PDA

View Full Version : با 7 میلیون پیشنهاد چه ماشینی میدید ؟

romeo_1593
7 January 2007, 10:49 PM
من الان 206 دارم تیپ 2 ...میخوام یه ماشین دیگه بخرم
7 میلیون پول دارم
چیزی که از ماشین میخوام :
بدون سر و صدا....به صدا تو ماشین حساسم...خیلی
ایمنی بالا
مصرف کم بنزین
مخارج نگهداری پایین
قدرت موتور خیلی برام مهم نیست چون برای تو شهر میخوام
شتاب مهم نیست چون سریع رانندگی نمی کنم
ولی نمی خوام کولر روشن کردم ماشین بمیره.....راتی کولرش هر چه قویتر بهتر

کمک کنیدددددددد
فقط سریع لطفا این هفته میخوام برم بگیرم

Hossein WV
7 January 2007, 11:56 PM
7 میلیون پول دارم
ایمنی بالا
مصرف کم بنزین
مخارج نگهداری پایین

کمک کنیدددددددد

با این تفاسیری که شما گفتی من اسپیرو 94 رو ÷یشنهاد میکنم
تمام این ویژیگی ها رو داره هیچ کلی اضافه تر هم داره ولی اگه ماشین صفر یا در حد 2 3 سال کارکرد میخوای همون 206 که داری جوابتو میدی

romeo_1593
8 January 2007, 01:00 AM
من ماشین قبلیم دوو ریسر GTi 94 بود و تمام اطلاعات رو در مورد دوو دارم ولی ماشین 13 سال پیش همچین چیز تمیزی نمیتونه باشه

باز هم عاجزانه عرض می کنم کمک کنیددددددددددد

XIII
8 January 2007, 01:04 AM
گلف نمي دونم كولر داره يا نه اما ماشين خوبيه

romeo_1593
8 January 2007, 01:09 AM
گلف :::::دوست من کم مصرف با سر و صدای کم نه زیاد

Hossein WV
8 January 2007, 01:31 AM
ریسر کلا با سپیرو فرق میکنه و اینکه 13 سال پیش که چیزی واسه ماشینی که متورش امریکایی هست نیست حالا هر جور که صلاح میدونی رو 405 مدل 80 79 هم میتونی فکر کنی

Glimpser
8 January 2007, 03:02 AM
دوست عزیز این مقدار سرمایه ای که گفتی برای در اختیار گرفتن خواسته هایی که داری از قبیل کولر ، شتاب متناسب ، هیدرولیک و ..... کافیه فقط یک نکته میمونه و اون اینه که از نظر روانشناسی شما با داشتن این ماشین چه چیزی را میخواهی به بقیه نشان بدی ببین با هر کدوم از ماشین هایی که من میگم تو درواقع یک چیزی رو به بقیه و خودت داری میگی
ماتیز
اسپرو
پژو 206
پژو 405
سمند
بی ام و مدل قدیمی
تویوتا کرونا 2001
نیسان آلتیما
نیسان پتفایندر
تو خیلی ماشین های متفاوتی میتونی بخری ولی به خودت فکر کن ببین چه عکس العملی از بقیه افراد نسبت به ماشینت دوست داری بگیری و این موضوع چقدر برات مهم و تاثیر گذاره اونوقت میتونی ماشین دلخواه خودت را انتخواب کنی

romeo_1593
8 January 2007, 03:20 AM
دوست عزیز ممنون از راهنمایی هات و وقتی که میزاری .
میشه لطف کنید بفرمایید که چه مدلهایی از 405 یا سمند یا پتفایندر میتونم بگیرم...با چقدر کارکرد
همینطور کرونا 2001 با چقدر کارکرد
چنذ تا از دوستان روآ رو پیشنهاد کردن....نظر شما چیه
یکی از دوستان متخصص هم گفته که چون 5 سال 206 ذلشتم نمی تونم روآ رو تحمل کنم....راستش من تا الان نه تو روآ نشستم ه آردی....در این مورد هم ممکنه نظرتون رو بفرمایید .

Glimpser
8 January 2007, 08:56 AM
ببین ماشین رو تو قراره بخری و سوار بشی پس خودت هم باید انتخاب کنی بچه های اینجا در نهایت میتونند چند تا ماشین بهت معرفی کنند و بگن با این پول اینهارو هم میتونی بخری
بهتری ماشینی را که میخواهی بخری اولش حتما سوار بشی و از دوستانی که دارند مزایا و معایبش رو بپرسی ( البته نه از اونهایی که چون اون ماشین را دارند اون ماشین بهترین ماشین دنیا هست )
پتفایندر مدل 1991 یا 1992 میتونی بگیری
سمند تصادف کرده و بازسازی شده
405 مدل فکر کنم 79 یا 80
درباره تویوتا زیاد به کارکردش فکر نکن اونی که من داشتم وقتی خریدم 10000 کیلومتر کار کرده بود موقع فروش هم 280000 تازه داشت یک خرج هایی پیدا میکرد اونم چون من دائم با سرعت 170 و با کولر روشن باهاش اینور اونور میرفتم فقط دقت کن تصادف از جلو نداشته باشه
روآ رو هم اصلا نمیدونم که چی هست و شناختی ازش ندارم

اون وقتها یک اصطلاحی بین بچه ها بود که میگفتند فلان ماشین خوش رکابه یا فلان ماشین رکاب نداره اگر برات مهمه بهش دقت کن مثلا 405 صفر کیلومتر هم که باشه بازم رکابش از 206 کمتره ولی پتفایندر خوش رکابه تویوتا کرونا 91 که اصلا رکاب خوبی نداره دوست دختره ادم هم به زور سوارش میشه ولی آلتیما نوک مدادی محشره و......

Hossein WV
8 January 2007, 11:21 AM
منم با التیما موافقم یه 3سالی هم داشتیم خدایش خیلی راحتو نرمه و بقول دوستمون رکاب خوبی هم داره فقط یه چیزس یادمه بابام یه صفحه کلاچ میخواست عوض کنه میگفت براش ار دبی میاوردن 5 سال پیش یه پیچ تو ایرن نبود ولی الانو نمیدونم

Night Crawler
18 January 2007, 05:37 PM
دوستان سوال ! مگه با 7 میليون میشه پت فايندر & التيما تهيه کرد ؟ اگر اینطور باشه منم بدم نمیاد يک بررسی داشته باشم ، میخواستم ببينم PathFinder همين (http://www.fastautosales.com/images/models/nissan_pathfinder.jpg) هست ؟ همچنين Altima همين (http://www.glenn-co.k12.ca.us/ham-hs/WebCreations/newcar/BSNIALT021.JPG) هست ؟
romeo_1593
19 January 2007, 12:06 PM
دوستان سوال ! مگه با 7 میليون میشه پت فايندر & التيما تهيه کرد ؟ اگر اینطور باشه منم بدم نمیاد يک بررسی داشته باشم ، میخواستم ببينم PathFinder همين (http://www.fastautosales.com/images/models/nissan_pathfinder.jpg) هست ؟ همچنين Altima همين (http://www.glenn-co.k12.ca.us/ham-hs/WebCreations/newcar/BSNIALT021.JPG) هست ؟
هیچ کدوم اینها نیستن....مدلهای قدیمی ترشون در یران وجود دارند که البته در زمان خودشون خوب بودن.......

romeo_1593
18 February 2007, 08:39 PM
میخواستم ببینم با اینقدر پول ( 7 میلیون ) سمند چه سالی وبا چند کیلومتر کارکرد و با چه حدی از تمیزی میشه خرید ؟

romeo_1593
20 February 2007, 08:14 PM
میخواستم ببینم با اینقدر پول ( 7 میلیون ) سمند چه سالی وبا چند کیلومتر کارکرد و با چه حدی از تمیزی میشه خرید ؟

یعنی واقعا هیچ کدوم از دوستان نمی تونن کمکی کنن..... ؟

rezasmile
20 February 2007, 09:26 PM
دوست عزیز به نظر بنده یکی از ایده آل ترین ماشین هایی که می تونی با این پول بخری یه سیلو تمیز مدل 78 ،79 یا اگر گیرت بیاد مدل 80.هم راحته هم خوش رکاب هم موتور خوب هم کولر قوی هم در کل ماشینه کم صروصدایی هست و کولر خوبی هم داره.من که عاشق استیله پشته فرمونشم.

دوست عزی به نظر بنده بهترین ماشینی که می تونی تو این قیمت بخری یک سیلو تمیز مدل 78،79 یا اگر گیرت بیاد مدل 80 است. هم راحته هم موتوره خوبی داره هم در کل ماشینه کم صروصدا و کم مصرفی هست و هم کولر خوبی داره.من که عاشقه استیله پشته فرمونشم.

PoYo
20 February 2007, 11:39 PM
آقا شما یه پراید نگیری سخت در اشتباهی
اهل یرعت که نیستی و آروم رو هستی
فدرتو حجم هم برات مهم نیست
پس چرا شک میکنی تو پراید بخر خلاص
واقعا" بهترین ماشینه به پای قیمتش
کولرشم عالیه مشکلی نداره
ممکنه که افت بکنه اما بازم خوبه
ولی اگه میخوای نصف عمرتو توی تعمیرگاه طلف نکنی ماشین مدل پایین نخر(توهین به پیشنهاد دوستان دیگه نباشه من خودم تجربه بد دارم...)
موفق باشید

alirezasalam
21 February 2007, 12:00 AM
7 میلیون پول دارم
ایمنی بالا
مصرف کم بنزین
مخارج نگهداری پایین

کمک کنیدددددددد

هرچی فکر میکنم این مشخصات مختص دوو است.
شما یه سیلو بگیر ترمزهاش هم با 120 تومن حداکثر محشر میشه.
من مطمئنم راضی خواهی بود! :icon_surp

TUBORG
21 February 2007, 12:04 AM
من هم با دوستانی که سیلو رو پیشنهاد دان هم نظرم !
من هم دارم و به شدت هم ازش راضیم !
یه مزیت دیگه که داره سپر هاش فوق العاده محکمند و تو تقه هایی که تو ترافیک میخورن هیچیشون نمیشن !

romeo_1593
21 February 2007, 11:53 PM
من یه سوال در مورد سمند پرسیدم که دوباره مطرح میکنم....امیدوارم یه جونمردی بیاد و جواب بده :

XIII
22 February 2007, 01:29 AM
سمند 82 به پايين رو فكر كنم بشه با اين پول خريد و 50 به بالا كار كرده

dany0082
22 February 2007, 09:55 AM
من یه سوال در مورد سمند پرسیدم که دوباره مطرح میکنم....امیدوارم یه جونمردی بیاد و جواب بده :

یکی از دوستان من یه سمند 82 که درهاش رنگ بود رو 8،200،000 خرید حالا خودت باقیشو حساب کن

VIGO
22 February 2007, 10:25 AM
با 7 میلیون شما میتونید یک دوو سیلو در حد خیلی تمیز بخرید و از نظر خوب بودن و مناسب بودن پیشنهاد میکنم از یکی از مالکان سیلو سوال بفرمائید ، موتورش ساخت جنرال موتورز و بدنه اش هم که ساخت زیبایی داری راحتی داخلی اش هم در حد قیمتش خوبه و کل شیشه هاش برقی هست ، 75 اسب بخار قدرت داره من خودم باهاش 190 تا توی اتوبان رفتم و کولرش قوی هستش نرمی زیربندی ماشین هم بسیار عالی هست نه درحدی که بعداز دست انداز 30 ثانیه الاکلنگ بره نه اینکه ... ، نکته دیگر اینکه قبل از عید سعی کنید ماشین نخرید ، من خودم هم دست نگه داشتم ، قبل از عید ملت همه یادشون میفته ماشین بخرن به نظر بنده صلاح نیست .

romeo_1593
22 February 2007, 11:20 AM
دوستان من یا یکی از اعضای خانواده خودم قبلا سیلو و اسپرو و ریسر GTI داشتم و به شاهکار بودن این ماشین ها هم بیشتر از هر کس دیگه ای واقفم وگرنه همه اعضای خانواده مدتی با دوو نمی موندن.....دقیقا به خاطر همین هم MVM110 رو اینجا مطرح کردم چون عملا دوو ماتیزه ولی یه چیزی رو دقت نمیکنید شما اونم اینه که سیلویی که شما میفرمایید باید تمیز باشه یا حتی خیلی تمیز و یه همچین ماشینی گیر نمی یاد یعنی اگر کسی داشته باشه یا نمیفروشتش یا اگر هم بخواد بفروشه یکی از آشنا هاش قطعا میخره چون ماشین خوبیه وگیر نمی یاد......حالا میخوام یه جمع بندی از این اتومبیل ها یکی از دوستان متخصص بکنه چون من تا قبل از عید این سرطان رو میفروشمش (206) و بعد از عید ماشین بعدیم رو قبل از اردیبهشت میخوام بخرم

VIGO
22 February 2007, 11:34 AM
دوستان من یا یکی از اعضای خانواده خودم قبلا سیلو و اسپرو و ریسر GTI داشتم و به شاهکار بودن این ماشین ها هم بیشتر از هر کس دیگه ای واقفم وگرنه همه اعضای خانواده مدتی با دوو نمی موندن.....دقیقا به خاطر همین هم MVM110 رو اینجا مطرح کردم چون عملا دوو ماتیزه ولی یه چیزی رو دقت نمیکنید شما اونم اینه که سیلویی که شما میفرمایید باید تمیز باشه یا حتی خیلی تمیز و یه همچین ماشینی گیر نمی یاد یعنی اگر کسی داشته باشه یا نمیفروشتش یا اگر هم بخواد بفروشه یکی از آشنا هاش قطعا میخره چون ماشین خوبیه وگیر نمی یاد......حالا میخوام یه جمع بندی از این اتومبیل ها یکی از دوستان متخصص بکنه چون من تا قبل از عید این سرطان رو میفروشمش (206) و بعد از عید ماشین بعدیم رو قبل از اردیبهشت میخوام بخرم

206 ماشین معرکه ای هستش و رقیبی در سبک خودش تو ایران نداره و من با سواری هیچ ماشینی مثل 206 حال نکردم ، البته باید حدس بزنید چرا تیپ 5 رو فروختم تیپ 2 دارم و الان میخوام تیپ 2 رو بفروشم و یک ریسر هاچبک بخرم ( خرج و خرابی بسیار بالایی داره چرا ؛ چونکه اینجا ایرانه ! ) بقول رومئو عزیز سیلو تمیز کمیابه ! یکی از دوستانم خریده 79 هستش واقعا ماشینه خرجش فقط یه ترمز ABS هست واقعا ماشینه ، ولی به نظر من طالب باشی گیر میاری باید 1هفته وقت بذاری !