View Full Version : سیستم بدون هد یونیت؟ با رله؟
iph3w
21 December 2006, 09:19 PM
آیا میشه سیستم رو بدون هد بونیت بست؟ مثلا اگه بخوام از ipod استفاده کنم، می تونم هد بونیت خود ماشین رو قطع کنم و یه آمپ 4 کاناله و یه کامپونیت و یه ساب ببندم و ipod رو مستقیم وصل کنم به amp و ازش استفاده کنم؟
بعد می تونم مثلا یه رله 12 ولت بذارم سر ورودی آمپ و مثلا با یه سوییچ معمولی، رادیوی ماشین رو بندازم روی یه جفت پایش و بعد ipod رو بندازم روی یه جفت دیگه؟ چون ipod رادیو نداره و می خوام از پخش خود ماشین که مال کارخونس رادیو گوش بدم و از ipod آهنگ.
مشکلی پیش میاد؟
راستی، رله noise که نمیندازه روی امواج ها؟ یعنی اون magnetic fieldی که ایجاد میشه بر اثر شارژ شدن رله که نویزی ایجاد نمیکنه؟ کسی می دونه؟
مرسی!
mr.designer
22 December 2006, 01:40 AM
اگر منظور شما این است که امپیلیفایر را بین پخش و ایپاد جابه جا کنی باید از دو رله 12 ولت(الکترونیکی(یعنی کنتاکت های ان مانند کلید تبدیل باشد))استفاده کنی(برای پخش صدا به صورت استریو) .ابتدا باید مدار فرمان رله ها را ببندی که شامل یک کلید است که سر راه تغذیه دو رله قرار میگیرد.بعد ورودی امپیلی رو به مشترک رله وصل میکنی (برای هر کانالR,L )و کنتاکت های دیگر را نیز به خروجی ایپاد و پخش.باید توجه کنی که در هر رله سیم های شیلد یا همان بدنه یا نویز گیر به هم اتصال میابند.
ولی ایا پخش تو قابلیت اتصال به امپیلی فایر رو دارد ؟؟؟
اگر منظورت را متوجه نشدم بگو!!!!!
iph3w
22 December 2006, 01:38 PM
آره و نه. من یه رله ی 3 کانتکته مگه لازم ندارم. چون stereo برای هر کابل 3 تا سیم داره پس سه تا لازم میشه نه؟ بعد قسمتی که می گی
"باید توجه کنی که در هر رله سیم های شیلد یا همان بدنه یا نویز گیر به هم اتصال میابند." یعنی چه؟ سیم های شیلد یا نوبزگیر چی هست؟
بعد ماشین 206 ه. پخشش هم خروچی آمپ نمیده ولی مگه آمپی نداریم که ورودی مستقیم ضبط رو بگیره؟ روی اینترنت که دیدم چنین آمپ هایی رو. توی ایران هست؟ چه مدلی و حدود چه قیمت هایی سراغ دارین؟
mr.designer
22 December 2006, 03:26 PM
بین دوست عزیز خروجی پخش شما(غیر از فابریک که بعدا میگم)دارای کانکتور R,L است و ورودی امپ نیز همینطور .
برای اتصال این دو وسیله به امپ شما احتیاج به همچین کابلهای RCA دارید :
این کابل ها که در اصل از دو کابل تکی تشکیل شده است دارای چند قسمت است :
http://searchnetworking.techtarget.com/WhatIs/images/rca-connector.gif
بنابراین میشود 6 عدد سیم و 2رله(3 کنتاکته) :
1 سیم ورودی امپ به مشترک رله و 2 سیم خروجی امپ و ایپاد به پایه های دیگر واین برای یه کانال است و برای دو کانال میشود 6 تا سیم و 2 رله.
حال اگر به شکل توجه کنی میبینی که روی فیش و محل اتصال کلمه ای با نام shield نوشته شده است که همان نویز گیر یا بدنه میباشد.
نویزگیر یا شیلد یا برنه :
دوست عزیز در جواب سوال شما باید بگم که این قسمت که در کابلهای صوتی و تصویری وجود دارد در شکل نیز میتوان مشاهده کرد :
http://www.audioholics.com/news/uploads/shield.jpg
این قسمت مانند نواری توری مانند به دور کابل کشیده شده است و از ورود نویز و ...به کابل جلوگیری میکند.در وسیله صوتی که این کابل به ان متصل میشود این قسمت به بدنه متصل میشود(امپیلی و پخش و...)و نویز را از بین میبرد.
وقتی من میگویم که شیلد ها به هم متصل شوند یعنی غیر از مغزی کابلها به هم متصل شوند تا نویز احتمالی ازبین رود.
در جواب سوال بعدی باید بگم که پخش فابریک امکان اتصال به امپیلی فایر را ندارد مگر اینکه از مدار محدود کننده سیگنال ورودی استفاه شود و اگر پخش مستقیما به امپیلی وصل شود صدا دارای اعوجاج ودیستروشن میشود و هیچی از سیستمت نمیشنوی.
اگر هم امپیلی فایری باشد دارای همچیتن مداری در داخل خود است ولی بالاخره صدای خوبی در نمیاید.
احتمالا امپیلی فایر 5202 kenwood هم چین امکانی رو دارد و قیمت ان هم 55 تومان است.
paymanonline
22 December 2006, 07:43 PM
نه فکر نکنم صداش بد بده چون خودش گفته ورودیه high voltage آمپ سونی 250 وات هم داره.
mr.designer
22 December 2006, 11:45 PM
بله درسته !!!
امپ هایی که خود دارای همچین مداری باشند (نه به صورت دست ساز)از کیفیت خوبی برخوردار هستند.
ولی نمیدونم که ایا همچین امپی برای ساب نیز است ؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.