PDA

View Full Version : هیوندای Coupe مهره جدید کرمان خودرو

shahram2006_m
28 January 2007, 06:15 PM
شرکت کرمان خودرو بعد وارد کردن مدل هایی مثل ورنا(اکسنت) ، آوانته(الانترا) و سوناتا در قدم بعدی قصد به وارد کردن مدل دیگری از هیوندای داره که خصوصیات اسپورتیش خیلی از یک اتومبیل شهری بیشتره.

هیوندای Coupe:

در این خودرو دو درب و با ظاهری اسپورتی از 3 مدل موتور استفاده شده :

1. 1600 سی سی با قدرت 105 اسب بخار

[Only registered and activated users can see links]

2. 2000 سی سی با قدرت 143 اسب بخار

3. 2700 سی سی با قدرت 167 اسب بخار به همراه 6 سیلندر

در مدل 1600 فقط از گیربکس دنده ای و برای 2 مدل دیگر هم از گیربکس دنده و هم اتوماتیک استفاده شده است.

در هر چهار چرخ این خودرو از ترمز های دیسکی استفاده شده(بهمراه ABS)

در این خودرو از ایربگ های جلو (راننده و سرنشین) و ایربگ های کناری برای ایمنی بیشتر استفاده شده است.

در خودرو ستون هایی برای مقاومت و ایمنی بیشتر در هنگام تصادف بکار رفته

همچنین از سیستم کنترل پایداری هم استفاده شده که در حین پیچیدن نیرو چرخ ها رو به درستی تقسیم میکنه (ESP)

عکس ها:

shahram2006_m
28 January 2007, 06:17 PM
دیگر عکس ها:

El Padrino.
28 January 2007, 07:45 PM
شهرام جان این خودرو قرار بود وارد و سپس مونتاژ بشه ولی به دلایلی به عقب افتاده و ممکنه اصلا توی ایران نیاد چون می گن بازده خوبی نداره

شهرام جان من پوسترش رو دارم اگه توی ایران بیاد با موتور 2000 سیسی 5 دنده و 2700 سیسی 6 دنده می یاد

*علی*
29 January 2007, 09:37 AM
علتی که باعث شده فعلا از ورودش جلوگیری شود مخصوصا مدل 2700 این است که:
به گفته خود مسئولین اتومبیل کورسی است و به علت شکل فوق اسپرت و موتور بسیار قوی (برای اتومبیلی در این حد ) فعلا پلاک نمیشه
اما من یک پلاک موقت سفیدشو رامسر دیدم محشره زمین تا اسمون با عکساش فرق میکنه
اگه بیاد دیگه باید دور بسیاری از ماشینارو خط کشید
لازمه بدونید قیمت جهانی اون بین 16.5 تا 22.5 هزار دلاره که اگه به ایران راه پیدا کنه بین 30 تا 40 میلیون قیمت میخوره

و بهتره بدونید که با اتومبیل های زیر در جهان (مخصوصا ایالات متحده ) در حال رقابت است:

شورلت کوبالت
فورد موستانگ
هوندا سیویک اس آی
میتسوبیشی کلیپس
و
2007 Chevrolet Cobalt SS ([Only registered and activated users can see links]></b>:addCompare('2007','Tiburon','21168','19195'))

([Only registered and activated users can see links]></b>:addCompare('2007','Tiburon','21168','19090'))
Ford Mustang V6 Deluxe Coupe2007 ([Only registered and activated users can see links]></b>:addCompare('2007','Tiburon','21168','20621'))

Honda Civic Si Coupe2007 ([Only registered and activated users can see links]('2007','Tiburon','21168','19090'))

Coupe6-Spd MT2007 ([Only registered and activated users can see links]></b>:addCompare('2007','Tiburon','21168','19079'))

Mitsubishi Eclipse GS2007 ([Only registered and activated users can see links]></b>:addCompare('2007','Tiburon','21168','19605'))

Scion tC Sport Coupe

X Ray
29 January 2007, 01:09 PM
خيلي ماشينه خوشگل و توپيه...!!!هنوز معلوم نيست كه مي ياد يا نه؟!

mahdyshr
29 January 2007, 03:33 PM
من این ماشین رو پارسال تو نمایشگاه شیراز دیدم اجازه دست زدن نمیدادند(اوف بود:icon_mrgr ) دقیقا یادم نیست 2000 بود یا 1600 ولی قیمت فروشش 40 میلیون بود.

*علی*
29 January 2007, 09:33 PM
[Only registered and activated users can see links]من این ماشین رو پارسال تو نمایشگاه شیراز دیدم اجازه دست زدن نمیدادند(اوف بود:icon_mrgr ) دقیقا یادم نیست 2000 بود یا 1600 ولی قیمت فروشش 40 میلیون بود.

درسته اما اونی که شما دیدید مدل 2006 بوده
مدل 2007 کوپه امسال فیس لیفت شد و قسمت هایی از آن تغییر کرد و میشود گفت تقلیدی از مرسدس مک لارن slr شده (اما این کجا و آن کجا )(40 میلیون تومان کجا و 500 میلیون کجا )
اما اگر صادق باشیم در حد قیمت خودش اتومبیل عالی است و اگر وارد بشه میتونیم دلمون رو خوش کنیم که حداقل سوار عکس مک لارن شدیم

این هم عکس های 2007 کوپه

mahdyshr
30 January 2007, 12:39 AM
بله درست می فرمایید عکس ها با اونی که من دیدم متفاوته. ولی مطمین هستید که این خودرو می خواد وارد بشه اگه مدل 2007 ش وارد بشه واقعا قیمتش 40 میلیون تومان خواهد بود.:icon_mad:

foad141:دوست عزیز از نقل قولهای طولانی اجتناب کنید

*علی*
30 January 2007, 09:51 AM
بله درست می فرمایید عکس ها با اونی که من دیدم متفاوته. ولی مطمین هستید که این خودرو می خواد وارد بشه اگه مدل 2007 ش وارد بشه واقعا قیمتش 40 میلیون تومان خواهد بود.:icon_mad:
این جوری که من خبر دارم فعلا با ورود و پلاک گزاریش مشکل دارند
اما قیمتش در صورتی که توسط کرمان موتور وارد کشور از 30 هست تا 45 میلیون تومان مدل se با موتور 2700 سی سی و امکانات فول حدود 45 میلیون تومان قیمت خورده

اما گمان نکنم اجازه ورودش رو به این سادگی ها بدهند ( چنین اتومبیل اسپرتی با اون موتور وحشتناک برای این کوچولو ) اون هم به طور انبوه وارد بشه

nojex
31 January 2007, 10:52 PM
این خودرو از پلت فرم مشترک با elantra بهره می برد و موتور 2000 آن تفاوتی با اوانته تولیدی راین خودرو ندارد اما به علت وزن کمتر و ارتقا گیربکس شتاب بهتری دارد .
تاکنون یک دستگاه قرمز رژ نیز برای تست وارد شده اما هنوز مجوز واردات داده نشده .

El Padrino.
1 February 2007, 08:37 AM
بله موتور 2000 مال النترا هست و موتور 1600 مال اکسنت

mr_mashmash
1 February 2007, 10:56 AM
چرا با پلاک کردنش موافقت نمیشه؟ مگه bmw سری 6 و آئودی TT کوپه رو پلاک نکردن؟!

nojex
1 February 2007, 11:04 AM
چون داره شرکتی و زیاد وارد میشه . برای واردات شخصی خیلی مشکل نیست چون مجوزاش تقریبا کامل شده اما راهنمایی رانندگی یه کم کار داره هنوز .

El Padrino.
1 February 2007, 01:54 PM
چرا با پلاک کردنش موافقت نمیشه؟ مگه bmw سری 6 و آئودی TT کوپه رو پلاک نکردن؟!
به همون دلیل که آزرا 3800 رو نمره نمی کنن

دوست عزیزماشین 6 دنده اگه دست یک دزد بیفته تهران رو می دزده
قدرت موتور بالاش و سرعت زیادش مانع پلاک شدن اون شده

nojex
1 February 2007, 04:24 PM
به همون دلیل که آزرا 3800 رو نمره نمی کنن

آزرا 3800 به علت نداشتن گواهی محیط زیست و مراکز خدمات نمره نشده . البته شرکت آسان موتور نمایینده سابقHYUNDAI هم برای واردات اقدام نمود که به علت نداشتن تعمیرگاه مجاز کافی و شکایت راین خودرو موفق نشد .
علاوه بر این megane 2000cc و bmw در سری موتور های 2200 به بالا هم گیربکس 6 دنده دارند .
مشکل اصلی sport بودن و جوان پسند بودن این خودرو است .

El Padrino.
1 February 2007, 05:33 PM
دوست عزیز من که نگفتم آزرا رو به چه دلیل نمره نمی کنن
به سه دلیل
1- قدرت بالا
2- سوخت زیاد
3-محیط زیست!!!

*علی*
1 February 2007, 10:02 PM
دوستان این حرف ها زشت و بعیده از شما
آزرا 3800 سی سی در آمریکا و کانادا که از لحاظ مقررات زیست محیطی فوق العاده سخت گیر هستند
3.5 ستاره از لحاظ محیط زیست در این کلاس کسب میکنه
جایی که کرایسلر 300 سه ستاره کسب میکنه
bmw سری 6 و 7 تنها 3 ستاره کسب کرده اند
.................
اون وقت تو این کشور ... تو .... که هنوز پیکان مدل 52 داره توش محیط زیست و هوا رو آلوده میکنه .
البته از این دستگاه و سازمان های ایرانی بعید نیست که به ماشین سال کانادا برچسب آالوده کننده رو بزنند

فکر کنم دلیل اصلی جلو گیری از ورود آزرا با موتور 3800 این باشد که این ماشین قیمت مناسبی دارند و افراد زیادی قادر خواهند بود خریداری کنند و دیگه باید تو جاده های مملکت هر روز شاهد موش و گربه بازی صاحبان آنها با پلیس باشیم

shahram2006_m
1 February 2007, 10:12 PM
دوستان از موضوع اصلی تاپیک منحرف نشید.بحث سر آذرا نیست.

nojex
1 February 2007, 11:13 PM
دوستان این حرف ها زشت و بعیده از شما
آزرا 3800 سی سی در آمریکا و کانادا که از لحاظ مقررات زیست محیطی فوق العاده سخت گیر هستند
3.5 ستاره از لحاظ محیط زیست در این کلاس کسب میکنه
جایی که کرایسلر 300 سه ستاره کسب میکنه
bmw سری 6 و 7 تنها 3 ستاره کسب کرده اند
.................
اون وقت تو این کشور ... تو .... که هنوز پیکان مدل 52 داره توش محیط زیست و هوا رو آلوده میکنه .
البته از این دستگاه و سازمان های ایرانی بعید نیست که به ماشین سال کانادا برچسب آالوده کننده رو بزنند

فکر کنم دلیل اصلی جلو گیری از ورود آزرا با موتور 3800 این باشد که این ماشین قیمت مناسبی دارند و افراد زیادی قادر خواهند بود خریداری کنند و دیگه باید تو جاده های مملکت هر روز شاهد موش و گربه بازی صاحبان آنها با پلیس باشیم

منظور از مجوز محیط زیست نبودن شرکت پشتیبان جهت طی مراحل قانونی این کار است ( دعوا بین راین خودرو و آسان موتور ) از جمله تعمیر گاه مجاز و ...
ادامه منتقل شد به :

El Padrino.
1 February 2007, 11:54 PM
این ماشین اگه توی ایران بیاد می شه ماشین مسابقه ای
که اگه بیاد کرمان خودرو دیگه احتیاجی به تولید محصولات دیگش نداره

alfred88
8 February 2007, 04:30 PM
این ماشین وارد ایران میشه چون من بار دومیه که اونو تو نمایشکاه دیدم. یک بار نمایشگاه سال84 اهواز وبه بار نمایشکاه 85وبرگه ی تبلیغاتی که در صفحه ی قبل نمایش داده شده مال پارساله. قیمت هم دادن از 32 میلیو شروع میشه تا39 میلیون یدونه قرمز هم اورده بودن برای نمایش که خیلی خوشگل بود البته 2000 بود در مدل 2700 دو اگزوز داره که نحوه ی قرار گرفتنش مثل سوناتا 3300 میمونه.
ممکنه 2000 وارد نکنن.

بالای عکس ماشین درست زیر مشخصات نوشته شده احتمال تغییر بدون اطلاع قبلی که من فکر میکنم ممکنه مشخصات این ماشین دراخرین لحظه تغییر کنه. مثلا موتور 2700 نیارن.
__________________________________________________ _________________________
ببخشید که تو دوتا پست گفتم.

nojex
8 February 2007, 06:40 PM
هدفشون بیشتر واردات و حتی تولید 2000 هست چون کاملا با avante یکیه

El Padrino.
8 February 2007, 09:50 PM
به نظر من هدف اصلی شون واردات 2700 اونه چون به نظر من 2000 فروش نداره

nojex
8 February 2007, 10:39 PM
به نظر من هدف اصلی شون واردات 2700 اونه چون به نظر من 2000 فروش نداره

تا جایی که من اطلاع دارم مشغول اخذ مجوز 2000 هستند .
چون در مورد 2700 هم قیمت تمام شده زیاد است و هم راهنمایی رانندگی مخالف است .

ali14049
30 August 2007, 04:58 PM
یکی از دوستان دوستم این ماشینو تحویل فوری خریده!:icon_sad: همین شش سیلندر 2.7لیتریش و من که ازش کلی تعریف شنیدم و میگفت که اصلا کم نمیاره! حالا اگه بتونم تستش کنم خیلی خوب میشه!

sunshine666mp
30 August 2007, 09:44 PM
سلام علی جان
اگه ممکنه حتما این کار رو بکن چون خیلی دوست دارم بدونم چجور ماشینیه , اگه ممکنه یه مقایسه کوچولو هم با ماکسیما بکن ( کلا از نظر شکل و قیافش , موتورش , داخلش و سیستمهایی که ازش استفاده کردن )
با تشکر:icon_cool

phoenix_1989
30 August 2007, 10:37 PM
من رفتم نمایندگی اصفهان پرسیدم . گفتن : فقط 2000 وارد میشه . ولی توی اصفهان یه گذر موقتش هست .. در مورده پلاک نکردن باید بگم که مگان 2000 دیگه پلاک نمیشه نمایندگی گفته تا 6 ماهه آینده وضعیتش مشخص نیست

El Padrino.
31 August 2007, 01:16 PM
ببخشید از نمایندگی آسان موتور پرسیدید یا کرمان خودو ؟

nojex
31 August 2007, 01:20 PM
تا جایی که منم اطلاع دارم فعلا مجوز واردات نداره

El Padrino.
31 August 2007, 02:01 PM
اگه مجوز واردات ندادند پس چرا توی نمایشگاه خودرو در مشهد آسان موتور تحویل فوری می داده اونم 2700!!

web
31 August 2007, 03:05 PM

چرا nojex جان. شخصا طی تماسی که با دفتر مرکزی آسان موتور داشتم (44504500-021) گفتن واردات و فروش داریم. شرایط رو در تاپیک نمایشگاه مشهد عرض کردم : 35.950 بدون پلاک و بیمه. 60000 کیلومتر یا 3 سال گارانتی. تحویل آخر شهریور.

nojex
31 August 2007, 06:50 PM
در مورد واردات منم شنیدم آسان موتور یک تعدادی وارد کرده از طریق بندرعباس اما چون بین کرمان خودرو و آسان موتور سر وارد کردن این ماشین یکم در گیری هست هر دو دنبال مجوز و ... هستند . تا 2 روز قبل از نمایشگاه مشهد از طریق قسمت فروش کرمان خودرو دقیقا اطلاع دارم که مجوز واردات نداشت . حالا شاید مشغول گرفتن مجوز باشند اما هنوز 4 دستگاه کوپه کرمان خودرو با نمره گذر موقت در پارکینک صدف پارک شدند .

sunshine666mp
1 September 2007, 03:30 AM
دوستان یه سری به این سایت بزنین بد نیست

دوستان گل مشهدی میشه بگین نمایندگی اصلی هیوندای مشهد کجاست ؟ نمیدونین تو مشهد کجا میشه این
ماشینو از نزدیک دید ؟ متاسفانه نتونستم بیام نمایشگاه ولی عکسای هیوندای کوپه بدستم رسید ولی با عکس
نمیشه چیزی رو تشخیص داد

sunshine666mp
1 September 2007, 03:46 AM
این هم عکسهای نمایشگاه

web
1 September 2007, 03:54 AM
آقا سایتت عالی بود. یک دنیا ممنون.
این فهرست نمایندگیهای آسان موتور. نمایندگی مشهد هم هست. امیدوارم به دردتون بخوره :

sunshine666mp
1 September 2007, 04:03 AM
web جان ممنونم از آدرسی که دادی .
دوستان کی این ماشینو از نزدیک دیده ؟ :grimace:

web
1 September 2007, 04:13 AM
خواهش میکنم.
من دیدم. البته در نمایشگاه! راستی اینو هم اضافه کنم که آقای پاکروان نمایندگی کرمان موتور هم هستن.

ar1358
1 September 2007, 11:17 AM
Video Huyndai Coupe High speed:

Video Hyundai Coupe Crash test:

ar1358
1 September 2007, 11:22 AM
Video Logan vs Hyundai coupe:
. :icon_twis:icon_twis:icon_twis

ar1358
1 September 2007, 11:29 AM
Hyundai fx coupe 0 - 140km/h Video:

El Padrino.
1 September 2007, 01:24 PM
Video Huyndai Coupe High speed:

Video Hyundai Coupe Crash test:
این فیلم های اسپید مال 5 6 سال پیشه آخه کیلومترش دیجیتال نیست وقتی این کوپه 7 سال پیش باشه پس کوپه امسال دیگه چیه:icon_twis:icon_arro:icon_mad:

ali14049
1 September 2007, 01:31 PM
سلام علی جان
اگه ممکنه حتما این کار رو بکن چون خیلی دوست دارم بدونم چجور ماشینیه , اگه ممکنه یه مقایسه کوچولو هم با ماکسیما بکن ( کلا از نظر شکل و قیافش , موتورش , داخلش و سیستمهایی که ازش استفاده کردن )
با تشکر:icon_cool
سلام دوست من! شرمنده من سرم شلوغ بود نتونستم زودتر ازین جواب پستتون بدم ولی دوستان سنگ تمام گذاشتن مخصوصا جناب web که جای تقدیر داره!:icon_excl ببینید این هیوندای کوپه و ماکسیما از هیچ لحاظی نمیتونن مقایسه بشن چون در دو کلاس کاملا متمایز قزاز دارن! ولی چشم! حتما این کار رو میکنم! الانم پیگیرش هستم!

اگه مجوز واردات ندادند پس چرا توی نمایشگاه خودرو در مشهد آسان موتور تحویل فوری می داده اونم 2700!!
بله دوستان! منم پرسیدم گفتن که تحویل فوری چندتا داریم!:icon_surp همین 2700شم بود!

sunshine666mp
1 September 2007, 03:43 PM
ali جان ممنونم که جواب پست منو دادی . راستشو بخوای من هم میدونم که هیوندای کوپه و ماکسیما تو یه کلاس نیستن ولی میخواستم بدونم کسایی که هیوندای کوپه رو دیدن کدومیکی از این دو تا رو انتخاب میکنن .
باز هم از همه دوستان مخصوصا علی آقا و web عزیز تشکر میکنم .

web
1 September 2007, 03:58 PM
دوستان به من لطف دارین. ممنون.
sunshine عزیز (اسم شما رو نمیدونم) باور کن این دو تا خیلی سخت در مقام مقایسه قرار میگیرن. باز اگر هر دو 4 در بودن یه چیزی.
شما اول باید ببینی که ماشینو برای فقط سواری خودتون میخواین یا خانواده محترم هم لحاظ کردین؟ تو چه سبک و سیاقی رانندگی میکنین؟ چه ظاهریو میپسندین؟ و ...
اگر صرفا برای خودتون میخواین خب کوپه با اختلاف زیادی بالاتره. مصرفشم از ماکسیما کمتر و حال و هوای اسپرت هم که داره. ماشینو از نزدیک که ببینین فکر میکنم خیلی خوشتون بیاد. یک دست صندلی اسپرت روش بندازین محشر میشه.
با این قیمت من کوپه رو مفت میدونم. باز نظر دوستان هم برام محترمه و دوست دارم بدونم بقیه چی فکر میکنن راجع بهش.

castilla_ht
2 September 2007, 09:26 PM
جناب web عزیز
من یه سونوتا 6 فول یه ماه ه که گرفتم ، حالا موندم بفروشمش و این کوپه رو بگیرم یا نه ؟
استفادم هم شخصیه .
قربونت
حامد

kevin_m_bb
2 September 2007, 09:31 PM
جناب web عزیز
من یه سونوتا 6 فول یه ماه ه که گرفتم ، حالا موندم بفروشمش و این کوپه رو بگیرم یا نه ؟
استفادم هم شخصیه .
قربونت
حامد
من اگه بودم 100% هيونداي كوپه رو مي گرفتم

web
2 September 2007, 10:30 PM
جناب web عزیز
استفادم هم شخصیه .
قربونت
حامد

ضمن احترام به معین عزیز و تشکر بابت لطفی که به من دارین، سوناتا فول ماشین خوب و بی دردسر و کاملیه. اگر اذیتتون نمیکنه به نظر من که دلیلی نداره این کارو بکنین مگر اینکه از ظاهر کوپه خوشتون اومده باشه و دنبال تنوع باشین. کلا سوناتا چون مدتی از ورودش به ایران میگذره تعمیرکارها و نمایندگیها کم کم با زیر و زبر ماشین دارن آشنا میشن و این دردسر مصرف کننده رو کم میکنه اما کوپه باید این مسیرو طی کنه و درسته که موتورش تقریبا شناخته شده ست اما از لحاظ تامین قطعات و آسودگی در این موارد به سوناتا نمیرسه.

در نهایت این نظر من بود و تصمیم نهایی رو خودتون میگیرید :icon_surp

castilla_ht
3 September 2007, 01:06 AM
ضمن احترام به معین عزیز و تشکر بابت لطفی که به من دارین، سوناتا فول ماشین خوب و بی دردسر و کاملیه. اگر اذیتتون نمیکنه به نظر من که دلیلی نداره این کارو بکنین مگر اینکه از ظاهر کوپه خوشتون اومده باشه و دنبال تنوع باشین. کلا سوناتا چون مدتی از ورودش به ایران میگذره تعمیرکارها و نمایندگیها کم کم با زیر و زبر ماشین دارن آشنا میشن و این دردسر مصرف کننده رو کم میکنه اما کوپه باید این مسیرو طی کنه و درسته که موتورش تقریبا شناخته شده ست اما از لحاظ تامین قطعات و آسودگی در این موارد به سوناتا نمیرسه.

در نهایت این نظر من بود و تصمیم نهایی رو خودتون میگیرید :icon_surp

ممنون از جواب کاملتون ، راستشو بخواهید سوناتا اصلا اذیتی نداشته ،4000 کیلومتر بیشتر باهاش نرفتم ، منتظر می شم کوپه دست بچه ها اینجا بیاد بعد از روی نظر اساتید تصمیم می گیرم
بازم ممنون

El Padrino.
3 September 2007, 11:23 AM
سوناتا هر مزیتی که به کوپه داشته باشه کوپه یک مزیت داره که به همشون می ارزه اونم سوخت کمترش نسبت به سوناتا هست

nojex
5 September 2007, 04:46 PM
در مورد سوخت فکر نمیکنم از مدل 2400 سوناتا کمتر مصرف کنه . در ضمن موتور این خودرو روی سری جدید azera هم نصب شده .

El Padrino.
5 September 2007, 05:39 PM
منظور من سوناتا 330 بود الان فکر نکم دیگه 2400 گیربیاد

sunshine666mp
6 September 2007, 03:11 AM
سلام دوستان
من تونستم این ماشینو از نزدیک ببینم حتی توش هم نشستم , ماشینه شیک و قشنگیه , توی نمایندگی هیوندای مشهد یدونه قرمزشو گزاشته بودن خانومه میگفت واسه فروش فقط یه نقره ای دارن ولی وقتی قیمتشو سوال کردم تعجب کردم آخه گفت 41 تومن , واقعا این قیمت نمی ارزه 6 تومن دیگه روش بزاری یه سانتافه فول میگیری, ولی گذشته از قیمتش خیلی خوش تیپه ادم که توش میشینه دوست داره فقط گاز بده

این ماشینی که تو نمایندگی گذاشته بودن مشخصاتش این بود :
مدل 2007
رنگش قرمز
موتورش 2700 گیربکس اتومات(تیپترونیک )
مجهز به سیستم کنترل پایداری الکترونیک
دارای 4 کیسه هوایی
بدنه مستحکم در تصادفات
رینگ آلمینیومی 17 اینچ اسپرت
سیستم کنترل کیفیت هوا
سان روف
تو دوزی تمام چرم
آینه عقب الکتروکرومیک
گرمکن آینه های بغل
سیستم ضد سرقت
اگزوز دوگانه
کروز کنترل
و .......... بود .

ولی خودمونیم این ماشین با این موتور پر قدرتی که داره و هیکل ماشین که حد اکثر دو سوم ماکسیماست و اون ایرودینامیکه بدنش شک نکنین که از موشک چیزی کم نداره , ماکسیما با موتور 3000 که ایجوری شتاب میگیره این چی میشه

در هر صورت وظیفم بود اینارو واسه دوستان گلم بنویسم شرمنده وقتتونو گرفتم . ممنون از همگی مخصوصا ali جان و web عزیزم

simbaleo
3 October 2007, 03:38 AM
من امروز یدونه نقره ای نمره نشده ازش تو پاسداران دیدم، چون اول از پهلو دیدمش آشنا نبود برای همین بهش دقیق شدم، باید اعتراف کنم این ماشین جزء معدود ماشینایی بود که وقتی برای بار اول دیدمش برای چند ثانیه هنگ کردم، میتونم بگم فوق العادست، البته این برداشت اول من از این ماشینه.

yeknama
8 October 2007, 03:37 AM
با عرض سلام
چند روزه پیش تو یکی از نماینگی های هیوندای یه ماشین کوپه دیدم قیافش بد نبود شنیدم که قراره وارد کنن . اگه کسی اطلاعات بیشتری داره ممنون میشم در اختیارمون بزاره

yeknama
8 October 2007, 03:42 AM
در دو مدل 6 سیلندر 2700 و 4 سلندر 2000

6 سیلندر 2700 - 172 اسب بخار در 6000 دور .

شتاب صد کیلومتر 7.7 ثانیه و یک مدل SE هم داره که شتابش 7.2 ثانیه است.

حداکثر سرعت 230 کیلومتر.

امکانات:

ABS - دو مداره با EBD

ایربگ های جلو و جانبی .

کنترل پایداری ESP

ترکشن کنترل

سانروف برقی

گرمکن صندلی

کامپیوتر سفری

کولر اتوماتیک

صندلی های اسپرت

رینگ 16 یا 17 اینچی

سیستم صوتی اینفینتی

ایمنی 4.5 ستاره از NHTSA

yeknama
8 October 2007, 04:17 AM
منم یدونه تو ولنجک دیدم ولی چون خیلی زود از کنار هم رد شدیم نمی تونم نظر خواصی در موردش بگم ولی بازم همین که یه ماشین کوپه با این قیمت می خواد وارد بشه جای شکرش باقیه

*علی*
8 October 2007, 02:16 PM
امروز یک کوپه قرمز دیدم کپ کردم خیلی از عکسش خشکلتره
بنده خدا میداد 55 تومان
بهش گفتم چه خبره آسان موتور داره تحویل میده 40 میلیون اون هم با 5 سال گارانتی یعنی 15 میلیون سود روی یک ماشین 40 میلیونی اون هم به خاطر اینکه چون تازه وارد بازار شده
بنده خدا گفت ما که میدیم 55 تومان
دیگه مملکت به این خر تو خری واقعا نوبره

هرکی از جلو نمایشگاه رد میشود چند دقیقه ای ماتش میزد
این هم عکس هاش
به عکس ها توجه کنید ماکسیما کنارش مثل موش کوچولو هست

amir8ipe
8 October 2007, 02:31 PM
من این ماشین رو یک هفته پیش تو شیراز توی خیابان دیدم
بنظر من فوقا لعاده بود!
یعنی از همه نظر ها با هیچ کدوم از ماشین های رایج قابل مقایسه نیست.
در ضمن من از یکی از دوستان هم شنیده بودم که توی نمایشگاه چهار راه برق دیده شده است!

eCom2001
8 October 2007, 03:34 PM
55 میلیون؟!!!! ماشاا.... انگار اینجا سر گردنست! خوبه بهترین مدلش $22,795 قیمت داره!
رفقا شما می خواستید ماشین انتخاب کنید با 40 میلیون طرفش می رفتید؟

*علی*
8 October 2007, 09:54 PM
55 میلیون؟!!!! ماشاا.... انگار اینجا سر گردنست! خوبه بهترین مدلش $22,795 قیمت داره!
رفقا شما می خواستید ماشین انتخاب کنید با 40 میلیون طرفش می رفتید؟
خداییش اگه تا 45 میلیون باشه سوژه خوبی است .
در کل کلاس کوپه کلاسی که قیمت اتومبیلها در این کلاس بالا است .
اما 55 واقعا زیاده
ولی مطمئن هستم با همین قیمت هم تا چند روز دیگه یه بچه پولدار پیدا میشه و میخرتش

El Padrino.
9 October 2007, 12:37 AM
با عرض سلام
چند روزه پیش تو یکی از نماینگی های هیوندای یه ماشین کوپه دیدم قیافش بد نبود شنیدم که قراره وارد کنن . اگه کسی اطلاعات بیشتری داره ممنون میشم در اختیارمون بزاره

توی نمایندگی آسان موتور دیگه؟

علی آقا میشه بگید این کوپه توی کدوم نمایشگاه هست ؟

*علی*
9 October 2007, 10:39 AM
توی نمایندگی آسان موتور دیگه؟

علی آقا میشه بگید این کوپه توی کدوم نمایشگاه هست ؟

اتو گالری استیلایی (خیابان شریعتی )

ar1358
24 October 2007, 07:23 AM

karash501
24 October 2007, 08:23 AM
آقای ar135 شما تو هر تاپیکی پست میزنید انقدر سنگین میشه دیگه بالا نمیاد!این عکسا همه جا فراوونه شما یه لینک بده هر کی خواست میره میبینه

ar1358
24 October 2007, 08:25 AM
آقای ar135 شما تو هر تاپیکی پست میزنید انقدر سنگین میشه دیگه بالا نمیاد!این عکسا همه جا فراوونه شما یه لینک بده هر کی خواست میره میبینه

*علی*
24 October 2007, 09:45 AM
قابل ذکر است که عکس هایی که دوستمون گذاشتند مربوط به مدل 2005 است .

azma
24 October 2007, 10:10 AM
توي يك نمايشگاه پايين تر از حسينه ارشاد ،نزديك خيابان قبا نيز يكي من ديدم

X Ray
26 October 2007, 08:29 PM
اتو گالری استیلایی (خیابان شریعتی )
من چند روز پیش رد شدم , دیدمش ...
ولی امروز که رد شدم نبود !! :icon_twis:icon_surp

ar1358
15 December 2007, 11:49 PM

ali206-5
18 December 2007, 05:50 PM
اینم یه رنگ دیگش که توی نمایشگاه رضوانی اصفهان دیدم .

X_Man
18 December 2007, 07:29 PM
اینجا ([Only registered and activated users can see links]) که نوشته 36 تومن؟!

karash501
18 December 2007, 09:15 PM
نمیدونم طراحی داخلی هیوندای کی میخواد مثل طراحی خارجیش پیشرفت کنه طرح داشبوردش واقعا ناامید کنندس!

Senator
19 December 2007, 06:18 PM
اون آلبالوئي كه محشره:big_smileb:
ولي چرا اينقدر تو خيابونا كم؟!من كه تا حالا نديدم.

karash501
23 January 2008, 12:29 PM
کوپه گیربکس دستی هم وارد شده؟من چند روز پیش نمایندگی آسان موتور بودم قیمت کوپه دستی رو هم زده بود!جالبه یه هوا گرونتر از اتوماته!

Moein273
23 January 2008, 12:44 PM
دوستان کسی از این ماشین داره توی انجمن ؟ من اطلاعاتی در موردش میخواستم میگن مصرفش خیلی بالاست درسته ؟

ali206-5
24 January 2008, 12:46 AM
امروز رفتم نمایشگاه صنعت خودرو در اصفهان

kingdariush
24 January 2008, 01:17 AM
یک آگهی اینترنتی دیدم این ماشین یعنی کوپه رو زده بود 16 هزار دلار نوع 2000 سی سی!

persiandiscus
24 January 2008, 04:49 AM
با سلام
معین جان
موتور توسان با کوپه دقیقا یکیه در مورد مصرفشم روی توسان 14.8 میسورونه شاید روی کوپه بدلبل سبکی کمی کمتر بسوزونه.
این موتور روی کوپه دیگه فکر کنم بترکونه...

ali206-5
25 January 2008, 10:00 PM

ali206-5
28 January 2008, 11:19 AM
اینم چند تا عکس دیگه که دیروز گرفتم .

ar1358
15 March 2008, 01:33 AM
حضور كوپه در ايران

مژگان نعيمي
شرکت هیوندايی مدتی است که مدل‌های جدید خود را وارد بازار ایران کرده است‌. از مشهورترین مدل‌های هیوندای در ایران می‌توان مدل سوناتا‌، آزرا وسانتافه را نام برد‌. ولی چند وقتی است که پای خودروی دیگری به نام «هيونداي كوپه» نيز به خیابان‌های كشور باز شده است‌.

هيوندايي كوپه خودروي دودر و ۴ نفره در کلاس کوپه خانوادگی یا کوپه اسپورت است.
با توجه به این که کلاس این خودرو در کشورمان کمیاب است و اتاق کوپه در ایران طرفداران کمی دارد و بیشتر جوانان به این نوع اتومبیل‌ها علاقه دارند، ولی متاسفانه قیمت این خودرو کمی بیش از حد گران است. اين در حالي است كه طراحی داخلی و خارجی و موتور آن که در ایران از نوع شش سیلندر در ابتدای عرضه انتخاب شده است، شاید بتواند فروشش را کمی بالا ببرد و‌گر‌نه اتومبیل‌های بزرگ‌تر و بهتری با قیمت کمتر در بازار ايران وجود دارند.
هیوندايی کوپه در بازار آمريكا «تیبورن» نام دارد و با قیمت ۱۶‌هزار تا ۲۲‌هزار دلار (حدود 16‌ميليون تومان) به فروش مي‌رسد، اما عرضه اين اتومبیل در کشور ما به تازگی آغاز شده است كه با قيمتي در حدود 47‌ميليون تومان به فروش مي‌رسد.
مشخصات هيوندايي كوپه در ايران
هیوندايی «کوپه» با موتور ۲۰۰۰ سی‌سی ۱۳۸ اسب بخارنیرو به چرخ‌ها منتقل می‌کند و با موتور ۲۷۰۰ v6 خود ۱۷۲ اسب‌بخار نیرو تولید می‌کند و گیربکس ۵ سرعته دستی و ۴ سرعته اتوماتیک در مدل‌های ۴ سیلندر و گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک در مدل شش سیلندر وجود دارند.
هيوندايي کوپه در مدل‌های SE - LTD - GT- GS - GT LTD در دنيا عرضه مي‌شود؛ اما مدل‌های وارد شده به ایران بیشتر جی‌تی و جی‌اس هستند كه در دو مدل 6 سیلندر 2700 و 4 سيلندر 2000 در بازار عرضه مي‌شود. مدل 6 سیلندر 2700cc اين خودرو 172 اسب‌بخار در 6000 دور توليد مي‌كند‌. شتاب آن در صد کیلومتر 7/7 ثانیه و شتاب مدل SE هم 2/7 ثانیه و حداکثر سرعت هيوندايي كوپه 230 کیلومتر است‌.
امکانات هيوندايي كوپه
هيوندايي كوپه مجهز به سيستم ترمز ABS، دو مداره به همراه ترمز EBD و ایربگ‌های جلو و جانبی است كه با توجه به امكانات ايمني ذكر شده مي‌توان اين خودرو را در رده خودروهاي ايمن ناميد‌.
همچنين اين خودرو کنترل پایداری ESP‌، ترکشن کنترل، سانروف برقی، گرمکن صندلی، کامپیوتر سفری، کولر اتوماتیک، صندلی‌های اسپرت، رینگ 16 یا 17 اینچی، سیستم صوتی اینفینتی است.
طراحي هيوندايي كوپه
هیوندايی کوپه در سال 2002 به نمایش در‌آمد. رقيبان اين خودرو در آن زمان، پژو 406 کوپه،تویوتا سلیکا و اپل آسترا کوپه بودند. پژو 406 كه از طراحی گربه‌ای و همیشگی خود استفاده کرده بود و هیچ تازگی خاصي نداشت. تویوتا اما 3 سالی بود که نسل جدید سلیکا را معرفی نکرده بود. اپل هم از طراحی مرسوم و متداول زمان خود سود می‌برد، اما طراحی هیوندايی کوپه نسبت به دیگر رقبا متفاوت بود که این خود برای هیوندايی یک برگ برنده محسوب مي‌شد. حالا بعد از گذشت 5 سال نسل جدید هیوندايی کوپه با امکانات جدیدی چون سازگاری با I Pod و چراغ‌های جلو پنجره جدید به بازار عرضه شده است.
طراحی هیوندايی کوپه جدید نسبت به نسل‌های پیشین این خودرو تغییرات زیادی کرده است. کشیده‌تر شدن چراغ‌های جلو باعث شده تا احساس کشیده‌تر شدن خودرو در نمای ظاهری رخ دهد. همچنین این چراغ‌ها چهره خودرو را خشن‌تر کرده است و به جنبه‌های اسپرتی آن افزوده است. در نمای عقب استفاده از دو لوله اگزوز و سبک جدید طراحی چراغ‌های عقب به زیباتر شدن این کوپه کمک شایانی کرده است.
طراحی داخلی این کوپه با سلیقه و به زیبایی طراحی شده است. در طراحی داخلی بیشتر از سبک طراحی شرقی استفاده شده تا طراحی غربی، علاوه بر این طراحی داخلی مطابق با جدیدترین طراحی‌ها است، اما یکی از مشکلات طراحی داخلی این ماشین شلوغ بودن بیش از حد آن است. نور پس زمینه داخلی آبی است که آرامش بخش است و از فولکس واگن الهام گرفته شده است. صندلی‌های آن کم‌ارتفاع هستند، ولی دید راننده نسبت به بیرون با توجه به آیینه‌های نسبتا بزرگی که بر روی درها نصب شده است، کم نیست.
از جمله تجهیزات این ماشین در مدل 6 V،تودوزی پارچه، پخش کننده CD و رادیو، تهویه مطبوع، شیشه بالابر و آیینه‌های برقی، فرمان چرمی، دنده گوی شکل و رینگ‌های 16 اینچ اشاره کرد که البته از سال 2007 تو دوزی چرم و اتصال‌گر I Pod جز تجهیزات استاندارد شده است. در مدل 2/0 SE سانروف، کروز کنترولر و صندلی‌های چرم جزء تجهیزات استاندارد این مدل هستند. در مدل V6 رینگ‌های 17 اینچ و سیستم کنترل بکسل (کشش) جزء تجهیزات استاندارد این مدل هستند که از سال 2007 سیستم کنترل بکسل جای خود را به سیستم پایداری الکتریکی داده است، اما تجهیزاتی نظیر طرح فلز و سیستم ناوبری ماهواره‌ای نيز به تجهیزات انتخابی اضافه شده‌اند.
اگر‌چه این کوپه در نمای داخلی شلوغ طراحی شده است، اما فضای باز آن برای یک کوپه خیلی خوب است؛ چیزی در حدود 400 لیتر که از فورد فوکوس ‌هاچ‌بک بزرگ‌تر است. این کوپه به صورت 2+2 طراحی شده است. فضا برای سرنشینان جلو به اندازه کافی است، اما سرنشینان عقب از فضای ناکافی برخوردارند، به خصوص اگر قد سرنشینان عقب بلند باشد. در کل نمی‌توان این کوپه را به عنوان یک خودرو خانوادگی راحت تلقی کرد که تمام سرنشینان در رفاه به سر ببرند، اما این کوپه برای یک خانواده با یک یا دو بچه کوچک مناسب است.
مشخصات فني كوپه
در مجموع سه موتور برای این کوپه در نظر گرفته شده است. اولین موتور یک موتور 1600 لیتری است. این موتور از قیمت کمی برخوردار است که باعث کم شدن قیمت کلی ماشین می‌شود. اما در عملکرد به هیچ‌وجه نمی‌تواند یک موتور خوب برای یک‌کوپه باشد. موتور بعدی یک موتور 2000 لیتری است. این موتور از سال 2003 به سیستم زمان‌بندی سو‌پاپ‌ها مجهز شده است و دارای 136 اسب بخار قدرت است. شتاب ماشین با این موتور از 0 تا 100 کیلومتر بر ساعت بیش از 9 ثانیه است. این موتور از مصرف سوخت کمی برخوردار است و با توجه به امکانات و قیمتی که دارد یکی از بهترین موتور‌ها برای این کوپه است، اما سومین موتور یک موتور V6 است این موتور با حجم 2700 لیتری خود 165 اسب‌بخار توان تولیدی دارد که فقط 29 اسب‌بخار نسبت به مدل 2000 لیتری افزایش توان داشته است، اما در کل نسبت به مدل 2000 لیتری سریع‌تر است و مصرف سوخت بیشتری دارد. در هر دو موتور 1600 و 2000 از گیرباکس 5 سرعته دستی استفاده شده است در مدل V6 از گیرباکس 6 سرعته دستی استفاده شده است. گیرباکس اتوماتیک 4 سرعته فقط برای مدل‌های 2000و V6 قابل سفارش است.
4 ایربگ جزو اصلی‌ترین تجهیزات این ماشین است. سیستم کنترل پایداری هم برای مدل V6 استفاده می‌شود. سیستم ترمز ضد‌قفل هم از جمله استاندارد‌هایی است که از سال 2002 هیوندای در اکثر محصولات خود از جمله این کوپه استفاده کرده است.

Nomad
15 March 2008, 03:14 AM
دوستان من تو خیابون دیدم این ماشینو ... زیباست . البته نظر شخصی منه !! شاید هم این تصور زیبایی بخاطر نو بودن اون باشه .

ولی خوب بهیچوجه نمیشه اون رو با سایر کوپه های موجود مقایسه کرد .

Raminium2001
15 March 2008, 12:08 PM
Nomad ([Only registered and activated users can see links]) ضمن تایید صحبتت بگم از اونجا که کوپه تو ایران کمه، هر کوپه ای ببینیم خوشمون میاد، اما هنوز اینقدر عادت نکردیم که بخواهیم بخریم.

======

تو متنی که ar1358 قرار داده پر از سوتی و اطلاعات غلط هست. من پیشنهاد میکنم پیش از اینکه مطلبی رو بذارید، حتما ایراداتش رو بر طرف کنید. خواننده هایی هم که وارد تر هستند، لطفا به محض مشاهده ایراد، اون رو گوشزد کنند و از کنار مطالب نگذرن. برای مثال موتور 2000 لیتری و 2700 لیتری :icon_twis یا ...
حالا برای شروع لطفا دوستان ایرادات مطلب بالا (که اکثرا اطلاعات فنی غلت هست) رو در بیارن و هرکس بهترین مطلب رو نوشت، از حساب شخصیم 2000 پیهالز بهش جایزه میدم. پیشنهادم اینه که دوست خوبم جناب ar1358 قبل از همه زحمت بکشین و ایرادات رو بگین تا بقیه فکر نکنند مطالب رو نخونده اینجا کپی می کنید.

با تشکر

El Padrino.
15 March 2008, 01:05 PM
توی کرمان که خیلی زیاد شده مخصوصا 6 دنده دستیش
رنگ سورمه ایش خیلی قشنگه

El Padrino.
15 March 2008, 01:27 PM
حضور كوپه در ايران

مژگان نعيمي
شرکت هیوندايی مدتی است که مدل‌های جدید خود را وارد بازار ایران کرده است‌. از مشهورترین مدل‌های هیوندای در ایران می‌توان مدل سوناتا‌، آزرا --- را نام برد‌. ولی چند وقتی است که پای خودروی دیگری به نام «هيونداي كوپه» نيز به خیابان‌های كشور باز شده است‌.

هيوندايي كوپه خودروي دودر و ۴ نفره در کلاس ----کوپه یا اسپورت است.
با توجه به این که کلاس این خودرو در کشورمان کمیاب است و اتاق کوپه در ایران طرفداران زیادی دارد و بیشتر جوانان به این نوع اتومبیل‌ها علاقه دارند، ولی متاسفانه قیمت این خودرو با امکانات موجود مناسب است . -----
هیوندايی کوپه در بازار آمريكا «تیبورن» نام دارد و با قیمت ۱۶‌هزار تا ۲۲‌هزار دلار (حدود 16‌تا 22 ميليون تومان) به فروش مي‌رسد،---عرضه اين اتومبیل در کشور ما به تازگی آغاز شده است كه با قيمتي در حدود 47‌ميليون تومان به فروش مي‌رسد.
مشخصات هيوندايي كوپه در ايران
هیوندايی «کوپه» با موتور ۲۰۰۰ سی‌سی ۱۳۸ اسب بخار و ۲۷۰۰ v6که 165 اسب‌بخار نیرو تولید می‌کند و گیربکس ۵۴ سرعته اتوماتیک و 6 سرعته دستی در

امکانات هيوندايي كوپه
هيوندايي كوپه مجهز به سيستم ترمز ABS، دو کاناله به همراه ترمز EBD و ایربگ‌های جلو و جانبی است كه با توجه به امكانات ايمني ذكر شده مي‌توان اين خودرو را در رده خودروهاي ايمن ناميد‌.
همچنين اين خودرو کنترل پایداری ESP‌، کروز کنترل، سانروف برقی،---، کامپیوتر سفری، کولر اتوماتیک، صندلی‌های اسپرت، رینگ ---ا 17 اینچی، سیستم صوتی اینفینتی است.
طراحي هيوندايي كوپه
هیوندايی کوپه در سال 2002 به نمایش در‌آمد. رقيبان اين خودرو در آن زمان، پژو 406 کوپه،تویوتا سلیکا و اپل آسترا کوپه بودند. پژو 406 كه از طراحی گربه‌ای و همیشگی خود استفاده کرده بود و هیچ تازگی خاصي نداشت. تویوتا اما 3 سالی بود که نسل جدید سلیکا را معرفی نکرده بود. اپل هم از طراحی مرسوم و متداول زمان خود سود می‌برد، اما طراحی هیوندايی کوپه نسبت به دیگر رقبا متفاوت بود که این خود برای هیوندايی یک برگ برنده محسوب مي‌شد. حالا بعد از گذشت 5 سال نسل جدید هیوندايی کوپه با امکانات جدیدی چون ----- ----و چراغ‌هاو جلو پنجره جدید به بازار عرضه شده است.
طراحی هیوندايی کوپه جدید نسبت به نسل‌های پیشین این خودرو تغییرات زیادی کرده است. کشیده‌تر شدن چراغ‌های جلو باعث شده تا احساس کشیده‌تر شدن خودرو در نمای ظاهری رخ دهد. همچنین این چراغ‌ها چهره خودرو را خشن‌تر کرده است و به جنبه‌های اسپرتی آن افزوده است. در نمای عقب استفاده از دو لوله اگزوز و سبک جدید طراحی چراغ‌های عقب به زیباتر شدن این کوپه کمک شایانی کرده است.
طراحی داخلی این کوپه با سلیقه و به زیبایی طراحی شده است. در طراحی داخلی بیشتر از سبک طراحی شرقی استفاده شده تا طراحی غربی، علاوه بر این طراحی داخلی مطابق با جدیدترین طراحی‌ها است،----. نور پس زمینه داخلی آبی است که آرامش بخش است و ا----. صندلی‌های آن کم‌ارتفاع هستند، ولی دید راننده نسبت به بیرون با توجه به آیینه‌های نسبتا بزرگی که بر روی درها نصب شده است، کم نیست.
از جمله تجهیزات این ماشین-------تودوزی پارچه، پخش کننده CD و رادیو، تهویه مطبوع، شیشه بالابر و آیینه‌های برقی، فرمان چرمی، دنده گوی شکل و رینگ‌های 17 اینچ اشاره کرد که البته از سال 2007 تو دوزی چرم و جز تجهیزات استاندارد شده است. -----
اگر‌چه این کوپه در نمای داخلی شلوغ طراحی شده است، اما فضای باز آن برای یک کوپه خیلی خوب است؛ چیزی در حدود 400 لیتر که از فورد فوکوس ‌هاچ‌بک بزرگ‌تر است. این کوپه به صورت 2+2 طراحی شده است. فضا برای سرنشینان جلو به اندازه کافی است، اما سرنشینان عقب از فضای ناکافی برخوردارند، به خصوص اگر قد سرنشینان عقب بلند باشد. در کل نمی‌توان این کوپه را به عنوان یک خودرو خانوادگی راحت تلقی کرد که تمام سرنشینان در رفاه به سر ببرند، اما این کوپه برای یک خانواده با یک یا دو بچه کوچک مناسب است.
مشخصات فني كوپه
در مجموع سه موتور برای این کوپه در نظر گرفته شده است. اولین موتور یک موتور 1600 لیتری است. این موتور از قیمت کمی برخوردار است که باعث کم شدن قیمت کلی ماشین می‌شود. اما در عملکرد به هیچ‌وجه نمی‌تواند یک موتور خوب برای یک‌کوپه باشد. موتور بعدی یک موتور 2000 لیتری است. این موتور از سال 2003 به سیستم زمان‌بندی سو‌پاپ‌ها مجهز شده است و دارای 138 اسب بخار قدرت است. شتاب ماشین با این موتور از 0 تا 100 کیلومتر بر ساعت---- از 9 ثانیه است. این موتور از مصرف سوخت کمی برخوردار است و با توجه به امکانات و قیمتی که دارد یکی از بهترین موتور‌ها برای این کوپه است، اما سومین موتور یک موتور V6 است این موتور با حجم 2700 لیتری خود 165 اسب‌بخار توان تولیدی دارد که فقط 29 اسب‌بخار نسبت به مدل 2000 لیتری افزایش توان داشته است، اما در کل نسبت به مدل 2000 لیتری سریع‌تر است و مصرف سوخت بیشتری دارد. در هر دو موتور 1600 و 2000 از گیرباکس 5 سرعته دستی و 4 سرعته اتوماتیک استفاده شده است در مدل V6 از گیرباکس 6 سرعته دستی استفاده شده است. -------
4 ایربگ جزو اصلی‌ترین تجهیزات این ماشین است. سیستم کنترل پایداری هم برای مدل V6 استفاده می‌شود. سیستم ترمز ضد‌قفل هم از جمله استاندارد‌هایی است که از سال 2002 هیوندای در اکثر محصولات خود از جمله این کوپه استفاده کرده است.

اینم به خواطر رامین جان

جالبه توی متن حرف های خودش رو نغذ کرده بود
اولش گفته بود خودروی خوانوادگی هم هست و آخرش گفته بود برای خوانواده مناسب نیست !!!!
اولش گفته بود 2.7 173 اسب قدرت داره آخرش گفته بود 165 اسب که آخری درسته

Senator
21 March 2008, 11:36 AM

ببينيد چه وضعي! مدل2007!!!!!! قيمت:53تومن!!!

iman
21 March 2008, 12:44 PM
این که 2007 نیست!!!

El Padrino.
22 March 2008, 01:25 AM
بله اين مدل 2005 هست فكر كنم وارداتي كرمان خودرو باشه

nojex
22 March 2008, 02:58 AM
بله اين مدل 2005 هست فكر كنم وارداتي كرمان خودرو باشه

کرمان خودرو کلا واردات کوپه نداره .
این مدل 2005 هست و به احتمال زیاد واردات شخصی هست

Senator
22 March 2008, 09:52 AM
منم ميدونستم 2007 نيستش! :icon_evilحتي شايد پائينتر از 2005 باشه!
ولي ميگم ببنيد وضعي شده(گفته مدل 2007 قيمتشم كه از صفر 2008 هم بيشتر!)
منبع:خودروايران

YasharX
23 March 2008, 05:27 AM
کوپه توسط آسان موتور وارد میشه و مدل 2007 و 2008 را که هر دو یک شکل هستن دست آسان موتور هست نه کرمان خودرو شاید مدل پایین کوپه رو کرمان خودرو وارد کنه !!!!

El Padrino.
23 March 2008, 06:43 PM
بله کرمان خودرو چند تا برای تست مدل 2005 وارد کرده گفتم شاید عکس از اونا باشه

nojex
23 March 2008, 10:08 PM
بله کرمان خودرو چند تا برای تست مدل 2005 وارد کرده گفتم شاید عکس از اونا باشه

مدل های تست کرمان خودرو هم مدل gk2 2007 بود ( آخرین فیس لیفت ) که ماه dec. 2006 وارد شد . یک قرمز یک مشکی و یک نقره ای تا جایی که یادم هست .

El Padrino.
24 March 2008, 12:55 AM
یک قرمز هم بود که مدل 2005 بود که توی اکثر نمایشگاه ها می گذاشتنتش

amir8ipe
25 March 2008, 03:17 AM
توی شیراز 4-5 تا کوپه توی خیابون دیدم!
1 قرمز
1 مشکی
1 نقره ای
1 سرمه ای
فکر کنم همشون هم واردات شخصی بودند!
اتومبیل اسپورت فوق العاده ای است! بنظر من ظاهر اسپورت تری نسبت به مزدا 3 دارد!

El Padrino.
25 March 2008, 10:50 AM
نه همه این ها واردات آسان موتور هستند
توی کرمان که اخیرا خیلی زیاد شده
سورمه ایش محشره

*علی*
28 March 2008, 12:34 PM
چند روز پیش که قیمت گرفتم از نمایندگی
هیوندای کوپه قرمز مدل 2008 تحویل فوری 41.5 میلیون تومان بود .

Senator
28 March 2008, 01:53 PM
چند روز پیش که قیمت گرفتم از نمایندگی
هیوندای کوپه قرمز مدل 2008 تحویل فوری 41.5 میلیون تومان بود .
قيمتش نسبت به ماشينايي مثل كرولا و... واقعا خوب!
به نظر شما چرا قيمتش مثل سوناتا و كمري و ...گرون نشده؟!:confused: با اينكه اين مدلي كه وارد ميشه فول و قيمتش بايد حول و حوش همونا در بياد..

Raminium2001
1 April 2008, 09:57 AM
البته هیوندا بیشتر جاها به عنوان ماشین ارزون قیمت مطرح هست و قیمت گرون جلوی فروش این خودروها رو خواهد گرفت (اتفاقی که برای سوناتا و آزرا در مقابل کمری افتاد). خصوصا که ماشین کوپه به خودی خود طرفدار چندانی در ایران نداره و در صورتی که هم قیمت کمری باشه، با وجود تفاوت کلاس و غیر قابل مقایسه بودن، توی بازار ایران، حتی یدونه هم فروش نخواهد رفت.

YasharX
2 April 2008, 03:28 AM
قيمتش نسبت به ماشينايي مثل كرولا و... واقعا خوب!
به نظر شما چرا قيمتش مثل سوناتا و كمري و ...گرون نشده؟!:confused: با اينكه اين مدلي كه وارد ميشه فول و قيمتش بايد حول و حوش همونا در بياد..

کوپه واقعا ماشین 30 میلیونی هم نیست چه برسه به 42 میلیون .

در ضمن سری قبل کوپه 35 میلیون ثبت نام میکردن که در حال حاضر به 42 رسیده و البته به دلیل واردات کم آن قیمت در بازار بالای 50 میلیون هست :icon_mad:

*علی*
2 April 2008, 05:17 PM
البته هیوندا بیشتر جاها به عنوان ماشین ارزون قیمت مطرح هست و قیمت گرون جلوی فروش این خودروها رو خواهد گرفت (اتفاقی که برای سوناتا و آزرا در مقابل کمری افتاد). خصوصا که ماشین کوپه به خودی خود طرفدار چندانی در ایران نداره و در صورتی که هم قیمت کمری باشه، با وجود تفاوت کلاس و غیر قابل مقایسه بودن، توی بازار ایران، حتی یدونه هم فروش نخواهد رفت.

بنده به هیچ عنوان با این نظر شما موافق نیستم .

اولا : درسته که هیوندای تا 4 _ 5 سال پیش کمپانی بود که فقط اتومبیل های ارزان قیمت تولید میکرد اما این موضوع با ورود مدلهای لوکسی همچون وراکروز , جنسیس , آزارا , و بزودی الانترا تورینگ به تاریخ پیوست و اتومبیلی چون جنسیس رقیبی برای مرسدس , BMW و لکسوس در بازار ایالات متحده به شمار میرود .

ثانیا : برفرض اینکه هیوندا یک تولید کننده اتومبیلهای ارزان قیمت باشد ( در بعضی مدلها ) , تویوتا نیز از این قاعده مستثنا نیست .

ثالثا : در کشوری که ماشین دهه 90 میلادی رو به قیمت 29 میلیون تومان به فروش میرسانند دیگر قیمت 40 تا 50 میلیون قیمت زیادی به نظر نمیرسد .

در کشور ما مردم بیشتر برای چشم مردم ماشین میخرند تا برای خودشون (بلانسبت دوستان )مثال بارز این موضوع فروش بالای کمری 2007 در مقایسه با کمری 2006 است . چون کمری 2007 چشم پر کن بود .در حالی که بیشتر موارد فنی و موتوری یکی است
در صورتی که مردم به برند توجه میکنند پس چرا تا قبل از ورود کمری 2007 بازار در دست سوناتا بود (بازم چون چشم پر کن بود ) و تویوتا داشت بازار ایران را از دست میداد در حالی که کمری 2006 اصلا فروشی نداشت و روی کرولا و آوانته رو سفید کرده بود .

در مورد فروش کوپه هم اینجوری که ما میبینیم چندان فروش کمی نداشته ( البته در کلاس خودش و با توجه به بیرقیب بودن )
به نظر من دلیل اصلی فروش کم گونه کوپه :
این است که اکثر مردم ما اتومبیل خانوادگی را بیشتر میپسندند چون یک اتومبیل کوپه اصلا ماشین راحتی حتی برای 3 هم نفر نیست چه برسد به .....
و با توجه به نوع کلاس فقط میتواند اتومبیل مناسبی برای بچه مایه دار ها برای خیابان گردی باشد تا یک اتومبیل بدرد به خور برای خانواده ( البته در ایران و جمعیت هر خانواده )
از سویی هم مردم ما بیشتر به آمریکایی ها رفته اند تا اروپایی ها ( عاشق اتومبیلهای هیکلی ( سوناتا و کمری نمود این موضوع هستند )

karash501
2 April 2008, 08:41 PM
چرا قیمت کوپه دستی گرونتر از اتوماته؟

*علی*
2 April 2008, 11:46 PM

اینجوی که به نظر میرسه کارخانه یا وارد کننده سعی کرده با استفاده از این مطلب که شتابگیری اولیه گیربکس معمولی بهتر از گیربکس اتوماتیک است و اغلب افرادی که این نوع اتومبیل را خریداری میکنند قصدشان رانندگی اسپرت و سریع است و همچنین به دنبال رانندگی پویا هستند این مبلغ اضافه را به کسانی که خواستار این امتیازات هستند تحمیل کند .

YasharX
3 April 2008, 04:17 AM
اینجوی که به نظر میرسه کارخانه یا وارد کننده سعی کرده با استفاده از این مطلب که شتابگیری اولیه گیربکس معمولی بهتر از گیربکس اتوماتیک است و اغلب افرادی که این نوع اتومبیل را خریداری میکنند قصدشان رانندگی اسپرت و سریع است و همچنین به دنبال رانندگی پویا هستند این مبلغ اضافه را به کسانی که خواستار این امتیازات هستند تحمیل کند .

یکی دیگه از دلایلش این هست گیربکسیش کمتر وارد شده و اصلا 2008 گیربکسی مدل 2008 رو شرکت تا حالا وارد نکرده

nojex
3 April 2008, 10:52 AM

مدل های دنده دستی مجهز به کیت اسپورت هستند
که شامل تغییر در کمک فنر جعبه دنده(6 دنده دستی) جنس تودوزی و صندلی تغییر در نشانگر ها و سیستم صوتی هست .

hesamhf
21 May 2008, 05:32 PM
به نظر دوستان مزدا3 رو بفروشم یه کوپه بخرم؟؟؟:cool_phalls_24:

ali206-5
21 May 2008, 05:42 PM
به نظر دوستان مزدا3 رو بفروشم یه کوپه بخرم؟؟؟:cool_phalls_24:

برای تنوع خوبه .
ولی فکر کنم فروشش خیلی سخت تر از مزدا3 باشه .

El Padrino.
21 May 2008, 05:50 PM
اگه خوانواده کم جمعیت دارید کمتر از 3 نفر خوبه چون خودرو خوانواده نیست و خودرو اسپرت هست

hesamhf
22 May 2008, 05:02 PM
خانواده که منم و خانومم و خودم و زنم و عیالم جمعا میشیم 2 نفر !!!!
:185:

El Padrino.
22 May 2008, 05:11 PM
علی جان مگه فرمون کوپه سفت هست ؟
به نظر من می ارزه بگیری

GUESS
27 May 2008, 01:38 PM
آقا،صداي اين منو شهيد كرد !

الان فكر كنم واردات نداره
اگه داره قيمت چنده
بعدشم همون 2700 اومده ديگه؟

El Padrino.
27 May 2008, 04:53 PM
بله 2700 وارد میشه قیمت هم
4 دنده اتوماتیک 41 ملیون 6 دنده معمولی 40 ملیون

drnariman
28 May 2008, 01:29 PM
شتاب نوع دستی با اتوماتیک چقدر تفاوت دارند؟

El Padrino.
28 May 2008, 07:14 PM
حتما خیلی اندازو نمی دونم ولی حدود 1.5 باید باشه در ضمن اتوماتش در کل 5 دنده داره و معمولی 6 دنده

eCom2001
14 June 2008, 05:53 PM
0-100 مدل موتور 2700
جالب اینجاست در مدل اتومات اصلا مکثی در شروع به حرکت دیده نمیشه!

سرعت 230 ( مدل موتور 2000 )

صدای موتور کوپه در حالت ایست و شیشه ها پایین

A J ZERO
2 July 2008, 02:01 PM
یکی از نقاط قوتش شتابش هست
با گیربکس دستی 6 دنده 7.7 (se)
با گیربکس اتومات 8.3

2.0 litre:
Acceleration 0-60 mph: 9.2 seconds Top speed: 130 mph (209 km/h)

2.7 litre: (Automatic)
Acceleration 0-60 mph: 8.2 seconds Top speed: 132 mph (212 km/h)

2.7 litre: (GT 5-speed)
Acceleration 0-60 mph: 7.7 seconds Top speed: 137 mph (220 km/h)

2.7 litre: (SE 6-speed)
Acceleration 0-60 mph: 7.2 seconds Top speed: 145 mph (233 km/h)
ضمنا 6 دنده دستیش 41300 و اتومات 41000 ثبت نام میشه
ماشین واقعا باحالی هست.
تنها عیباش جای پای خیلی کم عقب و برقی نبودن صندلیهاش و تاشو نبودن برقی آینهاش هست.
به دلیل اسپورت بودن کمکاش کمی خشکن ولی هندلینگش عالیه.ترمزاش هم عالی:icon_cool
رانندگیش لذت بخشه:icon_wink