View Full Version : تاپیک مشکلات احتمالی لبتاپهای Sony Vaio با windows Vista!
bijbij
24 January 2007, 04:36 PM
دوستان گرامی درود
این تاپیک را ایجاد نمودم تا دوستان و همچنین خودم بیتونیم در مورد مشکلات سری مختلف لبتاپهامون با ویندوز ویستا تبادل نظر و از راهنماییهای یکدیگر ( البته بنده از شما ) بهرمند بشوید .
اگر اجازه بدهید شروع تاپیک را با اولین پرسش داشته باشم .
بنده یک لبتاپ مدل :
Sony Vaio FS8500
لبتاپ بنده بعد از Install ویستا صدایش در نمی آید و دو دکمه جلو آن که برای تنظیم نور صفحه و اندازه کمی و زیادی صدا است از کار افتاده است .
لطفا" راهنمایی بفرمائید !
سپاسگزارم
IRANMATRIS
2 February 2007, 04:52 PM
قبل از نصب ویستا باید درایورهای سیستم خود را به روز می کردید تا بعد از نصب ویستا اقدام به نصب درایورهای متناسب با ویستا نمایید .
نوت بوک FS 850 برای ویستا طراحی نشده است و حتما باید درایورهای آن را از سایت سونی به روز رسانی نمایید .
بهتر بود بجای استفاده از کزینه نصب از کزینه بروز رسانی استفاده می کردید .
امیدوارم که قبل از نصب حتما سی دی های ویندوز را ساخته باشید .
bijbij
3 February 2007, 07:44 PM
قبل از نصب ویستا باید درایورهای سیستم خود را به روز می کردید تا بعد از نصب ویستا اقدام به نصب درایورهای متناسب با ویستا نمایید .
نوت بوک FS 850 برای ویستا طراحی نشده است و حتما باید درایورهای آن را از سایت سونی به روز رسانی نمایید .
بهتر بود بجای استفاده از کزینه نصب از کزینه بروز رسانی استفاده می کردید .
امیدوارم که قبل از نصب حتما سی دی های ویندوز را ساخته باشید .
دوست من
IRANMATRIS گرامی
با سپاس از زحمتی که برای پاسخ به مشکل بنده کشید باید بعرض برسانم که بنده بدون هیچگونه اشکال و موردی و تنها با تصحیح چند اشتباهی که در کار خود نموده بودم مشکل خود را حل نمودم و این مواردی که شما فرمودید هیچ اثری در این اشکالات نداشت و لازم به ذکر است ویتدوز ویستا و لبتاپ سونی FS 850 هیچگونه ناسازگاری با یکدیگر ندارند !
با سپاس و احترام
IRANMATRIS
5 February 2007, 12:31 AM
دستگاه شما هیچ ناسازگاری با ویستا ندارد . بلکه چون دستگاه شما در زمانی تولید شده که هنوز از طرف ماکروسافت استاندارد ویستا اعلام نشده بود لذا درایور های دستگاه (نه خود دستگاه) سازگاری با ویستا ندارند (هرچند که به راحتی ویستا بر روی دستگاه شما نصب می شود - البته ویستا بر روی دستگاههای سلرون نیز نصب می شود ) لذا حتما باید درایورهای متناسب با ویستا را برای کارایی بهتر سیستم ، از سایت سونی دریافت کنیید .
دستگاه شما برای ویستا طراحی نشده است چون زمانی که دستگاه شما طراحی شد ، ویندوز ویستا وجود نداشت و فقط با کد لانگهورن در حال ساخت بود . برای مثال دستگاه شما دارای کارت گرافیکی 915Gm می باشد که بنا بر اعلام سایت اینتل قدرت نمایش سیستم Aero ویستا را ندارد . این بدان دلیل است که در زمان ساخت دستگاه شما اصلا صحبتی از این سیستم و پردازش گرافیکی بالا در ویستا در میان نبود .
البته من هنوز امتحان نکردم تا بدونم تا چه اندازه این حرف صحیح است لذا خواهشمندم این تجربه مفید را بیان نمایید تا دیگر دوستان نیز از آن آگاه شوند................................... با تشکر........................
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.