PDA

View Full Version : ريموت روي فرمان

f_a_r_i_d
28 December 2006, 01:41 AM
آيا ريموت روي فرمان مي شود براي 6750 استفاده كرد؟

mr_mashmash
28 December 2006, 11:38 AM
اگر منظورتون 6750 پایونییره آره میشه، ریموت های فرمونی پایونییر یونیورساله، یعنی برای همه مدلهای پایونییر قابل استفاده ست

mr.designer
28 December 2006, 09:53 PM
بله دوست عزیز شما میتوانید به راحتی از ریموت روی فرمان استفاده کنید :
http://www.pioneer.co.uk/images/products/caraccessories/pioneer/cdsr100_detailpage.jpg

!!!!!

f_a_r_i_d
1 January 2007, 03:25 PM
قيمتش چنده و آيا نياز به اضافه كردن قسمت اضافي روي ضبط داره؟

PAYAM
2 January 2007, 02:40 AM
ريموت‌تون رو برمي‌دارن و 15 تومن هم روش مي‌گيرن. احتياج به چيز ديگه‌اي هم نداره.

f_a_r_i_d
10 April 2007, 03:23 PM
من این ریموت رو خریدم(sr 100( یه مدل 110 هم داره که برای ضبط های بلو توس داره
چیز با حالیه
البته 16 تومن خریدم بدون دادن ریموت فابریکش
در ضمن ساخت مالزیه

mohammad mehd
21 April 2007, 05:32 PM
یعنی روی بیشتر ضبط ها جواب میده ؟
منظورم اینه که ما یه پرشیا داریم که ریموت نداره و یه ضبظ فابریک ام پی تری خون هم داره .......... می خواستم بدونم روی اون میشه از این ریموت ها نصب کرد ......... البته به راحتی چون من حوصله دردسر ندارم

حامدگلشن
21 April 2007, 06:05 PM
یعنی روی بیشتر ضبط ها جواب میده ؟
منظورم اینه که ما یه پرشیا داریم که ریموت نداره و یه ضبظ فابریک ام پی تری خون هم داره .......... می خواستم بدونم روی اون میشه از این ریموت ها نصب کرد ......... البته به راحتی چون من حوصله دردسر ندارم
دوست عزيز
شما يه بار از اول تاپيك رو با دقت بخون به جواب سوالت ميرسي

اگر منظورتون 6750 پایونییره آره میشه، ریموت های فرمونی پایونییر یونیورساله، یعنی برای همه مدلهای پایونییر قابل استفاده ست

tazmani
21 April 2007, 06:50 PM
ممکنه قیمت ریموت روی فرمان JVC را بفرمایید و آیا غیر از مشکی رنگ دیگه ای هم داره ؟ (تودوزی و فرمان ماشین من کرمه)
آیا ریموت های JVC هم یونیور ساله ؟ ریمت ضبط من با سایر JVC ها از نظر شکل و تعداد دکمه ها تفاوت داره ( JVC مدل 555 )

radio digital
22 April 2007, 01:18 AM
فکر نکنم جی وی سی رموت روی فرمان داشته باشه من که ندیدم

f_a_r_i_d
29 April 2007, 03:38 PM
چرا jvc هم داره من وقتی رفتم برای پایونیر بخرم بود

amahdavi2004
11 June 2007, 10:18 PM
من كه مي خواستم بخرم فروشنده مي گفت نقطه كور دارد و بدرد نمي خورد و مرا از خريدن آن منصرف كرد.
مي خواستم بدانم آيا حرفش صحيح است؟
من چون چپ دستم بايد آن را سمت چپ فرمان ببندم: اولا مي توان آن را سمت چپ هم بست؟
ثانيا از آن نقطه مي تواند ضبط را كنترل كند يا در نقطه كور است؟
(كساني كه خريده و نصب كرده اند لطفا پاسخ دهند)

پیمان ق
11 June 2007, 11:38 PM
من كه مي خواستم بخرم فروشنده مي گفت نقطه كور دارد و بدرد نمي خورد و مرا از خريدن آن منصرف كرد.
مي خواستم بدانم آيا حرفش صحيح است؟
من چون چپ دستم بايد آن را سمت چپ فرمان ببندم: اولا مي توان آن را سمت چپ هم بست؟
ثانيا از آن نقطه مي تواند ضبط را كنترل كند يا در نقطه كور است؟
(كساني كه خريده و نصب كرده اند لطفا پاسخ دهند)

دوست عزیزم، بدلیل تو رفتگی ضبط در محل نصب در 405 ، مقداری نقطه کور بوجود میاد. من خودم ریموت رو سمت راست نصب کردم و خیلی عالی جواب میده ولی وقتی به سمت چپ می پیچم ریموت دیگه کار نمیکنه . البته این مورد همیشگی نیست .:icon_surp

flipflop
12 June 2007, 09:09 PM
زياد جالب نيست مخر

smartchain
15 June 2007, 05:58 PM
مصرف باطریش چطوریه

پیمان ق
15 June 2007, 10:05 PM
مصرف باطریش چطوریه

الان حدوداً 1.5 ساله که نصب کردم، دفعه اول سر 3 ماه باطریش تموم شد ولی بعد از اون یه باطری ژاپنی براش انداختم و تا حالا داره کار میکنه . البته اینم بگم که من زیاد اهل موسیقی یا رادیو گوش دادن نیستم ولی بهرحال هر چند وقت خوب رسشو میکشم.:icon_surp
پاینده باشی :icon_excl

GHAHRAMAN
20 July 2007, 06:09 AM
قیمتش رو چند گفتن؟
فکر می کنم بیشتر از 7-10تومن باشه اصلا ارزش خرید نداشته باشه.

پیمان ق
21 July 2007, 01:59 AM
قیمتش رو چند گفتن؟
فکر می کنم بیشتر از 7-10تومن باشه اصلا ارزش خرید نداشته باشه.

وقتی که من گرفتم 23 تومن بود ولی یکی از دوستان تازگی 28 گرفته .
کلاً ارزشش رو داره ، من خودم یکبار موقع کم کردن صدا از پشت زدم به ماشین جلویی !!:icon_eek: خیلی شانس آوردم خسارت زیادی وارد نشد ولی بعد از اون لااقل هیچوقت برای کار با پخش دیگه حواسم پرت نشده .:icon_cool
پاینده باشی.

f_a_r_i_d
5 August 2007, 07:01 PM
من 6 ماه پیش خریدم 16 تومن خیلی هم ازش استفاده می کنم اگه کار باهاش دستت بیاد خیلی راحت میشی چون یه نیاز نیست چشم از جاده برداری در ضمن این ریموت ها از دوled در قسمت زیرشون استفاده میکنند اگر جای خوبی نصب بشه غیر از مواقع پیچیدن به راست مشکلی نداره (چون led هاش زیرشه) ولی در کل خیلی خوبه و خریدنش مزایای زیادی داره

یه مشکلی که برای ریموت من به تازگی پیش میاد اینه که تابستون وقتی ماشین یکی دو ساعت که تو آفتاب باشه و ریموت داغ شه تا بعد از یه 5 دقیقه ای که سوار ماشین بشم و ریموته خنک بشه یکی در میون میزنه برای کسی این مشکل پیش نیومده؟
:icon_redf :icon_redf :icon_redf

پیمان ق
10 August 2007, 02:53 AM
یه مشکلی که برای ریموت من به تازگی پیش میاد اینه که تابستون وقتی ماشین یکی دو ساعت که تو آفتاب باشه و ریموت داغ شه تا بعد از یه 5 دقیقه ای که سوار ماشین بشم و ریموته خنک بشه یکی در میون میزنه برای کسی این مشکل پیش نیومده؟
:icon_redf :icon_redf :icon_redf

چه جالب !
من ساعتها ماشینو زیر آفتاب میزارم ولی تاحالا به همچین موردی برخورد نکردم. از دو نفر دیگه هم که پرسیدم در این رابطه مشکلی نداشتن.

پاینده باشی.:icon_excl