PDA

View Full Version : ***صفحه كليد كاملا فارسي براي سري UIQ

phdi
24 January 2007, 03:23 PM
صفحه كليد كاملا فارسي با امكان تايپ 4 حرف فارسي پ ژ گ چ عرضه شد.

با اين صفحه كليد شما مي توانيد در هرجاي موبايلتان تايپ كنيد.

اين صفحه كليد در موبايل شما بصورت Persian (Farsi) virtual keyboard ديده مي شود.

براي دريافت اين صفحه كليد مي توانيد به آدرس [Only registered and activated users can see links] مراجعه كنيد

[Only registered and activated users can see links]

azimzadeh110
24 February 2007, 12:05 PM
phdi
سلام دوست عزیز
برنامه را که نصب نمودم اعلام میدارد که این ورژن دمو می باشد و اجازه تایپ را نمی دهد.
برنامه رجیستر شده و با کرک شده را در دسترس قرار دهید.
موفق باشید

phdi
24 February 2007, 02:02 PM
با سلام خدمت شما دوست عزيز

برنامه صفحه كليد فارسي در ايران عرضه مي شود و مبلغ آن 4000 تومن است. شما براحتي مي توانيد آنرا از سايت [Only registered and activated users can see links] خريداري نمائيد و لذا نياز به كرك هم نداريد. ضمن اينكه از خدمات پس از فروش و پشتيباني هاي بعدي برخوردار خواهيد بود.

البته اين برنامه در ايران طراحي و پياده سازي شده است. لذا خيلي دنبال كرك يا سريال آن نگرديد چون هم كپي رايت دارد هم كرك اصلا ندارد

موفق باشيد

PAYAM
24 February 2007, 06:50 PM
با تشكر از جناب phdi ، در تالارهاي پارسي (PHalls) به منظور حمايت از برنامه‌نويسان داخلي، خصوصا برنامه‌نويسان موبايل، ايجاد هرگونه تاپيك حاوي درخواست كرك نرم‌افزارهاي ايراني ممنوع است.
با خريد نرم‌افزارهاي ايراني موبايل، به توسعه اين صنعت كمك كنيد.

تاپيك گفتگوي مهم شد.

phdi
25 February 2007, 10:37 AM
از دوست خوبم جناب PAYAM تشكر مي كنم.

حقيقتا نوشته ايشان موجب دلگرمي است. متاسفانه در ايران موضوع خريد نرم افزار آنهم نرم افزارهاي داخلي خيلي جاافتاده نيست و اغلب استفاده كنندگان دوست دارند كه سريال يا كرك را بدست آورند. من خيلي به انگيزه هاي مالي و مادي و يا اشكالات اين موضوع كار ندارم، هر چند كه مي توان روي آنها بتفصيل صحبت كرد اما شايد بعضي از دوستان انگيزه ديگري از بدست آوردن كرك داشته باشند.

منظورم افرادي است كه اگر حقيقتا امكان خريد بصورت راحت و آنلاين برايشان مقدور باشد چه بسا دنبال كرك و يا سريال نگردند. بنابر اين يكي ديگر از اشكالاتي كه به صنعت توليد اين نرم افزار ضربه مي زند نبود چنين ساختارهائي است.

اما ما براحتترين شكل سعي كرده ايم كه نرم افزار خود را ارائه كنيم يعني واريز مبلغ به حساب از طريق خودپرداز و يا حواله و دريافت سريال.

هر چند خوشبختانه تا بحال استقبال نسبتا خوبي از اين نرم افزارها شده است و البته ما هم وظيفه خود دانسته ايم كه ضمن پائين نگهداشتن قيمت ها پشتيباني خوب به مشتريان بدهيم.

در هر صورت مشكلات زياد است و حمايت همه را طلب مي كند. ما به سهم خود چنين كاري از دستمان بر مي آيد.
در خدمت همه عزيزان هستيم.

موفق باشيد

PoYo
20 May 2007, 10:57 PM
ممنون از زحمات دوستان

آیا با UIQ 3.0 سازگار است؟

phdi
20 May 2007, 11:45 PM
متاسفانه با UIQ3 سازگار نيست ولي روي سازگاري آن با UIQ3 داريم كار مي كنيم. از توجه شما هم ممنونيم.

siavash1352
23 September 2007, 11:14 AM
چگونه از آپلود سنتر میتوان دانلود نمود . لطفا راهنمائی نمایید .

shining
27 September 2007, 10:52 PM
چگونه از آپلود سنتر میتوان دانلود نمود . لطفا راهنمائی نمایید .
از این سایت باید خریداری کنید و پولی هستش (4000 تومن)

shining
27 September 2007, 10:54 PM
اما ما براحتترين شكل سعي كرده ايم كه نرم افزار خود را ارائه كنيم يعني واريز مبلغ به حساب از طريق خودپرداز و يا حواله و دريافت سريال.

با سلام خدمت شما.
راهی وجود نداره که مثل خیلی از خریدهای اینترنتی مبلغ رو از منزل دریافت کنید ( از طریق پست)
چون اینطوری بازهم سخته بازم اگه کارت اعتباری به صورت گسترده در اختیارمون قرار میگرفت یه چیزی !

gamemanship
11 January 2008, 01:25 PM
با عرض خسته نباشید و تحسین شما و همکاراناتان در شرکت داده نگار افق پارس ، امیدوارم شاهد پیشرفت روز افزون شما در اراعه نرم افزارهای موبایل باشیم.

X-R
21 January 2008, 07:50 PM
متاسفانه با UIQ3 سازگار نيست ولي روي سازگاري آن با UIQ3 داريم كار مي كنيم. از توجه شما هم ممنونيم.

سلام (صفحه كليد فارسي براي UIQ3)

میخواستم بدونم این برنامه کی نسخه نهایی ان با توجه به مشکلاتی که در سایت گفته شده بود اماده میگردد .

با تشکر.

phdi
27 January 2008, 01:10 PM
با سلام خدمت همه دوستان

ورژن صفحه كليد براي UIQ3 ارائه و بطور رايگان در سايت شركت داده نگار افق پارس به آدرس [Only registered and activated users can see links] قابل دانلود مي باشد.

موفق باشيد

MMJ™ 431
8 April 2008, 12:11 AM
ولی بهتر بود حداقل برای حمایت از زبان فارسی آنهم در یک کشور فارسی زبان! چنین برنامه هایی به طور رایگان در دسترس عموم مردم قرار می گرفت، نه اینکه...

PAYAM
9 May 2008, 02:22 AM
با سلام خدمت همه دوستان

ورژن صفحه كليد براي UIQ3 ارائه و بطور رايگان در سايت شركت داده نگار افق پارس به آدرس [Only registered and activated users can see links] قابل دانلود مي باشد.

موفق باشيد

امیدوارم جناب فعال‌خواه و سایر رفقا در شرکت داده‌نگار افق پارس ناراحت نشوند، ولی با از کارانداختن Caps در گوشی‌های UIQ3 می‌شه از کی‌بورد عالی نوشته شده توسط ایشان در محیط SMS و تقویم و ... هم استفاده کرد. ضمن این‌که احتیاج به فایل key و cer هم برای ساین کردن نیست.

توضیحات بیشتر در مورد این برنامه ([Only registered and activated users can see links])
روش از کار انداختن Caps ([Only registered and activated users can see links])
آموزش چگونگی ساین کردن ([Only registered and activated users can see links])

>> داونلود برنامه ([Only registered and activated users can see links])

smartchain
1 June 2008, 07:55 PM
من فکر کردم تو محیط SMS کار میکنه!
پس به چه درد میخوره؟!

PAYAM
2 June 2008, 02:26 AM
اگر Caps رو از کار بندازید در محیط SMS (و بقیه جاها مثل تقویم و دفترچه تلفن و ...) کار می‌کند و بسیار هم از هر لجاظ بهتر از کی‌بورد فارسی P1 است.

mss
3 June 2008, 12:32 AM
سلام
بهترین فونت برای استفاده از این کیبورد چی هست...؟
اینو گفتم چون نمیدونم چرا وقتی کاراکتر "."(dot) رو تایپ میکنم بجاش مربع نمایش داده میشه ولی با کاراکترهای دیگه تا جایی که من تست کردم مشکل نداشتم.
موفق باشید.

Orion
3 June 2008, 12:39 AM
پيام جان مزاياي استفاده از اين كيبورد چيه؟ من از كيبورد فارسي خود P1 استفاده مي‌كنم و راضيم.

mss
3 June 2008, 11:42 AM
سلام
این نظر منه...
۱-خیلی زیباتره
۲-مثل کیبورد P1 خیلی جا نمیگیره و یادمه کیبوردش مثل کیبورد فارسی PPC ها کوچک و کاربردی هست.
۳-مشکل حرف "ی" که در P1 به چشم میخوره حل شده.البته در P1 هم با گرفتن Shift مشکل حل میشه و خب کلی گفتم.
۴-در کنترل پنل به عنوان یک کیبورد دوم اضافه میشه و نه یک Layout برای کیبورد فعلی که در واقع در P1 اینگونه هست.
موفق باشید.

phdi
17 June 2008, 04:10 PM
سلام به همه دوستان

از اظهار لطف دوستاني كه اين صفحه كليد را حمايت كردند ممنون هستم.

از دوست عزيزمون PAYAM كه گفته بودند با از كار انداختن CAPS اين كيبورد همه جا كار مي كنه تشكر مي كنم و بايد بگم كه ما به جاي اينكه ناراحت بشيم بلكه خوشحال هم شديم كه مشكل كار كردن در بخش SMS هم اينجور حل شد. واقعيتش اينكه ما مي خواستيم ساين سيمبين رو براش بگيريم كه در اولين قدم كه بايد سوني اريكسون فرم هاي ما را تاييد مي كرد به بن بست خورديم و فرم ها را براي ما ارسال نكردند. اگر ارسال مي كردند بايد نرم افزار را مي داديم به خانه هاي تست تا بعد از تست بتونيم به ساين سيمبين برسونيم كه البته داستانش مفصل هست و الان البته كه خوشحال هستيم.

در مورد اون دوستمون كه گفتند كه اينها را براي حمايت از زبان فارسي رايگان اعلام كنند بايد بگم كه ما خودمون بخش خصوصي هستيم و هيچ حامي غير از شما عزيزان نداريم. حقيقتش تا به الان كلي هزينه كرديم و هنوز هزينه هامون برنگشته . براي حمايت از اين برنامه ها حداقل 2 تا راه حل هستش 1- اينكه شما دوستان حمايت كنيد 2- اينكه نهادهاي دولتي بيان و اين نرم افزارها را حمايت كنند و بخرند و در اختيار عموم قرار بدن. كه اين حالت رو بعيد مي دونم چونكه ما پارسال در نمايشگاه رسانه هاي ديجيتال شركت كرديم و همه نرم افزارهايمان را هم به وزارت ارشاد اعلام كرديم، اما دريغ از كوچكترين حمايت!

يكي از دوستان هم اشكالي را گزارش كردند راجع به حرف "نقطه يا دات" بايد بگم كه اين يك باگ هستش و با تغيير فونت حل نمي شه. قول مي ديم كه در ورژن هاي بعدي بطرفش كنيم.

خوشحال مي شيم نظر بقيه دوستان رو هم داشته باشيم.

موفق باشيد

mohammad_zhyan
27 June 2008, 08:13 PM
سلام
من این کیبرد رو نصب کردم و واقعاً ازش راضی هستم .
بابت این کیبرد 5000 تومان به حساب شرکتش میریزم .