PDA

View Full Version : احتیاج به یک روآ برای تست مجله ماشین

romeo_1593
26 January 2007, 01:34 PM
دوستان برای تست برای مجله ماشین احتیاج به یک روآ برای چند ساعت داریم....اگر کسی وقت و حوصله داره بگه که قرار بزاریم.....حتی المقدور صفر باشه ماشین

اگه کسی هست هر چه سریعتر خبر بده عالی میشه

هیچ کس مشتاق نیست واقعا ؟
عجیبه فکر میکردم همه الان کمک می کنن
اینجاست که میگن زهی خیال باطل
بابا یکی بیاد ...احتیاج فوریه

arash p mbz bmw
27 January 2007, 05:30 PM
دوست خوبم
تا اونجا که ما میدونیم مجله ماشین اونقدر رابطش با کمپانی های خوبه که.....

romeo_1593
2 February 2007, 11:14 AM
دوست خوبم
تا اونجا که ما میدونیم مجله ماشین اونقدر رابطش با کمپانی های خوبه که.....

دوست عزیز اصلا اینطوری نیست که شما میفرمایید . برای تست ماشین همکاری نمی کنن . الان یکی از دوستان نزدیکم که از نویسندگان اصلی مجله ماشینه این درخواست رو کرده که یه روآ پیدا کنیم . مثلا الان مدتیه که کلی گشته ولی پیدا نکرده که بتونن تستش کنن.
در بعضی مسائل رابطه اشون خوبه و در بعضی نه
حالا اگه کسی میتونه کمک کنه....ممنون میشیم.....
میتونه تو پیام خصوصی اعلام کنه

از دوستانی که در مورد روآاطلاع رسانی میکردند کسی نیست که روآداشته باشه ؟
همه رو هوا نظر می دادند ؟

PoYo
2 February 2007, 12:13 PM
از دوستانی که در مورد روآاطلاع رسانی میکردند کسی نیست که روآداشته باشه ؟
همه رو هوا نظر می دادند ؟

Romeo جان شما باید یه روا پیدا کنی و کرایه بگیریش تا آخر کارتون
مگر اینکه از دوستان کسی حاضر به همکاری شه

romeo_1593
2 February 2007, 12:15 PM
ولا جایی رو برای کرایه نمیشناسم...شما اگه میشناسن راهنماییم کنین
در ضمن من خودم تست نمی کنم یکی از نویسندگانش ازم خواسته

PoYo
2 February 2007, 12:21 PM
ولا جایی رو برای کرایه نمیشناسم...شما اگه میشناسن راهنماییم کنین
در ضمن من خودم تست نمی کنم یکی از نویسندگانش ازم خواسته

راستش من تهران نیستم و جایی رو سراغ ندارم
مگه اینکه بری سری به آژانسها بزنی یا اینکه یه رویا رو پیدا کنی و پیشنهاد بدی که بهش کرایه میدی و... تا قبول کنه

po2ya
2 February 2007, 03:43 PM
راستش من تهران نیستم و جایی رو سراغ ندارم
مگه اینکه بری سری به آژانسها بزنی یا اینکه یه رویا رو پیدا کنی و پیشنهاد بدی که بهش کرایه میدی و... تا قبول کنه
البته برای بعضی از دووستان جویای نام که به هر دری میزنند که 2 نفر به اسم بشناستشوون هممون که ته مقاله با تشکر از آقای فلانی یا خانم فلانی برای همکاری صمیمانه رو بزنن براشوون بسه و عکس ماشینشوون هم در یک مجله کثیرالنتشار چاپ میشه و کلی خوشحال میشن!!!
به این نکات مثبت دقت کنید تا کمترین هزنه رو برای این کار بکنید!
:icon_cool

RoSo
2 February 2007, 04:08 PM
یعنی مجله ماشین با اون عظمت و دم و دستگاه نمیتونه یه ماشین ارزون قیمت وطنی که مثل نقل و نبات تو خیابون ریخته پیدا کنه؟؟؟!!!
اینجاست که آدم به این مجلات شک میکنه و میگه زهی خیال باطل !!!

romeo_1593
2 February 2007, 05:53 PM
یعنی مجله ماشین با اون عظمت و دم و دستگاه نمیتونه یه ماشین ارزون قیمت وطنی که مثل نقل و نبات تو خیابون ریخته پیدا کنه؟؟؟!!!
اینجاست که آدم به این مجلات شک میکنه و میگه زهی خیال باطل !!!

دقیقا همینطوره اگه دقت کنید هر اتومبیلی که تست میشه آخرش معلوم میشه که مال یکی بوده( به تشکر های آخر مقاله ها توجه کنید) کلا همکاری به اونصورت وجود نداره .
باز هم میگم وقتی من به دوستم پیش نهاد دادم اینجا مشکل رو مطرح کنم گفت الان مدتیه دنبال یه روآ واسه تست هستند ولس پیدا نکردن....الانم چند روزه که خبر ندارم ازش که بگم پیدا کرده یا نه ولی اگر کسی علاقه داره اعلام کنه تا قرارش رو بزاریم .

Fire_Boy
9 February 2007, 01:45 AM
پس ماجرا از اين قراره...آخه منم يه مدت دو در و همسايه فاميل آشنا دنبال كسي ميگشتم كه روآ داشته باشه ببينم چطور ماشينيه كه اين همه تعريف ميكنن اما گير نيوردم..2 ماه پيش برا مجله ماشين نامه دادم كه اونا تست كنن تو مجله چاپ كنن گفتم شايد الآن موقعيتش نيست نگو ماشين گير نمياد..من كاري به اعتبار و بقيه چيزهاي مجله ماشين پيش شركتهاي خودرو ساز ندارم اينجا معلوم ميشه كه روآ گير نمياد و كمه

saber2q
11 March 2007, 07:50 PM
جالبه که مجله ماشینی که نموتونه یه ماشین ارزون قیمت رو بیاره برای تست و اینجور که شما میگید توی فروم دنبالش بگرده، همون بهتر که هیچ وقت گیرش نیاد
که من بعید میدونم اینطور باشه، به 1001دلیل که همه خودشون میدونن

Fire_Boy
12 March 2007, 12:37 AM
آخه اينجا 2 مسئله مطرح ميشه...يكي اينكه شركتهاي خودرو سازي همينطوريشم با خبرنگارها كنار نميان برا تست چه برسه با مجله اونم برا تست تخصصي:icon_mad: از طرفي هم كم پيدا ميشن كه خيلي راحت ماشينش و كه حالا با سختي خريده بياد بده دست كسي براي تست ...

Ramtin329
20 March 2007, 12:36 AM
من اگر تهران بودم حتما برای تست این کار را انجام میدادم . حداقل سودش برای دیگران اینه که میفهمند ایران خودرو چه دسته گلی بیرون داده . البته به این شرط که بنویسند دیفرانسیل و گیربکس این ماشین برخلاف تبلیغات هیچ تغییر نکرده و همون گیربکس و دف آردی معمولیه

Sojudian
22 July 2007, 09:17 PM
سلام
من داراي يك RDX به رنگ با مشخصات ( 24/4/85 نقراي سيلور - ارتفاع خورده -لاستيك ميشلن -شيشه دودي -سپرهاي جلو و عقب رنگ شده ) كه براي همكاري با شما اماده ام

خدا نگهدار

پیمان ق
13 August 2007, 04:44 AM
سلام
من داراي يك RDX به رنگ با مشخصات ( 24/4/85 نقراي سيلور - ارتفاع خورده -لاستيك ميشلن -شيشه دودي -سپرهاي جلو و عقب رنگ شده ) كه براي همكاري با شما اماده ام

خدا نگهدار

ای ول . بالاخره یه مرد پیدا شد که ماشینش رو در اختیار مجله قرار بده.:icon_cool
حالا ببینیم بعد از اینهمه مدت و با پیدا شدن یه داوطلب باز هم چاپ مقاله تست این خودرو، به عقب خواهد افتاد یا نه !:icon_evil
راستی دوست عزیز ، میشه بگی برای ارتفاع دادن ماشین دقیقاً چکار کردی و چقدر خرج برداشت؟ و آیا راضی هستی؟

پاینده باشی:icon_excl