PDA

View Full Version : سيم کارت های اعتباری MCI

eureka2005
19 January 2007, 12:02 PM
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار (MCI) با اعلام جزئیات و تسهیلات دوره تازه ثبت نام سیم کارت های پیش و پس پرداخته شبکه تلفن همراه دولتی کشور گفت: ثبت نام سیم کارت اعتباری MCI تنها با پرداخت یک هزار تومان انجام میشود.

مهندس وحید صدوقی -مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار- در گفتگو با خبرنگار ایستنا با اعلام اینکه دور تازه ثبت نام سیم کارت های شبکه تلفن همراه دولتی کشور از ۱۲ تا ۳۰ بهمن سال جاری در دفاتر پستی و خدمات ارتباطی سراسر کشور آغاز میشود تصریح کرد در این دوره شرکت ارتباطات سیار اقدام به ثبت نام از متقاضیان دو نوع سیم کارت پیش پرداخته (اعتباری) و پس پرداخته (دائمی) خواهد نمود.

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار اعلام کرد ثبت نام از متقاضیان سیم کارت اعتباری شرکت ارتباطات سیار تنها با پرداخت مبلغ یک هزار تومان انجام میگیرد افزود: کل هزینه خرید سیم کارت اعتباری MCI سی و چهار هزار تومان است که شامل ۲۰ هزار تومان کانکشن فی، ۱۰ هزار تومان شارژ (اعتبار ریالی) و ۴ هزار تومان مالیات میباشد که متقاضیان در هنگام ثبت نام تنها هزار تومان بعنوان ودیعه ثبت نام میپردازند و در هنگام تحویل سیم کارت خود باقی مانده مبلغ یهنی ۳۳ هزار تومان را پرداخت خواهند کرد. وی تصریح کرد در صورت انصراف ثبت نام کنندگان از دریافت سیم کارت مبلغ یک هزار تومانی ودیعه به آنها برگردانده نخواهد شد و بعنوان هزینه ثبت نام منصرفین درنظر گرفته میشود.

به گفته صدوقی تعرفه مکالمه سیم کارت های اعتباری شرکت ارتباطات سیار مطابق تالیا یعنی دقیقه ای درحدود ۶۷ تومان است و در ۱۰۱۶ شهر و روستای کشور سرویس دهی میکند، این درحالی است که سیم کارت های اعتباری تالیا تنها در چند شهر کشور قابل استفاده هستند.

صدوقی کل بهای جدید سیم کارت های پس پرداخته دولتی را ۲۸۸هزار تومان اعلام کرد که در زمان ثبت نام تنها ۱۵۰هزار تومان بعنوان ودیعه از مشترک دریافت میشود و متقاضیان میتوانند ۱۳۳ هزار تومان باقی مانده را تا یک ماه پس از دریافت سیم کارت خود این مبلغ باقی مانده را پرداخت نمایند.

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار از هماهنگی با شرکت پست برای توزیع و تحویل سیم کارت متقاضیان بوسیله پست در محل مورد نظر متقاضیان خبر داد. این در حالی است که تا پیش از این متقاضیان در زمان اعلام نوبت دریافت سیم کارت خود مجبور بودند برای دریافت سیم کارت خود به دفتر پستی محل ثبت نام خود مراجعه میکردند.

بگفته صدوقی در این دوره با استفاده از امکانات پست بانک ایران متقاضیان از مراجعه به بانک برای واریز هزینه ثبت نام خود معاف شده اند و کلیه خدمات بانکی در همان محل ثبت نام و بوسیله پست بانک عرضه میشود.

سیم کارت های شبکه تلفن همراه دولتی کشور در حال حاضر در ۱۰۱۶ شهر و روستا، بیش از ۳۰هزار کیلومتر از جاده های اصلی و فرعی کشور و ۱۲۰ اپراتور خارجی قابل استفاده میباشند.

منبع : بازتاب - جمعه
http://www.baztab.com/news/58303.php

XELTEK
15 February 2007, 07:28 PM
كسي اطلاعات بيشتري داره ؟
ارزش خريدن داره ؟

viva
16 February 2007, 11:52 PM
به غیر از اینکه همه جه آنتن میده بقیه مواردش به مفت نمی ارزه

Tommy Angelo
17 February 2007, 01:49 AM
به نظر من که این سیم کارت های اعتباری صفای مخصوص خودشونو دارن یعنی برای اونایی که زیاد با گوشیشون زنگ نمیزنن حرف نداره وگرنه باید نصف عمرتو صرف شارژ کردنشون بکنی !! بین شارژی ها هم فکر کنم با توجه به آنتن دهی MCI از همه بهتر باشه .

mohammad51
19 February 2007, 04:44 PM
امروز اخرین روز ثبت نام بود قیمت 24هزار تومن که الان 1000تومن میگیرن بعدش 33000تومن که 10000 هزار تومنش شارژشه یاحق موفق باشید

Tommy Angelo
19 February 2007, 05:07 PM
امروز اخرین روز ثبت نام بود قیمت 24هزار تومن که الان 1000تومن میگیرن بعدش 33000تومن که 10000 هزار تومنش شارژشه یاحق موفق باشید

یعنی اینم قراره قرعه کشی بشه یا مثل ایرانسل همون لحظه تحویل میدن ؟؟

PAYAM
19 February 2007, 05:32 PM
از ارديبهشت به تدريج تحويل داده مي‌شه، يعني همان روال مرسوم سيم‌كارت‌هاي دولتي!
نمي‌دونم با وجود ايرانسل هنوز كسي هست كه گول بخوره و سيم‌كارت دولتي اونم از نوع اعتباريش رو بخره؟

mohammad51
19 February 2007, 06:10 PM
یعنی اینم قراره قرعه کشی بشه یا مثل ایرانسل همون لحظه تحویل میدن ؟؟

رييس هيات مديره‌ي شركت مخابرات ايران: سيم‌كارت‌هاي اعتباري دولتي بدون قرعه‌كشي واگذار مي‌شوند

رييس هيات مديره‌ي شركت مخابرات ايران گفت: قرعه‌كشي اولويت‌هاي واگذاري سيم‌كارت‌هاي دايمي اپراتور اول در اسفندماه برگزار و پس از آن واگذاري اين سيم‌كارت‌ها در اين ماه آغاز خواهد شد؛ همچنين سيم‌كارت‌هاي اعتباري دولتي بدون قرعه‌كشي از اسفندماه در سراسر كشور واگذار مي‌شوند.

وفا غفاريان در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: واگذاري سيم‌كارت‌هاي ثبت‌نامي تلفن همراه دولتي از اسفندماه در اغلب استان‌هاي كشور آغاز مي‌شود و اميدواريم كار واگذاري تا خردادماه به پايان برسد.

او درباره‌ي تمديد مهلت ثبت‌نام سيم‌كارت‌هاي تلفن همراه دولتي گفت: مدت ثبت‌نام از 12 تا 30 بهمن ماه و اين دوره زمان مناسبي براي ثبت نام بود از اين رو برنامه‌اي براي تمديد مهلت ثبت‌نام سيم‌كارت نخواهيم داشت.

رييس هيات مديره‌ي شركت مخابرات ايران درباره‌ي كاهش تعرفه‌ي مكالمات سيم‌كارت‌هاي اعتباري تاليا و از بين بردن محدوديت زماني گفت: مجتمع صنعتي رفسنجان (تاليا) نامه‌اي براي از بين بردن محدوديت زماني به شركت مخابرات ايران ارسال كرده است كه پس از بررسي در مجمع مخابرات، نتيجه‌ي نهايي آن اعلام خواهد شد، اما در مورد كاهش تعرفه‌ي نرخ مكالمات هنوز درخواست اعلام نكرده است.

برگرفته شده از سایت مخابرات:icon_cool

mohammad51
19 February 2007, 06:39 PM
از ارديبهشت به تدريج تحويل داده مي‌شه، يعني همان روال مرسوم سيم‌كارت‌هاي دولتي!
نمي‌دونم با وجود ايرانسل هنوز كسي هست كه گول بخوره و سيم‌كارت دولتي اونم از نوع اعتباريش رو بخره؟

باعرض سلام وخسته نباشید
امار گرفته شده مخابرات تا روز 26/11/85

کل افراد ثبت نام شده 1,420,138 نفر که 968,922 نفر اعتباری 50,835 ثابت
کل تهران217,671 که 166,836 نفر اعتباری 50,835 نفر ثابت

حال با این وجود ببینید کسی هست یا نه:icon_twis :icon_cool
بر گرفته شده از سایت مخابرات ایران

myviolet
24 February 2007, 02:48 PM
هنوز نگفتن دقیقا کی میدن؟

mohammad51
24 February 2007, 05:34 PM
هنوز نگفتن دقیقا کی میدن؟

دوست عزیز مثل اینکه قراره تا نیمه اسفند شروع کنن البته اعتباریشو وبعداز عید هم با قرکشی خط های ثابتو دیگه الله اعلم

یا حق موفق وپیروز باشید:icon_cool

Tommy Angelo
25 February 2007, 01:05 AM
دوستان اعتباریش تا کی مهلت ثبت نام داره ؟؟؟

mohammad51
25 February 2007, 01:32 AM
دوستان اعتباریش تا کی مهلت ثبت نام داره ؟؟؟

با عرض سلام

دوست عزيز هم اعتباري وهم ثابت خط هاي دولتي ثبت نامش تموم شد تا اول اسفند بود

موفق باشيد يا حق:icon_cool

mohammad51
25 February 2007, 03:07 PM
با سلام به همه دوستان

من امروز یک مطلبی رو برای ثبت نام خطهای موبایل دولتی دیدم که بد ندیدم به دوستان هم بگم واون این بود که ثبت نام همچنان ادامه داره ولی در سایت خود شرکت مخابرات ؛ هر کسی دوست داره الان میتونه این کار رو انجام بده .
یاحق

F.®.A
2 May 2007, 11:43 AM
با سلام
دوستان الان تو سایت mci.ir ثبت نام اینترنتی سیم کارت دائمی و اعتباری هر دو وجود داره
کسی از دوستان میدونه این اعتباریشو چطور میشه گرفت؟تحویلش به چه صورتی؟
من میخوام یه سیم کارت اعتباری بگیرم اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم

sajjadnegaresh
4 May 2007, 01:54 PM
با سلام به همه دوستان

من امروز یک مطلبی رو برای ثبت نام خطهای موبایل دولتی دیدم که بد ندیدم به دوستان هم بگم واون این بود که ثبت نام همچنان ادامه داره ولی در سایت خود شرکت مخابرات ؛ هر کسی دوست داره الان میتونه این کار رو انجام بده .
یاحق

با سلام
دوستان الان تو سایت mci.ir ثبت نام اینترنتی سیم کارت دائمی و اعتباری هر دو وجود داره
کسی از دوستان میدونه این اعتباریشو چطور میشه گرفت؟تحویلش به چه صورتی؟
من میخوام یه سیم کارت اعتباری بگیرم اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم

با توجه به گفته سايت ارتباطات سيار ،‌قراره كه ثبت نامي هاي بهمن 85 رو بدن
ولي خبري از دادن سيم هاي اعتباري ثبت نامي كه در حال حاضر به صورت آنلاين مي شه نشده .
يكي مي گفت قراره از تيرماه به روز بشه واگذاري

F.®.A
4 May 2007, 02:14 PM
ممنون سجاد جان
والا من جدیدا از طریق اینترنت ثبت نام کردم و تو خود سایت ارتباط سیار نوشته اونایی که تا 10 فروردین ثبت نام کردن رو هفته آینده شروع میکنند به دادن و آخرین سری رو هم تا اواسط خرداد میدن
حالا کسی از دوستان میدونه من که تازه ثبت نام کردم (اینترنتی) اینا رو به چه صورت میدن البته بعضی میگن اینا آخرین اولویت میشه یعنی خرداد
درسته؟؟؟

nakisa
26 May 2007, 03:02 PM
1.تعرفه مكالمات سيم كارتهاي اعتباري شركت ارتباطات سيار چگونه است؟مثل تعرفه سيم كارتهاي دائمي اين شركته؟؟طبق ليست زير:icon_mad:
http://www.irantelecom.ir/?page=88&code=462
2.آيا براي كارتهاي شارژ اعتبار زماني وجود دارد؟منظورم اينه كه اعتبار 10000هزار تومني كه رو سيم كارت هست رو بايد در مدت زمان معين و مشخصي مصرف كرد؟يا مثل سيم كارتهاي شركت ايرانسل كارتهاي شارژ بدون اعتبار زماني مصرف مي باشد؟

samuraii40
26 May 2007, 07:27 PM
هزینه مکالمات مانند تالیا محاسبه میشه.کارت شارژ 10000 تومانی 2ماه و کارت شارژ 20000 تومانی 5 ماه اعتبار داره.

nakisa
26 May 2007, 08:17 PM
هزینه مکالمات مانند تالیا محاسبه میشه.کارت شارژ 10000 تومانی 2ماه و کارت شارژ 20000 تومانی 5 ماه اعتبار داره.
دوست عزيز من اطلاعي از تعرفه مكالمات تاليا ندارم
اگه امكان داره اين جا بنويسين:icon_wink
ضمنا يعني اگه كارت شارژ 10000 تومني رو تو دو ماه و 20000 هزار تومني رو تو 5 ماه مصرف نكنيم اعتبارشون باطل مي شه و بايد يه اعتبار جديد بخريم؟:icon_eek:
مثل ايرانسل نيست كه تا هر وقت بخواي مصرف كني؟:icon_eek:

canor
26 May 2007, 08:55 PM
سیم کارت اعتباری مخابرات محدودیت زمانی داره و مثل ایرانسل نیست ... تعرفه مکالمه هم 67 تومان برای هر دقیقه هست و هر Sms هم 16 تومان محاسبه می شود ...

F.®.A
26 May 2007, 10:24 PM
اینجارو بخونید http://www.mci.ir/c/portal/layout?p_l_id=PUB.1.467

d@nial
26 May 2007, 11:58 PM
اون 5 تا اولویتی که تو خرداد قراره بدن معلوم نشده چه روزیه؟

آرمان
27 May 2007, 02:30 AM
تعرفه سیم کارت اعتباری دولتی برای بین شهری 1139 ریال و داخل شهری 670 ریال می باشد.
با شماره 09990 تماس بگیرید و بصورت گویا تمام اطلاعات لازم را دریافت کنید.

متاسفانه اوضاع آنتن دهی و تماس برقرار کردن با ایرانسل در تهران افتضاحه و بسیار سخت میشه با کسی تماس گرفت و گرنه سیم کارت اعتباری ایرانسل از تمام سیم کارتهای اعتباری موجود به صرفه تر است.

nakisa
27 May 2007, 02:33 PM
دوستان اين دو لينك زير اسكن بروشوري است كه همراه بسته سيم كارت اعتباري ارائه مي شود و حاوي كليه اطلاعات مورد نياز مي باشد.:icon_excl :icon_excl

http://nakisa.persiangig.com/image/new/File0001.jpg

http://nakisa.persiangig.com/image/new/File0002.jpg

F.®.A
27 May 2007, 03:07 PM
دوستان کسی اینترنتی سیم کارت ثبت نام کرده؟ و تحویل گرفته باشه؟

Tommy Angelo
27 May 2007, 11:16 PM
دوستان آیا این جریان مصرف شارژ در دو ماه واقعیت داره ؟؟!! شاید یکی بخواد فقط این خطش زنگ بخوره باید کیو ببینه !!!

آرمان
29 May 2007, 03:15 AM
سرپرست روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار خبر داد:
روزانه 14 تا 15 هزار نفر اینترنتی برای ثبت‌نام اقدام می‌کنند
(مثل اینکه مردم دارند فرهنگ استفاده از کارت اعتباری و خرید آنلاین رو یاد میگیرند!) سرپرست روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار، از الزامی شدن واریز تمام مبلغ سیم‌کارت‌های دائمی و اعتباری، برای ثبت نام اینترنتی خبر داد.
عباس‌علی ابوالفضلی، در گفت وگو با خبرنگار حوزه ارتباطات سیتنا، اظهار داشت: با پایان یافتن ثبت‌نام سال 85 سیم‌کارت‌های اپراتور اول و تصمیمات اتخاذ شده مبنی برادامه ثبت‌نام اینترنتی تلفن همراه، مقرر شده تا از روز شنبه هفته جاری (پنجم خرداد)، متقاضیان و ثبت‌نام کنندگان اینترنتی سیم‌کارت‌های دائمی و اعتباری، تمام مبلغ را به صورت کامل واریز کنند.
وی، افزود: روزانه به تعداد ثبت‌نام‌ کنندگان اینترنتی سیم‌کارت افزوده می‌شود، به گونه‌ای که روزانه در حدود 14 تا 15 هزار نفر از این طریق نسبت به ثبت‌نام سیم‌کارت اقدام می‌کنند.
ابوالفضلی، تاکید کرد: این قول را می‌دهیم که سیم‌کارت‌های ثبت نام شده از طریق اینترنت را 15 روزه واگذار کنیم.
وی، خاطرنشان کرد: برای شهرستان‌ها و استان‌های برخوردار از امکانات، این مدت به کمتر از 15 روز رسیده و درشهرهای محدود تر حداکثر 15 روز خواهد بود.
ابوالفضلی، در پایان گفت: البته ممکن است، واگذاری سیم‌کارت‌های ثبت نام شده پیشین، بیشتر از 15 روز به طول انجامیده باشد، اما با تلاش‌های صورت گرفته، تلاش می‌کنیم این مدت کاهش یابد.
انتهای پیام

http://www.citna.ir/2018.html

بنا به گفته فروشندگان بازار سيم‌كارت، از زمان واگذاري سيم‌كارت‌هاي اعتباري دولتي تاكنون، استقبال چنداني از اين سيم‌كارت‌ها در بازار صورت نگرفته است.

برخي از كارشناسان بازار اين عدم استقبال را در تعرفه بالاي مكالمات سيم‌كارت‌هاي اعتباري دولتي (دقيقه‌اي 67 تومان) ارزيابي كرده و برخي ديگر نيز معتقدند هنوز تعداد بسياري از متقاضيان سيم‌كارت در كشور از ويژگي‌هاي اين نوع از سيم‌كارت‌ها اطلاعاتي ندارند.
دبير انجمن صنفي فروشندگان سيم‌كارت گوشي و لوازم جانبي در اين باره معتقد است كه اين نوع از سيم‌كارت‌ها هنوز آن‌طور كه بايد و شايد جا نيفتاده، و شناخت مناسب و كاملي از آنها وجود ندارد.
به هر حال به‌رغم آنكه سيم‌كارت‌هاي اعتباري دولتي در تمام كشور از نعمت آنتن‌دهي برخوردار هستند، اما با قيمتي پايين‌تر از سيم‌كارت‌هاي اعتباري تاليا، خريد و فروش مي‌شوند.
در حال حاضر سيم‌كارت‌هاي اعتباري تاليا بين 55 تا 65هزار تومان در بازار غير رسمي دادوستد مي‌شوند و سيم‌كارت‌هاي اعتباري دولتي كه قيمت ثبت‌نامي آن 34هزار تومان بوده بين 40 تا 50هزار تومان در بازار خريد و فروش مي‌شوند. البته اگر مشتري براي اين سيم‌كارت وجود داشته باشد.

http://www.donya-e-eqtesad.com/News/1250/27-03.jpg

F.®.A
29 May 2007, 04:08 PM
سیم کارت های اعتباری دولتی از طریق ATM ، SMS، POS و اینترنت شارژ میشوند

۸ خرداد ۱۳۸۶ - ۲۲:۵۱
رئیس هیات‌مدیره شرکت ارتباطات سیار، از امکان استفاده از پیام کوتاه (SMS)، دستگاه‌های خودپرداز بانک‌ها (ATM) و دستگاه‌های POS فروشگاه‌ها، جهت شارژ سیم‌کارت‌های اعتباری اپراتور اول خبر داد.

دکتر سیدعلی علویان، در گفت‌وگو با سیتنا، اظهار داشت: کارت‌های شارژ سیم‌کارت‌های اعتباری اپراتور اول، تا قبل از پایان خرداد ماه و با زمان مورد نیاز مشترکان و با " تیراژ بالا" به بازار عرضه می‌شود.
وی، افزود: در حال حاضر، کارت‌های شارژ به تعداد کافی بین دفاتر خدمات ارتباطی توزیع شده و در صورت نیاز، افزایش خواهد یافت. همچنین کارت‌های شارژ به تعداد بسیار بالا در فرآیند خرید قرار گرفته است که تا اواخر خرداد در اختیار دفاتر خدمات ارتباطی و دفاتر پستی کشور قرار خواهد گرفت.
علویان، در پاسخ به این سوال که آیا تدابیری برای جلوگیری از بروز مشکلاتی از قبیل کمبود این کارت‌ها، همچون کارت‌های شارژ تالیا پیش‌بینی شده است یا خیر؟ خاطرنشان کرد: تلاش شده است، به همان نسبتی که نیازها افزایش می‌یابد، توزیع کارت‌های شارژ نیز افزایش یابد، ضمن آنکه روش‌های دیگری نیز برای شارژ سیم‌کارت‌های اعتباری بدون نیاز به خرید کارت‌های شارژ در نظر گرفته شده است.
وی، گفت: استفاده از SMS جهت شارژ کارت از طریق حساب بانکی مشترک و نیز استفاده از خودپرداز بانک‌ها (ATM) و روش‌های شارژ اینترنتی و استفاده از دستگاه‌های POS فروشگاه‌ها و دریافت میزان مبلغ شارژ از حساب بانکی مشترک از جمله روش‌های در نظر گرفته شده است.
رئیس هیات‌مدیره شرکت ارتباطات سیار، تاکید کرد: البته استفاده از این روش‌ها هنوز کاملأ قطعی نشده و در حال انجام مذاکره و تعامل با بانک‌ها هستیم

aria80
30 May 2007, 01:07 AM
دوستان : این سیم کارتهای اعتباری مخابرات با چه کدی آغاز میشه . آیا 0912 هست یا نه ؟

XELTEK
30 May 2007, 01:31 AM
نه
0919 هستن !

samuraii40
30 May 2007, 03:27 AM
برای تهران از 0919 و برای شهرهای دیگه از پیش شماره سابق همان شهرها استفاده میشه.مثلا اصفهان همون 0913 هست.من امروز برای یکی از دوستان یکی از این خطها رو گرفتم.مکالمه ثانیه ای محاسبه میشه ولی برای مکالمه با ایرانسل اون رو بعد از 20 ثانیه مکالمه دقیقه ای حساب کرد و 856 ریال از حساب کم کرد.البته من با ایرانسل اعتباری تماس گرفتم.برای تلفن ثابت و موبایلهای دولتی هم همون 67 تومن رو کم میکنه.بعد با 444 (سیستم پاسخگوی خودکار)هم تماس بگیری هزینه کم نمیکنه.داخلش هم حدود 9500 تومن اعتبار هستش.

t.A.T.u
31 May 2007, 02:04 PM
هیچکدوم از سیم کارت های اعتباری ثبت نامی از طریق اینترنت هنوز واگذار نشده اما سیم کارت های اعتباری که حضوری ثبت نام شده همونطور که میدونید داره واگذار میشه تا اونجا که من میدونم و با سرپرستی مخابرات و پست ارتباط داشتم گفتن ثبت نامایه اینترنتی از طریق ارتباطات سیار تحویل میشه حالا دوستان اگه کسی اطلاع دقیقی از واگذاری این سیم کارتا داره بگه ممنون میشم , من خودم اولا روزی که گزینه تکمیل ثبت نام اومد ثبت نام رو کامل کردم اما اونجوری که نوشته بود 10 روز بعد از پرداخت سیم رو تحویل میدن نبود با شماره پرسش و پاسخ هم تماس گرفتم 2 روز از ساعت 8 صبح تا بعد از ظهر اما اصلا جواب نمیدن تلفنارو .

F.®.A
31 May 2007, 02:10 PM
هیچکدوم از سیم کارت های اعتباری ثبت نامی از طریق اینترنت هنوز واگذار نشده اما سیم کارت های اعتباری که حضوری ثبت نام شده همونطور که میدونید داره واگذار میشه تا اونجا که من میدونم و با سرپرستی مخابرات و پست ارتباط داشتم گفتن ثبت نامایه اینترنتی از طریق ارتباطات سیار تحویل میشه حالا دوستان اگه کسی اطلاع دقیقی از واگذاری این سیم کارتا داره بگه ممنون میشم , من خودم اولا روزی که گزینه تکمیل ثبت نام اومد ثبت نام رو کامل کردم اما اونجوری که نوشته بود 10 روز بعد از پرداخت سیم رو تحویل میدن نبود با شماره پرسش و پاسخ هم تماس گرفتم 2 روز از ساعت 8 صبح تا بعد از ظهر اما اصلا جواب نمیدن تلفنارو .
منم دقیقا مثل شما هستم 2 هفته میشه که تکمیل ثبت نام کردم ولی هنوز انگار خبری نیست
شما باید در همونجا(امور مشترکینی) که محل تحویل سیم کارت رو مشخص کردی سر بزنی تا ببینی کی میاد

sajjadnegaresh
31 May 2007, 11:59 PM
منم دقیقا مثل شما هستم 2 هفته میشه که تکمیل ثبت نام کردم ولی هنوز انگار خبری نیست
شما باید در همونجا(امور مشترکینی) که محل تحویل سیم کارت رو مشخص کردی سر بزنی تا ببینی کی میاد
من حدود يه هفته خواستم تكميل ثبت نام كنم ولي با مشكل خطا در شبكه بانكي مواجه مي شدم.
تا اينكه امروز از خود امور مشتركين تماس گرفتن و گفتن كه سيم كارت ثبت نامي اينترنتي شما رسيده. رفتم ، تحويل گرفتم و مابقي مبلغ (33000 تومان)‌را نقد پرداخت كردم.

danial_yousefi
1 June 2007, 11:15 AM
منم 3 هفته ای میشه ثبت نام کردم ولی هنوز نیومده خود ارتباطات سیار رفتم گفتن تائیدیه 33000 تومنی از بانک نیومده سیم کارت ها دست پسته ولی هنوز گفتن صداشو در نیارید تا تائیدیه ها بیاد قرار بود 72 ساعته تائیدیه بیاد ولی الان 6 روزه که نیومده خوب اینم از نعمت های خرید آنلاین تو جمهوری اسلامیه اونوقت میگن به ما نگین جهان سوم . به نظر من که جمهوری اسلامی جان سوم که هیچی جهان پنجمه .....

t.A.T.u
3 June 2007, 01:20 AM
دوستان آخر جواب درست دادن سیم کارتارو گفتن آخر ماه میدن پس اگه تکمیل ثبت نامم کرده باشید 10 روز بعد نمیدن :icon_twis

lvloh3nn
3 June 2007, 11:12 AM
آخر ماه هم بهانه ميارن باز احتمالا!
حالا انگار ميخوان ۱ كيلو شمش طلا بدن !‌ يه سيم كارت اعتباري كه ديگه انقدر بالا پايين كردن نداره
من هم ۲ هفته بيشتره كه تكميل ثبت نام كردم

F.®.A
3 June 2007, 11:56 AM
من امروز با 09990 تماس گرفتم (روابط عمومی مخابرات ) گفتند هفته آینده سیم کارتهای جدید توزیع خواهد شد
دوستان اگر تونستید شما ها هم یک زنگ بزنید تا شاید یخورده بخودشون بیان !!!

Tommy Angelo
4 June 2007, 03:33 PM
جالبه سیم کارتهای اعتباری MCI تو کرمانشاه 90 هزار تومان فروخته میشه یعنی 2.5 برابر قیمت شرکتیش نمیدونم چرا اینطوریه ؟؟

F.®.A
9 June 2007, 05:56 PM
محدوديت زماني سيم‌كارت‌هاي اعتباري تاليا و دولتي لغو شد (http://www.persiantel.com/news/detail.php?ID=14434)

۱۶ خرداد ۱۳۸۶ - ۲۱:۳۷

ICTna.ir- كاهش تعرفه مكالمات سيم‌كارت‌هاي اعتباري دولتي در مجمع مخابرات ايران تاييد و براي تصويب نهايي به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارسال شد.

وفا غفاريان - رييس هيات مديره‌ شركت مخابرات ايران - در گفت‌وگو با ايسنا با بيان اين مطلب اظهار كرد: كاهش 30 درصدي تعرفه‌هاي اينترنت نيز در مجمع مخابرات ايران تصويب شده است و اين طرح نيز براي تاييد نهايي به سازمان تنظيم مقررات ارسال شد كه اميدواريم به زودي با تصويب اين سازمان تعرفه‌هاي مورد نظر اجرا شود.

او درباره از بين بردن محدوديت‌ زماني سيم‌كارت‌هاي اعتباري تاليا نيز گفت: مجمع مخابرات با از بين بردن محدوديت زماني اين سيم‌كارت‌ها موافقت كرده است و به زودي به مجتمع صنعتي رفسنجان ابلاغ مي‌شود.

رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران درباره ارايه پيشنهاد تغيير نرخ مكالمات تلفني اعم از ثابت و همراه به شوراي اقتصاد تصريح كرد: هنوز كار كارشناسي اين طرح نهايي نشده است كه به شوراي اقتصاد ارسال شود.

lvloh3nn
10 June 2007, 11:26 AM
ببخشيد ولي در جايي از اين خبر ذكر نشده كه محدوديت زماني سيم كارت هاي دولتي اعتباري برداشته شده باشه. و در خود سايت مخابرات هم چيزي ننوشته

F.®.A
10 June 2007, 01:22 PM
بله درسته این تیتر یکی از سایت های مرتبط با شرکت مخابران ictna است منم اونو کپی کردمخودمم این سوال رو داشتم که آیا واقعا حذف شده؟؟؟

t.A.T.u
12 June 2007, 02:10 AM
دوستان سیم کارت های ثبت نامی از طریق اینترنت اومده و میتونید برید تحویل بگیرید من امروز تحویل گرفتم :icon_arro

lvloh3nn
14 June 2007, 02:34 PM
من از مخابرات منطقمون پرسيدم گفت نه هنوز محدوديت زمانيش باقيه

Tommy Angelo
16 June 2007, 06:26 PM
محدودیت زمانی داره ولی اگه کارت جدید بخری اعتبار باقیمونده ی دوره ی قبل بهش اضافه میشه .راستی چطور میشه فهمید سیم کارتها کی واگذار میشن ؟؟ تو سایت MCI گشتم پیدا نکردم !!

F.®.A
17 June 2007, 10:11 AM
یک ماه بعد از ثبت نام هر هفته زنگ بزنید امور مشترکینی که انتخاب کردبید و بپرسید
مال من یک ماهه اومد

سود انباشته
16 July 2007, 04:13 PM
سوال فوری:
هرینه هر دقیقه مکالمه از موبایل ثابت دولتی با موبایل اعتباری دولتی در حال حاضر چقدر میباشد؟

پدرام پ
16 July 2007, 05:25 PM
;كساني كه به صورت اينترنتي ثبت نام كرده اند و سيم كارت خود را دريافت كرده اند آيا در سايت mci.ir
در قسمت جستجو وقتي شماره ملي و شناسنامه خود را وارد مي كنيد در مقابل وضعيت چه چيزي مي نويسد؟
من در تاريخ 12 خرداد ثبت نام كردم ولي سيم كارت تا حالا نيامده است.
ساكن شيراز هستم.
با تشكر

homo
16 July 2007, 07:22 PM
;كساني كه به صورت اينترنتي ثبت نام كرده اند و سيم كارت خود را دريافت كرده اند آيا در سايت mci.ir
در قسمت جستجو وقتي شماره ملي و شناسنامه خود را وارد مي كنيد در مقابل وضعيت چه چيزي مي نويسد؟
ساكن شيراز هستم.
با تشكر

براي من دو تا خط تيره گذاشته ولي هفته قبل گرفتمش

Tommy Angelo
17 July 2007, 12:52 AM
ساكن شيراز هستم.
با تشكر

من 27 خرداد ثبت نام کردم و 18 تیر گرفتم از طریق سایت MCI پیگیری کن باید خیلی وقت پیش میدادنش.

سود انباشته
26 September 2007, 02:04 PM
تزريق بيش از مصرف كارت شارژ سيم‌كارت اعتباري به بازار

در حدود سه ميليون و پنجاه هزار سيم‌كارت تلفن همراه دولتي (همراه اول) از تاريخ 23 تيرماه تا كنون در دفاتر خدمات ارتباطي و از طريق اينترنت ثبت‌نام شده است.
سيد تحسين عادلي - مدير كل بازاريابي شركت ارتباطات سيار - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اعلام اين خبر اظهار كرد: از اين تعداد در حدود 85 درصد سيم‌كارت اعتباري و در حدود 15 درصد سيم‌كارت دايمي ثبت‌نام شده است.
او افزود: تاكنون نيز در حدود يك ميليون سيم‌كارت در اين دوره واگذار شده است. همچنين با توجه به اينكه واگذاري بر اساس ايجاد ظرفيت و زمان ثبت‌نام است سعي كرده‌ايم سيم‌كارت‌هاي ثبت‌نامي در مدت زمان يك ماه تا 45 روز از زمان ثبت‌نام واگذار شوند.
وي ادامه داد: در هفته گذشته در توزيع سيم‌كارت اعتباري در چند استان با مشكل مواجه شديم اما در حال حاضر اين مساله رفع شده و واگذاري سيم‌كارت بر اساس زمان‌بندي قبلي انجام مي‌گيرد.
عادلي درباره كمبود و فروش كارت شارژ سيم‌كارت اعتباري همراه اول بيش از نرخ مصوب در برخي دفاتر خدمات ارتباطي تصريح كرد: با مكانيزم‌هايي كه در توزيع كارت شارژ در نظر گرفته‌ايم و تزريق بيش از مصرف مشتركان كارت شارژ به بازار در اين هفته و هفته‌هاي آتي اين مشكلات رفع خواهد شد.
وي در پايان يادآور شد: تا كنون 16ميليون سيم‌كارت دايمي و سه ميليون و 100 هزار سيم‌كارت اعتباري از سوي شركت ارتباطات سيار واگذار شده است.

khore mobile
26 October 2007, 10:28 PM
سلام
یه آدم بیشعوری:icon_bigg با سیم کارت اعتباری همراه اول مزاحم دائمی همراه اول میشه.باید چیکار کنم؟
شنیدم ایرانسل واسه همچین موردی یه شماره تماس ارائه کرده همراه اول چطور؟باید حتما به مخابرات مراجعه کنم؟
لطفا راهنمائی کنید:icon_eek:

mohammad51
29 October 2007, 04:18 PM
سلام
یه آدم بیشعوری:icon_bigg با سیم کارت اعتباری همراه اول مزاحم دائمی همراه اول میشه.باید چیکار کنم؟
شنیدم ایرانسل واسه همچین موردی یه شماره تماس ارائه کرده همراه اول چطور؟باید حتما به مخابرات مراجعه کنم؟
لطفا راهنمائی کنید:icon_eek:

دوست عزیز

شما بایکی از خدمات مشترکین صحبت کنید بهتون میگه که یک فرم پرمیکندی برای شکایت از شماره مورد نظر و بقیه مسائل رو مخابرات پیگیری خواهد کرد :icon_cool

رحيم توكلي
11 November 2007, 02:14 AM
من میخوام یه اعتباری بگیرم ولی هر چه میگردم یه خط رند که 3 یا 4 شمارش یکی باشه پیدا نمیکنم
ایا این شماره ها رو مخابرات بر میداره یا گیر من نمیاد

mohammad51
11 November 2007, 09:47 AM
من میخوام یه اعتباری بگیرم ولی هر چه میگردم یه خط رند که 3 یا 4 شمارش یکی باشه پیدا نمیکنم
ایا این شماره ها رو مخابرات بر میداره یا گیر من نمیاد

دوست عزیز

شماره های رو که رند باشه در حال حاضر یا خریداری شده یا اینکه به قیمت بالاتر دوستان مخابراتی میگذارن کنار تا بعدا گرونتر بفروشن البته بعضی از شماره ها هست که یک مقداری رند هستند در حال حاضر در دست دفتر های مشترکین هست که با قیمت بالاتر از اون چیزی که هست میفروشن :icon_cool

رحيم توكلي
28 November 2007, 11:59 PM
یه شماره گرفتم که سه تاش یکیه وچهارمی یه شماره بالاتر خیلی هم ارزون

mohammad51
29 November 2007, 12:13 AM
یه شماره گرفتم که سه تاش یکیه وچهارمی یه شماره بالاتر خیلی هم ارزون

اقا رحيم مباركه چند؟

رحيم توكلي
29 November 2007, 04:23 PM
معمولي 55 بود دوشماره رند 75
ولي اين فروشنده رند 3 شماره اي رو داد50