View Full Version : مقايسه فني و ظاهري پرشيا و 405 (+نظرسنجي)
علی سلیمی
3 January 2005, 07:17 AM
سلام بر همه ي دوستان عزيز:
يكي از دوستان من قصد خريد ماشين رو داره اما نميدونه بين پرشيا (معمولي) يا 405 كدوم مدل رو انتخاب كنه بهتره! ميخواستم بدونم از همه لحاظ كدوم خودرو بهتره (اگر چه فكر ميكنم از نظر اسپرت كردن 405 حرف اول رو بزنه چون تنوع قطعاتش خيلي زياده و كلا ماشين خوش اسپرتي هست) اما خوب كلا اين دو ماشين از لحاظ فني و ظاهري و .. نسبت به هم ديگه چطورن؟
WAREZ
3 January 2005, 11:57 AM
از لحاظ آپشنال پارس فوق العاده جالبتره
Sayrex
3 January 2005, 12:15 PM
سلام :!:
اينجا 2 نفر از جمله خود من پرشيا رو به خاطر جديد بودنش انتخواب كرديم ! اما چرا اينجا 2 نفر به پرشيا راي دادن :roll:
Pooriya_Online
3 January 2005, 12:37 PM
منم از نظر قيافه پرشيا به خصوص مشكيشو ميپسندم...
X_Man
3 January 2005, 12:49 PM
اصلا از هيچ لحاظي قابل مقايسه نيستند , به وضوح پرشيا....
اونايي كه 405 رو انتخاب ميكنند دليلشم بگن؟؟؟ يعني قيافش بهتره!!! :twisted:
Lizard
3 January 2005, 02:39 PM
ميشه بگيد پرشيا چه آپشن هايي داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :arrow: هيچي... به جز 2 تا پروژكتور و شيشه بالابر هاي برقي عقب... درسته خوشگل هست ولي به قول دوست خوبم محمدرضا محمدي كه گفت (اسم اون حروم .... رو جلوي من نيار) پرشيا ماشين بي اصل و نصبي هست و از نظر شتاب و سرعت از 405 كم مياره...
محمد رضا محمدي
3 January 2005, 05:42 PM
اي ول Unicorn, جون ..
خوشم اومد كه مطلبو گرفتي ...
به قول اصغر جان پرشيا نهايت سو استفاده خودرو سازان داخلي هستش ..
من نميدونم اين پرشيا چي داره كه 3-4 ميليون قيمتش بالاتره ...
ظاهر 405 قديمي هست ولي با اسلوب تر و هماهنگ تره ولي اين پرشيا هر قسمتيش يه سازي ميزنه ...
طرح ظاهري يه تقليد بي حساب و كتاب و بچه گانه از پژو 306 هست ...( قابل توجه اونايي كه فكر ميكنن پرشيا يه ماشين اصل و نسب داره ... ) :o
هر سوالي و انتقادي از حرف من بود البته با دليل و مدرك و ... بنده در خدمتتون هستم
علی سلیمی
3 January 2005, 05:50 PM
والا راستش خود من 405 رو ترجيح ميدم براي اينكه پرشيا جز بدنه چيز ديگه ايي كه خيلي اون رو متماير كنه نداره و از طرفي به نظرم 405 به خصوص با لوازمي كه الان جديدا براش اومده (من يه چند تا چيز جديد كه تو بازار تازه اومده سفارش دادم كه به محض اينكه نصب كنم عكس ميگيرم ميفرستم براتون) خيلي قشنگ تر از پرشيا ميشه اسپرتش٬ اما سوال من از اون دسته از عزيزاني كه پرشيا دارن و يا تو كار اسپرت هستند اينه كه:
1: آيا واقعا ارزش داره آدم 2-3 ميليون اضافه تر بده و پرشيا بگيره؟
2: قيميت قطعاتش نسبت به 405 چطوره؟ (گرونتره؟ در همون حده؟)
3: از نظر قيميت لوازم اسپرت به دليل اينكه لوازم و تنوعش كمتر از 405 هست قيميت هاش چطوري هست؟ (بر فرض مثال خود من چراغ عقب 405 گرفتم 120 هزار تومن ميخوام بدونم چراغ اسپرت عقب پرشيا هم همين حدوداست يا دو سه برابره؟) چون اين دوست ما ميخواد اسپرت كنه و اگر پرشيا بخره دستش يه كم تو مخارج تنگ تر ميشه براي همين ميخواد بدونه كه اگه واقعا ارزشش رو داره پرشيا بگيره يا اگر كه نه يه 405 بگيره. خيلي ممنون.
از دوستان ديگه ايي هم كه نظر ندادن خواهش ميكنم يه نظر بدن و بگن اگر خودشون جاي ما بودن با چه ديدي كدوم ماشين رو انتخاب ميكردن. مثل هميشه بازم ممنون و متشكر
سود انباشته
3 January 2005, 06:08 PM
ادم تا 15 ميليون را ميده كه تا پرشيا بخره ميره با اون پول پروتون ميخره كه داراي كيفيت بسيار بالايي نسبت به پارس داره وهم خدمات پس از فروش خوبي داره........
Sayrex
3 January 2005, 06:43 PM
سلام :
پروتون :twisted: اصلا حرفشو نزن :x
Lizard
3 January 2005, 09:47 PM
منم اصلا با پروتون حال نميكنم...
ماشين بي ارزشي هستش...
اصلا قيافه نداره :x داخل و ظاهرش خيلي قديمي هستش :arrow:
علی سلیمی
4 January 2005, 03:22 AM
سلام٬ اول از همه ممنون كه راي دادن٬ دوم اينكه من نميفهمم پروتون اصلا چه ربطي به موضوع من داره؟ :mrgreen: راستي دوستاني كه اين پست هارو ميزنن حواسشون به مديران سايت باشه كه خدايي نكرده يه وقت ...! اما خوب ما كه بالاخره نفهميديم كدوم ماشين بهتره اما اونجوري كه آمار نشون ميده پرشيا فقط به خاطر بدنه شيك تري كه داره بهتره و ميشه گفت تنها مزيتش هم همينه ولي به چه قيميت؟ (3 ميليون بيشتر!) در هر صورت ازتون ممنونم.
اما از دوستاني كه با هر دو ماشين رانندگي كردن ميتونم بپرسم با كدوم احساس راحتي بيشتري ميكردن؟!
ممنون خدانگهدار
Evanescence
4 January 2005, 10:05 AM
اختلاف قيمت 405 و پارس حداكثر بايد 2.5 مليون باشه نه بيشتر 8)
Lizard
4 January 2005, 12:49 PM
500 تومان. نه بيشتر... كه حتي يك ميليون هم خيلي نامردي هست. چون به جز شيشه بالابر و چراغ استپ عقب هيچ چيز اضافه اي نداره
X_Man
4 January 2005, 02:57 PM
ميشه درباره اصل نصب پژو پرشيا (يا همون پارس) يه كم اطلاعات بدين؟ در مورد طراحيش هم بگين.
چرا اول پرشيا بود بعد شد پارس؟
محمد رضا محمدي
4 January 2005, 03:06 PM
پارس يا پرشيا هيچ اصل و نسبي نداره ...
پلت فرم همون 405 هستش كه ايران خودرو يه جورايي طراحيش رو به 306 نزديك كرده ... ( اي كاش حداقل تقليد بلد بوديم :o )
azma
4 January 2005, 04:00 PM
نام پرشيا را يك شركت خارجي قبلا به ثبت رسانده بود و اعتراض كرد و ايران خودرو مجبور شد كه نام آن را به پارس تغيير دهد . خارجي ها هميشه با زرنگي و عقل و درايت چند قدم از ما جلو هستند .متاسفانه! حتي در مورد انحصار نام پرشيا به معني ايران و فارسي
سود انباشته
5 January 2005, 09:15 AM
من يه زماني 405 داشتم ولي حالا سمند خريدم ولي 405 را نسبت به سمند ترجيح ميدم
سمند اصلآ هندلينگ نداره وهندلينگ 405 بسيار بالاست
اما تا به حال با پرشيا رانندگي نكردم كه از تجربه خودم به شما بگم
ج.ك
5 January 2005, 12:51 PM
با سلام
من قبلا يك پرشيا داشتم و الان يك405 موتور2000 دارم
پرشيا فرزند ناخلف 405 است و هر كسي كه پرشيا ميخره فقط حدود 3 ميليون براي كلاس بالاتر يا به قول دوستان ظاهر جديد تر پول ميده
ماشين من انژكتوري نيست و خودم هم اهل كل انداختن و اين صحبت ها نيستم ولي كل 3 - 4 تا پرشيا رو خوابوندم(با احترام به تمامي دوستاني كه پرشيا دارن) :evil:
سود انباشته
6 January 2005, 07:48 AM
ميشه بگيد كدوم ماشين با نام پرشيا ثبت شد؟
در كدام كمپانى؟
ايا اون ماشين باز هم توليد ميشه؟
fizzi
6 January 2005, 10:57 AM
يه توضيحي بدم كه پرشيا توسط خود پژو فرانسه به در خواست ايران خودرو طراحي شده و طرفهاي قرارداد تامين قطعه ها هم بجز فرانسه ,ايتاليا, كره جنوبي (samsung motors) و تركيه بودن....اين پروژه x9 مثل x7 هيجوقت بدست ايران خودرو انجام نشده اگر چه ممكنه اينها واسه افه گزاشتن بگن خودمون طراحي كرديم ... :idea: اينو قبول دارم كه قيمتش اونم فقط به دليل ...مافياي ايران خودرو غير منطقي هست :D ولي خيلي از 405 از لحاظ همه چيز سر ه... :wink:
Evanescence
6 January 2005, 11:11 AM
فيزي جان در برتري هاي پارس نسبت به 405 شكي نيست ولي آيا اين برتريها ارزش پرداخت 4 مليون پول اضافه رو داره؟ به نظر من به هيچ وجه .
در مورد طراحي خارجيش هم خيلي به 406 و 306 شباهت داره . حتي قالپاقهاي پارس همون قالپاقهاي 406 هستش .
از لحاظ ديناميك رانندگي 405 و پارس فرق آنچناني ندارن (يا من فرق زيادي احساس نكردم) ولي هندلينگ هر دو از سمند تا حدودي بهتره . ارتفاع بيش از حد شاسي سمند نسبت به زمين و سنگيني بيش از حد اون تاثير منفي رو هندلينگش گذاشته ولي در كل اگر فاكتور قيمت رو هم در نظر بگيريم من باز سمند رو ترجيح ميدم !
fizzi
6 January 2005, 03:53 PM
منم نظرم همينه اوانسنس جان :arrow: :o گفتم به دلايلي ايران خودرو دوست نداره قيمت پرشيا پايينتر بياد يكي اينكه چون ماشين از قطعات خارجي بيشتري نسبت به سمند و405 استفاده ميكنه وارزبري بالاتري داره در نتيجه براي اون نمي صرفه كه تيراژ 405 وسمند را كمتر كنه و پرشيا بيشتر توليد كنه ...در اينصورت بعلت عرضه زياد قيمت پرشيا (با ارزبري بالا) در بازار كمتر ميشه و سود ايران خودرو كمتر در حالي كه سمند (با ارزبري پايين) گرونتر وباز سود ايران خودرو كمتر :چون اونوقت ديگه كمتر كسي سمند ميخره.... :mrgreen:
محمد رضا محمدي
6 January 2005, 04:23 PM
كي گفته هندلينگ سمند پايين تر از 405 و پرشياست ؟؟
هر كسي با يه ماشيني حال ميكنه و ممكنه سليقه ي يه نفر هندلينگ پيكان رو بپسنده ..
اما من فكر نميكنم هندلينگ ماشيني( سمند ) كه از نظر سيستم تعليق و چرخ ها و آيرو ديناميك و حتا حالت قرار گيري درون كابين و ارگونومي و سيستم فرمان كاملن به اون يكي ( پرشيا ) برتري داشته باشه كمتر باشه ..
Evanescence
6 January 2005, 06:22 PM
محمدرضا جان من با سمند دوستم يك 200 كيلومتري رانندگي كردم هندلينگ و فرمون پذيري و پايداريش به هيچ وجه در حد 405 نبود . تجربه رانندگي با پارس هم دارم كه فرق زيادي با 405 توش احساس نكردم
sepehr123
6 January 2005, 09:32 PM
ميشه بگيد پرشيا چه آپشن هايي داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :arrow: هيچي... به جز 2 تا پروژكتور و شيشه بالابر هاي برقي عقب... درسته خوشگل هست ولي پرشيا ماشين بي اصل و نصبي هست و از نظر شتاب و سرعت از 405 كم مياره...
دمت گرم يونيكرن جون حال دادي 8)
booleck:لطفاً به هيچ وجه بحث تاپيک رو منحرف نکنيد! وگر نه اخطار ميگيرد
قوانين رو مطالعه کنيد
http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?t=5025
محمد رضا محمدي
7 January 2005, 04:19 PM
من روي سمند تعصب ندارم دوستان ولي وقتي توانايي هاي ماشين رو ميبينم ازش تعريف هم ميكنم ...
فرمون سمند خيلي خوبه مخصوصن براي سرعت هاي بالا ....
تعليق اسپرت تره ....
رينگ ها 15 اينچ هستند ....
قاعدتن بايد قدرت مانور بالاتري به نسبت 405 داشته باشه ....
عيب هاي سمند البته ترمز ها و ارتفاع زياد ماشين هستند ....
همين ارتفاع زياد و سنگيني بيشتر ماشين باعث شده كه سر پيچ ها ماشين يه مقداري بازي كنه ولي اين به معني نيست كه ديناميك رانندگي پايينه ...
اگر شما دوست عزيز با سمند 200 كيلومتر رانندگي كرديد و اين نظرو داريد من با 206 - 405 - سمند و پارس به لحاظ موقعيت كاريم سفر هاي زيادي رفتم ...
405 به مراتب بهتر از پارس هستش چون پارس چيز زيادي نسبت به 405 نداره ....
206 هم به خاطر فرمون خيلي تيزش و موتور نه چندان قوي به درد جاده نميخوره ...
سمند هم به لحاظ ترمز و ستون هاي جلو ضعف داره ولي به مرانب هندلينگ بهتري داره ... وقتي شما با 405 توي يكي از پسچ هاي جاده با 110 تا ميپيچي و احساس چپ كردن بهت دست ميده ميتوني با حسرت به سمندي كه با حداقل 120 تا از شما سبقت ميگيره نگاه كني :o
اين همش تجربيات بنده بود ....
Evanescence
7 January 2005, 04:32 PM
محمدرضا جان قبلا هم گفته بودم خودم سمند رو در كل بر 405 و پارس ترجيح ميدم ولي سمند عيبهايي داره كه ميتونست نداشته باشه
محمد رضا محمدي
7 January 2005, 04:52 PM
كاملن با اين صحبتت موافقم 8)
شايد يكمي دقت بيشتر و صرف وقت و هزينه بهتر ميتونست جلوي اين اشكالات رو بگيره ...
خب بهتره بحث منحرف نشه ..
اميدوارم دوست خوبمون به جواب سوالشون رسيده باشن :o
علی سلیمی
7 January 2005, 08:32 PM
سلام از همه ي دوستان ممنون هستم و به نتيجه كلي كه ميخواستم رسيدم از همه دوستان عزيزي هم كه لطف كردن نظرشون رو گفتن و تو راي گيري شركت كردن سپاسگذارم
masoud744
27 January 2005, 05:18 PM
salam
benazare man persia be chandin dalile zir behtar az 405 ast
1.tarhe choobe dakhele otagh
2.damasanj
3.gharbilake farman
4.console vasat
5.tarhe sefide dore motor
6.shishe aghab barghi
7.tarhe rookeshe sandaliha ke dar halat mamool hata niaz be rookesh ham nadarad
8. roodarihaye tarhe makhmal
9. zir sarihaye sandalie aghab
10. consoole vasate baraye sandalie aghab
11.cd changer va bande aghab
:va tarhe biroone mashin
1.aynehaye hamrange
2.zahe pahne dore mashin ke bishtare 405 haye sport az in zah ke maroof be zahe persiaee hast estefade mikonan
3.mehshekane jelo
va khedmate kesani ke az aslo nasabe persian sohbat mikonan bayad begooiam ke tarahe badane be gheir az kapoot va dar sandoghe aghab va separha va chan d jaye kooochak digar haman 405 ast ke ba taghirate in option haee ke arz kardam be in shekl dar amade
va masaleye digar dar in rabete bish az 70% lavazeme persia az farance vared mishavad ke da morede 405 in dar sad kamtar mibashad.
Unicorn:
خوش آمديد.
بهتره براي جلو گيري از بي نظمي قوانين فروم رو مطالعه نماييد/
نوشتن پينگيليش ممنوع ميباشد.
لطف كنيد متن خود را فارسي بنويسيد كه پست انگليسي شما حذف شود.
ممنون
Evanescence
29 January 2005, 08:20 AM
masoud744, عزيز حرفهاي شما درست ولي اين چيزهايي كه شما ليست كرديد حداكثر 1 مليون ارزش دارند نه بيشتر . بيشتر افراد هم از همين گراني كاذب پارس انتقاد ميكنن.
نوشته بودي كه ٪70 قطعات پارس از فرانسه مياد . لطفا احساسي صحبت نكنين . ٪68 قطعات پارس ساخت داخل شده و ميزان قطعات واردتي در آينده كمتر هم خواهد شد
mimix
30 January 2005, 09:25 AM
سلام درسته كه موتور هر دو يكي مي باشد اما سواري پرشيا خيلي بهتره و از نظر قيافه خيلي سر تر از 405 و از ديدن اون بعد از مدت هاي زياد خسته نميشي.
اما 405 هم ماشين خوبيه اسپرت بشه خوشكله اما پرشيا اسپرت نشدشم خوشكله
علی سلیمی
30 January 2005, 02:25 PM
سلام مجدد٬ كاش ميپرسيدم اسپرت شده ي 405 قشنگ تره يا ساده پرشيا٬ البته به نظر من اگر كسي قصد اسپرت نداشته باشه بهتره همون پرشيا رو با 3 مليون تومن پول اضافه بخره (البته اگر داشته باشه!) و نه اگر ميخواد اسپرت كنه بي ترديد 405 بهتره چون هم از نظر فني ثابت شده كه سر تره و هم تنوع محصولات اسپرتش خيلي بيشتر از پرشيا هست و تو طراحي بدنه تنها چيزي كه برتري پرشيا رو نشون ميده طرح شيك تر و جديد ترش هست كه هنوز از چشم نيوفتاده و هنوز مثل 405 عادي نشده براي مردم٬ به هر حال خود من عاشق طراحي ساده ي 405 هستم و من به عنوان يه نفر كه قصد خريد داشتم 405 رو انتخاب كردم 8)
Evanescence
2 February 2005, 09:03 AM
بدون شك 405 اسپرت شده 8)
هم قشنگتره هم حداقل 2 مليون كمتر از پرشيا برات در مياد
محمد رضا محمدي
5 February 2005, 12:36 PM
به نظر منم احتياج به بحث اضافي نيست ..
100٪ 405 اسپرت
hos.comput
5 February 2005, 05:07 PM
دادش 405 هم ديگه تو اين دوره زمونه قيافه داره :idea: چسبيديد بهش؟؟؟؟؟؟ :arrow:
همچين ازش صحبت ميكنيد انگار BMW!!!!!!! :(
saber2q
7 April 2005, 05:44 PM
صداي موتور در داخل اتاق پرشيا خيلي كمتر از 405 است و قابل توجه آقاي محمد رضا محمدي كه پرشيا الگو گرفته از 406 است نه 306 :arrow:
تازه..... مردم عقلشون به چشمشونه
محمد رضا محمدي
7 April 2005, 06:45 PM
قابل توجه آقاي محمد رضا محمدي كه پرشيا الگو گرفته از 406 است نه 306
بله اشتباه از بندس ... تصحيح ميكنم 406 :o
saber2q
7 April 2005, 11:14 PM
پرشيا ماشين خيلي خوبيه و تنها مشگلش اينه كه تو سرعت بالاي200 فرمونش ميلرزه - اگه شما ميدونيد دليلش چيه به منم بگيد وگرنه به نظر من از 405 بهتره
Evanescence
8 April 2005, 08:32 AM
saber2q, ازجلو بندي ماشينتون هستش و بي دليل دنبال تنظيم فرمون و ... نباشين جون درست نميشه :shock:
در ضمن آهسته تر رانندگي كنين :o
saber2q
8 April 2005, 01:55 PM
يعني تو 405 اين مشگل وجود نداره؟ :?:
Evanescence
8 April 2005, 02:53 PM
saber2q, در 405 هم اين مشگل وجود داره (حول و حوش 150 به بالا لرزش آغاز ميشه :x )
محمد رضا محمدي
8 April 2005, 08:33 PM
پرشيا ماشين خيلي خوبيه و تنها مشگلش اينه كه تو سرعت بالاي200 فرمونش ميلرزه - اگه شما ميدونيد دليلش چيه به منم بگيد وگرنه به نظر من از 405 بهتره
توي اون سرعت با ماشيناي ايراني فقط ميشه نزديكي به خدا رو حس كرد ... :mrgreen:
دليل لرزش فرمان كه دوست خوبم Evanescence, هم گفتند تقريبن از 150 شروع ميشه و به چند دليل بر ميگرده :
تاب دار بودن رينگ ....
نا مناسب بودن جنس لاستيك ...
كيفيت نا مناسب و بعضن قديمي سيستم تعليق خودروهاي ايراني ...
كيفيت فوق العاده بد جاده ها ....
به تمام اين موارد استهلاك سيستم تعليق و تنظيم نبودن رو هم اضافه كنيد ...
ATOS
8 April 2005, 08:54 PM
فقط 405 . تو جاده تهران-مشهد پرشيا رو فتيله پيچ كردم. سرعت حدود 180 يا بالاتر اما هرچي معكوس كرد نتونست . ظاهرا يه جاي كارش ميلنگه . سنگينتره؟ مشكل آيروديناميك داره؟ نميدونم . 8)
ATOS
8 April 2005, 09:02 PM
توي اون سرعت با ماشيناي ايراني فقط ميشه نزديكي به خدا رو حس كرد ... :mrgreen:
دليل لرزش فرمان كه دوست خوبم Evanescence, هم گفتند تقريبن از 150 شروع ميشه و به چند دليل بر ميگرده :
تاب دار بودن رينگ ....
نا مناسب بودن جنس لاستيك ...
كيفيت نا مناسب و بعضن قديمي سيستم تعليق خودروهاي ايراني ...
كيفيت فوق العاده بد جاده ها ....
به تمام اين موارد استهلاك سيستم تعليق و تنظيم نبودن رو هم اضافه كنيد ...
405 من تو 170 به بالا بشدت ميزنه . رفتم پرسيدم گفتن رينگ و لاستيكت آشغاله . براي تعويض لاستيك 200000 تومن و براي رينگ خدا تومن . منم تصميم گرفتم با لرزشش بسازم :oops:
behdad sbojariyan
8 April 2005, 09:51 PM
اصلن مگه پرشیا به 200 میرسه که بخواد فرمونش بلرزه؟
:arrow:
سرعت گفته توسط ایران خودرو 180 هست :|
saber2q
9 April 2005, 12:33 AM
من با پرشيا 210 رفتم كولرمم روشن بود بازم ميتونست بره تو جاده قم تهران بود ولي چون افتادم تو يه چاله و ماشين پريد هوا ترسيدم پامو از رو گاز برداشتم ضمنا اگه بحث ايروديناميك باشه هرچي كه هست پرشيا طرح 406 است كه از 405 جديدتره فقط فرقش اينه ايران خودرو خسيس خواسته بدون عوض كردن گلگير ها طرح جديد رو بده بيرون و فرقش در ظاهر چراقهاي كوچكتر است.
پژمان22
9 April 2005, 01:11 AM
البته در رابطه با ايروديناميك تا اونجاييكه من اطلاع دارم به سادگي نميشه نظر داد و بايد نتايج حاصل از تونل باد رو بررسي كرد.با اين حال من شنيدم ضريب پساي 405 كمتره .
من خودم اخيرا قصد خريد ماشين جديد داشتم . ديدم پرشيا به نسبت تفاوت قيمتي كه با 405 داره چيز خيلي زيادي به ادم نميده.هر چند نبايد منكر برتري اون از نظر امكانات و طرح ظاهري شد.واسه همين من 405 رو خريدم.
از نظر فني هم كه يكي هستن و تغيير وزن 40-50 كيلويي فكر نكنم تو شتابگيري اونقدر تاثير داشته باشه.
Evanescence
9 April 2005, 07:47 AM
البته در رابطه با ايروديناميك تا اونجاييكه من اطلاع دارم به سادگي نميشه نظر داد و بايد نتايج حاصل از تونل باد رو بررسي كرد.با اين حال من شنيدم ضريب پساي 405 كمتره
دقيقا همينطوره پژمان22 جان 8)
از نظر فني هم كه يكي هستن و تغيير وزن 40-50 كيلويي فكر نكنم تو شتابگيري اونقدر تاثير داشته باشه
اختلاف وزنشون از اين كه شما فرمودين هم كمتره :o
tabeta_03
10 April 2005, 12:09 AM
100٪ پرشيا 8)
dibaji
10 April 2005, 09:09 AM
دوستان توجه داشته باشند كه موتور و قطعات suspention system پرشيا نسبت به 405 و سمند كيفيت بالاتري داره ولي در كل 405 ديگه خيلي زياد شده :oops: و تو اون رده قيمت سمند با اپشن ABS بهتره از همه اينهاست. امكان اسپرت شدنش هم كه بهتره 8)
Evanescence
10 April 2005, 12:14 PM
dibaji, من از يكي همكارانتون تو همين فروم در مورد سيستم تعليق پرشيا و 405 پرسيدم گفت كه هيچ فرقي ندارن و بعضي موارد ممكنه سيستم تعليق 405 بهترعمل كنه :twisted:
dibaji
12 April 2005, 12:25 PM
Evanescence, سلام
درسته سيستم تعليق از نظر طراحي فرقي نميكنه ولي كمك فنرهاي پارس فرانسوي و با كيفيت بالا است . اين قضيه را دقيقا در ride بهتره پرشيا ميتوني بفهمي. 8)
AshkanNet
12 April 2005, 09:48 PM
از هر کسی بپرسی به راحتی میگه پرشیا ... ایران خودرو مدل لوکس 405 رو پرشیا نامگزاری کرد که بعدا حتی در اسمش هم به مشکل خورد و به پارس تغییر نام داد من هم 405 داشتم هم پرشیا به نظر من تو سواری واقعا پرشیا یک سر و گردن از 405 بهتره . البته داخل پرانتز بگم که من 405 مدل های جدید ش یعنی 80 به بالا رو سوار شدم :wink:
علی سلیمی
14 April 2005, 11:12 AM
از هر کسی بپرسی به راحتی میگه پرشیا ... ایران خودرو مدل لوکس 405 رو پرشیا نامگزاری کرد که بعدا حتی در اسمش هم به مشکل خورد و به پارس تغییر نام داد من هم 405 داشتم هم پرشیا به نظر من تو سواری واقعا پرشیا یک سر و گردن از 405 بهتره . البته داخل پرانتز بگم که من 405 مدل های جدید ش یعنی 80 به بالا رو سوار شدم :wink:
حالا جالبه كه بدونيد يكي از دوستان من پرشيا 16 سوپاپ داره و البته از اون سري اول كه چراغ هاش مثل همين چراغ هاي پرشيا معمولي هست و من هم يه 405 مدل اسفند 83 دارم و وقتي كه اين دوستم نشست پشت فرمون ماشين من گفت كه ماشين من از همه لحاظ خيلي راحت تر و بهتر از اون پرشيا هست و اين تجربه ايي بود كه خود من هم كردم و متوجه هش شدم به نظر من 405 ماشين بدي نيست فقط به خاطر زياد شدنش تو بازار كه البته دليلش هم توليد چند ساله اين خودرو هست و قديمي بودنش تو بازار و فقط و فقط به خاطر قيميت بيشتر پرشيا (چون متاسفانه مردم ما فكر ميكنن كه هر چيزي كه گرونتر باشه حتما بهتره) و ظاهر جديدتر و قشنگ تر پرشيا (شنيدين ميگن مردم عقلشون به چشم شونه! و بر عكس افرادي مثل من حاضر نيستن 405 شون رو با پرشيا و 206 عوض كنن من كه عاشق طراحي بدنه و استيل 405 هستم) و يه سري لوازم لوكس بيشتر پرشيا رو انتخاب ميكنن البته منظور من پرشيا اي ال ايكس نيست كه البته اون هم با توجه به قيميتش به نظر من اصلا به صرفه نيست :x
mahdi1944
14 April 2005, 01:51 PM
علي سليمي,
حرف شما درسته ولي اين رو هم بگم که محصولات ايراني عموما اومد نيومد دارند و به همين دليل نميشه نظر قطعي داد چون کنترل کيفيت خوبي ندارند هر چند استاندارد قطعات تا حد زيادي انجام ميشه
Evanescence
14 April 2005, 05:49 PM
arash_p_mbz_bmw, :twisted:
گيربكس و ضرايب دنده 405 و پرشيا عينا متشابهن
سيستم تعليق هم بهمچنين :P
ولي من هم فكر كنم پرشيا يكم نرمتره :mrgreen:
booleck
15 April 2005, 12:49 AM
درسته ولی پرشیا دنیای دیگس در ضمن پرشیا فکر کنم 9 اسب بیشتر از 405 باشه
از چه لحاظ؟؟؟؟
:twisted:
amirfarrokh
15 April 2005, 11:53 AM
سلام دوستان.به نظر من پرشيا بهتر از 405 است.هم مصرف سوختش كمتره و هم صداي موتور خيلي كمتر شنيده ميشه و اگر چرخهاتون رو بالانس كنين و سرعت برين پرشيا امكان نداره بلرزه(من تا 190 تا رو ميگم نه بيشتر) 405 حجم موتورش 1905 سي سي است ولي پرشيا 1761 سي سي كه اصلا مهم نيست و هم چنين قدرت موتور 405 98 اسب بخار(كاربراتوري ها رو ميگم) ولي پرشيا 97 اسب بخار.
پژمان22
15 April 2005, 12:49 PM
راستي موتور 405 و پرشيا هاي جديد مثل اينكه يه 2-3 اسب قويتر شده:
قدرت:100 اسب
گشتاور:153 نيوتن متر
منبع:دفتر چه راهنماي 405
پژمان22
15 April 2005, 12:56 PM
arash_p_mbz_bmw,
والا من از جاييم نياوردم اين اطلاعات رو.همونطور كه نوشتم تو دفترچه نوشته.
لطفا به دور از تعصب و علايق شخصي بحث كنيد.
Evanescence
15 April 2005, 01:01 PM
arash_p_mbz_bmw, پژو 405 2000 ٬ 98 اسب و 1800 ٬ 97 اسب هستن
پرشيا هم همون 97 بود كه تو مدل l3 شده 100 اسب
tabeta_03
19 April 2005, 02:23 AM
پرشيا در كنار 407
http://www.geocities.com/tabeta_03/p1.jpg
alisam44
19 April 2005, 02:36 AM
جالبه بدونيد كه پرشيا و 405 از نظر تجهيزات و تزيينات مشابه هم هستند(گيربكس،موتور و .....)
مشخصات فني 405:
کارايي
مدل موتور : XU 7 JP/L3
حجم موتور : 1761cc
سيستم سوخت رساني : كاربراتور
حد اکثر سرعت : 182 KM/HR
نسبت تراکم : 8
تعداد سيلندر : 4
حداکثر توان موتور : 100 HP در6000 دور بر دقيقه
حداکثر گشتاور: 153 Nm در 3500 دور در دقيقه
شتاب از 0 تا 100 کيلومتر در ساعت : 11.8 ثانيه
مصرف (ليتر در صد کيلومتر)
با سرعت 90 کيلومتر در ساعت : 7.8
گيربکس : دستي 5 سرعته
نسبت دنده 1 : 0.2894
نسبت دند ه 2 : 0.5384
نسبت دنده 3 : 0.7812
نسبت دنده 4 : 1.0512
نسبت دنده : 1.3428
دنده عقب : 0.3000
: 17×77 نسبت دنده خروجي
كلاچ
نوع كلاچ : کنترل کابل / منفرد خشک
وزن
وزن خودرو : 1090 (KG)
وزن روي اکسل جلو : 670 (KG)
وزن روي اکسل عقب : 420 (KG)
حداکثر وزن مجاز خودرو : 1550 (KG)
حداکثر وزن مجاز خودرو با تريلر : 2750 (KG)
ظرفيت مخزن سوخت: 70 ليتر
سيستم الکتريکي
باطري : 55 Ah
دينام : 80 A
استارت : 1.1 Kw
سيستم فرمان
قطر دايره دوران : 11 متر
جعبه فرمان هيدروليک - شانه اي
تعليق
مک فرسون : جلو
فنر پيچشي : عقب
سيستم ترمز
ديسکي پره دار : ترمز جلو
کاسه اي : ترمز عقب
اندازه لاستيکها : 185/65 R14
دورسنج موتور
GLX : صداگير زير در موتور
GLI : ندارد
انتقال چرخ زاپاس به داخل صندوق عقب
GLX : فوم نگهدارنده ابزارهاي داخل چرخ زاپاس
GLI : ندارد
سيستم خودکار قطع سوخت در مواقع اضطراري
**** مشخصات فني پارس:
کارايي
مدل موتور : XU7JP/L3
حد اکثر سرعت : 186 KM/HR
سيستم سوخت رساني : انژکتوري
حداکثر توان موتور : 100 HP در6000 دور بر دقيقه
حداکثر گشتاور: 15.3 Kgm در 3500 دور در دقيقه
شتاب از صفر تا 100 کيلومتر در ساعت : 11.8 ثانيه
پارس با موتور انژکتوري 16 سوپاپ
مدل موتور : XU7JP4/L4
حد اکثر سرعت : 192 KM/HR
سيستم سوخت رساني : انژکتوري
حداکثر توان موتور : 110 HP در5500 دور بر دقيقه
حداکثر گشتاور: 155 Nm در 4250 دور در دقيقه
شتاب از صفر تا 100 کيلومتر در ساعت : 11 ثانيه
پارس 16 سوپاپ
گيربکس 1 نسبت دنده 0.2894 0.2895
- 2 نسبت دنده 0.5384 0.5349
- 3 نسبت دنده 0.7812 0.7352
- 4 نسبت دنده 1.0512 0.9512
- 5 نسبت دنده 1.3428 1.2571
- دنده عقب 0.3000 0.3000
- نسبت دنده خروجي 17x77 17x77
كلاچ : کابلي
اندازه لاستيکها : 65/185 R14
وزن
وزن خودرو : 1100 (KG)
وزن روي اکسل جلو : 700 (KG)
وزن روي اکسل عقب : 440 :(KG)
حداکثر وزن مجاز خودرو : 1550 (KG)
حداکثر وزن مجاز خودرو با تريلر : 2750 (KG)
ظرفيت مخزن سوخت: 70 ليتر
سيستم الکتريکي
باطري : 55 Ah
دينام : 80A
دينام : 1.1Kw
سيستم فرمان
قطر دايره دوران : 11 متر
جعبه فرمان : هيدروليک - شانه اي
تعليق
جلو: مستقل از نوع مک فرسون
عقب : مستقل از نوع فنر پيچشي
سيستم ترمز
ترمز جلو : ديسکي با پره هاي خنک کننده
ترمز عقب : ديسکي
arash p mbz bmw
21 April 2005, 02:03 PM
Evanescence, دوست خوب و عزیزم من درباره ی 405 2000هیچ حرفی ندارم ولی 405 80به بعد هیچ حرفی برای گفتن نداره
پژمان22, دفترچه ی راهنمای پرشیای ما 160اسب زده من باید قبول کنم؟ منبعت اون نباشه منبعت سایتهای معتبر و تخصصی ماشین باشه.
bobdakiller
21 April 2005, 03:01 PM
Evanescence,
پژمان22, دفترچه ی راهنمای پرشیای ما 160اسب زده من باید قبول کنم؟ منبعت اون نباشه منبعت سایتهای معتبر و تخصصی ماشین باشه.
آقا می شه این سایتهای تخصصی رو که نوشتن موتور ÷رشیا قویتره رو معرفی کنید؟ آگه دقت کرده باشید کد موتور هر دو ماشین یکیه! اگه بازم شک داری 2 تاشون رو بذار ÷یش هم و دقیق تر نگاه کن (البته زیر کاّّّّ÷وت رو)
لی ما فقط موتورو میبینیم گیربکس رو که نمیبینیم دینامیک یا تعلیق رو...
گیربکس و تعلیق رو کجا دیدی؟ اگه نمی دونید بدون که گیر بکس دقیقا یکسانه!
راستی در مورد face lift چیزی شنیدی؟ (می دونی که سیلو همون ریسر با تغییر در چراغ عقب و جلو جزیی تزیینات داخلی؟ البته موتوررش انژ کتوری شده) ÷رشیا هم همون 405 تغییر یافته است و به جز چراغها و تزیینات داخلی هیچ فرقی با هم ندارند!
ولی من هنوز در اون منبعی که 9 اسب بیشتر گفته موندم!
راستی میدونی که شتاب 405 یه هوا (خیلی جزیی بیشتره)؟ به خاطر اینکه وزن 405 حدود 1080 کیلوگرم است و وزن ÷رشیا حدود 30 کیلو سنگینتر!
پژمان22
21 April 2005, 03:03 PM
arash p mbz bmw, نه عزيز قبول نكن.لابد اطلاعات ما ضعيفه شما ببخشيد.
arash enzo 2005
21 April 2005, 03:05 PM
bobdakiller, دوست عزیز نمیدونی بدون که پرشیا هوا تا زمین نرمتره بعدم نمیدونی بدون که اطاق پرشیا شبیه سازی شده ی پرشیاست حالا دونستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
bobdakiller
21 April 2005, 03:51 PM
bobdakiller, دوست عزیز نمیدونی بدون که پرشیا هوا تا زمین نرمتره بعدم نمیدونی بدون که اطاق پرشیا شبیه سازی شده ی پرشیاست حالا دونستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی شبیه سازی شده چیست؟
شما از کنار که نگاه کنید می بینید که در ها یکیه! نیست؟البته تزیینات روی درها و و... یک سری تغییرات خیلی کم! گلگیر ها هم همینطور! فقط جای چراغها تفاوت داره! به سادگی می شه 405 رو تبدیل به ÷رشیا کرد! احتمالا اون 6 در ها رو دیدید که شبیه ÷رشیا شدند!
در مورد نرمی هم سیستم تعلیق صد در صد یکی هستند می تونید از تعمیر کار ها ب÷رسید!
اگه به فرومهای تخصصی ماشین سر بزنید خیلی از این مطالب رو می فهمید و این طور با قطعیت اظهار نظر نمی کنید. البه در مورد موتور و گیر بکس و تعلیق می تونید از منابع یا خود ایران خودرو استفاده کنید.
alisam44
21 April 2005, 07:46 PM
از نظر بدنه جفتشون يكي هستند فقط درب موتور و درب صندوق فرق دارد.دنده و موتورشان هم يكي هست.اما آيروديناميك پرشيا بهتره و مصرفش هم كمتره
zizigooloo
22 April 2005, 05:55 PM
به نظر من پرشيا خيلي سرتر از 405.هم راحته هم بي صداست هم شيك تره هم .... :wink:
alisam44
22 April 2005, 07:49 PM
پولشم قشنگتره!!!!؟؟؟
tabeta_03
24 April 2005, 01:25 PM
پرشيا با دنده يك وقتي دور موتور 6000 باشه چه سرعتي داره من با 405 امتحان كردم به 40 به زور ميرسه! :twisted:
bobdakiller
24 April 2005, 02:35 PM
پرشيا با دنده يك وقتي دور موتور 6000 باشه چه سرعتي داره من با 405 امتحان كردم به 40 به زور ميرسه! :twisted:
گیر بکس و موتور و نسبت کرانویل به پینیون (دیفرانسیل) یکسانه پس هر دو سرعت یکسان در دور موتور 6000 خواهند داشت.
Evanescence
24 April 2005, 02:47 PM
من با دنده يك 50 ميرم يكبار هم با 2 صد رو رد كردم :evil: (دور موتور 7200)
alisam44
24 April 2005, 06:31 PM
نبايد فرقي با هم داشته باشند،چون موتور و گيربكسشون يكيه و جفتشون هم 1100 كيلوگرم هستند|!!!!
tabeta_03
25 April 2005, 12:14 AM
Evanescence, با پرشيا يا 405؟موتور در حالت كارخانه قرداره يا تغيير كرده؟
Evanescence
25 April 2005, 08:09 AM
tabeta_03, با 405 دو هزار . اگر انژكتوري بود به دور موتور 7200 نميرسيد . از سرعت 80 دور موتور وارد محدوده قرمز شده بود :oops:
saber2q
25 April 2005, 01:40 PM
من با دنده 3 130تا رفتم
Yonjeh
23 August 2006, 04:02 AM
پروتون كه فاجعست. بي ارزش و مسخره. كي حاضره يوار اين مسخره بشه.
405 قيافش خيلي خسته كننده است. واقعا قديميه. ولي پرشسا هم به اين قيمت نمي ارزه. به خصوص كه سمند ال اكس با قيمت كمتر امكانات بيشتري داره.
X Ray
23 August 2006, 12:29 PM
405 خيلي توپه مخصوصآ اون 2000 هاش...!ولي پرشيا يه چيزه ديگست...
amahdavi2004
6 December 2006, 03:40 PM
همانطور كه دوستان قبلا گفته اند پرشيا مدل فيس ليفت 405 است و تفاوتش با 405 در بدنه فقط درب كاپوت جلو،درب صندوق عقب و سپرها و جلو پنجره است (ضمنا سپرهايش به لعنت خدا نمي ارزند چون پلاستيك خالصند باز سپرهاي 405 پشتشان قاب فلزي دارند) و موتور و گيربكس و سيستم تعليق يكي است ((معمولي نه ELX با 405هاي انژكتوري نه كاربراتوري قديمي) و مقداري در تزئينات داخلي و خارجي فرق دارد (موارد آپشن 405 را روي پرشيا گذاشته اند، توي دفترچه هاي قديمي 405 تمام امكانات اضافي پرشيا را به صورت آپشن ذكر كرده است)
در مورد كيفيت بهتر لوازم و مونتاژ هم خالي بندي است چون سالن مونتاژ يكي است هر چه دم دستشان برسد مي بندند مثلا راديوي 405 من مال پرشيا بود و من تا بحال چند تا پرشيا صفر ديده ام كه آمپرها و دكمه ها و كليدهايشان مال مدل GLI قبل از 84 بود ( حداقل مال GLX مدل 85 نگذاشته بودند) و به بركت كيفيت بهتر قطعات و مونتاژ:icon_arro پرشيا با اينكه توليدشان بسيار كمتر از 405 و سمند است هميشه تعدادي پرشياي نو توي تعميرگاه مي بينيد كه براي تعميرات گارانتي آورده اند.(خودم يك بار پرشياي صفري را كه صاحبش از كارخانه گرفته و دم در كارخانه موتورش سوخته بود ديده ام كه بكسل كرده به تعميرگاه مي بردند.)
با همه اين حرفها اگر من پول مفت داشتم بخاطر قيافه و كلاس بهتر پرشيا مي گرفتم ولي 5/3 ميليون بيشتر دادن واقعا زيادي است در حالي كه حداكثر يك ميليون بيشتر مي ارزد.
web
24 December 2006, 03:21 PM
اینو یقین بدونین که پرشیا از کیفیت قطعات بالاتری از 405 برخورداره. گواه حرفم 405های زیادیه که همیشه مشغول آتش گرفتن هستن و همین هفته گذشته هم باز یکی دیگشون آتش گرفت. اگر همه قطعات یکی بود پس چرا پارس ها آتش نمیگیرن؟!
از نظر فنی هم تفاوتهایی هرچند اندک ولی به هرحال دارن مثلا ترمزهای عقب در پارس از نوع دیسکی و در 405 از نوع کاسه ای هستش و یا حداکثر سرعت پارس از 405 بالاتره...
از همه اینها که بگذریم بحث کلاس خودرو هست. 405 ماشینیه که دیگه الان خیلی زیاد شده و اصلیترین ارتقای پراید به حساب میاد. اما پرشیا به هرحال هنوز اون ابهت خودشو حفظ کرده و کافیه اونو از نظر جلوه ظاهری با پروتون و ورنا و سایر ماشینهای هم قیمت خودش مقایسه کنین.
البته هیچکدوم از موارد بالا عجیب نیست چون به هرحال این ماشین 3-2 میلیون گرونتر از 405 هستش و این مقایسه همچین صحیح هم نیست چون هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری.
amahdavi2004
24 December 2006, 07:27 PM
بازبيني پرونده آتشسوزي خودروهاي پژو در ايران
چرا پژو 405 آتش ميگيرد؟! سرويس: خودرو
1385/08/08
10-30-2006
13:31:12
8508-03297: کد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو
روز جمعه 30 بهمن سال گذشته در يك شب سرد زمستاني وقتي راننده، خودرو را در يكي از خيابانهاي تهران پارك كرده است، به ناگاه دودي از لاي درز كاپوت خودرو بلند ميشود. ابتدا راننده به آن توجهي نميكند، اما سپس براي يافتن كپسول آتشنشاني به مغازه آن سوي خيابان ميرود؛ اما در عرض مدتي كوتاه خودرو به شدت آتش ميگيرد؛ ولي اين خودرو آتش گرفته پژو 405 نبود بلكه چندين ماه پس از فراخوان خودروهاي پژو 405، خودرو آتش گرفته پژو پارس بود كه از پلاتفرم پژو 405 استفاده ميكرد.
به گزارش خبرنگار صنعت خودرو ايسنا، حال پس از گذشت يك سال از آن تاريخ هنوز هم اخباري از آتش سوزي خودروهاي پژو 405 و حتي سمند و پژو پارس به گوش ميرسد؛ اما تاكنون به روشني دليل اين آتش سوزيها مشخص نشدهاند. به راستي چرا اين خودرو آتش ميگيرد و آيا امكان آتش سوزي خودروهايي كه از پلاتفرم پژو 405 مانند سمند و پارس استفاده ميكنند، وجود دارد؟ منطقي ـ مديرعامل ايران خودرو ـ بعد از مطرح شدن آمار آتش سوزي شديد چند خودرو در تصادفات جادهيي از سوي پليس راه و پيگيري دادستاني كل كشور در يك برنامه زنده تلويزيوني اعلام كرد كه هنوز خطر آتش سوزي براي 25 هزار دستگاه پژو 405 كه براي فراخوان مراجعه نكردهاند، وجود دارد.
اين مصاحبه بعد از مدتها و پس از آن كه تلاش خبرنگاران براي دريافت پاسخ مديران اين شركت در مورد دليل آتش سوزيهاي پژو 405 ناموفق مانده بود، گوشهاي از حقايق را نشان داد؛ منطقي در اين برنامه ايراد آتش گرفتن بيشتر خودروهاي پژو405 را مربوط به شلنگ سوخت رساني و از بين رفتن حالت ارتجاعي آن و بالاخره نشت بنزين عنوان كرد.
او اعلام كرد كه بنزين نشت كرده در نزديكي موتور به دليل حرارت بالاي موتور سبب آتش سوزي ميشود.
براساس گزارشها نيز بيشتر آتش سوزيهاي پژو 405 از قسمت جلوي آن بوده است؛ اما يكي از مديران ارشد صنعت خودرو اطلاعات ديگري به خبرنگار ايسنا ميدهد كه تا حدودي با سخنان يادشده متفاوت است.
وي ميگويد: اشكال اصلي از قطعه و ريل سوخت است. اين قطعه مستقيما از شركت ولئو فرانسه تامين ميشد، ولي به دليل آن كه مدت زيادي از توليد پژو 405 در كشور فرانسه (1988) ميگذرد، قالب آن فرسوده شده و قطعه به صورت درست توليد نميشد. اين قطعه در محل اتصال با شلنگ سوخت به دليل از بين رفتن حالت آببندي سبب نشت بنزين و ريختن بر روي موتور گرم شده و آتش سوزي را پديد ميآورد. او در پاسخ به اين سوال كه پس چرا قطعه معيوب را شلنگ سوخت اعلام كرده و گفتهاند كه ايراد به دليل مواد به كار رفته در شلنگ بوده كه پس از مدتي حالت ارتجاعي خود را از دست داده و سبب آتش سوزي ميشود؟ گفت: جنس شيلنگ استفاده شده در خودرو آردي با پژو 405 يكسان است؛ اما چرا اين آتش سوزي در آردي رخ نميدهد؟! جواب مشخص است؛ زيرا قطعه ريل سوخت آردي مشابه با پژو 405 و مجموعه خودروهاي پلات فرم 405 مانند سمند و پارس نيست.
وي در پاسخ با اين سوال كه آيا علت آتش گرفتن خودروهاي پژو پارس و سمند نيز به همين دليل است؟جواب مثبت داده و گفت: اين مشكل از پيش از سال 83 نيز وجود داشت كه در سال 83 به اوج خود رسيد و مشكل در نيمه سال گذشته مشخص شد. البته پس از چند ماه مشكل از طرف شركت ولئو فرانسه با سفارش قالبهاي جديد برطرف شد و خودروهاي ساخته شده براساس پلاتفرم پژو 405 توليدي امسال اين مشكل را ندارند. ضمن اين كه هنوز خودروهاي 83 و 84 كه در فراخوان حضور نيافتهاند، با خطر آتشسوزي مواجهند.
در يك آزمايش واقعي توسط گروه بدل كاران خودرو پژو 405 با سرعت بيش از 45 كيلومتر از زمين برخاست و با سرعتي بيش از آن به زمين خورد و حتي پس از چند بار انجام آزمايش، خودرو آتش نگرفت؛ اما اين خودرو پژو 405 مدل 85 است، نه 84!
در حال حاضر بسياري از خريداران از خريد خريد پژو 405 در هراسند؛ اما در ميان چند سوال بي پاسخ مانده است: آيا پژو پارس و سمند كه از پلات فرم مشابه 405 استفاده ميكنند داراي اين مشكل هستند؟
گزارش از: خبرنگار ايسنا، امين آزاد
دنياي اقتصاد : چهارشنبه 10 آبان 1385
ديگر نترسيد و با خيال آسوده برانيد
آتش بس پژو 405
گروه خودرو - خبر آتش سوزي برخي از خودروهاي پژو 405 موجي از ترس و نگراني را در بين دارندگان اين خودرو به وجود آورده است. ............................
با توجه به اينكه بسياري از هموطنان محترم نگرانيهاي خود را از مسائل به وجود آمده در محصولات ايرانخودرو با روزنامه در ميان گذاشتهاند خبرنگار ما طي گفتوگويي با غلامرضا حاجيخاني، مدير تضمين كيفيت ايرانخودرو، وي را در جريان اين نگرانيها قرار داد.
حاجيخاني در گفتوگو با خبرنگار ما عنوان كرد: به مردم اين اطمينان را ميدهيم كه كنترلهاي لازم در توليد محصولات ايرانخودرو به طور دقيق انجام ميشود.
بنابراين با خيال راحت و ايمني كامل رانندگي كنند.
وي دوباره درخواست كرد كه خودروهاي پژو 405، سمند و پارس معمولي توليد نيمه دوم سال 83 و نيمه اول سال 84 حتما به نمايندگيهاي مجاز ايرانخودرو مراجعه كنند، تا خودروهاي توليدي اين مدت مورد بازرسي قرار گيرد. به اعتقاد حاجيخاني، اين مراجعه لزوما به معناي ايمن نبودن خودروها نيست. اما بهتر است خودروهاي باقيمانده در نمايندگيها مورد بازبيني قرار گيرد تا خودروهاي مشكلدار شناسايي شوند.
اما اطمينان خاطر مدير تضمين كيفيت ايرانخودرو به مشترياني است كه از نيمه دوم سال 84 از اين شركت خودرو خريدهاند. بنابراين پيشنهاد ميشود كه دارندگان خودرو كه جزو 30درصد باقيمانده فراخوان هستند با مراجعه هر چه سريعتر به نمايندگيهاي ايرانخودرو از آتشسوزي احتمالي جلوگيري كنند.
آخرين فرصت ايران خودرو به مالکان خودروي مشمول طرحفراخوان
دوشنبه، 22 آبان 1385
ساعت: 12:08
Monday, November 13, 2006
به گزارش خبرنگار خبر خودرو ، مدير تضمين کيفيت ايران خودرو اعلام کرد : مالکان خودروهاي مدل نيمه دوم سال 83 تا نيمه نخست سال 84 که جزو خودروهاي طرح فراخوان هستند حداکثر تا پايان آذرماه مهلت دارند براي رفع عيب فني قطعه سوخت رسان خودرو خود به نمايندگي هاي خدمات پس از فروش مراجعه کنند.
غلامرضا حاجي خاني در مصاحبه با خبرنگار خبر خودرو گفت : تاکنون 75 هزار نفر از مالکان خودروهاي پژو 405 ، سمند و پژو پارس که مشمول طرح فراخوان هستند براي رفع عيب خودرو به مراکز خدمات پس از فروش مراجعه کرده اند .
وي خاطر نشان کرد : متاسفانه با وجود گذشت يکسال از فراخوان اعلام شده از سوي ايران خودرو هنوز 25 هزار دستگاه براي رفع عيب مراجعه نکرده اند و اين خودروها تحت ريسک تردد مي کنند.
وي افزود مالکان خودروي پژوه 405 جي ال ايکس از شماره بدنه از 13200001 تا 13206405 ، پژو 405 جي ال ايکس با شماره بدنه 14200001 تا14236881 ، پژو 405 جي ال ايکس با شماره بدنه 83031019 تا 83082975 ، پژو 405 جي ال ايکس با شماره بدنه 83340001 تا 83342789 ، پژو 405 جي ال آي با شماره بدنه 16200001 تا 16214397 ، پژو 405 جي ال آي با شماره بدنه 83300001 تا 83305022 و پژو 405 جي ال آي با شماره بدنه 83701711 تا 83707216 کساني هستند که بايد براي رفع عيب خودرو خود مراجعه کنند.
همچنين دارندگان خودرو پژو پارس با شماره بدنه 19300001 تا 19316776 و 83808301 تا 83820000 و 83880001 تا 83881798 از ديگر کساني هستند که تاکنون براي رفع عيب به نمايندگي هاي خدمات پس از فروش مراجعه نکرده اند.
مدير تضمين کيفيت ايران خودرو با بيان اينکه برخي از خودروهاي سمند هم مشمول طرح فراخوان است گفت: دارندگان خودروي سمند با شماره بدنه14500001تا14522613 و 15500001 تا15501474 و 83220501تا 83255430 و83276921 تا 83278408 بايد براي تعويض قطعه سوخت رسان حداکثر تا پايان آذرماه به نمايندگي هاي پس از فروش مراجعه کنند .
همچنين دارندگان خودروي سمند ال ايکس با شماره بدنه 17600001 تا 17608736 و 83840667 تا 83850677 بايد در اين طرح فراخوان به نمايندگيها مراجعه کنند .
دارندگان خودروهاي مشمول طرح فراخوان براي کسب اطلاعات بيشتر ميتوانند با شماره تلفن هاي 88608020-021 شامل 20 خط و يا خط تلفن رايگان 9002121515-021 تماس بگيرند
پژو 405همچنان بيشترين توليد را دارد
گروه خودرو- آمار توليد ايرانخودرو تا اواسط هفته گذشته نشاندهنده آن است كه 260هزار دستگاه انواع خودرو سواري و وانت در اين شركت توليد شده است.
براساس اين آمار، تا اواسط هفته گذشته، 3/13درصد توليدات ايرانخودرو مربوط به پژو 206، 26درصد به پژو 405، 6/11درصد مربوط به پژوپارس، 17درصد مربوط به پژو آردي، 6/13درصد مربوط به سمند، 17درصد مربوط به وانتپيكان و 6/1درصد مربوط به پژو آريان بوده است.
ظاهرا مسئولان شركت ايران خودرو براي رعايت عدالت، قطعه معيوب را بر روي تمام محصولاتشان از جمله پارس معمولي نيز قرار داده اند و برخي از همين پژوهاي پارس هم به آتش ندانم كاري ايشان گرفتار شده اند(اخيرا پژو 206 نيز هم به همين آفت دچار شده است). ولي از آنجا كه آمار توليد پژو پارس كمتر از نيمي از توليد 405 است خوب بالطبع اخبار آتش سوزي آن هم كمتر است.
و البته ترمز عقب پارس ELX كه 5/17 ميليون تومان است ديسكي است نه پارس معمولي 15 ميليون توماني و حد اكثر سرعت پارس كمتر از 3-4 كيلومتر از 405 بيشتر است كه قابل توجه نيست.
در مورد كيفيت قطعات هم كه در پست قبلي گفتم:
در مورد كيفيت بهتر لوازم و مونتاژ هم خالي بندي است چون سالن مونتاژ يكي است هر چه دم دستشان برسد مي بندند مثلا راديوي 405 من مال پرشيا بود و من تا بحال چند تا پرشيا صفر ديده ام كه آمپرها و دكمه ها و كليدهايشان مال مدل GLI قبل از 84 بود ( حداقل مال GLX مدل 85 نگذاشته بودند) و به بركت كيفيت بهتر قطعات و مونتاژ:icon_arro پرشيا با اينكه توليدشان بسيار كمتر از 405 و سمند است هميشه تعدادي پرشياي نو توي تعميرگاه مي بينيد كه براي تعميرات گارانتي آورده اند.(خودم يك بار پرشياي صفري را كه صاحبش از كارخانه گرفته و دم در كارخانه موتورش سوخته بود ديده ام كه بكسل كرده به تعميرگاه مي بردند.)
و اگر شك داريد چند روز به چند نمايندگي مجاز برويد و آمار بگيريد.
ولي در هر حال پارس حتي معموليش از 405 زيباتر، باكلاس تر و كمي با امكانات تر است ولي حد اكثر 1 ميليون بيشتر مي ارزد نه 5/3 ميليون !!!
و اي كاش ايران خودرو ديگر 405 توليد نمي كرد و همان پارس را 13 ميليون به مردم مي داد ولي خوب سودجويي نمي گذارد
kevin_m_bb
24 December 2006, 07:53 PM
من با دنده يك 50 ميرم يكبار هم با 2 صد رو رد كردم :evil: (دور موتور 7200)
چطور دور موتور رو می آرین رو 7200؟؟
z_qz54
24 December 2006, 10:55 PM
چطور دور موتور رو می آرین رو 7200؟؟
موتور 405 کاربراتور 2000 محدودیتی در دور موتور ندارد.....
sinad2
25 December 2006, 11:02 AM
موتور 405 کاربراتور 2000 محدودیتی در دور موتور ندارد.....
سلام علي جان. ولي كاربراتوري هاي مدل 80 كه روشون دورسنج گذاشته بودن دور قرمز داشت فكر كنم از 6000 يا 6500 اگر اشتباه نكرده باشم.
web
25 December 2006, 02:02 PM
اگر هفته ای چندین 405 آتش میگیرن اما تنها یک مورد مبنی بر آتش سوزی پارس مشاهده شده:
روز جمعه 30 بهمن...
دوست عزیز معادله خیلی ساده ست : تولید پارس فقط 1.7 درصد کمتر از 405 هستش :
3/13درصد توليدات ايرانخودرو مربوط به پژو 206، 26درصد به پژو 405، 6/11درصد مربوط به پژوپارس
اونوقت درصد 405 های آتش گرفته بیش از 100 برابر هست! پس اگه قطعات عینا یکی بود باید تقریبا پایاپای دچار حادثه میشدن دیگه...
و در پایان شاید لازم به یادآوری باشه که این سوالو هنوز هیچ کارشناسی نتونسته پاسخ بده میدونی چرا؟ چون داده ها کم هستن!
در حال حاضر بسياري از خريداران از خريد خريد پژو 405 در هراسند؛ اما در ميان چند سوال بي پاسخ مانده است: آيا پژو پارس و سمند كه از پلات فرم مشابه 405 استفاده ميكنند داراي اين مشكل هستند؟
گزارش از: خبرنگار ايسنا، امين آزاد
ممنون بابت خبرها ولی همه اینا رو من خوندم. اگه پست منو به دقت خونده باشین میبینین که گفتم چرا پارسها پشت سر هم آتش نمیگیرن؟
و بازهم تاکید میکنم که پارس و 405 در دو رنج متفاوت کلاس هستن و نباید باهم مقایسه شن و هر تلاشی در این راستا بی نتیجه ست.
ضمنا منم کاملا با شما در سودجویی ایران خودرو موافقم اما شاید بهتر باشه اما و اگر و شرایط ایده آل رو بذاریم کنار و با توجه به شرایطی که الان توش هستیم بحث کنیم. چون مطمئن باشین من و شما نمیتونیم ایران خودرو رو مجبور کنیم دیگه 405 نزنه و پارس 13 میلیونی بده بیرون.
یاعلی
z_qz54
26 December 2006, 01:11 AM
سلام علي جان. ولي كاربراتوري هاي مدل 80 كه روشون دورسنج گذاشته بودن دور قرمز داشت فكر كنم از 6000 يا 6500 اگر اشتباه نكرده باشم.
سلام.
قرمز که داره قرمز هم یعنی خطر موتور سوزی
ولی توی قرمز میره.انژکتور ها توی قرمز نمیرند.
در کل موتوری که چند بار به دور 7000 برسه فاتحه اش خوندست.....
amahdavi2004
26 December 2006, 04:14 PM
دوست عزیز معادله خیلی ساده ست : تولید پارس فقط 1.7 درصد کمتر از 405 هستش :
نقل قول:
3/13درصد توليدات ايرانخودرو مربوط به پژو 206، 26درصد به پژو 405، 6/11درصد مربوط به پژوپارس
7/1 يا 4/14=6/11-26
پيدا كنيد پرتقال فروش را
web
27 December 2006, 03:35 PM
ممنون بابت تصحیح.
به هرحال ادامه این بحث چون نتیجه ای دربر نداره مفید نیست اما آمار تنها یک پارس در مقابل این همه 405 ، این فرضیه که قطعاتشون یکیه رو خیلی کمرنگ میکنه.
یاعلی
amahdavi2004
3 January 2007, 02:20 PM
کد خبر : DEN- 26208 تاريخ چاپ : چهارشنبه 13 دي 1385
رتبهبندي كيفي خودروهاي ايراني اعلام شد
گروه خودرو - جدول خلاصه ميانگين نمرات منفي خودروهاي ساخت داخل در آبانماه سال جاري در حالي از سوي سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران منتشر شد كه گروه خودروسازي سايپا بار ديگر به عنوان توليدكننده بيكيفيتترين و با كيفيتترين خودروهاي ساخت داخل، شناخته شده است. </B>
از جالبترين ردهبندي كيفيت خودروها در شركت ايرانخودرو بالا بودن كيفيت شركت ايرانخودرو خراسان است، به طوري كه توليد پژو 405 اين شركت پس از پژو 206 با كيفيتترين محصول ايران خودرو محسوب ميشود.
براساس اين بررسي، پژو 405 و پژو پارس توليد خراسان، پژو 405 توليد تهران، سمند و پژو پارس توليد تهران به ترتيب 239، 255، 275، 277 و 278 نمره منفي دارند.
براساس بررسيهاي انجام شده در بخش ترمز نيز سمند با نمره منفي 7/7 بدترين وضعيت را دارند. براساس آخرين اطلاعات، پژو روآ كه ايرانخودرو اميد دارد تا حدودي جاي خالي پيكان را با آن پر كند با 380 نمره منفي چندان با كيفيت به نظر نميرسد. </B>
روزنامه دنيای اقتصاد 13-10-85
اگر كسي فكر مي كند در ايران با پرداخت 5/3 ميليون بيشتر ماشين با كيفيت تر از ايران خودرو تحويل مي گيرد به خبر فوق و رتبه كيفيت پژو پارس كه پايين تر از 405 و سمند است!!!؟ توجه كند و اگر ترديد دارد يك هفته مرتب به نمايندگيهاي مجاز سر بزند و آمار بگيرد.
web
3 January 2007, 03:20 PM
اگر كسي فكر مي كند در ايران با پرداخت 5/3 ميليون بيشتر ماشين با كيفيت تر از ايران خودرو تحويل مي گيرد به خبر فوق و رتبه كيفيت پژو پارس كه پايين تر از 405 و سمند است!!!؟ توجه كند و اگر ترديد دارد يك هفته مرتب به نمايندگيهاي مجاز سر بزند و آمار بگيرد.
این آمارها همشون نسبین.
مثلا پژو پارسی که در خراسان تولید میشه کیفیتش از پژو 405 تولید تهران بالاتره.
پس بالاخره کدوم پژو 405؟ تهران یا خراسان؟!
محصولات در ایران خودرو کاملا شانسین.
و از اینا گذشته حداقل وقتی پارس میگیری همش از این نمیترسی که در حالیکه تو ماشینت نشستی یک دفعه آتش بگیره و ضرر مالی و جانی متوجه آدم بشه! هم امکاناتش بیشتره هم کلاسش بالاتره و هم را به راه آتش نمیگیره...
z_qz54
3 January 2007, 08:45 PM
منم با شانسی بودن کاملا موافقم.
من همیشه توی نمایندگی های ایرانخودرو هستم.
به جرات میگم که بیشترین سمند و بعد 405 و بعد از اینها پرشیاست.
حالا شاید منطقه شما پرشیا زیاد خراب میشه !
El Padrino.
11 February 2007, 08:21 PM
به نظر من پرشیا زیباتره تا حدودی به 406 شباهت داره
z_qz54
14 March 2007, 02:22 PM
در کل 405 یک محصول از تاریخ گذشته و از دور خارج شده است(گرچه پرشیا هم همان است)
ولی باز پرشیا با ظاهری متفاوت تر قابل قبول تر است.
pzamani
11 April 2007, 01:41 PM
سلام بچه ها، از همتون بابت نظرهاي خوبتون سپاسگزارم. من خيلي به مقايسه هاي مختلف مراجعه كردم. آخرش متوجه شدم كه از نظر فني 405 و پرشيا زياد تفاوت ندارند. فقط پرشيا خوشگلتره كمي هم لوازم اضافي داره. قبول كردن اون 4 ميلون هم بستگي به اين داره كه تا چه حد قيافه ماشين براتون مهم باشه. راستش من خيلي به قيافه ماشين اهميت ميدم ولي بخاطر اينكه از نظر فني زياد ضرر نكنم رفتم يك پرشياي ELX سفيد صفر كيلومتر خريدم. با رينگهاي اسپرتي كه روش گذاشتن خيلي خوشگله! به نظر من قيمتش نسبت به پرشياي معمولي مي ارزه.
در ضمن يك سوال داشتم. ضريب دنده گيربوكس در پرشياي معمولي و ELX متفاوته، البته اين اعداد براي 405 و پرشياي معمولي يكسانه. كسي مي تونه در اين زمينه توضيح بده؟
فرمان دادم كه مرا موميايي نكنند و در تابوت نگذارند تا بدنم ذره اي از خاك ايران شود. (كورش بزرگ)
web
11 April 2007, 06:07 PM
تبريك ميگم دوست عزيز
در زمينه سوالت همونطور كه ميدونيم بطور كلي ضريب دنده به نسبت تعداد دندانه هاي روي يك چرخ دنده با چرخ دنده بعديش اطلاق ميشه همچنين شامل نسبت سرعت يك چرخ دنده با چرخ دنده ماقبل خودش ميشه. براي مثال اگر يك چرخ دنده داراي 13 دندانه و چرخ دنده بعدي داراي 18 دندانه باشه نسبت دنده ميشه 13 تقسيم بر 18 كه تقريبا ميشه 0.72 و اين به اين معنيه كه بازاي هردور چرخش چرخ دنده 13 تايي، چرخ دنده ديگر 0.72 دور ميچرخه.
حالا اگر فرض كنيم در يك ماشين نسبت دنده هاي 1 2 3 4 و 5 به ترتيب برابر 4:1 - 3:1 - 2:1 - 1:1 و
0.5:1 باشه اين يعني وقتي اتومبيلو در دنده 1 قرار ميديم چون اين دنده بايد بيشترين قدرت براي حركت ماشينو تامين كنه بازاي 4 دور گردش شفت موتور فقط 1 دور ميچرخه و درواقع سرعت موتورو به قدرت تبديل كرده. همينطور با تعويض دنده پيش ميريم تا اين كه دنده 5 كه فوق سرعت ناميده ميشه اينبار بيشتر اتومبيلو در راستاي سرعت پيش ميبره تا قدرت.
حالا در رابطه با نسبت دنده هاي مختلف بايد گفت كه ميتونيم با تغيير در نسبت دنده گشتاور - قدرت و دور موتور در هر دنده رو دستخوش تغييراتي كنيم.
بطور كلي هرچه نسبت دنده نزديك تر باشه (مثلا براي دنده هاي 1و2 4:1 و 3:1 در مقابل 4:1 و 2:1) بيشترين قدرت موتور در يك محدوده و بازه كوچكتري از دور موتور در اختيار راننده قرار ميگيره و كلا اتومبيل حالت اسپرت تري پيدا ميكنه و اين براي كساني هست كه طبق عادت هميشه اتومبيلو در يك سري دورهاي مشخصي راه ميبرن. و در نقطه مقابل نسبت دنده بازتر عموميت بيشتري داره چون قدرت موتورو در محدوده بيشتري از دور موتور در اختيار راننده قرار ميده و به كشش و گشتاور كلي ماشين افزوده ميشه.
alfred88
16 May 2007, 06:29 PM
با سلام
بهمن ساله 84 پدرم یک دستگاه سمند lx در لیزینگ ثبت نام کرد وقرار شد ماشین 2ماهه تحویل بدن چون ما یه پراید داشتیم برامون مهم نبود که حالا یه مقدار دیر تر بشه و قتی روز تحویل خودرو رسید از طرف لیزینگ خبر کردن که پولای مارو مالک اصلی لیزینگ خورده :icon_smilو دفتر لیزینگ اهوازهم بعداز چند روز بسته شد به ماهم چندتا تلفن دادن و گفتن با این اقایون صحبت کنید ..........از اینا بگذریم که برج 4 ساله 85 به پدرم زنگ زدن و گفتن که خودروی شما چیه و وقتی شنیدن که lx به ما گفتن فعلا کارخونه lxنمیده شمافقط میتونید پرشیا انتخاب کنید حتی پدرم گفته بودسمند معمولی و405 که در جواب نه شنیده بود در ضمن پولا دست بانک ملی بود وبانکم ملی هم گفته بود من پولا نمیدم ما مجبورشدیم پرشیا انتخاب کنیم(شرایط طوری بود که شکایت هم نمیتونستیم بکنیم چون یهساله دیگه هم میومد روش).بگذرم از اینکه پرشیا برج 11 ساله گزشته دادن و پول بی زبون ما دست این...حالا چرا پرشیابرای همون اختلاف قیمت بخاطر هیچی(نکته:کم فروشی ایران خودرو)
حالا خود ماشین تفاوت با 405
1.سپر جلووعقب.2.کاپوت جلو و عقب3.چراقها 4 و مه شکن.هزینه ی رنگ دسته های درها واینه های بغل 5.داخلش چوبه(پلاستیک بی کیفیت)6.اختلاف تو دوزی صندلیها وکیلومتر شمار وحرکت جانبی پشت سری صندلیهای جلو و عقب همینطور شیشه های برقی به همراه ضبط cd خوروالبته کنسوله عقب و چند تا چیز دیگه که ایران خودرو برای مردم ایران حساب کرده 3.5 میلیون تومن حالا دیگه خودتون حساب کنیدسپر وشیشه غیره قیمتش چنده...
پرشیا نه تنها با برادرش بلکه با سایر رقبا هم اختلاف قیمت خنده داری داره مثل 206 sd با اون امکانات و همون قیمت یا ریو و ورنا
اما بریم سر اصل مطلب تفاوتها و اشکالات
از همه مهمتر ایمنی بسیار پایین که در هر دو خودرو قرار داره
1.شیشه برقی زور میزنه بالا میاد.حالا پولشم گرفتن
2.در ها خیلی سفت بسته میشن وصدای وحشتناک میدن (مثل صدای درهای پیکان)
3.موتورش زیادی صدا میده .
4. کولرش نمیکشه اونم توی اهواز
5.سرو صدای زیاد که فکر کردم شانس ما بوده ولی بعدا فهمیدم خیلیاشون این مشکل داره
6.فرمونش اسمش اینه که هیدرولیکه اگه مطمئن نیستی با 206 ,ورنا, 206 sd ,گل وریو مقایسه کن تا مطمئن بشی
7.حتی بوغشم رو فرمون نیست تا اصالت ایران خودرو به یاده راننده بمونه.
من نمیگم پرشیا بدتر از 405 چون مطمئنا اتش سوزیش خیلی کمتره ولی همه ی این مثلا امکانات میشه با1.5تا2 میلیون حتی با هزینه ی اتش سوزی برای 405 بدست اوردو به نظرمن 405 انتخاب بهتریه وپرشیا برای کارخونه سود اورتره مگرنه مارو مجبور نمیکردن پرشیا بخریم.
benyamilan
2 October 2007, 05:31 PM
اگه واقعا به ظاهر اهمیت میدی خب پارس همه میدونن بهتره ولی از نظر فنی فرقی ندارن اینم باز همه میدونه کلا سوال ساده ای بود http://qsmile.com/qsimages/90.gif
Nomad
3 October 2007, 03:05 PM
البته در اینکه پرشیا ( پارس فعلی !! ) ظاهر بهتری داره شکی نیست ولی از لحاظ موتوری هیچ تفاوتی با هم ندارن ... البته از لحاظ سیستم تعلیق و فرمان با هم متفاوت هستن و پرشیا برتری داره ...
benyamilan
4 October 2007, 11:55 PM
این تاپیک تا کی میخواد ادامه بده تقریبا دیگه همه نظرشون گفتن
چیز سختی نبود...
شهرام 2
10 October 2007, 11:16 AM
صد البته که پرشیا زیباتر وباکلاستره اما آیا این دلیل میشود برای یک اختلاف جزیی که چندصدتومان بیشترارزش ندارد چندمیلیون تومان پول بیشتر بدهیم
من به 405 رای میدهم چون مقرون به صرفه تراست وامکانات رفاهی بیشتری دارد
Nomad
25 October 2007, 02:35 AM
البته شهرام عزیز ... 405 امکانات بیشتری نداره ، ولی کلا با حرفت موافقم .
cielo_silver
4 November 2007, 09:35 AM
ميشه بگيد پرشيا چه آپشن هايي داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :arrow: هيچي... به جز 2 تا پروژكتور و شيشه بالابر هاي برقي عقب... درسته خوشگل هست ولي به قول دوست خوبم محمدرضا محمدي كه گفت (اسم اون حروم .... رو جلوي من نيار) پرشيا ماشين بي اصل و نصبي هست و از نظر شتاب و سرعت از 405 كم مياره...
من فکر نمیکیم که ÷ارس توی شتابو سرعت از 405 کم بیاره:icon_cool
z_qz54
5 November 2007, 12:03 AM
من فکر نمیکیم که پارس توی شتابو سرعت از 405 کم بیاره:icon_cool
در مورد خودرو های تولیدی که از خیلی فاکتور ها با هم هماهنگند از جمله موتور وسیستم انتقال قدرت و... و همچنین چون در سطح تولیدی پایین مثل 405؛پارس و ... نمیشه نظر قطعی داد که حتما 405 از نظر شتاب برتر از پرشیا است!چون تجربه نشان داده که کنترل کیفیت داخلی به سطحی نرسیده که شرایط تولید هماهنگ با تیراژ باشه! و حتی نمیشه گفت خودروی تولیدی شماره 1 با خودروی تولیدی شماره 350 در همین روز از هر نظر مشابه است(کیفیت ساخت)
حتی شیف تولیدی و ساعت تولید هم در ایران تاثیر چشمگیری بر کیفیت داره!(متاسفانه)از طرف دیگر قطعه سازان به دلیل دغل بودن همیشه ثابت نیستند و دائما" در حال تغییرند که شرایط کیفیتی محصول رو در اصل اونها تعیین میکنند!
پس اگر روزی دیدید یک پرشیا 2000 کارکرد از یک 405 2000 کارکرد برتری داشت و روز دیگری برعکس شد؛نباید تعجب کنید و تعصبی برخورد کنید!
Nomad
5 November 2007, 12:00 PM
فکر میکنم این پست شماره ی 107 رو بشه نتیجه ی نهایی این تاپیک تلقی کرد ...
jasapour
23 February 2008, 01:06 PM
سلام با توجه به این که پرشیا همون 405 یه خورده شیک تر شدس و از لحاظ قوای محرکه هیچ فرقی با 405 (والبته سمند) نداره به نظر من این تفاوت قیمت اصلا منطقی نیست و به قول پسر خالم که تکنیسین ایران خودروس اصلا نمی خواد چن ملیون تومن بابت پرشیا بیشتر بدی خودت با چنصد هزار تومن با تعویض کاپوت و ... 405 و پرشیا کن یه چیز جالب که 2 بار دیدم یه بار چن ماه پیش و یه بارم چن روز پیش پرشیا دیدم با خودم گفتم عجب پرشیای کج و کوله و بد رنگی وقتی رفتم جلو دیدم ورداشتن آردی رو پرشیا کردن!!!!!پس وقتی میشه آردی رو پرشیا کرد 405 و که حتما میشه نظرتون راجع به تبدیل آردی به پرشیا چیه؟
Nomad
27 February 2008, 09:43 PM
اصلا نمی خواد چن ملیون تومن بابت پرشیا بیشتر بدی خودت با چنصد هزار تومن با تعویض کاپوت و ... 405 و پرشیا کن
خیلی حرف بی منطقیه ...
با یک میلیون تومن هم نمیشه همچین کاری کرد چه برسه به چند صد هزار تومن ...
دو تا سپر هست + درب موتور + درب صندوق + رکابهای طرفین + رنگ موارد قبلی + دو تا چراغ جلو + دوتا چراغ عقب + سیستم فرمان + غربلیک فرمان + صندلی ها + روکش تزئینی داشبورد + سیستم صوتی + موارد ریز و درشت دیگه ...
اگر خواستین میتونین قیمت تمامی موارد بالا رو تک تک از نمایندگی بپرسید و اونوقت متوجه میشید که خیلی هم ... بله .
حداقل به 2 میلیون و خرده ای تومن نیاز هست تا بشه یه 405 رو به پارس تبدیل کرد ... چه برسه به آردی !!
Raminium2001
28 February 2008, 11:52 AM
البته اگه بخواهید دقیقا پرشیا دربیارین، قیمت درها (عمق خط بیشتر) و شیشه بالابر برقی عقب و ... را هم به اون اضافه کنید.
nowroozi
11 March 2008, 03:39 PM
در تایید حرف شما صندلی با قابلیت تنظیم ارتفاع ،چراغ نقشه خوان ، فرمان با طرح متفاوت ،پشتی سر با غابلیت تنظیم ،دسترسی به صندوق عقب از طریق صندلی عقب و.... را باید اضافه کرد در ضمن معمولا کسانی که با تغییر میخواهند یک ماشین را شکل ماشین دیگری کنند معمولا در ذهن مردم انسانهای دارای کمبود میباشند
Nomad
13 March 2008, 01:26 AM
معمولا کسانی که با تغییر میخواهند یک ماشین را شکل ماشین دیگری کنند معمولا در ذهن مردم انسانهای دارای کمبود میباشند
خوب البته این تصور و ذهنیت اشتباهی هست ...
البته در ممکنه عکسش هم صادق بشه .
amahdavi2004
3 May 2008, 11:30 AM
در ضمن معمولا کسانی که با تغییر میخواهند یک ماشین را شکل ماشین دیگری کنند معمولا در ذهن مردم انسانهای دارای کمبود میباشندلطفا اين قدر سريع قضاوتهاي روانشناسانه نكنيد! با توجه به اين كه بسياري از تفاوتهاي داخلي 405 با پرشيا در آپشنهايي است كه از 405 دزديده اند اگر كسي فرضا بخواهد آنها را به 405 اضافه كند (مثل چراغ مه شكن جلو يا شيشه بالابر عقب و ....) تا كارآيي و آسايش 405 بيشتر شود كمبود دارد؟ البته شايد كمبود پول دارد كه نمي تواند يا نمي خواهد 4-3 ميليون بيشتر براي ماشيني پول بدهد كه فقط 1 (دست بالا) ميليون اضافه تر از 405 تجهيزات دارد.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.