View Full Version : نصب باند خانگی بر روی پخش خودرو
rezasmile
24 December 2006, 04:45 PM
دوستان یه مدت است به فکرم افتاده که یک جفت از این باندهای پایونیر قدیمی که بر روی استریوهای خانگی بود (خودایی ته صدا و کیفیت هستند)براش باکس درست کنم و بذارم تو ماشین.یک جایی خوندم که این کار ممکن هست و مشکلی برای آمپ پخش و آمپ جدا بوجود نمیاره.حالا می خواستم از اساتید اینجا بپرسم که آیا این کار ممکنه و لطف کنن این موضوع رو توضیح بدن.
ممنون.
حامدگلشن
25 December 2006, 11:39 AM
مشگلي به وجود نمياد به شرطي كه امپدانس آمپ با باندات رو بتوني برابر كني
rezasmile
25 December 2006, 01:18 PM
حامد جان با تشکر از جوابت،می خواستم بپرسم چجوری میشه امپدانس آمپ رو با باند ها یکی کرد.چون باند ای خونگی معمولا 8 یا 16 هستند ولی آمپ ماشین 4.
mr.designer
25 December 2006, 09:01 PM
اقا پیمان ببخشید!!!
با سری یا موازی کردن بلنگو ها مشکلت حل میشه :
مثلا من 2 تا باند 8 اهم دارم و میخواهم اونها رو به امپیلی که خروجی اون 4 اهم هست (که البته بیشتر موارد متغیر است )وصل کنم .بنابرای 2 تا رو با هم موازی کرده که در نهایت میشود 4 اهم و تطبیق امپدانس میشود.
paymanonline
25 December 2006, 09:16 PM
اقا پیمان ببخشید!!!
:icon_twis چرا مگه چی شده؟
معمولا پخشهای خودرو 8 اهم رو هم جواب میدم و اینکه مقاومت بار زیاد بشه مشکلی ایجاد نمیکنه. فقط ممکنه صدا کم بشه
mr.designer
25 December 2006, 11:18 PM
اخه سوالی که دوست عزیزمون پرسیدند از اقا حامد بود و من جواب دادم..........به هر حال!!!
همون طور که میدونید زمانی بیشترین توان به خروجی ارسال میشود که مقاومت خروجی تقویت کننده با مقاومت بار(امپدانس)یکی باشد.
مثلا امپیلی فایر های ماشین در بیشتر موارد توان خروجی انها در بار 2 اهم بیشتر از 4 اهم است.بنابراین اگر ما امپدانس بار را زباد کنیم توان کمتری میگریم.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.