PDA

View Full Version : رشد بی سابقه برای کرمان موتور

*علی*
29 January 2007, 05:44 PM
با توجه به مشکلاتی که مسئولین کرمان موتور با دولت جدید دارند که خود باعث بروز مشکلاتی برای مجتمع ارگ جدید شده است
اما باز هم :

کرمان موتور این دفعه سراغ کمپانی اشکودا جمهوری چک رفته تا امتیاز جدید برای خود بگیرد ( تولید و مونتاژ مدلی از کمپانی اشکودا ) مدل اکتاویا

از سوی دیگر بم خودرو (یکی از زیر شاخه های کرمان موتور ) به دنبال گرفتن امتیاز مونتاژ اتومبیل جتا (از کمپانی معظم فولکس واگن است )
که اینجوری من خبر دارم محقق شده است .

مدیران خودرو ( زیر شاخه دیگر کرمان موتور ) نیز ساکت ننشسته و برنامه دیگری برای تولید خودرو چینی دیگری دارد

gongsta_021
29 January 2007, 07:29 PM
در مورد جتا چه قدر اطلا عات دارید؟؟ کی میخوان تولید کنن با چه قیمتی با چه موتوری اطلاعاتی دارید؟؟

Foad
29 January 2007, 08:35 PM
لطفا بحث در مورد هر خودرو در تاپیک خودش انجام بشه که مطالب از هم گسسته نشه
در مورد جتا لطفا در تاپیک جتا محصولی که همه رو از رده خارج میکنه ([Only registered and activated users can see links]) ادامه بدید
ممنون

arash p mbz bmw
29 January 2007, 09:02 PM
والا تفسیری که من از کرمان موتور دارم تفسیر خوبی نیست علی جان
این شرکت داره فقط بازار ماشینایی رو میگیره که قیمت بالایی دارن و کمتر قشری میتونن سوارش بشن
یه ذره اگر توجه کنید میبینید که حتی مدلهای با قیمت پایین ترش هم زیاد استقبال نشد
این شرکت بد جور داره تند روی میکنه که یه روزی اسیب هم میخوره مطمئن باشید

Foad
29 January 2007, 09:37 PM
آرش جان این سیاست اغلب خودرو سازهاییه که ظرفیت کمی برای تولید دارن مثل بهمن و همین کرمان موتور.
اینا معمولا محصولات لوکس رو برای تولید انتخاب می کنن تا راحتتر هزینه هاشون تامین بشه و به سوددهی برسن چون ظرفیت تولیدشون کمه براشون نمیصرفه که مثلا خودرویی با قیمت پراید یا پی کی تولید کنن

*علی*
29 January 2007, 09:50 PM
والا تفسیری که من از کرمان موتور دارم تفسیر خوبی نیست علی جان
این شرکت داره فقط بازار ماشینایی رو میگیره که قیمت بالایی دارن و کمتر قشری میتونن سوارش بشن
یه ذره اگر توجه کنید میبینید که حتی مدلهای با قیمت پایین ترش هم زیاد استقبال نشد
این شرکت بد جور داره تند روی میکنه که یه روزی اسیب هم میخوره مطمئن باشید

تا حدی با شما موافقم
اما آرش خان سیاست مجتمع ارگ جدید با سایر خودرو سازان ایران فرق میکنه سایر خودرو سازان در حال تولید محصولاتی هستند که حداقل عمری بالغ بر 6 سال دارند و دارند به صورتی سر مردم را شیره میمالند

فروش خوب دلیل موفقیت یک خودرو ساز مثل ایران خودرو یا ....... نیست بلکه دلیلی است بر جهل (بلا نسبت همه دوستان روشنفکر ) گروهی از مردم کشورمان

به علت اینکه اگر کسی از امنیت اتومبیل چیزی بدونه هیچگاه نمیاد سوار اتومبیلی بشه که تکنولوژی آن مربوط به دهه 80 یا 90 میلادی است و اتومبیل با حداکثر امنیت را رها کند
اون هم به این علت که از دوستش شنیده اون اتومبیل خوبه یا اون یکی بده

برای مثال :
فقط لازمه برای اثبات حرف من یک نگاهی به فروش 405 داشته باشید اون هم بعد از آتش سوزی های متعدد و کشته شدن ده ها بیگناه
آیا تغییر زیادی میبینید ؟؟؟ نه
چون تو این مملکت 405 اسطوره شده حالا هر چی میخود باشه
یارو نمیره ورنا بخره که لااقل محصول سال پیش کمپانی است
به خاطر اینکه زشته
کاری نداره مصرفش کمتره
تکنولوزی اش به روز تره
امنیتش بیشتره
استهلاکش کمتره
فرمان و کلاچش نرمتره
کیفیت ساختش قابل مقایسه نیست با 405 یا پرشیا و..........
فقط چون زشته (این هم دلیل عاقلان این دوره )
نمیدونم میخواد شب کنارش بخوابه که زشتی ایقدر براش مهمه

اینجانب
29 January 2007, 10:24 PM
آرش جان این سیاست اغلب خودرو سازهاییه که ظرفیت کمی برای تولید دارن مثل بهمن و همین کرمان موتور.
اصولا این دو (و بقیه غیر از ایران خودرو و سایپا) خودروساز نیستند بلکه مونتاژ کار هستند.

romeo_1593
30 January 2007, 10:34 AM
اصولا این دو (و بقیه غیر از ایران خودرو و سایپا) خودروساز نیستند بلکه مونتاژ کار هستند.

واقعیت اینه که اونها هم مونتاژ کارن....اگه بعضی قطعات رو مونتژنمی کنن در عوض توش گند میزنن....پس همون بهتر که مونتاژ کنن

arash p mbz bmw
30 January 2007, 01:27 PM
تا حدی با شما موافقم
اما آرش خان سیاست مجتمع ارگ جدید با سایر خودرو سازان ایران فرق میکنه سایر خودرو سازان در حال تولید محصولاتی هستند که حداقل عمری بالغ بر 6 سال دارند و دارند به صورتی سر مردم را شیره میمالند

فروش خوب دلیل موفقیت یک خودرو ساز مثل ایران خودرو یا ....... نیست بلکه دلیلی است بر جهل (بلا نسبت همه دوستان روشنفکر ) گروهی از مردم کشورمان

به علت اینکه اگر کسی از امنیت اتومبیل چیزی بدونه هیچگاه نمیاد سوار اتومبیلی بشه که تکنولوژی آن مربوط به دهه 80 یا 90 میلادی است و اتومبیل با حداکثر امنیت را رها کند

برای مثال :
فقط لازمه برای اثبات حرف من یک نگاهی به فروش 405 داشته باشید اون هم بعد از آتش سوزی های متعدد و کشته شدن ده ها بیگناه
آیا تغییر زیادی میبینید ؟؟؟ نه
چون تو این مملکت 405 اسطوره شده حالا هر چی میخود باشه
یارو نمیره ورنا بخره که لااقل محصول سال پیش کمپانی است
به خاطر اینکه زشته
کاری نداره مصرفش کمتره
تکنولوزی اش به روز تره
امنیتش بیشتره
استهلاکش کمتره
فرمان و کلاچش نرمتره
کیفیت ساختش قابل مقایسه نیست با 405 یا پرشیا و..........
فقط چون زشته (این هم دلیل عاقلان این دوره )
نمیدونم میخواد شب کنارش بخوابه که زشتی ایقدر براش مهمه
علی اقا مسلما مردم نمیرن سر محصولی که واقعا به قیمتش نمیارزه
اخه کی میره ماشینی رو بخره که اصلا به قیمتش نمیارزه؟!!!
بعدشم اخه 405 که الکی نشد 405
این ماشین خیلی افتخارات بزرگی داره
ورنا چی؟!!
ورنا تا حالا اسمش تو لیست ماشینای سال اروپا بوده؟!!
مطمئن باشید چند وقت دیگه کرمان موتور خودش خط تولید این ماشینارو با فضاحت جمع میکنه چون میدونه که مردم طرف این ماشینا نمیرن و اگر میخواد فروشش بره بالا باید قیمت رو بیاره پایین اگر واقعا برای رقابت با ایرانخودرو اومده

*علی*
30 January 2007, 06:26 PM
علی اقا مسلما مردم نمیرن سر محصولی که واقعا به قیمتش نمیارزه
اخه کی میره ماشینی رو بخره که اصلا به قیمتش نمیارزه؟!!!
بعدشم اخه 405 که الکی نشد 405
این ماشین خیلی افتخارات بزرگی داره
ورنا چی؟!!
ورنا تا حالا اسمش تو لیست ماشینای سال اروپا بوده؟!!
مطمئن باشید چند وقت دیگه کرمان موتور خودش خط تولید این ماشینارو با فضاحت جمع میکنه چون میدونه که مردم طرف این ماشینا نمیرن و اگر میخواد فروشش بره بالا باید قیمت رو بیاره پایین اگر واقعا برای رقابت با ایرانخودرو اومده

آرش جان از شما بعیده این حرف
دوست خوبم اون 405که در اروپا ماشین سال شد همین 405 است که فرت فرت آتش میگیره خدایی همین کیفیت را داشت
ما خودمون 8 سال پیش یک 405 عنابی موتور 2000 داشتیم اصلا قابل مقایسه با این لگن های امروزه ایران خودرو نبود اون ماشین بود که تو اروپا مقام میاورد نه این لگن که
98 درصد قطعاتش تولید داخله (مجله ماشین)

در ضمن مگر قرار همه ماشین ها مقام تو دنیا بیارند تا ثابت شود ماشین خوبی هستند مثلا اون خصوصیاتی گفتم برای ورنا در مقابل 405 امروز ایران دروغ بود

در مورد بستن خط تولید هم جوجه رو آخر پاییز میشمورند فعلا که میخواند خط تولید 405 رو تعطیل کنند
در مورد سیلو هم اوایل همین حرف رو میزدند حالا که به علت مسائل سیاسی درش بسته شد همه افتادند دنبال خریدنش و میگند حیف شد

در کل آرش خان شما درست میگید
بیخیال ما بشید زشت ما با هم کل کل کنیم

vahid_elx_645ci
31 January 2007, 12:03 AM

شما فقط سال ساخت رو نبین
مارک خودردو ،خدمات پس از فروش و جاداری و شناخته بودن در هر تعمیرگاهی که بری و .... رو هم مد نظر قرار بده.

Mr.Sina
31 January 2007, 01:16 AM
ارش جان این حرفا از شما دیگه بعید بود....
واقعا به نظرت ورنای سال 2004 رو می شه با 405 سال 98 مقایسه کرد؟از هر لحاظی که بخای حساب کنی نمیشه..... تازه این 405 که ایران می سازه که وضعیتش خیلی خراب تر از فرانسویشه....
ارش جان تولیدات کرمان خودرو واقعا بین خودروسازان کشورمون جزو خوبهاست به قول دوستمون هنوز مردم دنبال این سی یلو ها هستند....

gongsta_021
31 January 2007, 01:19 AM
من یه چثز نفهمیدم اینجا موضوع سر چیه؟ 405 یا کرمان خودرو جالا اگه من این هرفا رو زده بودم که 100 تا تذکر و ... بهم میدادید

XIII
31 January 2007, 01:45 AM
به شخصه خودروهاي كرمان خودرو رو به خاطر منتاژ بهتر مي‌پسندم.سايپا و ايران خودرو(در 405 و پرشيا.سمندش باز خوبه بهتر ميشه) هر سال بدتر از پارسال عمل ميكنند.و به جاي اينكه به فكر توليد بهتر باشند به فكر اينند كه چه طوري از كجاي ماشين بزنند كه قيمتش رو 20 تومن كمتر كنند
كرمان خودرو هم اگه ميتونست ماشين در حد قيمت 9 -10 ميليون با اين كيفيت بده بيرون ميتونست خيلي راحت ايران خودرو و سايپا رو كنار بزنه.اما تو ايران هرچي توليد بشه(در زمينه ماشين) هميشه خريدار دار و رو دستشون نمي مونه

*علی*
31 January 2007, 08:44 AM
شما فقط سال ساخت رو نبین
مارک خودردو ،خدمات پس از فروش و جاداری و شناخته بودن در هر تعمیرگاهی که بری و .... رو هم مد نظر قرار بده.

دوست خوبم در مورد مارک باید بگم ما که جز کیفیت و استهلاک کم در سال های جدید (بعد از دهه 90 ) چیزی از هیوندایی نشنیدیم

خدمات پس از فروش کرمان موتور را با ایران خودرو مقایسه میکنید ؟
از شما بعید است درست است که مراکز خدمات پس از فروش کرمان موتور کمتر از ایران خودرو است اما آیا خدمت رسانی کرمان موتور مثل ایران خودرو است
از این بگذریم آیا ورنا همون قدر استهلاک و خرابی داره که محصولات ایران خودرو دارند

در مورد جاداری شما اگر یک بار سوار ورنا بشید متوجه میشید که چندان تفاوت فاحشی با ماشینی چون 405 ندارد

:icon_arro در مورد تعمیر کردن حرف شما درست است الان در هر بقالی بری یارو بلد 405 رو درست کنه:icon_arro

Foad
31 January 2007, 03:20 PM
دوستان لطفا به عنوان تاپیک دقت کنید
خیلی از بحث اصلی فاصله گرفتید

El Padrino.
1 February 2007, 02:12 PM
به قول آرش خان امسال سال خوب و موفقیت آمیزی برای کرمان خودرو بوده و دلیل آن هم رشد کیفیت و تنوع محصولات بوده است قبلا فقط ماتیزو سیلو را داشت ولی حلا بیش از 5 مدل داره و تا دو سال دیکه محصولاتش دو برابر می شه
به نظر من تا سال دیگه زانتیا باید جاشو به بورا بده

nojex
1 February 2007, 04:17 PM
و البته اضافه کنم که اشکودا و اوودی هم به زودی اضافه میشه !

El Padrino.
1 February 2007, 05:36 PM
والا آئودی رو من 1 سال و نیم است که شنیدم قرار بیارن و لی هنوز خبری نیست
شده مثل بورا

arash p mbz bmw
1 February 2007, 10:01 PM
واقعن نمیدونم چی بگم ولی اینو میدونم که هنوز من ان لاین نشدم دوستانم میگن برو توی فلان تاپیک که دارن چپ و راست میگن
البته خوب ایرادی نداره من همون نباید اصلا در این تاپیکها پست بزنم و به حرف اساتید و دوستانم گوش کنم
گرچه برای تک تک کلمه های این پست ها حرف دارم اما دیگه جوابی نمیدم و سکوت میکنم
علی اقا ی عزیز شما خوب میدونید که اگر موضوع جوا باشه من قبلا چقدر با شما بحث میکردم و اگر الان هم میدیدم که موضوع منحرف نمیشد و در واقع شرمنده دوستانم نمیشدم جواب دوستان رو میدادم اما افسوس که باید همیشه تابع قوانین بود البته افسوس نه بلکه من خوشحالم تابع قوانینم چون هیچوقت سر این مسایل با کسی دعوا نمیکنم و از کسی هم دلخور نمیشوم
باز هم از اینکه منو تحویل گرفتین ممنونم و متشکر دوستان قدیمی!!!!!!!!

من یه چثز نفهمیدم اینجا موضوع سر چیه؟ 405 یا کرمان خودرو جالا اگه من این هرفا رو زده بودم که 100 تا تذکر و ... بهم میدادید
من از شما بخاطر اینکه موضوع رو منحرف کردم عذر میخوام امیدوارم منو ببخشید:icon_wink:icon_excl