View Full Version : با 11 میليون چه اتومبیلی تهیه کنم ؟!
Night Crawler
27 December 2006, 07:14 PM
دوستان کمک و راهنمايی میخواستم پيرامون این صنعت پيچيده اتومبيل!
راستش الان پرايد دارم و میخوام 11 میليون هزينه کنم و ماشين ديگه ای بگيرم ،، از ابتدا تصميم به 206 بود و البته هنوز هم نظر نهاييم روی همين خودرو هست ولی يکمی فکر کردم ديدم خوب میشه با این مبلغ 2 ، 3 ماشين ديگه تهيه کرد ، به طور مثال يه گلف تميز و دست 2 ، يک اپل کورسا تميز و دست 2 ، يه بليزر احتمالا غير تميز و دست هزار !!
میخواستم ببينم درکل کار عقلانی هست که آدم 2 ، 3 ماشين دست 2 و قديمی تهيه کنه به جای يک خودرو متطمعا !؟ در کل چون چيز زيادی پيرامون اتومبيل نمیدونم در جريان نيستم که گلف و کورسا و بلیزر دست 2 چه مشکلات فنی رو میتونن در پی داشته باشن / يک سوال ديگه پرايد مدل 76 کره ای !! سفيد رنگ و تقريبا سالم و تميز الان در چه حدود قيمت میخرن ؟
27 December 2006, 07:23 PM
شما اول خواسته ات از ماشين را مشخص كن: خانوادگي، شهري، مسافرتي.....
اصلا ماشينهاي هاچ بكي مثل كورسا و گلف و 206 كه براي خانواده هاي كم جمعيتي كه مسافرت كم مي روند و مناسب ترافيك شهري هستند چه تناسبي با بليزر دارند؟ ضمنا پارامتر هزينه نگهداري و امكان فروش بعدي چقدر برايت اهميت دارد؟
shahram2006_m
27 December 2006, 07:31 PM
راستش الان پرايد دارم و میخوام 11 میليون هزينه کنم و ماشين ديگه ای بگيرم ،، از ابتدا تصميم به 206 بود و البته هنوز هم نظر نهاييم روی همين خودرو هست ولی يکمی فکر کردم ديدم خوب میشه با این مبلغ 2 ، 3 ماشين ديگه تهيه کرد ، به طور مثال يه گلف تميز و دست 2 ، يک اپل کورسا تميز و دست 2 ، يه بليزر احتمالا غير تميز و دست هزار !!
میخواستم ببينم درکل کار عقلانی هست که آدم 2 ، 3 ماشين دست 2 و قديمی تهيه کنه به جای يک خودرو متطمعا !؟ در کل چون چيز زيادی پيرامون اتومبيل نمیدونم در جريان نيستم که گلف و کورسا و بلیزر دست 2 چه مشکلات فنی رو میتونن در پی داشته باشن / يک سوال ديگه پرايد مدل 76 کره ای !! سفيد رنگ و تقريبا سالم و تميز الان در چه حدود قيمت میخرن ؟
دوست عزیز بهترین کار خرید ماشین نو هست چون شما نمیدونی با اپل مدل 94 که 12 سال کار کرده چی کار کردن .به ماشین های 3 سال کارکرد اعتمادی نیست چه برسه به 12 یا 13 سال.
در ضمن در صورت خرابی ماشین هایی مثل اپل و گلف به علت کم بودن قطعاتشون برای تعمیر باید خیلی هزینه کنید.
Night Crawler
27 December 2006, 07:50 PM
شما اول خواسته ات از ماشين را مشخص كن: خانوادگي، شهري، مسافرتي.....
اصلا ماشينهاي هاچ بكي مثل كورسا و گلف و 206 كه براي خانواده هاي كم جمعيتي كه مسافرت كم مي روند و مناسب ترافيك شهري هستند چه تناسبي با بليزر دارند؟ ضمنا پارامتر هزينه نگهداري و امكان فروش بعدي چقدر برايت اهميت دارد؟
راستش به عبارتی همه کاره !! يعنی خوب درون شهری که باشه برای مسافرت هم اگر شد مناسب باشه ، راستش شايد تحليل من این بود که ماشينهايی مثل گلف و کورسا رو میشه برای کارهای روزانه استفاده کرد از بليزر برای مسافرتهای خارج از شهر ، فروش بعدی اهميت کمتری نسبت به هزينه نگه داری برام داره ، به عبارتی اصليترين دليل زدن این تاپيک همين مشکل هزينه نگه داری ماشينهای اینچنينی [ قديمی و نامعلوم ! ] بود
دوست عزیز بهترین کار خرید ماشین نو هست چون شما نمیدونی با اپل مدل 94 که 12 سال کار کرده چی کار کردن .به ماشین های 3 سال کارکرد اعتمادی نیست چه برسه به 12 یا 13 سال.
در ضمن در صورت خرابی ماشین هایی مثل اپل و گلف به علت کم بودن قطعاتشون برای تعمیر باید خیلی هزینه کنید.
راستش به همين علت مشورت میخوام ، حتما متوجه شدين که من روش فکری آماتوری دارم تو این زمينه و کميت رو به کيفيت ترجيه دادم ، به عبارتی به نظر شما خريد 3 ماشين به جای 1 [ هرچند با تمامی مشکلات عمده 3 ماشين ] کار مناسبی نيست ؟! آيا راه قطعی هست [ نظير نمايندگی و يا تعميرکار آشنا و يا .. ] که از سلامتی اتومبيل های قديمی مثل گلف 92 يا کورسا 94 يا بليزر X !! اطمينان پيدا کرد ؟!راستش این موضوع خيلی ذهنم رو مشغول کرده که اگر این 3 کيس رو بشه تهيه کرد به نحوی که هيچ مشکلی نداشته باشند. :icon_redf
يک سوال ديگه پرايد مدل 76 کره ای !! سفيد رنگ و تقريبا سالم و تميز الان در چه حدود قيمت میخرن ؟
:icon_surp
amahdavi2004
27 December 2006, 09:48 PM
دوست عزيز يكي از نكات مهم در مسافرت، اطمينان به وسيله نقليه است تا وسط مسافرت خراب نشود و تفريح را زهر مار آدم نكند و اگر خراب شد مشكل پيدا كردن تعميركار و لوازم يدكي پيدا نكند. بنابراين دور ماشينهاي خارجي مستعمل را خط بكش چون وقتي از تهران خارج مي شوي كسي كه بتواند بجز پيكان را تعمير كند و بجز لوازم پيكان پيدا نمي كني (در تهران هم بايد تجربه كرده باشي) و در درجه بعدي خودروهاي ساخت ايران مثل پرايد و پژو و سمند هستند كه باز نمايندگي و تعميركار متفرقه و لوازمشان پيدا مي شود. من زماني با يك رنو 5 در مسير مشهد به تهران تسمه واترپمپش پاره شد؛ از قبل از شيروان تا گرگان گشتم تا توانستم يك عدد تسمه اش را پيدا كنم (نمي گويم نبود ولي پيدا كردن آن براي مسافر ناآشنا تقريبا محال است) و عاقبت هم خودم تسمه اش را عوض كردم چون تمام مكانيكهاي سر راه تنها كاري كه كردند اين بود كه دو عدد تسمه زاپاس مرا به علت بد بستن پاره كردند. وقتي وضع رنو 5 با ساختار ساده و سابقه 30 سال توليدش در ايران اين جوري است تكليف بقيه ماشينهاي متفرقه روشن است در عوض در لبنياتي روستاهاي بين راه هم لوازم پيكان را مي فروختند و مكانيكش بود.
البته منظورم اين نيست كه پيكان بخري بلكه مي گويم خريدن ماشين متفرقه خارجي مستعملي كه احتمال خرابيش زياد است و با آن سفر رفتن داراي ريسك زيادي است.
و ضمنا اين ماشينها شناسنامه آدم مي شوند و بعلت انقضاي عمر مفيدشان دائم خرج مي تراشند.
TUBORG
27 December 2006, 11:46 PM
دوست عزیز
با 11 میلیون یک سیلوی تر تمیز میتونید پیدا کنید .
که از همه لحاظ نیاز های شما را بر طرف خواهد کرد !
فرمان نرم
موتور عالی
سپر های قوی
رانندگی راحت
مصرف بسیار پایین
راندمان بالا
خرج کم
سهولت تعمیر
جان سخت
مهمترین مشکلاتش : ترمز که با 120 هزار تومان بهتر از زانتیا میشود
و کم بودن فضای سر نشینان عقب !
اصغر
28 December 2006, 01:20 AM
سلام
دوست عزيز من فقط نظر خودمو مي گم. اگه ماشين دوم خانواده است 206 و اگه تنها ماشين خانواده خواهد بود سمند. ماشين دست دوم خريدن هم فراموش كنيد.
Farbod.E
28 December 2006, 01:35 AM
من هم با نظر دوستان موافقم . خریدن ماشین دست دوم کار چندان جالبی نیست . از آنجایی که بودجه شما برای خرید اتومبیل در حد معقولی است . پیشنهاد من به شما همان 206 است ! چه برای مسافرت چه برای درون شهر ! من خودم 405 دارم و به جز رفت و آمد تا محل کار و سالی 2 بار مسافرت کار خاصی با آن انجام نمیدهم ! اما انصافا عرض میکنم که این خودرو به هیچ دردی نمیخورد ! 206 تا به حال نداشتم اما با اطمینان خدمت شما عرض میکنم که با این بودجه 206 بهترین گزینه است
ar1358
28 December 2006, 10:56 AM
دوست عزیز
فرمان نرم
موتور عالی
سپر های قوی
رانندگی راحت
مصرف بسیار پایین
راندمان بالا
خرج کم
سهولت تعمیر
جان سخت
ميشه در مورد "ترمز که با 120 هزار تومان بهتر از زانتیا میشود" بيشتر بگي
shahram2006_m
28 December 2006, 11:47 AM
ميشه در مورد "ترمز که با 120 هزار تومان بهتر از زانتیا میشود" بيشتر بگي
دوست عزیز برای جلوگیری از انحراف تاپیک لطفا سوال خودتون رو در تاپیک سیلو مطرح کنید.
lx_xu7
28 December 2006, 01:07 PM
یه سمندlx بخر هم از درودیوار بالا میره همسرعت وشتاب مناسب داره
BloodReza
28 December 2006, 02:30 PM
با 11 تومن یه سمند صفر یا یه GLX 83 یا 84 بگیر
با 11 تومن باید یه 206 تیپ 2 بگیری که با توجه به قیمت و امکاناتش نمی ارزه
web
28 December 2006, 04:02 PM
- بهترین انتخاب نه 206 بلکه سمند ال ایکسه. امکانات و قدرت و مشخصات این ماشین نه تنها با 206 بلکه با هیچ ماشینی تو رنج قیمتیش نباید مقایسه شه.
- برای انتخاب بعدی بعنوان ماشین نو حالا میتونی به 206 فکر کنی.
- جایگاه بعدی سی یلو که واقعا ماشینهای نرم و خوبین و مزایاشو یکی از دوستان اشاره کرد و چون نمیتونی صفرشو بگیری به همین خاطره که بنظر من درجایگاه سوم قرار میگیره و الا بعد از سمند بهترین انتخاب بود.
پرایدتونو حول و حوش 5 میلیون میتونی بفروشی.
به ماشینهای خارجی با کارکرد بالای 5 سال هم فکر نکنی بهتره
موفق باشی
حسام 61
28 December 2006, 04:11 PM
اقا یه پرشیا بگیر خودتو راحت کن
هم بزرگ هم جادار هم راحت هم نرم هم یدکی 405
با کلاس و زیبا تر از 405 و سمند
دیگه چی میخای عزیز ؟
omid666
28 December 2006, 04:34 PM
فقط 405 GLX
shahram2006_m
28 December 2006, 05:25 PM
اقا یه پرشیا بگیر خودتو راحت کن
هم بزرگ هم جادار هم راحت هم نرم هم یدکی 405
با کلاس و زیبا تر از 405 و سمند
دیگه چی میخای عزیز ؟
حسام جان به قیمت اعلام شده ایشون که توجه کردید!!؟
اصغر
28 December 2006, 05:56 PM
من با اينكه سعي مي كنم در بخش اتوموبيل اينجا پست نذارم ولي نمي دونم چرا عهد شكني كردم و نتونستم به اين تاپيك جواب ندم.
علت اينكه دوباره مزاحم شدم اين بود كه همش با خودم فكر مي كردم با وجود آتش گرفتن اين تعداد 405 و اعتراضات گسترده و اولتيماتوم پليس براي عدم شماره گذاري اين اتوموبيل و ... چرا ايران خودرو اقداماتش خيلي آبكيه و چرا دچار مشكل فروش نمي شه و هزاران چراي ديگه. حالا علتش تا حدي برام روشن شد. وقتي با تمام اين مشكلات هنوز برخي دوستان اين خودرو رو به همديگه معرفي مي كنن و هنوز هم مردم به راحتي ايت اتوموبيل رو خريد و فروش مي كنن خوب ايران خودرو هم لزومي به پاسخگويي و اقدامات صحيح و به موقع نمي بينه.
يه نكته هم به ذهنم رسيد كه بگم و اونم اينه كه در بين اهل فن و اونايي كه دستي بر صنعت خودرو دارند، خريد پرشيا فقط مخصوص كساني است كه از اتوموبيل چيزي نمي دانند و فقط از روي قضاوت ظاهري اتوموبيل مي خرند. اتوموبيلي كه با موتور مشترك با سمند و 405 يك ميليون تومن بيشتر از اونا به خاطر ظاهرش (كه البته مورد پسند قشر خاصي از جامعه است) نمي ارزه ولي 4-5 ميليون گرونتر از اوناست.
حسام 61
28 December 2006, 11:15 PM
بله با 11 میلیون میشه پرشیا مدل 81 .82 تمیز خریداری کرد
والبته در بین محصولات ایران خودرو دوستان اگر کمی اطلاع فنی داشته باشند پرشیا بالاترین کیفیت تولیدی رو داره بنابراین به محاسن پرشیا کیفیت بالاتر رو هم اضافه کنید ؟!!!
shahram2006_m
29 December 2006, 12:13 PM
بله با 11 میلیون میشه پرشیا مدل 81 .82 تمیز خریداری کرد
والبته در بین محصولات ایران خودرو دوستان اگر کمی اطلاع فنی داشته باشند پرشیا بالاترین کیفیت تولیدی رو داره بنابراین به محاسن پرشیا کیفیت بالاتر رو هم اضافه کنید ؟!!!
حسام جان شما وقتی میتونی با 11 تومن ماشین صفر مثل 206 یا سمند بخری چرا باید ریسک کنی و پرشیا مدل 81 که معلوم نیست باهاش چی کار کردن و چقدر برای شما کار میکنه بخری!!؟
در مورد کیفیت حرف شما درسته(البته بعضی قطعات) ولی چقدر این کیفیت محسوسه؟شما حاضری 4 میلیون اضافی برای اختلاف کیفیت بعضی از قطعات بدید!!؟
حسام 61
30 December 2006, 02:47 AM
جناب شهرام
زمانی که به قولی تفاوت قیمتها صفر و کارکرده یه اختلاف 4.5 میلیونی رو شامل میشه
بهتره از خرید اوتوموبیل صفر صرف نظر کرد
اگر ما به دنبال خرید اتوموبیل ایرانی هستیم و مخصوصا از شرکت ایرانخودرو بنابراین باید به دنبال محصولات موفقتر این کمپانی باشیم
اون از 405 که دوستان زیادی هم اشاره به حوادث و آتش سوزی های اون کردند و جناب اصغر هم راجبش مقاله ارایه دادند ؟!
206 هم که عمر مفیدش به 2سال نمیکشه و حتما باید صفر خرید و بعد 1 الی 2 سال کارکرد باید 2میلیون هم زیر قیمت اولیه فروخت یا هزینه بالایی به نسبت خرجش کرد؟!
سمند صفر هم که تو کیفیت تولیدی ایرانخوردو کاملا شانسی هست
و اگر شانس بد بهمون رو کنه .... باید تو صف نمایندگی و تعمیرگاه مجاز باشیم
و در عین حال سمند هم معایب خودشو داره هم محاسن خودش رو
که نادیده گرفته نمیشه ...
سمند کارکرده هم جای زیادی برای پول خرج کردن نداره و همش میشه ضرر
و بنده توصیه نمیکنم به خریدش
دیگه تصمیم با خودمونه که:
پرشیا محصول به نسبت با کیفیت تر و با ضرر فروش کمتر رو انتخاب کنیم
یااتومبیل صفر باکیفیت اتفاقی و ضرر فروش خیلی بیشتر
TUBORG
30 December 2006, 03:23 AM
من همچنان سر حرفم هستم
درصورتیکه تمایل دارید ماشین دست دو خریداری کنید سیلو بهترین گزینه است !
Night Crawler
11 January 2007, 08:12 PM
دوستان تشکر فراوان بابت راهنمايی جدا از همه ممنون هست و دليل اینکه تا امروز صبر کردم کسب اطلاعات بيشتر بود ، واقعا ممنون هستم و با توجه به صحبتهای کارشناسی شما تصميم به خريد خودرو 0 کيلومتر و کارخانه ای گرفتم ، تصميم من بر 206 هست ، اما مشکل ندانستن تيپ های مختلف این ماشين میباشد ، در ليست قيمتها من ديدم که 206 از تيپ 1 تا تيپ 6 وجود داره و میخواستم اگر میشه به طور دقيق برام توضيح بدين تفاوت این مدلها در چيست ؟ اگر اشتباه نکنم از ده میليون و پانصد هزار تومان الی 14 میليون تومان هم متفاوت هست قيمتها ، در کل من که 11 میليون بودجه و طبيعتا پايينترين مدل رو میتونم تهيه کنم چه نکاتی رو نسب به تيپهای بالاتر از دست میدم
تشکر فراوان
Artemis
11 January 2007, 10:18 PM
دوستان تشکر فراوان بابت راهنمايی جدا از همه ممنون هست و دليل اینکه تا امروز صبر کردم کسب اطلاعات بيشتر بود ، واقعا ممنون هستم و با توجه به صحبتهای کارشناسی شما تصميم به خريد خودرو 0 کيلومتر و کارخانه ای گرفتم ، تصميم من بر 206 هست ، اما مشکل ندانستن تيپ های مختلف این ماشين میباشد ، در ليست قيمتها من ديدم که 206 از تيپ 1 تا تيپ 6 وجود داره و میخواستم اگر میشه به طور دقيق برام توضيح بدين تفاوت این مدلها در چيست ؟ اگر اشتباه نکنم از ده میليون و پانصد هزار تومان الی 14 میليون تومان هم متفاوت هست قيمتها ، در کل من که 11 میليون بودجه و طبيعتا پايينترين مدل رو میتونم تهيه کنم چه نکاتی رو نسب به تيپهای بالاتر از دست میدم
تشکر فراوان
تیپ1و 4 را که گیر نمیارید
تیپ 2 و 3 تفاوت کمی دارند که فکر کنم شامل شیشه بالابر برقی عقب ،ایربگ و ضبظ سی دی و پشت سری سوم برای صندلی عقب هست میشه ...
اما تیپ 5 و 6 که از لحاظ موتور و همه چی متفاوتند و نیز تیپ 6 گیربکس اتوماتیک هستش
اگه جاییشو اشتباه گفتم دوستان به بزرگی خودشون ببخشند
Night Crawler
11 January 2007, 10:29 PM
تیپ1و 4 را که گیر نمیارید
تیپ 2 و 3 تفاوت کمی دارند که فکر کنم شامل شیشه بالابر برقی عقب ،ایربگ و ضبظ سی دی و پشت سری سوم برای صندلی عقب هست میشه ...
اما تیپ 5 و 6 که از لحاظ موتور و همه چی متفاوتند و نیز تیپ 6 گیربکس اتوماتیک هستش
اگه جاییشو اشتباه گفتم دوستان به بزرگی خودشون ببخشند
خيلی ممنون ، راستش چون میخوام 11 میليون رو صرف 206 کنم اگر میشه در همين تاپيک راهنمايی کنيد
تيپ 1 و 4 از کارخانه هم نمیشه تحويل گرفت ؟ با 11 میليون کدام يک رو میشه تهيه کرد ؟
12 January 2007, 12:48 PM
به نظر من یک 206 تیپ 3 صفر از همه ی این ها بهتره
به قول یکی از دوستان هیچ ماشینی رو با ماشین صفر عوض نکن
در ضمن تیپ 1 با 2 هیچ فرقی نداره فقط 1 موتاژ فرانسه است و 2 مونتاژ ایران و 3 مثل 2 است ولی باشیشه عقب برقی
اصغر
12 January 2007, 02:02 PM
سلام
جناب حسام 61 حق با شماست . اگر پرشيايي بشود پيدا كرد كه افت قيمتش را كرده است و سالم هم مانده است نبايد در خريدش شك كرد ولي تصديق مي كنيد كه پرشياي صفر (از نظر قيمت) يك كلاهبرداري در روز روشن است.
206 تيپ 3 از هر لحاظ (امكانات در برابر قيمت) ارزنده ترين تيپ 206 است. 1و 4 هم توليد نمي شوند.
hesamone2006
12 January 2007, 03:02 PM
تيپ 1 و 2 فرق دارن عزيز . فرمونش ال سي دي و... فرقشونه.:icon_cool
Hossein WV
12 January 2007, 04:02 PM
دوست عزیزبه نظر من یه اسپیرو 94 بگیر که به جرات میگم تو رده تا 15 تومن ماشین رو دستش نیست این میشه ماشینه زیره پات ر رفتو امد از این حرفا که تمیزشو با 7 تومن میتونی بخری و بقیه پول رو هم میدادم یه فایربرد 78 میخریدم واسه جوونی کردنو عشق و حال و یه پنج شنبه جمعه
Night Crawler
12 January 2007, 10:26 PM
تشکر از همه دوستان / پس نظر همه بر 206 تيپ 3 هست ؟ بسيار ممنون / فقط اگر میشه قيمت تيپ 3 رو بگين و اینکه آيا هر زمان به کارخانه (!) مراجعه کنيم امکان دريافت هست ؟ و يا ثبت نامی هم موجوده ؟
راستی در مورد فرمايش دوستمون پيرامون دوو اسپرو ، خودم سوالاتی راجبه این ماشين داشتم ، من نزديک 11 میليون رو میخوام خرج 206 کنم و چيزی نزديک 5 میليون [ که از فروش پرايد مدل 75 به دست میاد ] رو صرف خريد ماشين ديگری کنم ، فکر میکردم اسپرو بين 5 تا 7 باشه ، حدودا يک اسپرو تميز چه قيمتی در میاد ؟ ارزش خريد داره ؟ من تا به حال سوار اسپرو نشدم ، از نظر راحتی ؟ خوش دست بودن خود ماشين و غيره چطور ؟ و خواهشی که داشتم عکسی و لينکی از فاير برد 78 که گفتين قرار بدين ، چرا که اصلا نمیدونم چی هست ولی از اسمش میاد از مدلهای استيشن (!) [ مثل شورولت و این حرفها ] باشه ، اون چه قيمتی داره و چجورياست !؟
13 January 2007, 12:24 AM
تشکر از همه دوستان / پس نظر همه بر 206 تيپ 3 هست ؟ بسيار ممنون / فقط اگر میشه قيمت تيپ 3 رو بگين و اینکه آيا هر زمان به کارخانه (!) مراجعه کنيم امکان دريافت هست ؟ و يا ثبت نامی هم موجوده ؟
راستی در مورد فرمايش دوستمون پيرامون دوو اسپرو ، خودم سوالاتی راجبه این ماشين داشتم ، من نزديک 11 میليون رو میخوام خرج 206 کنم و چيزی نزديک 5 میليون [ که از فروش پرايد مدل 75 به دست میاد ] رو صرف خريد ماشين ديگری کنم ، فکر میکردم اسپرو بين 5 تا 7 باشه ، حدودا يک اسپرو تميز چه قيمتی در میاد ؟ ارزش خريد داره ؟ من تا به حال سوار اسپرو نشدم ، از نظر راحتی ؟ خوش دست بودن خود ماشين و غيره چطور ؟ و خواهشی که داشتم عکسی و لينکی از فاير برد 78 که گفتين قرار بدين ، چرا که اصلا نمیدونم چی هست ولی از اسمش میاد از مدلهای استيشن (!) [ مثل شورولت و این حرفها ] باشه ، اون چه قيمتی داره و چجورياست !؟
ای بابا 4 ساعت تایپ کردم یهو ضده حال زد :icon_cry:
بزار اول اسپیرو بگم
موتور 2000 انژکتور GM امریکا
اتاق جادار به معنی واقعی
فرمون هیدرولیک به معنی واقعی
کولر امریکایی که دیگه نیاز به معرفی نداره
شتاب و سرعت راضی کننده
و از نظر راحتی و خوش دستی به جرات میگم تا 15 تومن رقیب نداره
امکانات
صندلی ها برقی 6 حالته
عیب یابه اتوماتیک
شیشه برقی 4 در
.....
از نظر قطعات هم فراوونه و نسبت به کیفیتشون قیمت مناسبی دارن
حالا بریم سره پونتیاکه فایر برد
کاش ماشینمو داشتم با هم یه دور میزدیم خودت قضاوت میکردی اما حالا
ماشینینه که اگه یه کم روش کار کنی دیگه خدارو بنده نیستی
از نظر شتاب و سرعت فوقالعاده هشت سیلندره البته 6 هم داره ولی خب به 8 نمیرسه
واین یه ماشین 5شنبه جمعه هست
ولی با اینکه واسه 30 ساله پیشه ولی واقعا زیباست و با ابهته ایجوری نمیتونم برات توصیف کنم بزار ببینم میتونم ردیف کنم با هم یه قرار بزاریم من ماشینه داییمو بیارم یه چرخ باهاش بزن ببین چی دست گیرت میشه اینم عکش
http://images.webkrafters.com/trinity/slideshow18007/78fireb18007.jpg
http://www.alltombilen.com/imagescars/firebird%20formula%20-78.jpg
http://tachrev.com/2003DAPA/78BluBrd1.JPG
eureka2005
13 January 2007, 12:30 AM
سمندم چيزه خوبيها روش فکر کن!!!!!
Night Crawler
13 January 2007, 12:31 AM
تشکر فراوان / راستش لينک عکستون بد تگ شده بود لود نشد ، امکانش هست مجدد لينک بدين ، قيمت این فاير برد 78 چقدر هست ؟! تشکر
Hossein WV
13 January 2007, 02:04 AM
دوست عزیز این ماشین از لگن 1000000 داره به بالا ولی یه تمیز بدونه ترو تمیزشو میتونی با 3.5 تا 4 تومن بخری و با رانندگی باهاش لذت ببری واقعا لذت داره اینم عکسش باز
ولی معتادی داره ها یعنی دیگه سوار هیچ ماشینی نمیتونی بشی
http://www.holley.com/data/VirtualShow/Pictures/Large2005-7-22!78%20FIREBIRD.JPG
البته این ترانزم هست ولی تو ضاهر فرقی با هم ندارن
Night Crawler
13 January 2007, 09:34 PM
مرسی حسين جان ، ماشين جالبی به نظر میاد ولی راستش من ترس از سوخت شدن 5.6 میليون دارم ، راستش این ماشين همه گير نيست و از طرفی 2 در بودن خودش مساله هست ، میان گلف و دوو اسپرو کدام يک رو انتخاب میکنيد ؟
*علی*
13 January 2007, 10:00 PM
دوست عزیز
فرمان نرم
موتور عالی
سپر های قوی
رانندگی راحت
مصرف بسیار پایین
راندمان بالا
خرج کم
سهولت تعمیر
جان سخت
به نظر من هم فکر نکنم توی اتومبیل های موجود تو این رنج قیمتی هیچ چیز به پای دوو سیلو (داوود سیبیلو ) برسه
البته فکر کنم جان سختی برای سیلو کمی زیاد روی باشه چون هر چی باشه به پای تانکی مثل سمند تو *گ جونی نمیرسه
اما واقعا مصرف سوختش کمه
خیلی کم استهلاک است
موتور عالی داره (هر چی باشه مال [جنرال موتور آمریکا است )
لوازم یدکی اش بسیار ارزان است نسبت به قیمت خود ماشینو در قیاس با سمند و پژو ...........
اما ترمزهاش افتضاع است واقعا ........
در ضمن مسارت باهاش برای سرنشین ها کمی خسته کننده چون اصلا نه برای جلونه عقب جا پای خوبی نداره
Hossein WV
14 January 2007, 12:53 AM
مرسی حسين جان ، ماشين جالبی به نظر میاد ولی راستش من ترس از سوخت شدن 5.6 میليون دارم ، راستش این ماشين همه گير نيست و از طرفی 2 در بودن خودش مساله هست ، میان گلف و دوو اسپرو کدام يک رو انتخاب میکنيد ؟
دوست عزیز اخه این ماشین دمه دست نیست ماشینه عشقو حاله اگه 3.5 یه تمیزشو بگیری حدود 1 تومن خرج موتور کنی یه متور 400 ÷ونتیاک با یه گیربکس هرتز بهت این اطمینانو میدم که هیچ کدوم از ماشین های مدهای 2006 و 2007 نتونن بگیرنت من تست کردم که میگم و با این وضیعت ماشین شتابش میاد زیره 6 یعنی فقط 6 ثانیه لازم داری تا سرعت برسه به 100 کلیو متر
ولی از گلف و دوو چون جفته ایم ماشینا رو داشتم اسپیرو رو ÷یشنهاد میدم البته گلف هم ماشینه جوون بازیه ولی امکانات رفاهیش در مقابل اسپیرو صفره باز سوال داشتی در خدمتم
خوش باشین
alirezasalam
14 January 2007, 09:03 AM
یه ماشینی بگیر که تو بورس باشه و موقع فروش یا تعمیرات زیاد اذیت نشی.
در مورد ریو هم فکر کن
Night Crawler
14 January 2007, 11:17 AM
دوستان تشکر فراوان ، جدا در بخش اتومبيل میشه زود به نتيجه رسيد ، راستش اون 11 میليون رو به کل برای 206 کنار گزاشتم که اطمينان از صفر بودنش داشته باشم وگرنه روی گزينه هايی مثل سيلو هم میشد مانور داد.
از طرفی حالا بحث 5 میليون هست ، به نظرتون با این مبلغ دوو اسپرو پيدا میشه ؟ راستی 206 تيپ 3 چه قيمتی داره ؟
14 January 2007, 12:43 PM
دوو اسپرو خوبش 7 تومنه
TUBORG
14 January 2007, 03:21 PM
0 اسپرو حدود 11 12 تومنه !
Night Crawler
14 January 2007, 03:42 PM
من فکر میکردم اسپرو ديگه 0 نداره ، گويا محصول 1994 هست ؟ در کل راهنمايی برای خريد اتومبيل ثانوي به ارزش 5 میليون میخواستم ، اون 11 میليون رو صرف 206 میخوام بکنم فقط نمیدونم تيپ 3 چند هست ؟ نظرتون پيرامن گلف [ بازه 5 میليون ] چيه ؟
Hossein WV
14 January 2007, 11:30 PM
:icon_twis :icon_twis
دوست عزیز این قیمت ماله چه موقع است احتمالا واسه همون سال 1994 :icon_ques
میخوای با 50000 کارکرد برات بیارم 8 تومن دوست عزیز خیلی اگه دیگه در حد صفر باشه 9 تومن نه 11 12 تومن
دوست عزیز اگه 5 تومن داری میخوای ماشین بگیری با 5 تومن میشه یه گلف 92 تمیز گرفت ولی اگه میتونی جور کن همون اسپیرو بگیر با 7 تومن :icon_excl
TUBORG
15 January 2007, 12:58 AM
نه عزیز دل
کمی بگردی پیدا میشه !!!
مثلا" با کارکرد 5- 6 هزار تا !
الان یه سیلو هست با کار کرد 9000 تا از سال 81 تا حالا !
کار نشد نداره !!!
آریو
20 May 2007, 01:05 AM
اگه كسي بليزردودرب داره فروشي من هم مي خواهم وپيشنهادهم ميكنم ارزشش روداره
Tommy Angelo
22 May 2007, 11:43 AM
به نظر من ROA ماشین بدی نیست البته شاید Rio کار کرده هم بتونی بگیری .
pedram325i
22 May 2007, 01:52 PM
به نظر من بهترین انتخاب تندر E2 هست.
Night Crawler
22 May 2007, 03:53 PM
دوستان قضيه وارد روال جديدی شد.
الان مبلغ نهايی من 14 میليون هست ، مواردی که میخوام :
1: راحتی ، بزرگی کابين
2: کارکرد راحت و نداشتن عيب و ایراد خاص
3: ظاهر مناسب
4: قابليت استفاده واقعا راحت برای حداقل 4 نفر
خواهشی که داشتم :
1: حتما و فقط ! ماشين صفر پيشنهاد بدين و موارد کارکرده ، مثلا پرشيا کارکرده يا زانتيای و .. پيشنهاد ندين
2: حتما و فقط ! 14 میليون باشه نهايت قيمت و حتی 1 میليون تومان هم به مبلغ اضافه نشه
مواردی که من در نظر دارم :
1: Peugeot 405 GLX
2: Peugeot 206 SD
3: Samand ELX
4: Proton چهار در و پنج در
5: Rio
4: در مورد 405 همچنان میشه ازش به عنوان يک گزينه مناسب نام برد ؟
2:مدل 206 صندوق دار رو در کل چطور ارزيابی میکنيد ؟ چه تفاوتی غير از صندوق ! با 206 نرمال داره ؟
3: ريو گزينه قابل اعتمادی هست ؟
1: پروتون 5 درب کدام مدل میشه !؟ عکسی چيزی میشه بدین ؟
دوستان این مورد رو هم در نظر دارم
samuraii40
22 May 2007, 09:19 PM
تو این قیمت بهتر از سمند LX دیگه پیدا نمیکنی.البته 206SD هم همین قیمتاست ولی من تزجیح میدم پراید سوار یشم تا این ماشین واقعا فاجعه(از لحاظ ظاهری).سمند ELX هم تا حالا نذیذم ولی پرشیا ELX دیدم:icon_arro فکر کنم اشتباه تایپ کردین.ریو که شبیه اسباب بازی میمونه تا ماشین(پراید با ابعادی بزرگتر و موتوری قویتر).405 هم دیگه قدیمی شده به قول دوستان اتیش هم میگیره(خدا بیامرزه یک زمانی 2000 تولید میشد واسه خودش عظمتی بود الان هم که دیگه....)
omid666
22 May 2007, 11:54 PM
اینکه فکر کردن نداره!
فقط Peugeot 405 GLX
12 تومان میخری بقیه اش رو هم اسپرتش می کنی .میشه END ماشین:icon_cool
Night Crawler
23 May 2007, 12:14 AM
دوستان میشه يکمی کاملتر راهنمايی کنين ، ماشين خانوادگی هست و اسپرت و .. قرار نيست صورت بگيره
ورنا به طور کلی چطور هست ؟!
shahram2006_m
23 May 2007, 12:58 AM
دوستان میشه يکمی کاملتر راهنمايی کنين ، ماشين خانوادگی هست و اسپرت و .. قرار نيست صورت بگيره
ورنا به طور کلی چطور هست ؟!
دوست عزیز کلا محصولات هیوندای هم از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند و هم قیمت لوازم یدکی پایینی دارند،از طرفی ورنا یک خودرو مونتاژ داخل هست و وضعیتش نسبت به محصولات داخلی مشخصه.
اما تنها مشکلش طراحی خارجی اونه که سلیقه ایه و بطور مثال با اینکه از لحاظ کیفیت ،شتاب ،مصرف ،خدمات،قیمت لوازم یدکی و فضای داخل در حد مطلوبیه اما من حاظر به خریدش به علت ظاهرش نیستم.
پس اگر با ظاهرش مشکلی ندارید در حد خودش قابل قبوله.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.