PDA

View Full Version : نواقص مشاهده شده در شبکه و سیمکارتهای ایرانسل

luckybuilding
23 December 2006, 11:22 AM
من سيمكارت ايرانسلم رو به كمترين پيشنهاد مي فروشم!!!
حالا ممكنه دوستان بپرسن: "از كي تاحالا؟!"

من بايد در جوابشون بگم: از وقتي قبض ايرانسل اومده!!!

توضيح اينكه من قبل از اومدن قبض تاحدودي از سرويسهاي ايرانسل راضي بودم و خيلي جاها سنگ ايرانسل رو به سينه مي زدم ولي از وقتي قبض ايرانسل اومده نظرم رو به كلي پس گرفته ام و دنبال يه نفر مي گردم كه اين سيم كارتم رو بهش قالب كنم.(حتي شما دوست عزيز!!!)
علتش هم اينه كه چون ايرانسل هزينه مكالمه رو دقيقه اي حساب ميكنه، در صورتي كه مثلاً 2 دقيقه و چند ثانيه زمان مكالمه شما باشه باشه؛ بايد به جرم اينكه چند ثانيه ديرتر تماستان را قطع كرده ايد، هزينه 3 دقيقه مكالمه يعني حدوداً 3*53 تومان (با عوارض و ماليات) پياده بشين. و اين در نظر اول شايد زياد به نظر نياد ولي وقتي قبض ايرانسل به دستتون ميرسه، اون وقت متوجه ميشين كه در شرايط مشابه قبض اپراتور اول (TCI) خيلي پائين تر بوده و آنجاست كه مي فهمين :" از كي تا حالا؟!!!"
در ضمن اگه از مشكلات ديگه اي كه با ايرانسل داشتم براتون بگم ديگه بهم حق ميدين كه بگم " من سيمكارت ايرانسلم رو به كمترين پيشنهاد مي فروشم!!!"
1) CLIP يا به عبارتي همون نمايشگر شماره بسيار با كلاس كه در مواقع حساس كه يكي مي خواد مزاحمتون بشه با مزاحم همكاري كرده و شماره رو نشون نميده. توضيح اينكه، اگه كسي از تلفنهاي ثابت بعضي شهرها بهتون زنگ بزنه، شماره مشترك مورد نظر مخفي ميمونه و ميتونه براحتي مزاحمتون بشه و گاهي اوقات حتي وقتي از موبايلهاي TCI هم باهاتون تماس ميگيرن شماره نشون داده نميشه.
2) وقتي ميخواهيد از شهر خود خارج شويد؛ با خدمات مشتركين ايرانسل تماس بگيريد، چون ممكن است به جائي برويد كه گوشي شما خارج از دسترس آنتن ها باشه و تفاوتي با يه گوشت كوب (البته از نوع كم دوام !!!) نداشته باشه. توضيح اينكه شهر از ديدگاه شركت ايرانسل فقط مركز شهر محسوب ميشه و اگه از مركز شهر خارج شويد و مثلا محل زندگي يا كار شما در يكي از شهرك ها يا شهرهاي جديد مجاور شهرهاي بزرگي كه تحت پوشش ايرانسل هستن قرار داشته باشه، آنتن در آنجا وجود خارجي نخواهد داشت و حتي قادر به فرستادن sms هم نخواهيد بود.
3) وقتي قبض ايرانسل به دست شما رسيد و هزينه مكالمه خود را با آنچه كه گوشي شما نشان ميدهد و زمان واقعي مكالمه شماست مقايسه كنيد مغز شما بخاطر هزينه واقعي كه شما براي يك دقيقه بايد پياده شويد ( هزينه واقعي يك دقيقه مكالمه = هزينه تماسهاي شما كه در قبض نوشته شده/ زمان مكالمه انجام شده كه گوشي شما نشان ميدهد ) سوت كشيد!!، اصلاً نگران نباشيد!! فقط با خدمات مشتركين تماس بگيريد تا در مورد نداشتن هزينه جابجائي برايتان سخنراني كنند.
4) Connection Error: گاهي، وقتي كار واجبي داريد و مي خواهيد با جائي تماس بگيريد و آنتن گوشي Full است و وقتي شماره ميگيريد با پيغام زيباي Connection Error!!! مواجه ميشويد – در اين زمان، كساني هم كه با شما تماس ميگيرن با بوق اشغال مواجه ميشوند- و چاره اي نداريد مگر آنكه يا يك تلفن عمومي پيدا كنيد يا يكي دو ساعت صبر كنيد تا مشكل حل شود.(البته از حق نگذريم كه اين مشكل فقط يه بار واسه من پيش اومده. ولي زماني بود كه من كار واجب داشتم و اعصابم خورد شد!!!)
5) وقتي ميخواهيد تماس بگيريد بايد بعد از فشار دادن Call كلي منتضر بمانيد تا بوق زنگ را بشنويد و اين در حالي است كه در شرايط مشابه اين زمان براي TCI خيلي كمتر است.
6) شايعاتي كه در مورد بيشتر بودن حجم اين سيمكارتها هست با پيگيري هائي كه اينجانب انجام دادم، رد شد. چون اين سيمكارتها توانائي ذخيره 250 شماره تلفن دارن كه طبق بررسي هاي انجام شده حداقل سيمكارتهائي كه 2 سال پيش توسط TCI توزيع شده نيز همين ظرفيت رو دارن!!!
7) اگه كسي مثل من بخواد سيمكارنش رو بفروشه، خريداري وجود نداره. چون سيمكارت صفر به وفور موجوده و هركسي ميتونه از سوپرماركت سر كوچه اش در 5 دقيقه سيمكارت اش رو تحويل بگيره.

پس همينجا اعلام ميكنم : من سيمكارت ايرانسلم رو به كمترين پيشنهاد مي فروشم!!!
ممكنه بپرسين: چرا به "كمترين" پيشنهاد؟؟
بخاطر اينكه پيشنهاد دهنده پشيمون نشه و معامله حتماً انجام بشه!!

pedro : ارائه شماره تلفن در صحن عمومی تالارهای پارسی ممنوع است.

اصغر
23 December 2006, 01:02 PM
هیچ ارزونی بی علت نیست :icon_razz

Pedro
23 December 2006, 02:05 PM
با توجه به راه اندازی اپراتور دوم ایرانسل ،دوستان می توانند درباره معایب و مزایایی که تجربه کرده اند در این تاپیک گفتگو کنند.

Hamed
23 December 2006, 02:51 PM
البته دوست عزیز لاکی ... انصاف کن.گر صبر کنی ز قوره حلوا سازند.

canor
23 December 2006, 04:34 PM
اصلا با صحبت های شما موافق نیستم . هر شبکه ای در آغاز راه مشکلاتی داره و کم کم بر طرف میشه . ایرانسل یک شبکه نوپاست و هنوز خیلی جا داره برای پیشرفت . همون شرکت ارتباطات سیار در سال 75 یک سیم کارت را 2 میلیون تومان به مردم می داد و کلی هم ایراد داشت و شبکه هم تکمیل نبود . در مورد موضوع تماس زیر یک دقیقه هم که گفتید این مشکل تا پایان امسال حل میشه و به صورت ثانیه ای حساب میشه و روی قبض های بعدی این مشکل نخواهد بود . در مورد کالر آیدی هم این هیچ ربطی به ایرانسل نداره و مربوط به شرکت مخابرات هست که سویچ را دقیق هماهنگ نکرده با شبکه ایرانسل . ضمن اینکه هنگام مکالمه با ایرانسل صدای مکالمه بسیار بهتر و بلند تر از Tci هست. در مورد پیغام Connection Error من این پیغام را بارها وقتی خط Tci داشتم مشاهده کردم خیلی خیلی بیشتر از ایرانسل . در مورد منتظر ماندن برای برقراری ارتباط هم باز هم این مشکل مربوط به مخابرات هست و هیچ ربطی به ایرانسل نداره . در مورد فروش سیم کارت هم حرف شما صحیح نیست این ایرادی داره که ایرانسل سیم کارت را به همون موقع که خرید می کنید تحویل میده و همیشه هم سیم کارت موجود داره .

F.®.A
24 December 2006, 12:26 AM
اصلا با صحبت های شما موافق نیستم . هر شبکه ای در آغاز راه مشکلاتی داره و کم کم بر طرف میشه .

به همین خیال باش:icon_arro

اینجا ایران است . مطمئن باشید شرکت مخابرات شرکتی نیست که به همین راحتی اجازه بده که شرکت های خصوصی ازون جلو بزنند
مطمئن باشید ir-tci همیشه یک سرو گردن بالاتر از اپراتور اول و دوم و ....و n ام خواهد بود
در این باره تردید نکنید

luckybuilding
24 December 2006, 07:46 PM
سلام دوباره به همه
راستش من پشيمون شدم. ديگه سيم كارتم رو نميفروشم.
چون ديدم مردم دارن واسه اين آگهي كه من زدم، پدر ايرانسل رو در ميارن. واسه همين بهتر ديدم كه در مورد مزاياي ايرانسل هم يه سخنراني داشته باشم تا مردم ديگه اين همه سنگ TCI رو به سينه نزنن.
درسته كه من از ايرانسل اين همه ايراد گرفتم ولي TCI ايرادهاي بزرگتري داره كه اصلا براي رفعشون تلاش نمي كنه. در صورتيكه اين بنده خداهائيكه توي ايرانسل زحمت مي كشن، هر وقت ما (حتي 2 نصفه شب) بهشون زنگ ميزنيم؛ ميگن مشكل بزودي حل ميشه و متخصصين ما دارن روش كار ميكنن!!!
حالا راستش ما نفهميديم متخصصين ساعت 2 نصفه شب چجوري چشمشون ميبينه و كار ميكنن ولي خدا بهشون اجر بده. چون اين متخصصين TCI كه هميشه خواب هستن و اگه مشكلي پيش بياد، گردن همون بنده خدائي كه مشكل داره ميندازن و ميگن كه شبكه ما هيچ مشكلي نداره!!! شما برين خودتون رو درست كنين و از بقيه ايراد نگيرين.
اين كاملا بهتون ثابت ميشه اگه مشكلي با ايرانسل داشته باشين و به خدمات مشتركين زنگ بزنين. مثلا من يه مشكلي با فعال كردن Call Barring داشتم. بهشون زنگ زدم. 2ساعت وقت گذاشت و مشكل من رو با امتحان كردن كدهاي مختلف روي موبايلم بررسي كردن و بعد كه ديدن مشكل مثل اينكه اينطوري حل نميشه، مشخصاتم رو گرفتن و گفتن با من تماس ميگيرن و مشكل رو حل ميكنن. پس فرداي اون روزي كه من زنگ زده بودم ساعت 10 صبح با من تماس گرفتن و من مشكلم رو دوباره گفتن و خلاصه بعد از پيگيري هائي كه انجام دادن (درست شنيدين، اونها انجام دادن. يعني چند بار بهم زنگ زدن تا بدونن مشكل حل شده يا نه) دوباره بهم زنگ زدن و وقتي دوباره تماس گرفتن مشكل رو حل كرده بودن و گفتن شما چك كنين و ما فردا دوباره با شما تماس ميگيريم. من دوباره چك كردم و ديدم مشكل حل شده و فردا صبحش دوباره تماس گرفتن تا مطمئن شن مشكل حل شده.

حالا اگه سرتون از اين همه تماس گرفتن گيج ميره، يه كم صبر كنين بعد ادامه شو بخونين!!!
بله اين طوريه!! حالا بازم بگين TCI!!!
البته فقط مشكل من با اين CLIP هست كه دو ماه هست هر وقت زنگه ميزنم، ميگن بزودي حل ميشه و متخصصين ما روش دارن كار ميكنن. حالا من موندم اين متخصصين چرا اين همه روش كار ميكنن و به نتيجه نمي رسن!!!
مشكلات ديگه اي هم كه قبلاً گفتم واقعاً در مقابل مشكلات TCI خيلي قابل تحملتره. چون حداقل ميدونم بزودي حل ميشه و مثل TCI نيست كه شبكه اش اصلا مشكل نداشته باشه و فقط اشكال از مشتركين باشه.
اما، اين شركت ايرانسل اگه يه كم بجاي اين همه پول دادن به ضرغامي و ديگران واسه تبليغات، اين پول رو براي گسترش پوشش شبكه و حل مشكلاتش ميذاشت من اينقدر ناراحت نميشدم كه نوشته قبلي رو بنويسم. مطمئناً اگه مردم از سرويسهاشون راضي باشن، خودشون براش تبليغ ميكنن و نمي خواد اين همه پول به ضرغامي اينا!!! بدن. تلفن همراه -حداقل تو ايران – چيزي نيست كه تبليغات بخواد. مردم خودشون وقتي بيكارن، در مورد آنتن دادن و ندادن و اينكه چطور فلان شركت چه سرويسهائي ميده، با هم صحبت ميكنن.
مثلاً همه ميدونن كه TCI با اين همه دبدبه و كبكبه بازهم در شهرها مشكل آنتن دهي داره. چه برسه به خرج از شهر. درحاليكه ايرانسل در داخل شهرهائي كه گفته آنتن ميده، مشكل آنتن دهي و قطع و وصل صدا نداره و من وقتي با كسي صحبت ميكنم، طرف فكر ميكنه از تلفن ثابت دارم صحبت ميكنم.
فقط اگه اين مشكلاتي كه در پست قبل گفتم رو حل كنه، ديگه TCI هرگز نمي تونه بهش برسه. چون ايرانسل داره سرويسهائي رو ارائه ميده كه TCI ممكنه وقت گل ني، اون هم با گرفتن هزينه هاي زياد از مشتركينش ارائه بده. همين كه ايرانسل براي اكثر سرويسهاش آبونمان ماهانه نميگيره، خودش نشون ميده كه بزودي ديگه هيچ كس از TCI پشتيباني نخواهد كرد.

خوب فكر كنم عدالت رعايت شد و به اندازه كافي از ايرانسل هم تعريف كردم.

اين رو هم بگم كه قراره بزودي محاسبه هزينه تماسهاي ايرانسل ثانيه اي بشه.

F.®.A
24 December 2006, 07:58 PM
خوب اینکه دنبال مشکل جنابعالی رو گرفتن و حلش کردن خیلی خوبه
البته...البته
این اولشه بزار یه مدت بگذره یکم پول دستشون بیاد بعد بهت میگم مشکلت رو چطوری حل میکنن

آرمان
25 December 2006, 02:05 AM
1) ايرانسل هزينه مكالمه رو دقيقه اي حساب ميكنه،

2) CLIP شماره رو نشون نميده.

3)وقتي ميخواهيد از شهر خود خارج شويد؛ با خدمات مشتركين ايرانسل تماس بگيريد، چون ممكن است به جائي برويد كه گوشي شما خارج از دسترس آنتن ها باشه

Connection Error (4: گاهي، وقتي كار واجبي داريد و مي خواهيد با جائي تماس بگيريد و آنتن گوشي Full است و وقتي شماره ميگيريد با پيغام زيباي Connection Error!!! مواجه ميشويد

5)وقتي ميخواهيد تماس بگيريد بايد بعد از فشار دادن Call كلي منتضر بمانيد تا بوق زنگ را بشنويد

نظرات شما بسیار عجولانه است و من کاملا با شمامخالف هستم

1) قرار شده از این به بعد آن را ثانیه ای حساب کند

2) این سرویس قابلیت فعال شدن و غیر فعال شدن روی سیم کارت را دارد مانند Call Waiting که شما میتوانید آن را فعال یا غیر فعال کنید شاید شما این سرویس را روی گوشی خود فعال نکرده اید؟؟

3) عدم آنتن دهی ایرانسل در خارج از شهر و جاده ها خوب کاملا واضح است و بدیهی . خوب معلومه که اپراتوری که تازه شروع بکار کرده شما انتظار دارید در تمام ایران Full Coverage داشته باشه؟؟؟!!!

4)ٍ برای من هم که از اوپراتور دولتی استفاده میکنم بارها پیغام Error in Connectin پخش شده است.

5)احتمالا به علت عدم هماهنگی سوییچها و بستر آن است که بزودی برطرف میشود.

تازه گفته اند که از بهمن GPRS هم فعال میشود خوش بحالتون!!!!!!!!!!!!

abaratian
25 December 2006, 01:47 PM
ایرانسل تنها مشکلش (به نظر من) همون دقیقه ای بودن زمان تماسهاست.
البته قبض من زیاد نیومد 3600 (خوب مگه موبایل دوم چقدر باید بیاد؟ مال مخابرات در شرایط مشابه 4.5-5 میومد)

tazmani
27 December 2006, 06:21 PM
یکی از اشکالات ایران سل پس رفت بجای پیشرفته.
مثلا سرویس عدم نمایشگر (که شماره شما روی گوشی طرف مقابل مشخص نشه) روزهای اول بطور رایگان روی همه سیمکارتها فعال بود که الان غیر فعال شده.

مشکل بعدی ایران سل یک کلام بودن آنهاست. از روزی که سیم کارت ایران سل را گرفتم (اولین روزهای توزیع) تا حالا هروقت زنگ میزنم و میپرسم mms کی فعال میشه میگن یکی دو ماه دیگه و حرفشون عوض نشده. راستش من ایران سل را فقط بخاطر همین قضیه خریدم.

luckybuilding
30 December 2006, 07:30 PM
یکی از اشکالات ایران سل پس رفت بجای پیشرفته.
مثلا سرویس عدم نمایشگر (که شماره شما روی گوشی طرف مقابل مشخص نشه) روزهای اول بطور رایگان روی همه سیمکارتها فعال بود که الان غیر فعال شده.

مشکل بعدی ایران سل یک کلام بودن آنهاست. از روزی که سیم کارت ایران سل را گرفتم (اولین روزهای توزیع) تا حالا هروقت زنگ میزنم و میپرسم mms کی فعال میشه میگن یکی دو ماه دیگه و حرفشون عوض نشده. راستش من ایران سل را فقط بخاطر همین قضیه خریدم.

سلام دوست عزيز
اين سرويس كه گفتي الان هم فعاله (حداقل روي سيم كارت من كه اينطوره). البته اون كدي رو كه قبلا براي اين سرويس عدم نمايشگر معرفي كرده بودن الان غير فعال شده. چون اين مخابرات به ايرانسل گير داد كه شما مجوز اين سرويس رو نگرفتين و ...:icon_ques
اما خود سرويس هنوز هم فعاله و با يه روش خاصي كه ترجيح ميدم اينجا نگم (چون نميخوام اين روش لو بره و مخابرات دوباره سروصدا راه بندازه كه ايرانسل تخلف كرده:icon_surp ) ميشه از اين سرويس استفاده كرد؛ همين امروز اين سرويس رو امتحان كردم و شمارم روي گوشي هاي دوستام نيافتاد.:icon_mrgr

در مورد يك كلام بودن هم بايد بگم كه بد نيست. خوب حرف مرد يكيه ديگه. واقعاً مي خوان ثابت كنن كه مردن.:icon_twis
سرويس MMS هم تا اونجائي كه من خبر دارم ماكزيمم تا آخر بهمن راه ميافته.:lover:

سياوش 60
2 January 2007, 12:50 AM
دوست عزیز من خودم ایرانسل ندارم اما چند نکته هست که باید در نظر بگیرید
اولین مورد قیمت 150 تومان با 380 تومان تی سی ای یعنی 230 تومان ارزونتر به ظاهر شاید کم باشه اما سود پول در ماه میشه حدود 6 هزار تومان
2 سی دقیقه مکالمه رایگان که اینم میشه با احتساب مبلغ تی سی ای تقریبا 1500
3 راحتی در خرید
حالا میمونه نحوه حساب کردن مکالمه که موردی که باید در نظر گرفت اینه که اصولا تلفن همراه مال کارهای ضروری و واجبه و ماله وقتی که تلفن ثابت وجود نداشته باشه اگه اینجوری استفاده بشه قبضشم کم میاد اما تلفن همراه واسه خیلی ها شده وسیله سرگرمی اس ام اس بازی صحبت کردن با جنس مخالف icon_mrgr و ... اونوقت وقتی قبض میاد اینجوری به اوپراتور فش میدین اگه شما از اولی که TCI راه افتاده بود سیم کارت خریده بودی چه میگفتی انتن دهی صفر هزینه ها بالا قینت خود سیم کارت بالا حالا بعد این همه سال تازه داره درست میشه به نظر من ایرانسل خیلی هم خوبه تا رغیب وجود نداشته باشه هیچ چیز بهینه نمیشه تو خیلی از کشور ها بیشتر از چند اوپراتور هست فرق ایرانسل با tci فقط تو انتن دهی یه که اونم کم کم حل میشه

luckybuilding
2 January 2007, 04:13 PM
ايرانسل جديداً يه مشكل جديد هم پيدا كرده.
وقتي از اپراتور اول TCI بهش SMS ميزنن. گاهي اوقات Deliver نمي شه.

فكر كنم باز مخابرات يه كاري روي Message Centerاش كرده كه پيامهائي كه به مقصد غير از اپراتور اول ميرن داراي Priority كمتر باشن:icon_ques و هر وقت ترافيك شبكه TCIيه كم بالا ميره sms هاي به مقصد ايرانسل رو به مقصد نمي رسونه.
:icon_conf

البته به قول يكي :" اين ايرانسل اونقدر شلوغ كرده كه نمي تونه جمعش كنه و سرويسهاش هي داره مشكل پيدا ميكنه."

karash501
8 January 2007, 09:51 AM
الان ايرانسل اينجا هم اومده به نظر شما با توجه به اينكه سيم كارتاي دولتي هر روز داره ارزون ميشه ميرزه من سيم كارتمو بفروشم و ايرانسل بگيرم؟و سوال ديگه اگه قيمت اين 2تا يكي بود كدومو انتخاب ميكردين؟جدا از اينكه ايرانسل يه سري شهرا ساپورت نداره چون تا آخر امسال اين مساله تقريبا حل ميشه

luckybuilding
8 January 2007, 12:50 PM
الان ايرانسل اينجا هم اومده به نظر شما با توجه به اينكه سيم كارتاي دولتي هر روز داره ارزون ميشه ميرزه من سيم كارتمو بفروشم و ايرانسل بگيرم؟و سوال ديگه اگه قيمت اين 2تا يكي بود كدومو انتخاب ميكردين؟جدا از اينكه ايرانسل يه سري شهرا ساپورت نداره چون تا آخر امسال اين مساله تقريبا حل ميشه
اگه نظر شخصي منو مي خواي بايد بگم:
اگه تا آخر امسال قرار نيست جائي بري كه ايرانسل آنتن نميده، بهترين كار اينه كه هر چه زودتر سيم كارتت رو بفروشي و ايرانسل بگيري. چون با اينكه من اين همه ايراد ازش گرفتم.:icon_evil اما همونطوري كه بعضي از دوستان هم گفتن، از سيمكارت دولتي خيلي بهتره و به مرور هم بهتر ميشه. فقط اگه بتونن شبكه شون رو يكم درست كنن(فكر كنم به دليل خصوصي بودن، مثل دولتي نيست كه هزار سال طول بكشه كه درست بشه) ديگه اصلا با سيمكارتهاي دولتي قابل مقايسه نيست. با اين رويه فعلي فكر كنم بزودي خيلي ها شروع ميكنن به خريدن ايرانسل به جاي دولتي. اونوقت ديگه سيمكارت دولتي از اين هم ارزونتر ميشه. سيم كارت دولتي الان ديگه بوي الرحمن اش بلند شده!!!:icon_mrgr

karash501
9 January 2007, 07:11 AM
نميدونيد جاده هاي تهران شمال از كي قراره ساپورت شن؟هزينه اس ام اس چنده؟

canor
9 January 2007, 01:02 PM
پوشش جاده ای تا 2 سال دیگه حداقل نداره . ابتدا شهرها را پوشش میده و بعد جاده ها . به نظر من توی اون منطقه ای که هستی از کسی که ایرانسل داره سیم کارتش را بگیر اگر آشنا هست و یک تستی بکن همه جا شهر بیبین پوشش شبکه چطوره و به چند تا جا زنگ بزن اگر راضی بودی و دیدی خوب بود بخر ولی الان سیم کارت مخابرات را خیلی کم میخرند و باید ضرر بدی .

karash501
9 January 2007, 01:07 PM
بالاخره جاده هم از شهرا ميگذره ديگه!نميدونم دودل شدم!
ضرر كه آره ولي همينيه كه هست ديگه اگه نگهش دارمم كه گرون نميشه

canor
9 January 2007, 03:10 PM
ممکنه مثلا مقداری از جاده را تحت پوشش داشته باشه ولی همش نه چون برای جاده باید Bts جدا نصب بشه و ایرانسل شاید تا 3 سال دیگه نتونه پوشش جاده ای در حد Tci داشته باشه . یک مشکل آزاردهنده ایرانسل هماهنگ نبودن سوییچ آن با مخابرات ثابت هست که وقتی تماس می گیریم از ثابت به ایرانسل گاهی اوقات میگه شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد .

titan_550
9 January 2007, 10:57 PM
هر شركتي اولش اينطوره!
حالا مگه ir-tci همه جا آنتن مي داد؟؟؟؟؟؟
اصلا همين حالا هم پر خطا و مشكل است!!!
در ضمن اگه gprs تا بهمن راه بيفته كه حتما بايد تعويض كنم(با هر بدي كه داشته باشه)
موفق باشي

سود انباشته
10 January 2007, 08:40 AM
یه سوال
ایا ایرانسل از BTS های خود شرکت مخابرات برای پوشش انتن دهی استفاده میکنه و در واقع ایرانسل رومینگ داخلی شده است؟؟!!!!!!

اگه جواب منفی هست یعنی تعداد BTS ها در شهر ها دوبرابر خواهد شد یعنی هر خیابان 3تا2 تایی باید باشه!!!

titan_550
11 January 2007, 02:17 PM
تا اونجا كه من مي دونم هر دو:icon_arro
هم داره دكل جديد مي زنه هم داره روي دكل هاي قبلي ir-tci سيستم خودشو نصب مي كنه(نه رومينگ) و يك خط جديد مي كشه!

eureka2005
11 January 2007, 03:32 PM
تا اونجا كه من مي دونم هر دو:icon_arro
هم داره دكل جديد مي زنه هم داره روي دكل هاي قبلي ir-tci سيستم خودشو نصب مي كنه(نه رومينگ) و يك خط جديد مي كشه!

منم همینو شنیدم!! ولی بیشتر میخاد روی دکل های موجو بی تی اس بزنه مگه اینکه جایی واقعا لازم باشه یا دکل ظرفیت نداشته باشه مثل دکل های قدیمی!

kima
17 January 2007, 01:24 PM
آره
برگ برنده ای که مخابرات داره اینه که همه ایران رو داره سرویس میده
اونهایی که از اول موبایل داشتن یادشون نرفته سیم کارت های خود مخابرات داخل خود شهر هم درست آنتن نمیداد خارج از شهر که دیگه جای خود داره

eureka2005
17 January 2007, 01:29 PM
آره
برگ برنده ای که مخابرات داره اینه که همه ایران رو داره سرویس میده
اونهایی که از اول موبایل داشتن یادشون نرفته سیم کارت های خود مخابرات داخل خود شهر هم درست آنتن نمیداد خارج از شهر که دیگه جای خود داره

موافقيم !!! درست ولي اگه بخاد امکاناتشو همينجوري محدود بزاره کلاش پس معرکه است!!

mohammad51
1 February 2007, 11:04 PM
نميدونيد جاده هاي تهران شمال از كي قراره ساپورت شن؟هزينه اس ام اس چنده؟
دوست عزيز چيزي كه من پيگيري كردم اينه كه تا اخر سال ديگه تقريبا تمام كشور رو زير پوشش شبكه خودش ميگيره دوم اينكه هر اس ام اس 160ريال قيمتشه يا حق هميشه موفق وشاد باشيد:icon_cool

arashazarnia
8 February 2007, 02:49 PM
دوستان من يه هفته اي هست براي برادرم ايرانسل گرفتم
البته به صورت شركتي كه همه اطلاعات مثل اسم و ادرس و ... رو از من در فرمي گرفتند.
وقتي سيم كارت رو توي گوشي نوكيا 6630 گذاشتم از يه سري سوال پرسيد و نوشت سيم كارت شما فعاله.
ولي موضوع اول اينكه نشانه گر آنتن هي ميره و دوباره برميگرده و اصلا معلوم نيست وضعش چه جوريه!!(من در شمال تهران هستم) مي خواستم بدونم بقيه تهران هم همينطور آنتن ميده؟
دوما تو پكش نوشته بود كه حتما بايد با فرم موجود در اون ثبت نام كنم و هنوز اين كار رو نكردم ولي گوشي هم زنگ ميخوره هم زنگ ميزنه و هم اس ام اس ميده.بايد برم نمايندگي ايرانسل ثبت نام كنم؟ اخه وقتي به اون ايكون مربوط به خدمات ايرانسل وصل ميشم ارور ميره و مثلا مينويسه error: n 011
سوما من وقتي سيم كارت رو توي سامسونگ ميذارم بعضي وقتا اسم خيابونها رو مينويسه ولي تو نوكيا اين طور نيست.چي كار بايد بكنم؟

babak_deghat
1 March 2007, 08:50 PM
من یک سوال فوری داشتم اونم اینه که بالاخره ما ایرانسل بگیریم یا نه؟
من از چند جا در این باره پرسیدم.یکی می گفت که من ایرانسل خریدم و وقتی داشتم فرم ثبت نام پر می کردم بهم اخطار دادن که سیمکارت شما تا 6 ماه دیگر خراب خواهد شد!.......من که مطمئن نیستم اما به نظر شما سیمکارت اعتباری داشته می خریده که این اخطار رو بهش دادن؟؟؟؟؟
و چیز دیگه اینکه من در شیراز هستم و می خواستم بدونم که ایرانسل رو باید از کجا گرفت؟؟؟
و دیگر اینکه سیمکارتهای ایرانسل که نوشته آزمایشی هست آیا بعد از (از آزمایش در آمدن)هم سیکارتهای قبلی هم(از آزمایش در آمده)می شن؟؟؟(چی گفتم.......)

hamid_2fun
2 March 2007, 12:44 AM
البته به صورت شركتي كه همه اطلاعات مثل اسم و ادرس و ... رو از من در فرمي گرفتند.
وقتي سيم كارت رو توي گوشي نوكيا 6630 گذاشتم از يه سري سوال پرسيد و نوشت سيم كارت شما فعاله.
ولي موضوع اول اينكه نشانه گر آنتن هي ميره و دوباره برميگرده و اصلا معلوم نيست وضعش چه جوريه!!(من در شمال تهران هستم) مي خواستم بدونم بقيه تهران هم همينطور آنتن ميده؟
دوما تو پكش نوشته بود كه حتما بايد با فرم موجود در اون ثبت نام كنم و هنوز اين كار رو نكردم ولي گوشي هم زنگ ميخوره هم زنگ ميزنه و هم اس ام اس ميده.بايد برم نمايندگي ايرانسل ثبت نام كنم؟ اخه وقتي به اون ايكون مربوط به خدمات ايرانسل وصل ميشم ارور ميره و مثلا مينويسه error: n 011
سوما من وقتي سيم كارت رو توي سامسونگ ميذارم بعضي وقتا اسم خيابونها رو مينويسه ولي تو نوكيا اين طور نيست.چي كار بايد بكنم؟

من هم مشکل اول شمارو دارم، البته گاهی اوقات..
سیم کارت ایرانسل شما از این فعال تر نمیشه متاسفانه!
اون آیکن خدمات تزئینی است!
برای نشون دادن اسم BTS در گوشی 6630:
Tools > Settings > Network Settings > Cell info dislplay -> ON

mohammad51
2 March 2007, 01:07 AM

با سلام

دوست عزيز درمورد اينكه انتن ميره ومياد 1- مشكل انتن دهي ايرانسل هنوز به طور كامل در تهران حل نشده2- نه اون فرم رو ديگه نميخواد ومشكلي هم برات پيش نمياره :icon_cool

موفق باشيد ياحق

mohammad51
2 March 2007, 01:20 AM
من یک سوال فوری داشتم اونم اینه که بالاخره ما ایرانسل بگیریم یا نه؟
من از چند جا در این باره پرسیدم.یکی می گفت که من ایرانسل خریدم و وقتی داشتم فرم ثبت نام پر می کردم بهم اخطار دادن که سیمکارت شما تا 6 ماه دیگر خراب خواهد شد!.......من که مطمئن نیستم اما به نظر شما سیمکارت اعتباری داشته می خریده که این اخطار رو بهش دادن؟؟؟؟؟
و چیز دیگه اینکه من در شیراز هستم و می خواستم بدونم که ایرانسل رو باید از کجا گرفت؟؟؟
و دیگر اینکه سیمکارتهای ایرانسل که نوشته آزمایشی هست آیا بعد از (از آزمایش در آمدن)هم سیکارتهای قبلی هم(از آزمایش در آمده)می شن؟؟؟(چی گفتم.......)

اولا كه دوست عزيز شما ميخواي بخري يا نه دست خودته 2- اين كه ميخواي شارژي بخري يا دائمي هم باز بستگي به خودت داره چون بين اين 2 هيچ فرقي نيست وفقط شارزيها اگر شارژش تموم بشه يك طرفه ميشه3- شما ميتونيد بارفتن به يكي از دفترهاي خدمات مشتركين سيم كارت تهيه كنيد4- سيم كارتها ازمايشي نيستن بلكه بعضي از خدماتش براي يك عده ازمايشي بوده مثلGPRSكه بعدا هركي بخواد ميتونه بره خدماتش رو خريداري كنه:icon_cool

XIII
2 March 2007, 01:21 AM
مخابرات تو تهران 1500 آنتن داره براي پوشش اما بازم مشكل داره.اما ايرانسل همش 150 انتن داره و فقط كاور مي‌كنه.قطعا مشكل داره با اين تعداد آنتن.شايد در لينده وضعيتش بهتر بشه

mohammad51
2 March 2007, 01:45 AM
مخابرات تو تهران 1500 آنتن داره براي پوشش اما بازم مشكل داره.اما ايرانسل همش 150 انتن داره و فقط كاور مي‌كنه.قطعا مشكل داره با اين تعداد آنتن.شايد در لينده وضعيتش بهتر بشه

مطمئنن با اين پيشرفتي كه ايرانسل داره وبها احترامي كه به كاربراش ميزاره اينهاي بهتر از سيم كارتهاي دولتي داره:icon_cool

ياحق

canor
2 March 2007, 10:59 AM
آنتن های BTS ایرانسل با دقت فراوان و اصول مهندسی نصب شده اند و در ضمن چون ایرانسل از نسل جدید استفاده میکنه آنتن هاش دارای برد بسیار بهتری از مخابرات هستند . من از یکی از آشنایان در ایرانسل که سوال کردم گفت شهر تهران با 350 آنتن Bts ایرانسل تقریبا بدون نقطه کور میشه که تا آخر سال آینده به تدریج این آنتنها اضافه میشه .