PDA

View Full Version : كسي باOpenGL كار كرده؟ كمك

شاهين
6 January 2005, 01:23 AM
من بازي Medal of Honor Allied Assault
اين اشكال رو مي ده GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
اگه مي دونيد كمك كنيد؟ 8)

دانيال
6 January 2005, 02:41 AM
سلام خسته نباشيد

شاهين جان اين مشكلو منم داشتم به احتمال زياد كارت گرافيك شما 64 قديمي ميباشد و داراي اين نرم افزار نميباشد بايد كارت گرافيك تو عوض كني .
اگه خواستي سايت دريافت OpenGL رو بهت ميدم .
يا حق............... :evil:

دكتر يحي
6 January 2005, 05:35 PM
اگه لطفا كني ممنون 8)

دانيال
7 January 2005, 03:20 AM
سلام خسته نباشيد

open GL يا OPEN GRAPICS LIBRARY يك واسط برنامه اي استاندارد در صنعت كامپيوتر براي تعريف تصاوير گرافيكي دوبعدي و سه بعدي است تا بيش از open GL هر شركتي كه ميخواست نرم افزارهاي گرافيكي بسازد بايد تمام قسمتهاي آن را كه بابسياري ديگر از نرم افزارها هم مشترك بود و بر اساس خصوصيات سيستم عامل و سخت افزار مورد استفاده اش بنويسد .
با استفاده از open GL نرم افزار ميتواند گرافيك خودش را براي هر نوع سيستم عامل بسازد و اين وظيفه open GL است تا بر اساس هر نوع سيستم عامل و سخت افزار دستورهاي برنامه را مطابقت دهد .
open GL مجموعه اي از دستورهاست كه در نرم افزار براي ايجاد گرافيك مورد ستفاده قرار ميگيرند .
open GL همان طور كه از نامش پيداست رايگان ميباشد .براي به دست آوردن اطلاعات بيشتر و همچنين تهيه آن ميتوانيد به سايت آن www.openGL.org مراجعه كنيد .

همچنين از دوستان خواهش دارم اگر مشكلشان در مورد آن بازي رفع شد به اطلاع ديگر دوستان و اين حقير برسانند .

يا حق.................. :evil:

شاهين
7 January 2005, 07:14 PM
:roll: من بازي Soldier of Fortune Gold Edition بازي كردم اون هم از open GL استفاده ميكنه كار هم مي كنه
ولي نمي دونم چرا اين اينجوري مي كنه؟
كارت گرافيكيم sis 300/305 است.
:|