PDA

View Full Version : یه مقدار توضیح در مورد PS2 Sony میخواستم

mohammad_mobile
28 January 2007, 07:08 PM
دوستان سلام.چند تا سوال در مورد PS2 داشتم اگه کسی میدونه یا خودش داره کمکم کنه
1.من قیمتشو حدود 130 تا 140 شنیدم.درسته؟
2.آیا اصلی و غیر اصل داره؟اگه داره از کجا میشه فهمید؟
3.رنگ مشکی و سفیدش چه تفاوتهایی دارن؟
4.هارد دارهاشون چه کاری انجام میدن؟
5.آیا DVD فیلم هم پخش میکنن؟کلا چه نوع فرمتهایی رو پخش میکنه؟
میخواستم بخرم گفتم این چیزا رو بپرسم یه مقدار با اطلاع تر برم بخرم.
لطفا اگه چیزای دیگهای هم میدمنین در بارش کمکم کنین.
ممنون میشم.

Elveteon
23 April 2007, 01:27 AM
1-این قیمت خام هست و با خرید دسته و حافظه ی جانبی و هارد حدود دویست در میاد.
2-اصل بودنش رو باید یه جوری فخمید(اگه نسخه ای که داری قراره اصل باشه ببین مال کدوم منطقه هست مثلاً پال اونوقت اگه بتونی یه بازی اصل مال پال گیر بیاری و فرکانس عمودی سیستم رو روی 65 تنظیم کنی اگه بازی بدون مشکل اجرا شد اصل هست ولی الآن فرقی بین اصل و غیر اصل تو ایران نیست)
3-هیچ تفاوتی ندارند یا حداقل من ندیدم...این کار فقط برای جمع آوری سلایق مختلف هست وثل صورتی که جدیداً اومده.
4-اگه هارد داشته باشه بازی ها و کنفرانس ها و امتیاز های شما در اون ذخیره میشن و دیگه نیازی به کارت حافظه نیست و جوایزی که در بازی هست هم میتونی ذخیر کنی مثل دمو هایی که آزاد میشن و اونقت همیشه دموهای مورد علاقه ی خودتو داری(همه ی بازی های ژاپنی قابلیت دخیره ی دمو روی هارد رو دارن)
5-بله همه ی فرمت های رایج رو پشتیبانی میکنه فقط بعضی بازی های نسخه ی قبل رو اجرا نمیکنه...همین
در ضمن همیشه حواشت به نوع اجرایی و فرکانسش باشه هرچند دیگه تو ایران همه یه دست شده ولی شانس دیگه دیدی بد شانسی بیاری.در ضمن سعی کن پایه هم براش بگیری و اگه یه خنک کننده اضافی هست که میتونی بگیری که بد نیست و میارزه...همچنین یه dvd مخصوص گرد گیری خود دستگاه(حتماً آرم سونی رو داشته باشه)هم میتونه کمکت کنه و ذیگه نیازی به بردن دستگاه پیش متخصص برای گرد گیری نیست!!!!اصلاً نیازی به باز کردنش نیست....یه سیستم اتصال به اینترنت هم بد نیست.

و از هم همهمتر چند تا بازی خوب...بهت توصیه میکنم حتماً سری دویل می کرای و اونیموشا رو بگیری...و فوتبال رو هم که خوراکته....طبق بررسی های من و دوستان برای کسی که تازه اینو تهیه میکنه 150 بازی شاهکار وجود داره که در هر سبک حدود 20 تا هست.

Tommy Angelo
23 April 2007, 02:10 AM
دوستان سلام.چند تا سوال در مورد PS2 داشتم اگه کسی میدونه یا خودش داره کمکم کنه
1.من قیمتشو حدود 130 تا 140 شنیدم.درسته؟
2.آیا اصلی و غیر اصل داره؟اگه داره از کجا میشه فهمید؟
3.رنگ مشکی و سفیدش چه تفاوتهایی دارن؟
4.هارد دارهاشون چه کاری انجام میدن؟
5.آیا DVD فیلم هم پخش میکنن؟کلا چه نوع فرمتهایی رو پخش میکنه؟
میخواستم بخرم گفتم این چیزا رو بپرسم یه مقدار با اطلاع تر برم بخرم.
لطفا اگه چیزای دیگهای هم میدمنین در بارش کمکم کنین.
ممنون میشم.

دوست عزیز به نظر من فعلا PS2 نخر یا Xbox360 بخر یا منتظر شو PS3 ارزون بشه بگیر چون PS2 دیگه براش بازی های جدید خیلی کم میان وکلا هر 2 ماه یه بار یه بازیه متوسط براش میاد البته من خودمم الان PS2 دارم و دارم حالشو میبرم ولی اگه یکی از 2 کنسولی رو که گفتم بگیری حداقل تا 6 سال دیگه میتونی باهاش حال کنی ولی اگه PS2 بگیری حداکثر تا 2 سال دیگه بازی براش بیاد و باید بفروشیش.