PDA

View Full Version : تو رو خدا كمك كنيد يه برنامه تو پاسكال مي خوام خيلي حياتيه

kamyar7610
27 December 2006, 03:37 PM
سلام .اين موضوع رو تو يه انجمن ديگه هم گذاشتم از همه دوستان و مديران معذرت مي خوام ولي چون واقعا به زندگي من بستگي داره اين موضوع مي خوام از اين سايت جواب بگيرم.
نمي دونستم كه كجا بايد اين تاپيك رو باز كنم.ببخشيد اگه اشتباه اين موضوع رو آوردم.من يه برنامه پاسكال مي خوام.اگه تا هفته ديگه ننويسم مشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــروط مي شم.تو رو جون هر كي دوست داريد كمكم كنيد.يه دنيا ممنونتون مي شم.

برنامه زير رو اگه مي شه واسم بزاريد ممنون.

برنامه اي بنويسيد كه اطلاعات 100 دانشجو شامل :نام - نام خانوادگي - شماره دانشجويي - اطلاعات درسي(1- نام درس،2-تعداد واحد درس 3-نمره درس) را از ورودي بگيرد و دانشجوياني كه مشروط مي شوند (12>معدل) است را خذف كند.

(يك دانشجو حداكثر مي توند 20 واحد بگيرد و حداكثر پنج(5) درس بردارد)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

يا اين برنامه

برنامه اي بنويسيد كه اطلاعات كارمندان يك شركت شامل نام - نام خانوادگي - شماره كارمندي - حقوق(شامل:1-حقوق پايه 2-مزايا) را از ورودي بگيرد و كارمنداني را كه مجموع حقوق آنها از 000/200 تومان كمتر است را حذف كند.

(تعداد كارمندان 50 نفر)

اگر ممكنه با fhle هم اين برنامه رو بزاريد.مرسي.

به خدا اگه واسم بزاريد اين برنامه رو منو نجات دادين.يه مرامي بزاريد و اين برنامه ها رو واسم بزاريد.

خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي ممنونتون مي شم.

كمكم كنيد خواهش مي كنم.

kamyar7610
27 December 2006, 03:40 PM
4 خط مونده به آخر رو اشتباه نوشتم.

اگر ممكنه با file (فايل ها) هم اين برنامه ر بزاريد.مرسي

يكي از اين دو برنامه كافي هست
مرســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــي

reza1357
27 December 2006, 04:05 PM
دوست عزیز برنامه اماده اماده ندارم ولی در این زمینه میتونم کمک کنم شما شروع کنید هرجا به مشکلی برخورد کردید بنده درخدمتم.

موفق باشید.

kamyar7610
28 December 2006, 01:14 AM
عزيز من . من وقتي ندارم من بايد تا 6 روز ديگه اين برنامه رو تحويل بدم.وگر نه مهلتم تموم ميشه و مشروط مي شم.خواهش مي كنم يه كاري واسم بكن.اگه ايراني هستي به يه هموطنت كمك كن.
مرسي.

عرفنا
28 December 2006, 03:17 AM
دوست عزیز شما چه توقعی دارینا؟ دوستان دیگه هم که اینجا هزور دارند اکسرن یا دانشجو هستند و یا مشقول کارن که در هر دو هالت زمان آزاد زیادی ندارن. جناب reza1357 ([Only registered and activated users can see links]) هم که قول کمک دادن بهتون.
در هر سورت فکر نمی کنم برنامه ی خیلی سنگینی باشه.نهایت تسور می کنم 2 3 ساعت زمان بگیره :icon_cool
متاسفانه من پاسکال به تور کامل یادم رفته اما اگر c++خاستین من هازرم به تور کامل هم بنویسم.
امیدوارم موفق باشین :icon_excl

kamyar7610
29 December 2006, 02:03 AM
حداقل يكي يه وب لاگي چيزي معرفي كنه به من.اصلا وقت ندارم.خواهش مي كنم.

اين همه التماس من دل سنگ رو آب كرده بود تا حالا . شما نمي خوايين يه كاري واسم بكنيد؟

reza1357
3 January 2007, 10:19 AM
حداقل يكي يه وب لاگي چيزي معرفي كنه به من.اصلا وقت ندارم.خواهش مي كنم.

اين همه التماس من دل سنگ رو آب كرده بود تا حالا . شما نمي خوايين يه كاري واسم بكنيد؟

دوست عزیز از این سایت ([Only registered and activated users can see links])میتونید کمک بگیرید.

موفق باشید.

kamyar7610
5 January 2007, 02:59 AM
reza1357 عزيز ممنون از شما ولي اين سايت دقيقا همون چيزي رو كه من ميخوام يعني پروژه دانشجويي رو ممنوع كرده و سريع تاپيك رو حذف ميكنه.اگه تو اين مايه ها سايت داري بده.

يه دنيا ممنونت مي شم اگه مشكلم حل بشه.
مرسي

PAYAM
5 January 2007, 03:20 AM
براي درس برنامه‌نويسي پاسكال و محاسبات عددي عين اين‌جور پروژه‌ها رو داشتيم،‌ برديم بيرون 5 تومن داديم برامون نوشتن!