PDA

View Full Version : موبایلدانان چگونه قضاوت می کنند؟

اسرافيل
8 January 2007, 02:08 PM
با سلام خدمت دوستان

میخواستم ببینم پیشکسوت ها و موبایلدانان این سایت بین دو گوشی M350 ساخت شرکت هیوندا و گوشی W810 کدوم رو پیشنهاد میکنند

مشخصات گوشی M350

دوربین 3 مکاپیکسل به Auto Focus و فلاش
<LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">فیلمبرداری با کیفیت MPEG-4 30 فریم در ثانیه (کیفیت دورینهای هندی کم) <LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">تاشو با قابلیت چرخش 180 درجه LCD <LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">قابلیت استفاده از مموری MiniSD تا ظرقیت 4 گیگابایت <LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">حافظه داخلی 44 مگابایت <LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt">پخش MP3 پیشرفته با بهترین کیفیت
بلوتوثوگوشی W810 رو هم که همه میشناسند

البته معیارهای دیگری رو هم در نظر داشته باشید که قیمت M350 حدود 300000 تومنه وW810 350000 هزار تومان

همچنین دیگر معیارها (آنتن دهی . فونت فارسی برای اس ام اس. توانایی نصب برنامه . کیفیت صدا و....)

لطفا من رو توخرید گوشی راهنمایی بفرمایید

با تشکر از همه کسایی که نظرشون رو درمورد دو گوشی مینویسند

--------------------------

Farbod.E
8 January 2007, 02:53 PM
دوست گرامی من به عنوان یک کاربر نکته ای به ذهنم رسید که حداقل برای خودم همیشه به عنوان یک اصل در نظر گرفته میشود : عقیده دارم که هیچگاه نباید اصالت را فدای امکانات کرد !! SE به مراتب اصیل تر از هیوندای است ! لذا بدون شک در دراز مدت میتواند انتخاب مناسب تری برای شما باشد ! من از تحلیل و مقایسه فنی خودداری میکنم.بدون شک اساتید بزرگی در این تالار هستند که پاسخ سئوال شما را کاملا فنی خواهند داد !! فقط لازم دونستم که در این مورد نظر شخصی خود را بازگوکرده باشم . موفق باشید

XIII
8 January 2007, 05:43 PM
راستش نتونستم نوشتهاتون رو بخونم اما از نظر امكانات به نظر مياد از w810 بهتر باشه.اما از نظر انتن دهي و كيفيت صدا و ... گوشي بايد تست بشه.دوربين 3مگا پيكسل هم دليلي بر بهتر بودنش نسبت به 2 مگا پيكسل نيست.