PDA

View Full Version : مشکلات جامع در مورد دزدگیر خودرو

امير380
27 December 2006, 06:15 PM
سلام
حدود يك ماه پيش دزدگير و قفل مركز ماشين (پارس ELX) به صورت ناگهاني از كار افتاد به اين ترتيب كه با ريموت نه ميشد دزدگير را فعال و دربها را قفل كرد نه دربها باز ميشد.با اينكه چراغ روي ريموت بعد از هر بار فشار دادن كليد روشن ميشد.
براي رفع عيب به نمايندگي رفتم و بعد از پرداخت 12 هزار تومان درست شد مسئول مربوطه گفت چون از سيستم استفاده ميكني باعث مي شود كه ولتاژ برق ماشين دچار نوسان شده و كد هاي دزدگير خالي شود (به قول خودش كد ها پريده)
حالا دوباره دزدگير از كار افتاده به نظر اساتيد چكار كنم؟ تا حالا كسي با اين مسئله روبرو شده ؟
ضمنا اشكال قطعا از ريموت نيست چون با كليد يدك هم كه چك كردم جواب نداد و LED روي ريموت هم روشن ميشود.
نميدانم محل مطرح كردن اين اشكال در اينجا است يا قسمت صوتي -نصويري و دزدگير در هر صورت در صورت نياز لطفا مديران زحمت انتقال ان را بكشند

mr.designer
27 December 2006, 08:59 PM
احتمال داره از سیستم و برق کم اوردن ماشین باشه !!!!!

میشه مشخصات سیستمتون رو بنویسید.

iph3w
28 December 2006, 12:19 AM
منم همین مشکل رو داشتم. نمیدونم چش بود ولی من سیستم نبسته بودم و از پحش خود ماشین استفاده می کردم. بردم نمایندگی درست شد ولی نمیدونم چش بود. ولی اول فیوز قفل مرکزی، بعد رله قفل مرکزی رو چک کن. وقتی دستی قفل سمت راننده رو میدی پایین، بقیه هم قفل می شن یا نه؟ اگه نه یا از فیوزه، یا از پمپ راننده یا از رله قفل مرکزی، البته من مطمئن نیستم ولی از سیستم صوتی ماشین بعیده باشه چون منم همین مشکل رو بدون سیستم داشتم.

امير380
28 December 2006, 12:29 PM
باسلام به دوستان
سيستم من :
بلند گو: 6975
ضبط : پايونير
ساب هم ندارم
اين اشكال از قفل مركزي و يا از كامپيوتر ماشين و يا از ريموت نيست (چند بار هم دزدگير را ريست كردم كه درست نشد). اشكال از خود برد اصلي(كيت) دزد گير است
چون دفعه قبل كه بردم نمايندگي تا درست كند قاب زير فرمان را باز كرد و روي كيت اصلي دزد گير كاري انجام داد كه نگذاشت ببينم چكار ميكند فقط هر دو ريموت را با كيت اصلي هم كد كرد ( دو دقيقه بيشتر كار نداشت و 12 هزار تومان گرفت)
البته از دستگاه خاصي هم استفاده نكرد(فقط با پيچ گوشتي جايي را اتصال كوتاه ميكرد )
جهت اطلاع بيشتر اين حالت زماني اتفاق افتاد كه ماشين خاموش بود و من در حال گوش دادن به يك آهنگ پينگ فلويد (باس زياد) بعد از ده دقيقه كه از ماشين پياده شدم ديگر ريموت كار نكرد.

mr.designer
28 December 2006, 10:00 PM
با این مشخصات عمرا از سیستمت باشه چون اصلا جریانی نمیکشه !!!!
حتما یارو میخواسته بپیچونه !!!!!
به نماینگی دیگری برو یا همون نمایندگی .بگو که دوباره همین مشکل پیش اومد ولی از سیستمت استفاده نکردی !!!!!!
ببین چی میگه ! بگو ایا با عوض کردن برد اصلی درست میشه یا نه !!!

امير380
2 January 2007, 04:15 PM
از شركت سازه پويش آمدند و برد اصلي و هر دو ريموت را عوض كرد تا درست شد
ميگفت اين مسئله معمولا در پژو پارس ELX زياد ديده ميشود در صورتي كه در سمند LX هم از همين نوع بسته شده ولي در سمند مشكلي ندارد
مي گفت دليل اين اشكال هنوز معلوم نشده ولي احتمالا از نوسان برق است البته معتقد بود كه سيستم صوتي روي ان تاثير ندارد

paymanonline
3 January 2007, 12:38 PM
چه عجب یکی پیدا شد مشکلات ماشین رو بیخ ریش لواظم اضافه نبست.