمو راضیم
ولی بنظرم باید هر فصل با توجه به شرایط آب و هوایی، بخصوص درجه حرارت هوا میزان باد رو تنظیم کرد... آیا باید همچین کاریو انجام بدیم؟
Shahzadeh kocholoo
10 April 2006, 09:35 PM
من که همیشه 29 می زنمو راضیم
ولی بنظرم باید هر فصل با توجه به شرایط آب و هوایی، بخصوص درجه حرارت هوا میزان باد رو تنظیم کرد... آیا باید همچین کاریو انجام بدیم؟
معمولا تو برف شدید و یخ بندان باد لاستیکا رو کم می کنند که حرکت را حت تر بشه !!
ماشین کمتر سر بخوره
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.