View Full Version : كدام را ترجيج مي دهيد p910 imate p900
poopoo
4 January 2005, 02:57 AM
سلام لطفا با دليل 8)
امید رضا
4 January 2005, 09:04 AM
بستگي داره شما چه از گوشي چه كارايي هايي انتظار داري .
اگه بهعنوان يه گوشي بخواي استفاده كني p910 ولي اگه يه ارگانيزر احتياج داري كه كارهاي روزمره تون رو توش ياداشت كنيد و به عنوان موبايل هم استفاده كنيد i-mate
poopoo
4 January 2005, 09:39 AM
سلام ميشه فرق كاراييهاي p900 va p910 رو بگين و اينكه از نظر انتن imate با انها برابر 8)
امید رضا
4 January 2005, 11:58 AM
من i-mate دارم و تا حالا از نظر آنتن دهي مشكلي نداشته 8)
اينم جدول cpmpare p900 , p910 :
http://n.domaindlx.com/orhamidi/Psforums/compare_sony.jpg
X_Man
4 January 2005, 12:10 PM
(i-mate مدل PDA2k )
P910 يه صفحه كليد كامل زيادتر از P900 داره.
سايز صفحه ي i-mate استاندارده اما P900 و p910 اينطور نيستند. (نسبت طول به عرض صفحه)
P910 دوربين 1 مگا پيكسل داره اما i-mate و P900 همچين دوربين مالي ندارن.
فكر ميكنم سرعت PDA2K از P900 و P910 بيشتره (دقيق الان مطمئن نيستم)
X_Man
4 January 2005, 12:13 PM
البته تو لسيت ننوشته كه P910 سيستم Wi-Fi داره يا نه؟
اما i-mate داره و به خاطر همين هم شده I-mate ترجيح داره.
BloodReza
4 January 2005, 09:35 PM
آقا مطمئنی که P910 دوربین 1 مگاپیکسل داره؟
Pooriya_Online
4 January 2005, 09:54 PM
نه P910 دوربينش 1مگا پيكسل نيست... :x 640X480 هستش...
X_Man
4 January 2005, 11:33 PM
من تو نمايشگاه الكامپ از غرفه ي Sony پرسيدم گفتم P910i چه فرق هايي با p900 داره؟
گفت صفحه كليد و دوربين 1 مگا پيكسل.
پي حتما اون به من اشتباه گفته من مشخصاتش رو از سايت نديدم. ولي حتما دوستان ديدن كه ميگن.
abs-e1000
5 January 2005, 12:09 AM
فرق p900 .p910 صفه كليد 910 دورو هست صفه lcd 264k هست 1گيگ مموري ميخوره شارج باطريش تو حالت talk 13 ساعت هست و توي استند باي 400 ساعت
اگه دوربينش به جاي 649*480 1مگاپيكسل بود من زود تر از تو ميخريدم ولي حيف كه نداره :x
mmemme
5 January 2005, 01:47 AM
دورنبين که تو هر 3 مدل يکيه
نرم افزار هم که 15 سال ديگه شايد اين 2 تا به imate برسن
اما ميمونه مشخصات سخت افزاری
cpu p900 & p910: max 133mhz
البته ميدونين واسه اينکه ضايع نشن رسمن اعلام نميکنن cpu چقدره ولی از رو benchmark ها p900 80-90mhz و p910 133mhz(max)
ولی imate: 400 mhz
ram& rom:
imate:128+64
p900:32+16
p910:64+32
در ضمن imate کارت گرافيک ATI داره که اونا ندارن
بقيشم فعلاً يادم نيست اگه يادم اومد مينويسم
kinz
5 January 2005, 08:12 PM
سیپیو های این دو گوشی هر دو arm نیستند که بشه به این راحتی مقایسه کرد و مقایسه ای که بشه در حد مقایسه بین intel و amd هست...
ضمنا سیستم عامل مهمتر از سیپیو هست و اینکه چطور بتونه از سخت افزار گوشی بهینه استفاده کنه.
هم از نظر کیفیت و تعداد نرمافزارها و و و و و .. من گوشی های سیمبین رو ترجیح میدم.
تنها موردی که گوشی های با سیستم عامل ویندوز بهتر عمل میکنند در مورد استفاده از وورد و اکسل و اکسز هست و همچنین انتقال اطلاعات تقویم بک آپ و ... از پی سی بهشون هست.
در مورد کارت گرافیکی! تنها بخشی از تکنولوجی ati مد نظر قرار گرفته شده و چیزی به عنوان gpu های تولیدی شرکت ati در گوشی های این نسل استفاده نشده!
کیفیت بازی های سه بعدی گوشی های مبنی بر ویندوز رو میشه با ترایدنتای 9 10 سال پیش و سیپیو 300 مگاهرتز مقایسه کرد (تعداد پلی گن در هر فریم بر روی بازی هایی مثل tomb raider فکر نکنم حتی به 1000 تا برسه! و قطعا خیلی پایینتره)
به نظر من p910 انتخاب بهتریه.
mmemme
5 January 2005, 08:21 PM
از رو bench mark ميشه کاملاً سرعت رو مقايسه کرد اگه benchmark ها رو نگاه کنيد اينا حتا يک سوم سرعت imate رو ندارن
از لحاظ کارت گرفيک مگه p900 يا p910 خروجی به مونيتور يا پرجکتور يا s-video دارن؟
ولی imate داره
در زمينه بازی احتمالاً شما بازی هايه تست رو ديدين و گرنه بياين من يه بازی به شما نشون ميدم که ورژن pc اونو با کارت گرافيک 64 به بالا ميتونيد بازی کنيد
ورژن pocket pc اون دقيقاً با همون کيفيت ميشه رو imate بازی کرد
kinz
5 January 2005, 09:14 PM
کدوم بنچ مارک روی هر دو پلتفرم کار میکنه که شما تست کردین هر دورو باهاش؟
نکنه منظورتون بنچمارکایی که بر مبنای جاوا هست!!!؟
امکانات اساسی اضافه نداره اگر اونجوری قرار باشه امکاناتی که به ندرت استفاده میشرو مقایسه کرد یک عدد نوتبوک x505 هم صفحه نمایش استاندارد تری داره هم امکانات هم قیافه فقط یک عدد اداپتور پی سی ام سی ای برای استفاده از سیمکارت بگیرید
نمیدونم چند هزارم درصد کاربرای این نوع گوشیا تا بحال ای میت هاشون رو به پروژکتور متصل کردند. خروجیش رو ندیدم اما حدس میزنم نبینم بهتره!
بازی ها رو هم مثال بزنید ممنون میشم! کیفیت بازی ها به gpu بستگی داره و مقدار رم مورد نیاز برای اجرای بازی ها بیشتر به دقت و عمق تصویر و ... بستگی داره طبیعتا مقدار رم مورد نیاز برای اجرای بالاتری دقت بر روی یک ال سی دی 3 4 اینچی با دقت مورد نیاز برای مانیتور 15 اینچی قابل مقایسه نیست. رم مورد نیاز هم به همین تناسب پایین میاد.
mmemme
5 January 2005, 09:24 PM
خواستين من بيشتر از 50 نفر در همين ايران بهتون معرفی ميکنم که برايه ضمينه هايه کاريشون ديگه بجای imate,laptop رو به projector وصل ميکنن و اگه کيفيت بد بود مطمئناً در ضمينه کاريشون شکست ميخوردن!!!!!!
مسلمه که بازی رو کامپيوتر بهتر اجرا ميشه ولی من بينه imate و p910 مقايسه کردم
پشتيبانی گرافيکی cpu + ati سريعتر + ram بيشتر = اجرای بهتر و با گرافيک بالاتر بازی
kinz
5 January 2005, 09:46 PM
احتمالا وارد کننده این گوشی ها هستین که 50 نفر رو با این گوشیا میشناسید که این گوشی ها رو به پروژکتور وصل میکنند. نمیدونم جمعا" چقدر ایران پروژکتور جا افتاده که 50 نفر با i-mate و شغلی که با پروژکتور سر و کار دارند میشناسید.
یکم حرفتون غیر منطقی به نظر میرسه لاعقل از نظر تئوریک.
پشتيبانی گرافيکی cpu + ati سريعتر + ram بيشتر = اجرای بهتر و با گرافيک بالاتر بازی
Windows os = رم مصرفی بیشتر + استفاده بیشتر از زمان سی گی یو + استفاده بیرویه از رم
اجرای بدتر .... = Windows os - اجرای بهتر و با گرافيک بالاتر بازی
اگه هدف بازی کردن هست حدس میزنم imate تا سال 2010 هم نتونه با کیفیت psp
امروزی 150 هزارتومانی رقابت کنه.
mmemme
5 January 2005, 09:56 PM
نه 50 تا دکتر مهندس ميشناسم
من نميدونم اينکه windows os از رم بيشتر يا بی رويه استفاده ميکنه از کجا اومده؟
حداقل از يه منبعی چيزی حرف بزنيد
همينجوری رو هوا که نميشه گفت از رم بيشتر استفاده ميکنه
بعدشم من نميدونم چرا شما مرتب imate رو با pc،psp يا اينا مقايسه ميکنيد بله اگه با اينام مقايسه کنيد ضعيف تره,ps1,ps2,xbox,nintendo,.....
چون اصلاً کارش چيز ديگس
ولی اگه با p910 مقايسه کنيد مسلمن برتره
kinz
5 January 2005, 10:10 PM
نمیدونم چقدر سابقه استفاده از نرمافزارهای مایکروسافت رو داشتید و اگر مقایسه ای میکردید ضعف های پاییش رو میدیدن. حالا به هر حال برای شما و 50 تا دکتر مهندس i mate دار ارزوی موفقیت میکنم.
psp تو رده هند هلد ها هست و برای کیفیت گرافیک قابل مقایسه هست چون از سی پیو های arm استفاده میکنه.
مطالب بالا در جهت کمک کردن به دوستمون برای انتخاب بهتر بود و نظر های شخصی من بود.
سفيد
6 January 2005, 12:39 AM
من تعجب ميكنم كه دوستمون mmemme چرا يك pocketpc رو با يك اسمارت فون مقايسه ميكنه.
اينها هر كدوم بايد در جاي خودش و با هم رده هاي خودش مقايسه بشه .
در كل من كه شخصا در محل كارم با سيستم عاملهاي يو نيكسي سر و كار دارم بايد بگم كه سيستم عامل ويندوز از هيچ جهت قابل مفايسه با يك سيسستم عامل مثل لينوكس نيست. من هم فكر ميكنم كه سيستم عامل ويندوز هم از رم و هم از سي پي يو بيش از ديگر سيستم عاملهاي ديگر استفاده ميكنه و از آنجايي كه يكي از پر مصرفترين اجزاي يك كامپيوتر سي پي يو آن ميباشد لذا مصرف باطري دستگاهي كه از سيستم عامل ويندوز استفاده ميكند بيشتر است.
اصلا همينكه نوكيا در گوشيهاي خود از اين سيستم عامل استفاده نكرده تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل.
poopoo
6 January 2005, 12:54 AM
ميشه گفت كه imate يك جورايي كتلته :P ولي p900 p910 اينتوري نيست و به عنوان (گوشي) ميشه استفاده كرد
:evil: ناراهت نشين انتن p910 p900 از imate بهتره 8) [/u][/url]
mmemme
6 January 2005, 06:02 PM
سفيد,
چون سوال تاپيک مقايسه اينا بود مقايسه کردم
و گرنه معلومه که يک pocketpc قابليت هاش خيلی بيشتر از smartphone هستش
در ضمن شما از لينوکس و ويندوز رويه pc استفاده کردين نه pocket pc
خيلی فرق ميکنه
مصرف باطری imate با اين که از ويندوز استفاده ميکنه کمتر از پالم های مشابه هست
در آخر nokia اساساً کارش توليد pocket pc نيست بلکه گوشی و smartphone هستش
در ضمن شاهين جان منم برای راهنمايی دوستمون گفتم و گرنه من سهام دار imate نيستم
من به همم گفتم با اينکه قابليت هايه imate بيشتره ولی اگه واقعاً استفاده ميکنن بخرن وگرنه اگه ميخوان صرفاً يه گوشی تهيه کنن p910 بخاطر کوچکتر بودن و قيمت کمتر مناسب تره گرچه از لحاظ آنتن دهی imate بهتره
kinz
6 January 2005, 07:46 PM
pocket pc فقط تریدمارک هست. و نوکیا طبیعتا تا اجازه نداشته باشه نمیتونه روی محصولاتش همچین اسمی بزاره.
مثل اینه که سی گیت مایکرودرایو نمیزنه سی اف میزنه مایکرودرایو یک اسم تجاریه که هیتاچی برای سی اف هاش گذاشته. pocket pc هم نام تجاری هست و به پی دی ای و اسمارتفون هایی گفته میشه که از سیستم عامل مایکروسافت استفاده میکنند.
منم در جریان هستم. منم این همه ریپلای زدم بگم که قابلیت های i-mate بیشتر نیست :arrow:
GODFATHER
6 January 2005, 09:42 PM
اصولا ّ I MATE انتن دهي بهتري نسبت به همه موبايلها داره..... در اين مورد شک نکنيد
از لحاظ سيستم عامل هم . از همه سيمبين ها بالا تر هست .
جناب MEMME کاملا درست ميفرمايند.
poopoo
7 January 2005, 02:36 AM
god fatherاصولا ّ I MATE انتن دهي بهتري نسبت به همه موبايلها داره..... در اين مورد شک نکنيد
شما از كجا مي دونين :twisted: من مقايسه كردم p910 بهتر بوده بهترين انتن رو هم nokia ميده 100٪ حد اقل تو تهران
mmemme
7 January 2005, 04:30 PM
poopoo عزيز
ملاک من از آنتن دهی توانايی ارتباط و مکالمه بدون قطع و وصل شدن صداست نه خط هايه جلويه علامت آنتن
من با دوستم شمال رفته بوديم حتماً ميدونيد که شمال بعضی مناطق هميه گوشيها آنتن ميدن ولی نميشه تماس گرفت يا اگه بشه صدا قطع و وصل ميشه
اونجا هم 6600 هم 3650 هم p910 هم يه club alcatel+ هم يه sx1 بچها داشتن منم که imate
فقط imate و alcatel توانايی ارتباط رو داشتن و از اين 2 تا هم صدايه alcatel قطع و وصل ميشد
پوله مبيلم انقد زياد اومد اون ماه که بين بچها تقسيم کرديم
GODFATHER
7 January 2005, 06:11 PM
pooppoo دوست عزيز . من هم i mate دارم. هم sony ericsson و هم صا ايران RC 850
به واسطه شغلم و نياز به انتن دهي بالا .از صا ايران فقط ميتونم استفاده کنم وچون هيچ گوشي ديگه اصلا در نقاط کاري من جواب نميده .
ولي به جرات ميتونم بگم انتن دهي I MATE از صا ايران هم بهتره و اين کاملا محسوس هست ...
سفيد
13 January 2005, 12:10 AM
دوست عزيز mmemme:
بهتره كه I MATE رو با 7710نوكيا مقايسه كنيد.
Saman Faghih
1 March 2005, 11:39 PM
ْQtek 9090 چي؟ :P
AmooNetwork
8 July 2005, 04:34 PM
در ضمن I-mate ویندوز موبایل داره و P910 سیمبین . اصلا قابل مقایسه نیستند.
سیمبین در مقابل ویندوز برنامه های به مراتب کمتری داره. سرچ توی گوگل این رو میگه.
سلام
به نظر میاد تو این تاپیک همه دارن یه جورایی گوشی خود رو توجیح میکنن.
پس تکلیف برو بچه های ناشی مثل من چیه ؟
موفق باشید
AmooNetwork
8 July 2005, 07:38 PM
ولی اکثرا گوشیشون نه I-mate هست نه p910 !!!
AmooNetwork
8 July 2005, 07:42 PM
راستی سفید به نظر من 7710 شاهکار نوکیا توی بی سلیقگی و بی ریختیه. اصلا از نظر ظاهر با I-mate نمیشه مقایسش کرد. بهد هم سیستم عاملشون امکان مقایسه رو میگیره. ویندوز بازار رو خیلی زود میگیره. سیمبین از ویندوز برنامه های کمتری داره.
AmooNetwork
8 July 2005, 11:12 PM
در ضمن سراغ p900 نرو . واقعا مشکلات عجیبی داره. ریست شدن توش زیاده. کیفیت تصویرش هم زیاد جالب نیست. p910 از اون بهتره. ولی باز هم میگم I-mATE محشره.
poopoo
9 July 2005, 12:11 AM
سلام خدمت دوستان گرامی عزیزان چند مشکل در این گوشی هاست که براتون می گم سونی اریکسون 910با این شاه کارش تونست رو نوکیا رو کم کنه (در مقایسه با نوکیا 7710) چون 1 در زاهر واقعن سرتر هست 2 از نظر سرعت 3 از نظر پخش mp3 با هدفن خودش 4 و شماره گیر همچنین کیبوردی که در اون طراحی شده 5 خیلی کم هنگ میکنه میشه گفت تا زمانی که من داشتم هنگ نکرد ولی نوکیا 7710 lcd اون با 910 فرق میکنه اقعن مثل مانیتور میمونه 2 انتن دهیش خوبه 3 واقعن میکروفن قویی داره پخش mp3 [/U]روی خود گوشی خوبه (واضحه . 910 صدای ریزش زیاده ) 4 96 مگابایت حافظه داخلی و 128 مگابایت mmc کارت می خوره در صورتی که 910 64 مگابایت داخلی و 32 مگابایت کارت stic duo میخوره 5 هنگ خیلی داره 6 باطریش 1 روز بیشتر نمیمونه در صورتی که 910 میشه گفت حدود 2 روز می مونه 7 شارجر رومیزی و اینفرارد نداره ولی 910 داره کیفیت lcd 65000 رنگه 910 256000 رنگ 8 زوم رو عکس نمیشه کرد 910 زوم میکنه البته رئ (عکس ثابتی که داخل گوشی هست ) 9 دوربین 1.2 مگاپیکثل داره و با2x زوم که 910 کیفیت دوربینش از 6600 یک مقدار بهتر و بدون زوم و... امید وارم که شمادوستان گرامی رو تونسته باشم راهنمایی کرده باش poopoo
kevin_m_bb
9 July 2005, 08:51 PM
age mishe darbareie gheimate inha ham benvisid
مهدي نوروزي
13 July 2005, 11:28 PM
سلام
بچه ها خواهش میکنم انقدر h-mate رو با SE مقایسه نکنید.اصلا بحث ppc یه چیز دیگس.سیستم عامل ویندوز رو نمیشه با سیمبین مقایسه کرد.بحث در مورد انواع imate مثل jam,pda2k,pda رو میشه جمعش کرد ولی...در رابطه با خرید هر کدومشونم باید یگم بستگی داره که از گوشیت چی میخوای.اگه فراتر از موبایل می خوای مطمئنا imate.اما اگه سرور و سالار موبایل میخوای یکی از انتخابات p910.
موفق باشید
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.